Hyvää Joulua

hansai

Supreme Leader
Rauhaisaa joulunaikaa kaikille!

Täällä on jännitys jo lauennut pari tuntia sitten, kun valkopartaoletettu vieraili.

Nyt on sitten sormenpäät hellänä legojen nyhräämisestä...ja homma jatkuu...nyt pienempi sitten kolhi itseään ja huuto kuuluu...menenpä vilkaisemaan...se siitä rauhasta..

Jahas, se olikin laastarin paikka...oli telonut sormea vähän..nyt sammui sohvalle ;)
Joulupäivä alkoi iloisesti, samainen sankari ei aamupala pöydässä jaksanut päätä pitää pystyssä ja sitten alkoi oksentaminen...mikä olisikaan mieluisampi lahja joulupäivään kuin oksennustauti..:confused:
 

inscout

Ylipäällikkö
Urgh ! Meikäläisen aattoillan vietto sai hieman sekavan vivahteen. Naamakirjaan ja tekstarina ilmaantui joulutoivotukset (ja ikävän ilmaisut) ruotsalaiselta mimmiltä, johon olin vähän päälle vuosi sitten lähemmin ja sangen lämpimissä merkeissä intiimisti tutustunut Ruotsin reissulla. Todella näyttävä, alkujaan puolalainen ruotsitar. Hitto, tässä koko illan yrittänyt omalta mammalta piilotella kyseisiä viestejä. :oops:
OPSEC.
 
Koska uskomukset ja uskonto jakavat meidät jo luterilaisen - siis protestanttisen - kristillisen kirkon sisällä - puhumattakaan protestanttisesta ja katolisesta -, niin toivon että vuosi 2019 tulee asettamaan Suomen suunnan vakaalle kannalle, uskomuksista riippumatta.

Kalevanuskoiset pakanat, kristityt, juutalaiset, muhamettilaiset, buddhalaiset, hindut, taolaiset: tehdään tästä tasavallasta maailman paras maa myös vuonna 2019!
 

baikal

Supreme Leader
Joulupäivä alkoi iloisesti, samainen sankari ei aamupala pöydässä jaksanut päätä pitää pystyssä ja sitten alkoi oksentaminen...mikä olisikaan mieluisampi lahja joulupäivään kuin oksennustauti..:confused:
Joo, meilläpäin vedellään kanssa yrjöä sankoon huolella. Alkoi aattoiltana ja kiertää iloisesti asukkaasta toiseen. Minä ja Göbbels ollaan vielä säästytty.
 

Dani

Kersantti
Oikein mukavaa joulua kaikille maanpuolustus.net käyttäjille. :)(y)
Kaikki jouluhommat sai ajoissa valmiiksi, joulurauhanjulistus katsottiin telkkarista, ja nyt on taas syöty perheen kanssa perinteisessä joulupöydässä vatsa täyteen.
Joulu on oma suosikki juhlani vuodessa, koska siihen liittyy edelleen vahvoja perinteitä. Ei meidän perheessä tai suvussa juhlita samalla tavalla juhannusta tai vaikkapa pääsiäistä kuin joulua. Syntymäpäiviäkään en ole liiemmin juhlinut 20v tultua täyteen. Ehkä sitten seuraavan kerran isot juhlat, kun 30v?
Niin tai näin. Joulu on aina ollut itselle se mukavin juhla. Tällä kertaa uusivuosikin tosin on kun olen jo ajat sitten varannut itselle mukavat oltavat silloin Helsingissä. :cool:
 

vehamala

Kenraali
Mod
Oikein Hyvää Joulua kaikille saitin kirjoittajille ja lukijoille !

Petteri vetää taas tuttuun tyyliin Pukin rekeä, vauhti on kova, mutta aika moneen paikkaan sitä pitää ehtiäkin vaikka kuinka on näitä aikavyöhykkeitä

 

hansai

Supreme Leader

vilval

Kapteeni
Ooppera, hyi samperi. Pavarotti uskottavasti oopperoi valkoisesta joulusta. Suosittelen lämpimästä käymään lumisilla seuduilla.Kyllä näitä kuuntelee verrattuna Arja Jorisevien joululaulut jotka ovat jonkinasteista kidutusta korville.
 
Top