Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

EU hybridivaikuttamisen kohteena

Viestiketju osiossa 'Käynnissä olevat sodat ja konfliktit' , aloittaja vlad, 20.01.2016.

 1. Mustaruuti

  Mustaruuti Ylipäällikkö Lahjoittaja ELSO 1.0

  Liittynyt:
  28.08.2014
  Viestejä:
  7,777
  Tykkäykset:
  7,814
  Pisteet:
  1,286
  Laitetaanpa tämä nyt vaikka tänne. Tuohan on sellainen soppa, että on historian saatossa kuohunut hellalle muutamankin kerran. Ei paljon olisi tarve hämmennellä...

  Venäjä ja Turkki lietsovat etnisiä kaunoja Balkanilla
  http://yle.fi/uutiset/3-9501732

  ...

  EU:n huippukokouksessa Brysselissä jäsenmaiden johtajat ilmaisivat huolensa Venäjän ja Turkin sekaantumisesta Balkanin maiden tilanteeseen. Unionin mukaan ulkopuolisten epäterve sekaantuminen on aiheuttanut epävakautta ja lisännyt jännitteitä useassa alueen maassa.

  EU on tasapainottanut Balkanin niemimaata: Länsi-Balkanin maille toivo EU-jäsenyydestä on ollut syy vahvistaa demokratiaa ja tehdä talousuudistuksia.

  Hitaasti etenevä jäsenyysprosessi, turvapaikanhakijakriisi ja euroalueen vaikeudet ovat horjuttaneet unionin uskottavuutta. Nyt unioni haluaa vakuuttaa, että se on sitoutunut vakauttamaan Balkanin.
   
 2. Falangi

  Falangi Majuri

  Liittynyt:
  02.10.2016
  Viestejä:
  1,053
  Tykkäykset:
  1,879
  Pisteet:
  156
  Jaahas, se on kohta vissiin taas aika pistää haitari soimaan. :rolleyes:

   
 3. Mainos 4. aj77

  aj77 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  08.07.2011
  Viestejä:
  6,252
  Tykkäykset:
  7,381
  Pisteet:
  1,286
 5. TomTom

  TomTom Kenraali Mod

  Liittynyt:
  08.04.2010
  Viestejä:
  2,677
  Tykkäykset:
  4,992
  Pisteet:
  636
  Eiiiikä, stop the press, putte käyttää idiotismia hyväkseen kun jossain psykoosissa pyörivä täti tuhoaa koko helvetin euroopan. Kyllä saa täti katsoa ihan vain peiliinsä ja miettiä, että mitähän tuli tehtyä. Myöntäs että meni vähän vituiks ja lopettas tämän helvetin sirkuksen, ei tarvitsisi stressata putlerista.
   
  Masi, PSB 5500, J0h1F ja nämä jäsenet tykkäsivät tästä.
 6. aj77

  aj77 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  08.07.2011
  Viestejä:
  6,252
  Tykkäykset:
  7,381
  Pisteet:
  1,286
  Eikös se jo syksyllä myöntänyt,että käsille meni ja tuli mokattua. Tosin myönsi vasta vaalituloksen jälkeen eikä raiskausepidemian.
  Ehkä Merkelillä on ollutkin syntinen euroopan tuhoamissuunnitelma.Ilman pakolaisia Saksa olisi yksi eu:n jäsen brittien ja muiden kanssa. Nyt selvästi suurin ja mahtavin.
   
 7. Hemmo Paskiainen

  Hemmo Paskiainen Luutnantti

  Liittynyt:
  17.11.2015
  Viestejä:
  361
  Tykkäykset:
  939
  Pisteet:
  36
  Ja pidetään mielessä se seikka että Merkel on DDR:n kasvatti. Ja se että Putinin asemapaikka Neuvostoliiton romahtaessa oli samainen DDR.
   
 8. vlad

  vlad Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  17.01.2015
  Viestejä:
  4,681
  Tykkäykset:
  13,324
  Pisteet:
  1,286
  Tämä aihe sietää huomioida myös tällä mp.netissä, etenkin sen tähden, koska keskustelu Suomessa aiheen tiimoilta on monelta osin vaimeampaa ja etenkin hyssyttelevämpää - niitä tahoja jotka haluaisivat käsitellä avoimesti Venäjän uhkaa joutuvat usein voimakkaankin poliittisen arvostelun kohteeksi. Tuomioja, Anttila, Halonen etc. voidaan hyvinkin nostaa esille merkittävinä poliitikkoina ja vaikuttajina, jotka ovat kritisoineet keskustelua, jossa Venäjän uhasta on haluttu puhua oikein termein.

  "Hungarian secret agent reveals in detail how serious the Russian threat is"

  http://index.hu/belfold/2017/03/21/hungarian_secret_agent_reveals_how_serious_the_russian_threat_is/

  Sikäli harvinaista, että haastattelu annetaan omalla nimellä ja kasvoilla.

  Muualla Euroopassa Venäjän Eurooppaan kohdistuneesta uhasta on keskusteltu jo jonkin aikaa olennaisesti painavammin puheenpainoin kuin Suomessa, taannoin julkaistiin artikkeli siitä, kuinka merkittävä kohde Prahassa (Tsekit) sijaitseva Venäjän suurlähestystö on tällä hetkellä Venäjän tiedustelupalveluille. Suurlähetystössä työskentelee henkilökuntaa enemmän mitä Venäjän suurlähetystössä Washingtonissa, Yhdysvalloissa.

  Myös Ruotsissa aihe on nostettu esille vähintäänkin yleisluontoisesti, asetelma Suomessa Tehtaankadulla (ja Ahvenanmaan lähestystössä) on todennäköisesti samansuuntainen - Väjän toiminta on muuttunut aiempaa merkittävästi aktiivisemmaksi. Suomessa toistaiseksi keskustelu näiltä osin on ollut vaisumpaa vrt. muut Itämeren EU-jäsenmaat, ja kuten alussa kirjoitin, merkittävältä osin toisensuuntaista mitä naapurimaissa.

  vlad
   
  Guderian, Maidan ja Masi tykkäsivät tästä.

Jaa tämä sivu