Tein juuri rosolli valmiiksi, aina vastakeitetystä punajuurista (eikä mistään kaupanetikkapunajuurista), valmiit rosollit ovat kauhuruoka.
Rosollini on itse asiassa vinegred, siinä on mm peruna, porkkana, maustekurkku, yksi venäläinen suolakurkku, hiukan makea omena, sipulimurska, mustapippuria/suola ja luomu rypsiöljyä.
Kaikki leikattu tällä kerta kanamunaleikkurilla, jotta palat olisivat esteettisesti pienet tasakuutiot - nopeampikin homma kun käsin.
Lohipalan graavasin itse. Kirjolohenmätiä on, saaristonleipä, suosikkisillia - Sillikonttorin artesaanisillia Gin&kataja on. Suosittelen.
Paprikka-tomaatti-sipuli muhennosta teen huomenna,se maistuu kylmänä ja lämpimänä meikälle, ja syön sen arkenakin, oliivien, nyt tykkään K-kaupan Filos de Luxin kivellisesta kalamatasta, suosittelen, raaan valkosipulin, juustona Juustoportin vuohen GR, ja uuden suosikin Fazerin pellavasiemen&hapanjuuri vehnäpaahtoleivän kanssa.
Perunalaatikko on, mutta lihapuoli on auki vielä, ehkä paistan vain Livornon Luigia.
Jälkkäriksi Arvo Norqvistin kahvi Amigo,jossa on marsipaanimakua ja Lindl musta 85% suklaa, jota tykkän syödä pakastepuolukan kanssa.
Tänä vuonna jopa 2 mini kuusia Ja havuoksa-asetelma sinisin valoin parvekkeella.