Eduskuntavaalit 2019

Merkava

Kenraali
Ei se mikään välttämättömyys ole. Onhan meillä ollut ministereitä, jotka eivät ole olleet kansanedustajiakaan. Luultavasti myös löytyy puolueiden puheenjohtajia, jotka eivät ole olleet ministereitä vaikka puolue on samaan aikaan olut hallituksessa.

Ulkopuolelta sitä ei tietysti sanella eli on puolueen ja H-A:n oma ratkaisu. MEPpinä tienaa enemmän ja on taatusti vapaampaa hommaa kuin ministerin juoksupyörässä oleminen.
Halla-aho on jo perhesyihinkin viitaten sanonut, että MEP:in hommat päättyvät. Kevennys tähän väliin28864
 

hansai

Supreme Leader
Ei se mikään välttämättömyys ole. Onhan meillä ollut ministereitä, jotka eivät ole olleet kansanedustajiakaan. Luultavasti myös löytyy puolueiden puheenjohtajia, jotka eivät ole olleet ministereitä vaikka puolue on samaan aikaan olut hallituksessa.

Ulkopuolelta sitä ei tietysti sanella eli on puolueen ja H-A:n oma ratkaisu. MEPpinä tienaa enemmän ja on taatusti vapaampaa hommaa kuin ministerin juoksupyörässä oleminen.
Eihän Halla-aho ole parlamenttiin nyt edes pyrkimässä?
 

Rannari

Greatest Leader

Kannattaa huomioida SDP:n ja Vihreiden eriävä mielipide lopussa, Kokoomuksen hallituskaverit.

En tiedä mitä ajat takaa mutta en löydä kohtaa jossa sanotaan että rahat pitää lainata viisi vuotta ennen kuin lasku tulee maksettavaksi. Eikä valtio tietysti muutenkaan ota korvamerkittyjä lainoja vaan täydentää jatkuvasti kassaa. Vanhoja lainoja lyhennetään joka vuosi ja uusia otetaan tilalle. Senkään takia puheissa ennakoivasta lainanotosta ei vain ole mitään järkeä. HX-menot budjetoidaan ja täysin erillisenä toimenpiteenä hoidetaan kassaan rahaa jolla budjetoituja menoja katetaan. Vuosittain tehdään päätös siitä mitä muuta puolustukseen hankitaan eli mahdollista lisärahoitusta myönnetään vuosikymmenen ajan jokaisessa tulo- ja menoarviossa. Jos myönnetään. Lopputulos tiedetään sitten 2030-luvun alussa.

Täysimääräistä lisärahoitusta olen pitänyt koko ajan erittäin epätodennäköisenä. Näin ihan siitä riippumatta kuka hallituksessa istuu. Myötämieli hiipuu nopeasti kunhan vaalit saadaan pidettyä. Nyt aloittavan hallituksen ei onneksi tarvitse tehdä kuin päätös siitä että HX toteutuu. Rahoitus jää seuraavien hallitusten murheeksi.
 

hansai

Supreme Leader
Vituttaako, vituttaako, kuuntelen..:love:

Timo Soini kommentoi Jussi Halla-ahoa ja Yleä: ”Mainoksen arvo on mittaamaton ja sponsorina koko kansan Yle”

Jaa artikkeli:

2.4.2019 09:52
  • Kuva: EPA
    Kuva

    Timo Soini.
|
EDUSKUNTAVAALIT 2019
Ulkoministeri, eduskunnan jättävä Timo Soini (sin) kommentoi blogissaan Yleisradioon ja perussuomalaisten puheenjohtajaan Jussi Halla-ahoon liittyvää kohua.

”Yle on viime päivinä toiminut hyödyllisen idiootin tavoin poistaessaan yhden puheenjohtajan vaalitentit sivuiltaan ja sitten palauttaen sen. Mainoksen arvo on mittaamaton ja sponsorina koko kansan Yle. Kukaan ei ole vastuussa mistään”, Soini kirjoittaa.

Osa Ylen ohjelmista poistui järjestelmäpäivityksen vuoksi Yle Areenasta sunnuntaina. Halla-aho syytti Yleä hänen vaalitenttinsä poistamisesta. Ylen mukaan kyse oli siitä, että tiettyjen päivien Areena-sisällöt poistuivat. Perjantaina Ylellä ei nähty vaalitenttiä.


Timo Soini oli perussuomalaisten puheenjohtaja vuosina 1997–2017. Osa perussuomalaisista lähti puolueesta kesällä 2017 Halla-ahon noustua puolueen puheenjohtajaksi.

 

Jarppi

Kersantti
Ilmaston lämpeneminen on vakava asia ja sille pitää ihan ehdottomasti tehdä jotain. Siinä ei ole kuitenkaan mitään järkeä, jos pikkuinen Suomi kantaa vastuunsa kun samaan aikaan ne pahimmat lämmittäjät haistattavat lämpenemiselle pitkät paskat. Jotain on Suomenkin tehtävä, mutta järkeä kannattaa käyttää tässäkin asiassa, kun sellainen löytyy ihmisen päästä.
Ongelma on se, että älykkäilläkin ihmisillä on sokeita pisteitä, jolloin voimakas tunnereaktio syrjäyttää järjen.
Jotkut kokevat ylpeyttä siitä, että keskenkasvuisia villitään edistämään omaa poliittista agendaa sangen rajallisin argumentein. Eikö tuollaisesta pitäisi tuntea enemmänkin häpeää?
Tekojen seurauksia ja vaikutuksia pitäisi pyrkiä miettimään ja mieluiten pohjamaan ajatukset tutkittuun tietoon tai ainakin perusteltuihin oletuksiin.
Onko perusteltua olettaa, että puunkulutus Suomessa vähenee samassa suhteessa kuin suomalaisten metsien hakkuita vähennetään?
Vai voisiko käydä niin, että puunkulutus ei vähene ja vähentyneen suomalaisen puun osuus korvautuu ulkomailta (Venäjältä) tuodulla puulla?
Paraneeko ilmasto sillä, että tamperelaiselle puutalotyömaalle toimitetaan puutavara Keski-Suomen sijaan Volgan mutkan kupeesta?
Eikö ole perusteltua olettaa, että pidemmät kuljetusmatkat lisäävät päästöjä? Samalla raha siirtyy Suomesta Venäjälle.

Suomalaisia johdettaessa esimerkin voima on kokemukseni mukaan merkittävä. Vapaaehtoisesti voitaisiin masinoida ehkäisyvälinekeräys ja kokoonsaadut kortongit toimitetaan voimakkaan väestökasvun alueille.
 
Soinin plokista:
SININEN TUSINA TULOSSA EDUSKUNTAVAALEISSA

1.4.2019

Huhtikuu on vaalikuu. Kallupit eivät äänestä ja yhtään ääntä ei ole vielä annettu. Sinisten kalluppilukuja mätvelletään mediassa. Ei haukku haavaa tee, vaikka märehditään.

Vaalikuu avattiin tänään Ylen aamu-teeveessä, jossa Tiina Ahva kertoi linjan. Sinisen linjan. Kaunis nainen saa viestin perille joka jörrikälle. Pajatson tyhjensi kuitenkin puheenjohtaja Sampo Terho äsken Ylen vaalitentissä. Sanan säilä iski monesti ja lujaa. Sampo ei poskia käännellyt.

Viime torstaina Olli Seuri viiksineen vei Halla-ahoa kuin litran mittaa. Amisviiksi vei, tohtorihattu vikisi. Sampoa ei viety, Maisterisjätkän manttelinperijä. Puheenjohtaja edustaa linjaa. Etulinjassa. Ottaa iskuja ja antaa niitä. Sitä on politiikka. Sinisten pääministeriehdokas kovassa kisakunnossa, kuten pitääkin.

Sininen jytky on tulossa. Ai mistäkö tiedän? Kokemuksesta. Siniset ovat maan suola. Turuilla ja toreilla on kansaa. Eilen Sinisen Tulevaisuuden teltalla oli porukkaa kuin Nasserin hautajaisissa. Makkaraa ja mainosta. Median sopulit hamuaa uutisia kuin hirvaat kiimassa. Viesti on selvä, siniset jatkaa hallituksessa vaalien jälkeenkin. Muunlainen ajatuskin on mieletön.

Siniset kiinnostaa ja siksi uutisilla on kysyntää. Ei päivääkään ilman sinistä uutista. Ei aina kultaa ja mirhamia, mutta esillä ollaan. Tiinan ja Sampon loistavat esiintymiset tuo 12 kansanedustajaa. Sinisen tusinan. Yksi sininen vastaa kymmentä perussuomalaista. Laatu korvaa määrän. Ainakin fariseusten tapauksessa.

Helsingistä varma läpimenijä on Meri Vennamo. Perussuomalaisissa ei ole SMP:n henkeä jäljellä tippaakaan, mutta vennamolaisuus vetää Merin läpi. Veri on vettä sakeampaa. Veikko Vennamon perintö palaa Arkadianmäelle.

Uudeltamaalta on jaossa paljon Vanhan Samurain ääniä. Jussi Niinistö vetää lisää, koko Suomen ääniharava. Saattepa nähdä. Imussa menee Sampo Terho vaikka pääsee itsekin. Kolmos ja neloslähdössä hillotolpalle kärkkyy Tiina Ahva, Simon Elo, Samuli Virtanen ja Ali Keo Mehmet. Hyviä kaikki. Ihmisarvoa kunnioittavia.

Satakunnan satavarma on Kasitien Ari Jalonen, palomies sammuttaa oikein. Pirkanmaalta Tiina Elovaara uusii paikkansa, siniset arvot myyvät. Työllisyysaste on noussut ja sillä Jari Lindström menee eduskuntaan. Siinäkin jo kolme piiriä.

Savo-Karjalassa on paljon SMP:n kannattajia, kaksi sinistä paikkaa tulossa. Varmasti. Kimmo Kivelä ja Minttu Knuuti läpi. Lapista Torvisen Matti ei tällä kertaa jää rannalle, lakimies ja varatuomari samassa sielussa ja ruumiissa. Jatkoon.

Pohojammaalla tehdään Suomen ennätystä. Vanha sotaratsu Raimo Vistbacka palaa eduskuntaan, nyt kolmannen puolueen riveistä. Kolmas kerta toden sanoo. Raimo on tullut jäädäkseen. Luottopakki.

Se on siinä. Sininen jytky. Hästäk #sinijytky19. Laittakaa veiskuuppiin ja vitteriin. Joku ei usko. Ei sillä väliä. Siniset pysyy eduskunnassa kuin paska Junttilan tuvan seinässä. Se seinä löytyy Tarkkolan kylästä. Tuttu paikka. Sieltäkin tulee ääniä.

Siniset turvaa.

Ei jumankauta...tainnut korkki poksahtaa auki jo hieman etuajassa...? Paniikki on toki ilmennyt ja etsinyt purkautumisteitään eri porukoiden piireissä hyvinkin eri tavoilla viime aikoina mutta kuten amerikaksi sanotaan, "That was something...".

edit. Ei perhana! Tajusin liian myöhään että taisin mennä halpaan? Koska tänään on 2. Huhtikuuta niin mikäs päivä se eilen olikaan...:facepalm: Hyvin sä Sheriffi vedät(y)!
 
Viimeksi muokattu:

Merten sheriffi

Greatest Leader
Ei jumankauta...tainnut korkki poksahtaa auki jo hieman etuajassa...? Paniikki on toki ilmennyt ja etsinyt purkautumisteitään eri porukoiden piireissä hyvinkin eri tavoilla viime aikoina mutta kuten amerikaksi sanotaan, "That was something...".

edit. Ei perhana! Tajusin liian myöhään että taisin mennä halpaan? Koska tänään on 2. Huhtikuuta niin mikäs päivä se eilen olikaan...:facepalm: Hyvin sä Sheriffi vedät(y)!
Minulla ei lahjoja tuollaiseen. Tuo oli PS henkiseltä foorumilta lainattu.
 

krd

Ylipäällikkö

hansai

Supreme Leader
Tässä taas yksi hyvä esimerkki @baikal eilen esiinnostamista "koulutuksista"..

Espoo kouluttaa 40 työtöntä ulkomaalaista koodareiksi
Koodarikoulun jälkeen he tekevät kolmen kuukauden harjoittelun yrityksissä ja tavoitteena on, että he saavat töitä kyseisestä yrityksestä. (KUVA: COLOURBOX)
Julkaistu: 2.4. 10:46

Koulutettavilla on taustaa tietotekniikka-alalta, mutta heidän osaamisensa on vanhentunutta, koulutuksen järjestäjä Soprano kertoo.
Espoon kaupunki kouluttaa 40 Suomessa asuvaa ulkomaalaista työtöntä koodareiksi espoolaisyritysten tarpeisiin, koulutuksen järjestäjä Soprano kertoo tiedotteessaan.

Koulutus kestää kolme kuukautta, ja ensimmäinen ryhmä aloittaa torstaina. Kaikilla osallistujilla on entuudestaan kokemusta tietotekniikka-alan yrityksistä, mutta heidän osaamisensa on vanhentunut ja he ovat nyt työttömiä.

– Koodaripulasta kärsitään myös peliteollisuuden ulkopuolella. Koodareita tarvitsevat esimerkiksi terveysyhtiöt, konepajat ja vakuutus- ja rahoitusyhtiöt. Myös julkishallinnon puolella on tarvetta osaaville koodareille, Sopranon toimitusjohtaja Arto Tenhunensanoo tiedotteessa.

Osallistujat ovat eri puolilta maailmaa ja he ovat tulleet Suomeen työn tai perheen takia.

Koodarikoulun jälkeen he tekevät kolmen kuukauden harjoittelun yrityksissä ja tavoitteena on, että he saavat töitä kyseisestä yrityksestä.

– Asiakasyrityksessä suoritetun harjoittelun jälkeen opiskelijoiden kanssa käydään henkilökohtaisesti läpi toimenpiteet työllistymisen edistämiseksi. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi lisäosaamisen hankkiminen ja vaikkapa yrittäjyysvaihtoehdon pohtiminen, Sopranon ict-koulutusohjelmien liiketoimintajohtaja Pauliina Lautanen-Nissi sanoo.
 

hansai

Supreme Leader
Nyt pää kylmänä, poliitikko! Suomi tarvitsee maahanmuuttajia töihin – se on raaka fakta
2.4.201910:51
YRITTÄMINENLIFESTYLERAVINTOLATPOLITIIKKAPUOLUEET
@

Nepalilaisravintoloiden surkeista työoloista nousi kohu ja taas huudetaan tarveharkintaa hätiin.

Seuraavan hallituksen agendalla on työvoimapulan taklaaminen, oli hallitusvastuussa kuka hyvänsä.

Työvoimapula on Suomessa tosiasia, ja siitä kärsivät aiempaa useammat yritykset. Esimerkiksi lääkäreistä, hoitajista, kokeista ja myyjistä on paikoin huutava pula.

Työvoimapulaa ei taklata kotimaisin voimin, vaan siihen tarvitaan apua myös maahanmuuttajilta. Työperäisen maahanmuuton lisääminen on osa ratkaisua.

Esimerkiksi työ- ja elinkeinoministeriö on vastikään arvioinut, että Suomi tarvitsee ulkomailta vuosittain 20 000 työntekijää.

Työperäisen maahanmuuton lisäämiseksi ei ole olemassa helppoa tapaa. Vaikeudet ovat tuttuja: haluttujen asiantuntijoiden Suomeen tuloa hidastaa muun muassa vaikeana pidetty kieli, haasteelliseksi tulkittu ilmasto ja omalaatuiseksi leimattu kulttuuri.

Hoivayhtiöt esimerkiksi tuskailevat työvoimapulan kanssa jo nyt. Jos poliittinen päättäjä haluaa vanhusten hoivaan lisää hoitajia, hoitajapula räjähtää käsiin.

Myös duunariammatteihin tarvitaan tekijöitä ulkomailta.

Eräs paljon esillä ollut keino työperäisen maahanmuuton lisäämiseksi on luopua EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevien työntekijöiden työlupaprosessin tarveharkinnasta. Tarveharkinta hankaloittaa muutenkin raskasta lupaprosessia, eikä sen käytännön hyödyistä ole todisteita.

Asiantuntijoiden maahantuloa on joka tapauksessa jo helpotettu.

Suurehkoista puolueista kokoomus ja vihreät ovat tarveharkinnan poistamisen kannalla, keskusta puhuu asteittaisesta luopumisesta tarkentamatta, mitä se tarkoittaa. Sdp ei kannata tarveharkinnasta luopumista, ja perussuomalaiset ei edes mainitse asiaa vaaliohjelmassaan.

Nepalilaisravintoloiden surkeista työoloista nousseen kohun jälkeen oli odotettavissa, että tarveharkintaa huudetaan jälleen hätiin.

Nyt on kuitenkin hyvä muistaa, että väärinkäytökset eivät lopu työvoiman saatavuutta rajoittamalla. Sillä tavoin heikkenevät vain työvoimapulassa kamppailevien yritysten toimintaedellytykset, saatavilla olevat palvelut ja viime kädessä bruttokansantuote.


Ei niin...yhden sivun lapussa..vaan..
Saatavuusharkintaa ei
saa poistaa, vaan sitä pitää tiukentaa.
 
Viimeksi muokattu:

skärdis

Respected Leader

Kansliapäällikkö on ministeriön ylin virkamies ja nämä näkemykset oli nimenomaan kerätty kansliapäälliköiltä. LVM:ssä se on Harri Pursiainen.

Olisi kiva lukea mitä muut ministeriöt ovat kirjoittaneet niin ei oltaisi pelkäsätän lööppimaakareiden varassa.
 

Merkava

Kenraali
Nyt pää kylmänä, poliitikko! Suomi tarvitsee maahanmuuttajia töihin – se on raaka fakta
2.4.201910:51
YRITTÄMINENLIFESTYLERAVINTOLATPOLITIIKKAPUOLUEET
@

Nepalilaisravintoloiden surkeista työoloista nousi kohu ja taas huudetaan tarveharkintaa hätiin.

Seuraavan hallituksen agendalla on työvoimapulan taklaaminen, oli hallitusvastuussa kuka hyvänsä.

Työvoimapula on Suomessa tosiasia, ja siitä kärsivät aiempaa useammat yritykset. Esimerkiksi lääkäreistä, hoitajista, kokeista ja myyjistä on paikoin huutava pula.

Työvoimapulaa ei taklata kotimaisin voimin, vaan siihen tarvitaan apua myös maahanmuuttajilta. Työperäisen maahanmuuton lisääminen on osa ratkaisua.

Esimerkiksi työ- ja elinkeinoministeriö on vastikään arvioinut, että Suomi tarvitsee ulkomailta vuosittain 20 000 työntekijää.

Työperäisen maahanmuuton lisäämiseksi ei ole olemassa helppoa tapaa. Vaikeudet ovat tuttuja: haluttujen asiantuntijoiden Suomeen tuloa hidastaa muun muassa vaikeana pidetty kieli, haasteelliseksi tulkittu ilmasto ja omalaatuiseksi leimattu kulttuuri.

Hoivayhtiöt esimerkiksi tuskailevat työvoimapulan kanssa jo nyt. Jos poliittinen päättäjä haluaa vanhusten hoivaan lisää hoitajia, hoitajapula räjähtää käsiin.

Myös duunariammatteihin tarvitaan tekijöitä ulkomailta.

Eräs paljon esillä ollut keino työperäisen maahanmuuton lisäämiseksi on luopua EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevien työntekijöiden työlupaprosessin tarveharkinnasta. Tarveharkinta hankaloittaa muutenkin raskasta lupaprosessia, eikä sen käytännön hyödyistä ole todisteita.

Asiantuntijoiden maahantuloa on joka tapauksessa jo helpotettu.

Suurehkoista puolueista kokoomus ja vihreät ovat tarveharkinnan poistamisen kannalla, keskusta puhuu asteittaisesta luopumisesta tarkentamatta, mitä se tarkoittaa. Sdp ei kannata tarveharkinnasta luopumista, ja perussuomalaiset ei edes mainitse asiaa vaaliohjelmassaan.

Nepalilaisravintoloiden surkeista työoloista nousseen kohun jälkeen oli odotettavissa, että tarveharkintaa huudetaan jälleen hätiin.

Nyt on kuitenkin hyvä muistaa, että väärinkäytökset eivät lopu työvoiman saatavuutta rajoittamalla. Sillä tavoin heikkenevät vain työvoimapulassa kamppailevien yritysten toimintaedellytykset, saatavilla olevat palvelut ja viime kädessä bruttokansantuote.

Joskus tekisi mieli sanoa, että poistetaan vaan ja katsotaan 20-vuoden päästä miltä näyttää meidän työmarkkinat ja osaaminen.
 

STURM.AUSF.G

Kapteeni
Jussi Halla aho näyttää nousevan jopa pääministeriksi ja monet kokevat hänet oikeasti mestariksi.Mikä on Jussin työuran näytöt ja saavutukset kun odotamme häneltä Suomen pelastamista.Wikipedian mukaan 47 vHalla-ahon vanhemmat muuttivat ennen hänen syntymäänsä Tampereelle Etelä-Pohjanmaalta Alajärveltä.[18] Halla-aho varttui Peltolammin kaupunginosassa[18] alkoholistiperheessä, vanhempien erotessa Jussin olessa 12-vuotias. Hän kävi sekä peruskoulun, jonka yläasteella hän joutui koulukiusatuksi, että lukion Tampereella. Halla-aho soitti noin vuosina 1989–1994 Blashemia nimisessä speed metal -yhtyeessä, jonka kappaleet hän sävelsi ja sanoitti.[127] Yhtye esiintyi Lemporockissa vuonna 1994.[128] Halla-aho suoritti siviilipalveluksen[16] työskentelemällä nuorisotalon iltaohjaajana. Myöhemmin hän on sanonut katuneensa siviilipalveluksen suorittamista.[18][129] Lukion jälkeen Halla-aho opiskeli Pirkanmaan hotelli- ja ravintolaoppilaitoksessa, josta hän valmistui tarjoilijaksi vuonna 1994.[130][131] Vuosina 1995–2000 Halla-aho opiskeli Helsingin yliopistossa venäjää. Vuonna 2006 hän väitteli filosofian tohtoriksimuinaiskirkkoslaavista arvosanalla eximia cum laude approbatur.[132] Halla-aho on työskennellyt myös tarjoilijana, muinaiskirkkoslaavin tuntiopettajana Helsingin yliopistossa ja viisumivirkailijana Suomen Kiovan-suurlähetystössä .Myöhempi poliittinen toiminta onkin tutumpaa.Onko johtamisen ja yrittämiseen tuntumaa kun pienten ja keskisuurten yritysten varassa Suomen menestys ja työpaikat on.Onko cv riittävä ja mies testattu kovissa paikoissa.Onko nostettu palkkaa vain veromaksajien taskusta
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Jussi Halla aho näyttää nousevan jopa pääministeriksi ja monet kokevat hänet oikeasti mestariksi.Mikä on Jussin työuran näytöt ja saavutukset kun odotamme häneltä Suomen pelastamista.Wikipedian mukaan 47 vHalla-ahon vanhemmat muuttivat ennen hänen syntymäänsä Tampereelle Etelä-Pohjanmaalta Alajärveltä.[18] Halla-aho varttui Peltolammin kaupunginosassa[18] alkoholistiperheessä, vanhempien erotessa Jussin olessa 12-vuotias. Hän kävi sekä peruskoulun, jonka yläasteella hän joutui koulukiusatuksi, että lukion Tampereella. Halla-aho soitti noin vuosina 1989–1994 Blashemia nimisessä speed metal -yhtyeessä, jonka kappaleet hän sävelsi ja sanoitti.[127] Yhtye esiintyi Lemporockissa vuonna 1994.[128] Halla-aho suoritti siviilipalveluksen[16] työskentelemällä nuorisotalon iltaohjaajana. Myöhemmin hän on sanonut katuneensa siviilipalveluksen suorittamista.[18][129] Lukion jälkeen Halla-aho opiskeli Pirkanmaan hotelli- ja ravintolaoppilaitoksessa, josta hän valmistui tarjoilijaksi vuonna 1994.[130][131] Vuosina 1995–2000 Halla-aho opiskeli Helsingin yliopistossa venäjää. Vuonna 2006 hän väitteli filosofian tohtoriksimuinaiskirkkoslaavista arvosanalla eximia cum laude approbatur.[132] Halla-aho on työskennellyt myös tarjoilijana, muinaiskirkkoslaavin tuntiopettajana Helsingin yliopistossa ja viisumivirkailijana Suomen Kiovan-suurlähetystössä .Myöhempi poliittinen toiminta onkin tutumpaa.Onko johtamisen ja yrittämiseen tuntumaa kun pienten ja keskisuurten yritysten varassa Suomen menestys ja työpaikat on.Onko cv riittävä ja mies testattu kovissa paikoissa.Onko nostettu palkkaa vain veromaksajien taskusta
Älä trollaa. Mitkä on Sipilän ja Petterin näytöt? 30 tuhatta raiskaajaa Haaparannasta Suomeen ja Sipilän kohdalla suihkarilla uukkari Turun saariston yläpuolella. Sitten vielä tämä taloonsa liittyvä emävalehtelu.
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Konepajakoodari? Olen ollut konepajassa töissä siellä ei kyllä ollut yhtään koodaria.

CNC-tyyppejä olen kyllä tavannut...koodareita vähemmän...
 
  • Tykkää
Reactions: jak

STURM.AUSF.G

Kapteeni
Asipohjalta ja faktoja kannatta suosia ennemmin kuin solvaamista.Jussihan oli 2015 hallituspuolueessa.Hän ei pääse asiaa muuksi muuttamaan.Kukaan poliitikko ei varmasti suunnittele raiskaajien Suomeen kutsumista oli puolue mikä tahansa. Nyt on ongelma saada laittomat maasta ulos ja miten Jussi ratkaisee asian niin ettei riko ministerin vastuulakeja.On helppoa sanoa että matut ulos mutta monet säännöt sitovat ministereitä.Kannatan Halla ahoa pääministeriksi vain sen takia jotta saan nähdä hänen mestarilliset ratkaisunsa.Minä nimittäin haluan myös samaa
 
Top