rty19
Greatest Leader
Näytti olevan kahta tyyppiä. Suurempi painoi vähän yli kilon.edit. häirintälähetin näköjään sopii silpunheittimeen. Se on sitten todella pieni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Näytti olevan kahta tyyppiä. Suurempi painoi vähän yli kilon.edit. häirintälähetin näköjään sopii silpunheittimeen. Se on sitten todella pieni.
Rafalella ei taida olla käytössä vastaavaa kuin gripenin tai EF:n häirintäohjus?
Tuo on kyllä iso puute. Ympäristössä, jossa on vahva Venäjän it:n läsnäolo, häirintäohjuksen puute on iso miinus. Varsinkin, kun EF ja Gripen ovat sellaisen tarjoukseensa liittäneet, Boengilla on Growler mukana ja Lämärillä taas häive puolellaan.Rafalella ei taida olla käytössä vastaavaa kuin gripenin tai EF:n häirintäohjus?
Eikös joskus ollu puhetta myös soihdunheitinkasetista ammuttavista tutka-alueen harhamaaleista? Muistelisin että EF:n osalta tämmöisestä olleen puhetta.
Tuo on kyllä iso puute. Ympäristössä, jossa on vahva Venäjän it:n läsnäolo, häirintäohjuksen puute on iso miinus. Varsinkin, kun EF ja Gripen ovat sellaisen tarjoukseensa liittäneet, Boengilla on Growler mukana ja Lämärillä taas häive puolellaan.
Vähän tuo hiljaisuus saa miettimään, että alkaako Typhoonin luku vitosella.Onko kukaan kuullut mitään EF, Rafael tai F-35ten lukumäärästä. Tiedettiin tämän olevan se vaikea paikka, mutta huolestuttaa kun ei oo kuulunut yhtään mitään...
Smart Glider valmistunee Rafaleen 2030 mennessä, joten se voisi hoitaa sen, minkä amerikkalaiskandidaatit hoitavat JSOW:lla ja SDB 2:lla, kun tuosta Smart Gliderista tulee tuollainen JSOW:n kaltainen raskas versio ja SDB 2:n kaltainen kevyempi versio samankaltaisella kantamalla.No eipä Rafalen suhteen aseissa ole paljoa vaihtoehtoja. Mican eri versiot ja Meteor ilmataisteluun, Hammer-perhe lyhyen matkan maakohteiden vihaamiseen ja SCALP EG kauemmaksi.
Lisäksi olisi integroituna Excocet ja Pavewayn eri versioita, mutta olisi yllättynyt, jos kuuluisivat pakettiin. Excocet ei ole todennäköinen, koska muillakaan tarjoajilla ei ole näkynyt pelkästään merimaaleihin vaikuttamaan kykeneviä aseita. Paveway ei, koska ranskalainen Hammer tehnee nykyään vastaavat temput.
Tuosta puuttuu ainakin Brimstone- ja Spear3-setit.
Hyvältähän tuo näyttää, pystyy geipenmäisiin kohtauskulmiin.Ei sillä mitään tee https://9gag.com/gag/anQvA6b
Joka settiin mahtuu kivasti myös AA-ohjuksia.
Ilmatorjunnan kanssa voidaan toimia eri tavoilla ja tehtävästä riippuen. On häirintäohjuksia ja häirintäheitteitä. Häirintäohjuksen käyttäminen voi olla järkevää juuri SEAD /DEAD tehtävissä kun halutaan vihulaisen paljastavan tutkansa tuhoajakoneille. Toisaalta jotakin paikallista tutkaa voidaan häiritä stand-in häirinnällä, mutta samalla voisi kysyä että miksi siihen ei ammuta suoraan ohjusta tai pommia tai häiritä etäältä?Tuo on kyllä iso puute. Ympäristössä, jossa on vahva Venäjän it:n läsnäolo, häirintäohjuksen puute on iso miinus. Varsinkin, kun EF ja Gripen ovat sellaisen tarjoukseensa liittäneet, Boengilla on Growler mukana ja Lämärillä taas häive puolellaan.
Ei tuo ole mitenkään automaattisesti noin. Käytännössä vertaat ranskalaista doktriinia amerikkalaiseen. Amerikkalainen doktriini perustuu massiiviseen määrälliseen ylivoimaan ja valikoima taasen perustuu osittain sisäiseen yritys- ja aluepolitiikkaan. Amerikkalaiset ei mene minnekään ennen noin 120 Tomahawkin laukaisua, ja paikalle tulevassa armadassa on myös ns. riittävä määrä tutkia tuhoavia koneita. Ei tule käymään niin, että amerikkalaiset hyökkää jonnekin high-threat paikkaan neljällä tai kahdeksalla F-35:llä ja niiden sisäisistä kuiluista tulee kaikki tarpeellinen. Ne vaan ei tee niin, koska niiden sekä doktriini että teollisuus on viritetty toisenlaiseen sotimiseen. Ranskalaiset taasen tekee, ja ovat erittäin kokeneita asiassa.Eiköhän todennäköisempää ole, että Rafale ei vain pysty ihan kaikkeen vaikka yritystä on. Kautta linjan ei kehittäisi noita muita jos ne voisi korvata rafalemaisilla kyvyillä.
SPECTRA on single point of failure näissä Rafale-dominointifantasioissa.
Enkä vertaa ellet katso, että Typhoonilla ja Gripukalla toteutetaan nimenomaan amerikkalaista doktriinia. Spear-EW löytyy näistä kaikista (+SH/F-35). Vaan ei Rafalesta. AARGM on puolestaan kanssa laareissa kautta linjan. Ei vain Ranskalla.Ei tuo ole mitenkään automaattisesti noin. Käytännössä vertaat ranskalaista doktriinia amerikkalaiseen. Amerikkalainen doktriini perustuu massiiviseen määrälliseen ylivoimaan ja valikoima taasen perustuu osittain sisäiseen yritys- ja aluepolitiikkaan. Amerikkalaiset ei mene minnekään ennen noin 120 Tomahawkin laukaisua, ja paikalle tulevassa armadassa on myös ns. riittävä määrä tutkia tuhoavia koneita. Ei tule käymään niin, että amerikkalaiset hyökkää jonnekin high-threat paikkaan neljällä tai kahdeksalla F-35:llä ja niiden sisäisistä kuiluista tulee kaikki tarpeellinen. Ne vaan ei tee niin, koska niiden sekä doktriini että teollisuus on viritetty toisenlaiseen sotimiseen. Ranskalaiset taasen tekee, ja ovat erittäin kokeneita asiassa.