Epidemiat maailmalla

COVID19..covid vitun 19
C'moon nyt hei! Ei näitä hommia noin brändätä.
Iskevä nimi, toimivat nettisivut, insta-tili ja videoblogi tulille ja sassiin.
Kerranki ku ois kunnon viikate heilumassa, ni ei ny liiskata sitä tollasella nimellä.
Mustasurma, espanjantauti, lintuinfluenssa, neekerisankkeri... näähän nauraa pystyyn tollasen covidin.
Nyt viikate heiluun ja (kunnon) nimi lehteen.
 
Selvisi

vlrEmrj.jpg


Wuhanin asukkaat ja työntekijät suljetaan sisälle. Selittäkää miksi omistaja käyttää sulattamoa useita päiviä kerrallaan vaikka ei ole työntekijöitä?


Mä törmäsin jossain videonpätkässä sellaiseen väitteeseen, että amerikkalaiset vakoilusatelliitit seuraavat aika tehokkaasti kiinnostavia lämpöjälkiä ja voivat havaita jollain tavalla (joku spektrianalyysi tms) joitain päästökemikaaleja.

Osa päästökemikaaleista syntyisi esitettyjen väitteiden mukaan nimenomaan silloin kun poltetaan esim. eläin/ihmis/tms. -peräistä orgaanista massaa.

En muista lähdettä. Ei ollut sellainen johon luottaisin automaattisesti.

Jos haluat, niin voit googlettaa sanoilla sulfur dioxide Wuhan.
 
  • Tykkää
Reactions: ctg
Venäjällä 10.2 Ufa kaupungissa: yksi nuori mies tuli Pekingista, oli siellä useita kuukausia, töissä kai, hän sairastui ja päätti hakeutua infektiosairaalaan vastaanotolle, mies kertoi rehellisesti että oleskellut Kiinassa ja nyt ei oikein voi hyvin - tuloksena koko s.henkilökunta meni piloon. Ensin häipyi vastaanoton sairaanhoitaja, mies ihmetteli yksin oloa, sitten hänen kanssa keskusteltiin suljetun oven kautta ja myöhemmin käskettiin poistua takaoven kautta pois sairaalasta. Tästä kertoi hänen isänsä. Miten tarina loppui ei ole vielä tietoa.
 
Viimeksi muokattu:
EU -alueella syntyneet virukset näyttäisivät olevan enemmänkin henkisiä luonteeltaan. Onneksi niiden tarttuvuus näyttää rajaantuneen tiettyihin piireihin, ja vasta-aineiden kehityksestä on merkkejä. Myöskin immuniteettiä on havaittu lähinnä itäisellä alueella.
Joo virolaiset heimoveljet ja sisaret ovat näemmä immuuneja... eikä ole sänkyluteitakaan, vaikka matkailevat jopa Härmässä saakka eksotiikkaa hakemassa. Ihme juttu.
 
COVID19..covid vitun 19
C'moon nyt hei! Ei näitä hommia noin brändätä.
Iskevä nimi, toimivat nettisivut, insta-tili ja videoblogi tulille ja sassiin.
Kerranki ku ois kunnon viikate heilumassa, ni ei ny liiskata sitä tollasella nimellä.
Mustasurma, espanjantauti, lintuinfluenssa, neekerisankkeri... näähän nauraa pystyyn tollasen covidin.
Nyt viikate heiluun ja (kunnon) nimi lehteen.
The Grim Reaper... Synkkä harventaja.
 
Työkaveri oli nähnyt kun kiinalainen osti asuinkuntani tokmannilta kaikki varastossa olleet hengityssuojat. Oli lähettämässä niitä kiinaan.

Hesari taisi tehdä jutun aiheesta. Suomenkiinalaisilla on jokin välivarastokin, jossa ottavat vastaan ja pakkaavat suojaimia lähettäväksi Kiinaan. Olin vähän suu auki, kun siinä oli yhdessä laatikkossa FFP1-suojaimia... Ehkä se suusuojaa parempi on, mutta suodatusteholtaan kaukana FFP2:sta (minmisuositus) ja FFP3:sta (paras yleisesti saatavilla oleva).
 

Mistä ne sai työntekijät tulemaan duuniin kun kaikki oli määrätty sisälle? PLA asetti wuhanin karanteenin ensimmäisenä. Myös sotatilalaki astui voimaan. Bloomberg ja Guardian kirjoitti että niillä on vaikeuksia saada tuotantoa aloitettua ja useita satoja on sanottu irti. Oliko se puppua?

Oletaan että he käynnistivät tuotantoa, mutta palo data osoittaa että wuhanin ympäristössä oli useita tulipaloja ja on ollut tähän asti. Onko nekin osa tuotantoa?

Toinen, tuo sinun artikkelisi sanoo

The truth appears far more prosaic: Wuhan is home to the huge steel mills of the world’s second largest producer, the China Baowu Steel Group, which merged with Wuhan Iron and Steel Corporation in 2016.

Despite the coronavirus outbreak having hit steel production, these have been kept idling and are gearing up to restart, on the back of major Chinese stimulus.

Eli ne on aloittamassa tuotantoa uudestaan. Artikkelin mukaan tehdas ei ole ollut tuotannossa. Miten se selittää palodatan?
 
Viimeksi muokattu:
Selvisi

vlrEmrj.jpg


Wuhanin asukkaat ja työntekijät suljetaan sisälle. Selittäkää miksi omistaja käyttää sulattamoa useita päiviä kerrallaan vaikka ei ole työntekijöitä?


Terästeollisuudessa käytetään rikkiä metallienjalostuksessa. Tuo paikka on käsittääkseni sulatto jonka yhteydessä on yleensä myös rikkihappotehdas. Prosessia käynistettäessä tai ajettaessa alas on tyypillistä että kaasuja pääsee karkuun. Suomessa vastaava laitos löytyy harjavallasta.
 
Terästeollisuudessa käytetään rikkiä metallienjalostuksessa. Tuo paikka on käsittääkseni sulatto jonka yhteydessä on yleensä myös rikkihappotehdas. Prosessia käynistettäessä tai ajettaessa alas on tyypillistä että kaasuja pääsee karkuun. Suomessa vastaava laitos löytyy harjavallasta.

Niin kaasuja. Kyseessä on kaksi eri tuotetta ja Modis on jenkkien väline palo datan hankintaan. Winds katsoo eri asioita kuten niitä kaasuja.

2. The product is generated using Collection 6 (versus Collection 5) surface reflectance and active fire input data.
3. General improvement (reduced omission error) in burned area detection.
4. Significantly better detection of small burns.
5. Modest reduction in burn-date temporal uncertainty

The mapping algorithm ultimately identifies the date of burn, to the nearest day, for 500-m grid cellswithin the individual MODIS tile being processed. The date is encoded in a single data layer of the outputproduct as the ordinal day of the calendar year on which the burned (range 1-366), with a value of 0 forunburned land pixels and additional special values reserved for missing-data and water grid cells. The output product contains additional data layers for diagnostic purposes and to facilitate uncertainty propagation into downstream products derived from the burned area maps, such as emissions estimates.

5.1 MOD14 and MYD14MOD14/MYD14 is the most basic fire product in which active fires and otherthermal anomalies,such as volcanoes, are identified. The Level 2 product is defined in theMODIS orbit geometrycovering an area of approximately 2340 by 2030 km in the across- and along-track directions, re-spectively. It is used to generate all of the higher-level fire products.

5.1.1 Fire MaskThe fire mask is the principle component of the Level 2 MODIS fire product,and is stored as an8-bit unsigned integer Scientific Data Set (SDS) named “fire mask”. In it, individual 1-km pixelsare assigned one of nine classes. The meaning of each class is listed in Table 2.Table 2: MOD14/MYD14 fire mask pixel classes

Class Meaning
0 not processed (missing input data)
1 not processed (obsolete; not used since Collection 1)
2 not processed (other reason)
3 non-fire water pixel
4 cloud (land or water)
5 non-fire land pixel
6 unknown (land or water)
7 fire (low confidence, land or water)
8 fire (nominal confidence, land or water)
9 fire (high confidence, land or water)

5.1.2 Collection 6 Water Processing

For Collection 6, oceans and other large water bodies are now processed to detect offshore gas flaring. As such, the cloud,unknown, and firepixel classes can now occur over water. While it was safe to use the fire mask as a rudimentary land/water mask prior to Collection6, users must now appeal to bits 0–1 of the pixel-level algorithm QA layer (Section 5.1.4) to unambiguously discriminate land from water pixels

5.1.3 Detection ConfidenceA detection confidence intended to help users gauge the quality of individual fire pixels is includedin the Level 2 fire product. This confidence estimate, which ranges between 0% and 100%, is used toassign one of the three fire classes (low-confidence fire,nominal-confidence fire, orhigh-confidencefire) to all fire pixels within the fire mask.In some applications errors of commission (orfalse alarms) are particularly undesirable, andfor these applications one might be willing to trade a lower detection rate to gain a lower false alarmrate. Conversely, for other applications missing any fire might be especially undesirable, and one might then be willing to tolerate a higher false alarm rate to ensure that fewer true fires are missed. Users requiring fewer false alarms may wish to retain only nominal- and high-confidence fire pixels,and treat low-confidence fire pixels as clear, non-fire, land pixels. Users requiring maximum firedetectability who are able to tolerate a higher incidence of false alarms should consider all threeclasses of fire pixels.
 
Viimeksi muokattu:
Pietarissa sentään ollaan tarkkana, toisin kun Ufassa. "Fontanka" kertonut: 6.2 32 v flunssa poteva pietarilaista naista laitettiin Botkinskaja sairaalaan 2 vkon tutkimukseen ja karanteeniin. Nainen palasi Kiinan matkalta, oli Pietariisa noin viikon, sitten sai oireita. Naiselle tehty koronavirustesti oli negat. Nainen sai raivarit pakollisesta karanteenista, rikkoi elektronisen lukon infektioboksissa ja pakeni sieltä seuraavana päivä.
Paraikaa Botkinskaja infektiosairaalassa on 38 Kiinasta palannutta hengitystie- ja flunssa oireista tarkkailussa.
 
Viimeksi muokattu:
COVID19...

Paljon asiallisempi olisi ollut esim:

Tsingis-Cough
Tsing Tsing Tsingis yskä!
Kaikkien naapurikansojen alistaja
Tsing Tsing Tsingis yskä!
Hirveän tautinsa hilpeä kalistaja
Virusta käytti... vuah hah hah hah haa
Maan kauhulla hän täytti... ah hah hah hah haa
Elintilaa huusi tullessaan
 
Back
Top