HX-hankkeen suorituskyvyn ulkopuoliset päätösalueet

magitsu

Respected Leader
Riippuu määritelmästä mikä on kokonaan. HX-hanke haluaa esimerkiksi, että "taisteluvaurioita" voidaan korjata.

Eiköhän tuo ole hankkeen väenkin vastuulla, että LM on tietoinen vaatimuksista. Onhan niitä härvätty vaikka kuinka moneen otteeseen ja vielä parit kerrat vähintään.
 

Sarek1

Ylipäällikkö
Usko, toivo ja olettamus:
Jotenkin en usko, että LM on ylimielinen HX -kaupassa. Vaatimukset tiedetään aivan varmasti ja viimeistä piirtoa myöten. Bisneksen tekemisessä viivan alle jäävä luku sekä muut asiaan vaikuttavat aspektit, kuten esim. imagovoitto/tappio ja sen vaikutukset myöhempään kaupantekoon ovat tekijöitä, jotka kirittävät myös Lämäriä. Setä Samuli sanoo toki kaupanteossa oman painavan sanansa.

Oletan ja toivon, että LM on tehnyt ja tekee kilpailukykyisen tarjouksen, joka sisältää meile kelpoisen itsenäisen huoltomallin. Käyttökustannukset ovat ainakin nykypäivään saakka olleet ilmeinen F-35:n akilleen kantapää, mutta ei lyödä kirvestä kiveen sen vuoksi.

Kiinnostavaa olisi tietysti tietää mitä meille tarjotaan, mutta ellei LM itse kerro tarjouksestaan, saamme tuskin tietää siitä kovinkaan paljoa.
 

jokuvaan

Ylipäällikkö
LM ei pysty täysin hyödyntämään USA:n ulkopoliittista muskelia, koska tässä kilvassa on mukana myös Boeing. Jos joku homma ei onnistu LM:n tarjouksessa niin se onnistuu sitten Boeingilla.
 
Top