EU-tukipaketin hyväksymisen seuraukset teidän äänestyskäyttäytymiselle?

Ei muutosta, äänestyskäyttäytymiseni muuttui jo paljon ennen tukipakettia. Orpo + Mykkänen pitivät siitä lopullisesti huolen, Katainen ja Stubb pohjustivat ansiokkaasti.
 
Tarkistin suhtautumistani Kokoomukseen jo noin vuonna 2007, eikä ne ole sen jälkeen millään tavalla parantaneet käyttäytymistään minua tyydyttävällä tavalla.
Onneksi on löytynyt vaihtoehto Perussuomalaisista ja havaitsen joukossa paljon muitakin entisiä Kokoomuksen kannattajia.

Jotenkin kerran meni luottamus kokoomukseen, eikä se ole palautunut. Tämäkin hanke vahvistaa käsitystä epäkelpoisesta edustusporukasta.
.
 
Lähetin juuri Kokoomusnuorten jäsenasioita hoitavalle henkilölle sähköpostitse eroamisestani tiedon ja laittelin viestiä KD:lle puolueeseen liittymisestä.
 
Tämä ei oikeastaan ole muuttanut paljoakaan. Vihervasureita en ole voinut enää vuosiin äänestää ja demaritkin ovat tehneet parhaansa etäännyttääkseen minut edes harkinnanvaraisten listalta. Joskin myönnettäköön, että Kokoomuksessa yksittäiset edustajat saivat pisteitä ryhmäkurin rikkomisesta, vaan eipä näiden äänestäminen auta - Kokoomus tekee silti mitä Kokoomus tekee, eli väärin. Ainoa tapa vaikuttaa nykyiseen politiikkaan on siis Persujen kautta. Siinä saa aika paljon ynnäillä miinuksia ja plussia, että pääsee muunlaiseen tulokseen. Vihervasemmiston, joksi marinoidut demaritkin nykyään kuuluu, äänestäminen ei tuota mitään hyvää millään aikavälillä, ainoastaan huonoa jos jotain. Kokoomusjohto puolestaan näkee vain brysselinpestejä silmissään, joten ajavat joko ryssi.. rysselin tai suurkorporaatioiden etua. Kepua taas ei voi kukaan itseään kunnioittava ihminen enää äänestää.
 
Jos silloin EU-jäsenyydestä päättävässä kansanäänestyksessä olisi nykytilanne tiedetty, olisi varmaankin unionista pois pysymiselle tullut murskavoitto.
EU on Suomelle turvallisuuspoliittinen liitto. Se ei ole muuksi muuttunut sitten kansanäänestyksen.

Äänestäisin edelleen JAA, koska mitään muitakaan turvatakuita ei meille ole hankittu.
 
Todennäköisesti äänestän jotakin pienpuoluetta kuten ennenkin.
Sama. Se että samat puhuvat päät vuodesta toiseen kusettaa äänestäjiä kirkkain silmin, ajelee taksilla ja ryyppää valtion piikkiin ja leikkii vuorotellen oppositiota ja hallituspuoluetta, ei oikeen edusta mun arvoja.
 
EU on Suomelle turvallisuuspoliittinen liitto. Se ei ole muuksi muuttunut sitten kansanäänestyksen.

Äänestäisin edelleen JAA, koska mitään muitakaan turvatakuita ei meille ole hankittu.
Jos Venäjä hyökkää, mitä saamme EU:lta? Konkreettisesti kiitos.

Toistaiseksi EU lähinnä rahoittaa energiapolitiikallaan sitä meidän ainoaa sotilaallista vihollista.
 
Back
Top