EU - onko järkee vai ei?

Hallinkorva

Ylipäällikkö
Delegaatio, joka vietti Suomessa kolme päivää, tietää mitä Suomessa pitää korjata. Enää ei sentään kerrota, ketkä ovat neuvostovastaisia..

Euroopan neuvoston komissio: Suomen on puututtava vihapuheeseen ja poistettava transsukupuolisten pakkosterilointi 

hansai

Ylipäällikkö
VMP!

Lisäksi komissio huomauttaa, että vaikka Suomi kielsi etnisen profiloinnin vuonna 2015, poliisin väitetyistä etnisen profiloinnin käytännöistä on yhä olemassa viitteitä, eikä tapausten tutkintaa ei ole annettu millekään riippumattomalle taholle.

Komissio pahoittelee myös muun muassa sitä, että Suomen poliisivoimat eivät ole etnisesti erityisen monimuotoiset.
 

hansai

Ylipäällikkö
Delegaatio, joka vietti Suomessa kolme päivää, tietää mitä Suomessa pitää korjata. Enää ei sentään kerrota, ketkä ovat neuvostovastaisia..

Euroopan neuvoston komissio: Suomen on puututtava vihapuheeseen ja poistettava transsukupuolisten pakkosterilointiEuroopan neuvostoa ei pidä sekoittaa Euroopan unionin neuvostoon eikä Eurooppa-neuvostoon.
 

Lapinukko

Luutnantti
ja putin-Poppin levy alkaa olla kulunut.
hahah, kavereissa mm. ** :D

On tarinat:
Maailmalla uskalletaan puolustaa sananvapautta ja Assangea. Löytyykö Suomesta vastaavaa suoraselkäisyyttä?
"Läntinen informaatiosota"
Yksi ainoa klikkaus Outi Poppin twiitistä ja pääs tuollaiseen.
ja pääsee näköjään myös Ilkka Kiveen :D
 
Viimeksi muokattu:

Passi

Kenraali
Lähdeluettelossa luotettavia ja objektiivia tahoja...kuten...
Migrant Tales :facepalm:
Olikohan raportissa tällä kertaa mainintaa murhista.

Edellisen raportin helmi.

Eurooppalaisen raportin mukaan Suomessa rasistisia murhia - näyttö kuitenkin heikkoa

"Vaikka Suomen viranomaiset eivät kertomansa mukaan ole tietoisia yhdestäkään rasistisista syistä tehdystä murhasta, muslimiyhteisön edustajat kertoivat ECRI:lle, että rasistisia murhia on tapahtunut pääosin nettisivuillaan vihaviestejä julkaisevien rasististen ryhmien tekeminä, raportissa lukee."

Yle Uutiset tiedusteli, mitä mieltä poliisissa ollaan raportin väitteistä. Poliisissa oltiin hämmästyneitä

https://yle.fi/uutiset/3-6730429
 

Mustaruuti

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 1.0
Kuuluuko Venäjä EU:hun? Ei kuulu. Siten tämä keskustelu ei kuulu tähän ketjuun.
 
Tuo norjalaisen Thorbjørn Jaglandin pääsihteeröimä ihmisoikeusjärjestö käsittää 47 valtiota, ja se antaa käsittämättömiä lausuntoja jopa useammin kuin EU:n elimet.

Euroopan neuvosto
Euroopan neuvostoa ei pidä sekoittaa Euroopan unionin neuvostoon eikä Eurooppa-neuvostoon.

Euroopan neuvosto (lyhenne EN[1]) on Euroopan vanhin ja laajin poliittinen yhteistyö- ja ihmisoikeusjärjestö. Se perustettiin 5. toukokuuta 1949 Lontoon sopimuksella ja se koostuu 47 jäsenvaltiosta (vuoden 2012 tilanne)[2]. Neuvosto pyrkii edistämään jäsenmaidensa yhtenäisyyttä, suojelemaan ihmisoikeuksia ja moniarvoista demokratiaa, parantamaan elinolosuhteita sekä edistämään inhimillisiä arvoja.[3] Neuvoston päämaja on Strasbourgissa Ranskassa. Neuvoston perustaminen liittyy vuonna 1947 alkaneeseen kylmään sotaan ja toisen maailmansodan jälkeisiä liberaaleja arvoja korostavaan Paneurooppa-liikkeeseen.

Neuvoston tärkeimmiksi tehtäviksi on vuodesta 1989 lähtien muodostunut muun muassa toimiminen kommunismin jälkeisten demokratioiden poliittisena ”ankkurina” ja näiden yhteiskuntien ihmisoikeustilanteen ”vahtikoirana”. Päätehtäviin kuuluu myös Keski- ja Itä-Euroopan maiden hallinnollisten ja muiden uudistusprosessien avustaminen.

Neuvoston yhteydessä puhutaan lähes koko Euroopan maanosasta (neuvoston jäsenenä 47 valtiota), ja siitä käytetään joskus muun muassa Greater Europe -nimitystä. Tämä siis poikkeaa huomattavasti siitä pienemmästä, 28 valtion alueesta, jonka Euroopan unioni muodostaa. Euroopan neuvostoa ei myöskään pidä sekoittaa EU:n Eurooppa-neuvostoon (European Council), jolla tarkoitetaan Euroopan unionin huippukokousta eli valtionpäämiestapaamista.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_neuvosto
 
Top