Eduskuntavaalit 2023

Mittavin tuomio löytyy vuodelta 2007, jolloin mies sai Helsingin käräjäoikeudesta tuomion väkivaltaisesta mellakasta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sekä haitanteosta virkamiehelle. Tuomio tuli Helsingissä 9. syyskuuta 2006 järjestetyn Smash Asem -mielenosoituksen tapahtumista.

Mies oli tuomion mukaan ollut mukana joukossa, joka heitteli Mannerheimintiellä esineitä poliiseja kohti. Oikeuden mukaan Zyskowiczin pahoinpitelystä epäilty heitti poliiseja pullolla ja parin muun henkilön kanssa puisella penkillä.

Eipä yllätä että oli joku vasemmistoanarkisti. Paha Nato ja pahat juutalaiset tosiaan. :rolleyes:
 
Kehitysavusta ei sitten ainakaan saa leikata. Kampanjaa vetävät luonnollisestikin järjestöt, jotka elävät kehitysapubisneksestä. Allekirjoittajina tuttujen punaviher- ja halaamisaktiivien lisäksi mm. Jyrki Katainen: IL 16.3. Vetoomuksessa vaaditaan satsauksia kehitysyhteistyöhön – Allekirjoittajina Tarja Halonen ja Elisabeth Rehn
Yli 200 yhteiskunnallista vaikuttajaa on allekirjoittanut kehitysjärjestöjen kattojärjestön Fingon vetoomuksen. Presidentti Tarja Halonen ja entinen puolustusministeri Elisabeth Rehn (r) ovat mukana vetoomuksessa, jossa vaaditaan, että Suomi panostaa kehitysyhteistyöhön, humanitaariseen apuun ja rauhantyöhön. Suomalaisten kehitysjärjestöjen kattojärjestö Fingo julkisti vetoomuksen, jonka on allekirjoittanut yli 200 yhteiskunnallista vaikuttajaa. Vetoomuksen teemana on: ”Suomi ei käännä selkäänsä maailmalle”.

Valtiovarainministeriö julkisti viime viikolla listan kohteista, joista olisi mahdollista leikata, että talous saadaan tasapainotettua. Kehitysyhteistyön supistaminen oli yksi kohteista.

Tämä ei yllätä. Varmaan vasemmalla ja tietyissä piireissä oikeallakin on verisuonia paukkunut kun valtionvarainministeriö kehtasi laittaa kehitysavun leikattavien listalle. Sama koskee kulttuuria. Purran sinänsä huono sanavalinta eräässä tentissä jätti vähemmälle huomiolle sen seikan, että myös kulttuurin rahoitusta pitää tarkastella kriittisesti. Esimerkiksi joku oopperan subventointi tai Veikkauksen tuotoista menevät avustukset.

Koko kehitysapujärjestelmä pitäisi laittaa remonttiin. Vähemmän suoraa rahallista tukea, enemmän koulutus-ja materiaaliapua. Vapaaehtoiset laittakoot omia rahojaan minne haluavat. On sietämätöntä että me tuemme rahallisesti maita, jotka äänestävät Venäjän sotaretken puolesta/ovat äänestämättä YK:ssa.

Sitten on nämä Sitrat, Ylet sun muut joiden rahoitus ja yhteiskunnallinen asema pitäisi ottaa uudelleen tarkastelun alle. Ylen budjetin paisumiseen pitää puuttua ilman että se vaarantaisi kriisiajan tiedottamisen edellytyksiä. Pitäisi keskittyä uutis- ja ajankohtaisohjelmien tekoon ja vähentää esimerkiksi radiokanavia jne.

Kehitysapuun liittyen suosittelen lukemaan entisen suurlähettilään kirjan Kehitysavun kirous.
 
Erilaista väkivaltaa.
Li Anderssonin mukaan vasemmiston väkivalta kohdistuu rakenteisiin.

Tietyssä mielessä tuo vassariraukka, joka käy vanhemman ja pienemmän kimppuun, toteuttaa vain vasemmistolaista politiikkaa, kuten puheenjohtaja on sen määritellyt.

Ben Zyskowich on ollut niin kauan politiikan vahvoja voimia, että hänet voidaan luokitella kantavaksi rakenteeksi.
 
Al-Taee vihjailee mm. Suomen viranomaisten huostaanottavan maahanmuuttajien lapsia. Sanomaltaan tämä on hyvin lähellä Ruotsissa ja Suomessa havaittua, arabiankielisissä maahanmuuttajapiireissä leviävää islamistien poliittista disinformaatiota.

Sinänsä voisi kyllä kuvitella, että tuossa on tietty totuuden siemen. Lastenkasvatuskulttuuri on Lähi-itä–Afrikka-akselilla hyvin erilainen kuin mitä Suomessa, ja varmastikin tuon kulttuuripiirin väki päätyy keskimääräistä useammin lastensuojelun tulilinjalle.
 
Oulun insestitapauksessa ainakin lastensuojelu hyssytteli tietoa vaikka oli selvää isän saattaneen tyttärensä raskaaksi neljä kertaa. Afrikkalainen tausta suojeli isää eikä lastensuojelu halunnut puuttua tekoihin ennen kuin tytär itse nosti kissan pöydälle, no syytteitähän tästäkin jaettiin lastensuojelun henkilöstölle, tuomioita ei kummemmin tainnut tulla.
 
Eduskuntaan ehdolla oleva SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee julkaisi arabiankielisen vaalivideon, jolla hän mainostaa itseään ja demareita puolueensa linjasta poikkeavalla sanomalla. Video herätti nopeasti kriittistä keskustelua sosiaalisessa mediassa. Viime vuosien kohudemari pelottelee maahanmuuttajayleisöä ”ääripuolueella” ja kansallismielisellä politiikalla.

Al-Taee vihjailee mm. Suomen viranomaisten huostaanottavan maahanmuuttajien lapsia. Sanomaltaan tämä on hyvin lähellä Ruotsissa ja Suomessa havaittua, arabiankielisissä maahanmuuttajapiireissä leviävää islamistien poliittista disinformaatiota.
Olematta mikään uskontokunnan intohimoinen kannattaja tai vastustaja, mutta kannattaa aina miettiä islamin tavoitteita. Siihen ei kuulu äänioikeus kansalle.

Asuin Saksassa kun tapahtui maailman otsikoihin noussut Solingenin tuhopoltto v. 1993. Syitä en arvaile, mutta asuinakupunkini kaduilla ei viikonloppuöinä voinut kulkea yksin tai kaksin kävellen. Eli poliisi tiedotti radiossa että jos liikutte alueella, ajelkaa vaikka kuinka päissään, kunhan ette mene jalkaisin kaduille. Kyseessä oli aikakausi ja tilanne kun itäeurooppa vyöryi länteen ja jugoslaavit alkoivat ottamaan yöbisneksiä turkkilaisilta, eli kevät 1993. Turkkilaiset otti tuon kuoleman vakavasti koska heidän vahva islamismi oli uhattuna. Siellä alkoi sattumaan ja tapahtumaan ja näitä ei uutisoitu kun paikallisissa "Bliz" -lehdissä. Sen seurauksena tuo Solingen, näin sen paikalliset tulkitsi.

 
Nyt pääsee ilmaiseksi etusivulle ennen vaaleja, kannattavaa muistelua. Itselle lähetetyt hirttosilmukat on niin passé.
 
Back
Top