Eduskuntavaalit 2019

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
 

Protheon_93

Eversti
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006047456.html
''
Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoo Kauppalehden, Uuden Suomen ja Talouselämän yhteishaastattelussa ajatuksiaan tulevasta hallituspohjasta. Hän kuvailee, miten hallitus voisi lähteä rakentumaan tilanteessa, jossa Sdp olisi suurin puolue.

”Ajattelen niin, että jos me olemme hallituksessa, niin joko kokoomus tai keskusta on mukana. Sen lisäksi näyttää selvästi, että vihreät tulee olemaan hallituksessa”, Rinne sanoo.''

Ellei isoa jytkyä tule, tai Kokoomus jollakin ilveellä vedä ohi, niin tulossa on ilmeisesti SDP, Vihreät + Kok tai Keskusta hallitus.
 

Merkava

Eversti
Lapin Kansan mielipidekysely lupaa rajua vaalitaistelua Lappiin: keskustaa uhkaa murskatappio, vihreät hurjassa nosteessa ohi kokoomuksen, miesten ja naisten erot suuret

Sipilä niittää nyt sitä, mitä kylvi.
 

ajs178

Kenraali
Ensimmäisen päivän äänestysmäärät 2011 4,2% ja 2015 4,6%. Nyt jo klo 15 mennessä 3,9%. Eli 2011 vuoden luku menee rikki jo klo 16 ja mahdollisesti tuo 2015 myös jo klo 16. Tänään siis päästää tuonne yli 5% lukemiin varmuudella, jopa lähelle 6%, tarkoittaa siis että äänestysaktiivisuus näyttää kasvaneen selkeästi. Loistavaa! Jytkyttää!
Mestarijytky tulossa!!
 

Myrskyhiiri

Kenraali

Sipilä niittää nyt sitä, mitä kylvi.
Oh yeah. Persujen kannatus on nyt Lapissa 3,5% korkeampi kuin viime eduskuntavaaleissa.
 

g21.45acp

Kapteeni

Sipilä niittää nyt sitä, mitä kylvi.

Sebastian Tynkkynen facebookissa kirjoitti:
Yksi kuva kertoo, mitä Keskustalle tulee Oulun vaalipiirissä käymään.

Aikaisemmin keskustalaisilla ehdokkailla on ollut yksinoikeus traktorikärryjen mainoksiin. Se on mennyttä. Täällä ollaan niin pettyneitä Sipilän politiikkaan ja siihen, että keskusta on hypännyt vihervasemmiston ilmastopanikointiin mukaan.
 

hansai

Ylipäällikkö

Sipilä niittää nyt sitä, mitä kylvi.
 

inscout

Kenraali
Lainaan härskisti kahta jäsen @hansai kahta eri postausta eri aiheista.

Kaksi miestä, yksi puolue.Arvopohjan titaanien taistelu!
 

STURM.AUSF.G

Alikersantti
Maatalousministereinä ollut viime hallitusten aikoina usein aktiiviviljelijöitä.Leppä viimeksi.Miten realista on olettaa viime hallituksen tekemien maatalousleikkausten peruminen jos vihreät tai sd olisivat hallitusvastuussa.Huutoa on kuulunut miten maatalouden ei ole tarvinnut osallistua leikkauksiin.Maatalous on pahassa kannattavuuskriisissä ja laskun loppua ei näy.Kuka politikko pystyy lupaamaan tälle pienelle viljelijäporukalle uutta jaettavaa.Jos maailmalla tulee kato tai muu laaja onnettomuus se taitaa olla ainoa toivo hintojen nousulle.Vihreä maatalousministeri on kauhukuva .Kaikki ympäristön ehdoilla.
 

johan6

Kapteeni
Riisuttu puoluetentti: Pekka Haavisto, ohjaavatko tunteet maahanmuuttopolitiikkaanne?
Vihreillä ei ole kestävää kantaa mihinkään poliittiseen agendaan...

Haaviston ja vihreiden avauksesta löytyy vielä maahanmuuttoakin vakavampi esitys.. koskien maanpuolustusta.

Vihreiden avaus hävittäjähankinnan osalta siten että valinta tehtäisiin ilmastotavoitteiden kriteereillä johtaa siihen että Suomen maanpuolustuksen uskottavuus päätyy poliittisen kiistan ja vaikutuksen alaiseksi..

Puolustusmateriaalissa (tässä tapauksessa hävittäjähankinta) ei olisikaan enää kriteerinä laatu ja toiminnallinen tehokkuus. Se, mistä ja mitä hankitaan päätettäisiin toisijaisella, jopa täysin puolustusvoimille asetetuille tavoitteille vieraiden argumenttien pohjalta.
- puolustusvoimille ei olla hankkimassa aseistusta poliitikkojen mielipiteiden mukaisten ilmastotavoitteiden vuoksi.
- hankittava aseistus tulee olla teknisesti ja suorituskyvyltään mahdollisimman tehokkaita vihollisen muodostamaan uhkaa vastaan.

Ennen kaikkea siksi että myös ilmavoimien osalta maanpuolustuskyky säilyy uskottavana. Kysymys on jopa sodasta ja rauhasta. Riittävä ja uskottava puolustuskyky ehkäisee vihollisen aikeita jo ennakolta..
 

krd

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 3.0
Haavisto voisi sanoa suoraan jos haluaa esim. 100 Rafalea "ilmastosyistä". Suorituskyky määritellään tietenkin 64 parhaan mukaan. ;) Mikä se sitten onkaan.
 
Top