Islamistien sota länttä vastaan


Westergaard joutui itsekin pilakuvakohun myötä useiden ääri-islamistien tappouhkausten ja -yritysten kohteeksi. Vuonna 2010 poliisi pidätti Westergaardin kotiin murtautuneen miehen, jonka tarkoituksena oli surmata piirtäjä.

Viimeiset vuotensa Westergaard eli poliisin vartioimana salaisessa osoitteessa.

 
Saakohan näitä jakaa Suomessa ? Näitä pilakuvia mitä mies piirteli. Voisi rueta levittelemään ympäriinsä. Tosin esim Kuopiossa ei ketää kiinostasis vittuakaan. Mut jossai etelässä repis uussuomalaiset itselleen uuden persreijän varmasti. Ja ehk yrittäisivät kauppoja ryöstellä tuon perusteella. Ketkä etelässä asutte tukekaa edesmennettä taitelijaa ja levittäkää hänen pilakuviaan ympäri helsinkiä. Turkuun ehk ois syytä kans viedä niitä ;) Grafiitit tietty vaikeissa paikoissa mutta mistä ne näkyy ois parhaita. Sinne ei jokainen uskoltaisi lähteä sotkemaan. Tai sit vuokraa hyvän mainospaikan ja taulu täyteen kulttuuria.
 
:)

1626881914175.png

..Ja sitten tämä^ tuntemattoman taiteilijan kantaaottava teos Kuopion jäähallin takaa. Parhaimmillaan graffitit ovat nykytaidetta, jotka elävöittävät ja piristävät urbaania kaupunkikuvaa ;)

 
:)

Katso liite: 51760

..Ja sitten tämä^ tuntemattoman taiteilijan kantaaottava teos Kuopion jäähallin takaa. Parhaimmillaan graffitit ovat nykytaidetta, jotka elävöittävät ja piristävät urbaania kaupunkikuvaa ;)

Tuon kuopiolaisteoksen voisi joku kyllä kopioida vaikka johonkin Itäkeskukseen. Se on hienostuneesti kantaaottava.
 
:)

Katso liite: 51760

..Ja sitten tämä^ tuntemattoman taiteilijan kantaaottava teos Kuopion jäähallin takaa. Parhaimmillaan graffitit ovat nykytaidetta, jotka elävöittävät ja piristävät urbaania kaupunkikuvaa ;)


Vanhan uimahallin joltain nurkalta voi olla siihen ku saivat luvat töhriä vapaasti ku se puretaan pois tässä. Uudesta mikä on jäähallin kans yhteydessä ei katseltaisi päivääkään varmaan yhtää töhryä vaan tulisi 10 ukon teho tiimi kaupungilta putsaan sen ja kesäduunari putsais ja muut katselis vierestä ja heittelis nokkelia ohjeita.
 
Lännessä monesti ihmetellään miksi muslimit tekevät asioita niin kuin tekevät. Yksi iso askel eteenpäin tämän ymmärtämiseen löytyy kun tajuaa mikä merkitys Koraanissa on Muhamedin esimerkillä. Siellä sanotaan että kaikki tämän päätökset pitää ottaa totuutena eikä niiden järkevyyttä pidä epäillä, vaan alistua.


Sen jälkeen kun ottaa selvää miten Muhamed eli tietää minkälaisia juttuja voi hänen seuraajiltaan odottaa. Tuossa on yksi helppolukuinen dokumentti asiasta. Kirja pdf-muodossa maksaa muutaman dollarin, mutta erittäin edullinen jos haluaa ymmärtää paremmin miksi muslimimaat toimivat niin kuin toimivat.

 
Viimeksi muokattu:
Feministisenä Islam-kriitikkona tunnettu somalitaustainen Ayaan Hirsi Ali kirjoittaa islamistien ja herännäisen vasemmiston epäpyhästä liitosta. Kun ISISin unelma kalifaatista romuttui, islamistit ympäri maailmaa ovat muuttaneet strategiaansa. Väkivaltaisen jihadin sijaan uuden strategian ytimessä on nk. dawa, joka painottaa propagandaa ja yhteiskunnallista mielipiteenmuokkausta islamismille suotuisaan suuntaan. Hirsi Ali kirjoittaa, miten suvaitsevainen woke-vasemmisto on tässä islamisteille hyödyllinen sinisilmäinen apuri. Kollektivismiin suuntautuneilla woke-herännäisillä ja islamisteilla on yhteinen vihollinen, länsimaisuus ja yksilönvapautta vaaliva kapitalistinen yhteiskunta. Islamistit ovat jo mm. hyödyntäneet kansainvälisessä retoriikassaan tiedostavaa termistöä, puhuneet nimellisesti sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja uhriutuneet islamofobiasta. Samaan aikaan islamistit jatkavat omissa yhteiskunnissaan julmuuksia ja sortoa, jota länsimaiden woke-herännäiset eivät itsekään hyväksyisi.

 


Tähän liittyen:

1. On tärkeää että islamin kauheuksien levittämiseen osallistuvia vasemman reunan moraaliposeeraus-ihmishirviöitä ei ikinä päästetä livahtamaan moraalisesta ja sosiaalisesta vastuusta.

Kyse on yhtä pahoista ihmisistä kuin ISIS-orjakauppiaat. Tämä pitää nähdä silakkaparveilun, antifantteilun, blämmäilyn ja hyvesignaloinnin läpi.

2. Naispuoleinen parraton jihadismi pitää tajuta osaksi ISIS-Taliban-HuT-Muslimiveljeskunta -tyyppistä toimintaa. Ei pidä uskoa ettei feminismijihadismi olisi osa poliittista islamia ja koraanin tarkoittamaa militanttia jihadismia.

3. Arvo-, moraali- ja logiikkajärjestysten ylin taso asettaa kullakin yksilöllä, ryhmällä ja yhteisöllä ne muut.

Kyse on abstraktista, symbolisesta tasosta jonka konkreettinen vaikutus on suurempi kuin minkään konkreettisena pidetyn tason. Se on ohjausjärjestelmän ohjausjärjestelmä.

Tämä pitää ymmärtää mahdollisimman täydellisesti kun puhutaan arvo-, moraali- ja uskomusjärjestelmistä.

Monien muuten älykkäiden ihmisten kyky ymmärtää symbolisen abstraktioavaruuden toiminnallista ja ohjaavaa roolia on tasan nolla. Tämä luo tutkakatveen. (Jota käsittelen paljon yksinpuheluketjuissani yksilötuotanto ja hybridihölmöily.)
 
Samaan aikaan islamistit jatkavat omissa yhteiskunnissaan julmuuksia ja sortoa, jota länsimaiden woke-herännäiset eivät itsekään hyväksyisi.
Jotenkin on sellainen fiilis, että pahimmat woke-herännäiset luukuttaisivat islamististen arvojen puolesta, vaikka niissä kirjaimellisesti kiellettäisiin kaikki se, minkä puolesta on taisteltu. Toki kaikki pakotukset ja rajoitukset naamioitaisiin suojelun tms. kliseisen ympärille. Näen jo silmissäni Twitter-viestin, jossa hunnutettu wokeilija hehkuttaa, kuinka on päässyt vihdoin olemaan turvallisesti itsensä, kunnioitettu jne.

Hölmöjähän islamistit olisivat, jos eivät hyödyntäisi propagandapotentiaalia, mikä on saatavilla vaikutusvaltaisista somettajista ja aktivisteista.

EDIT: Tuli tässä mieleen myös aktivistimyyrät, jotka kuuluvat Pihatontun mainitsemaan "feminismijihadismiin". Eli nostetaan somen kautta kuuluisuuteen henkilö, joka on käytännössä tarkasti koulutettu propagandanäyttelijä. Näiden avulla saisi epätoivoisimmat aktivistit mukaan levittämään ilosanomaa. Myös ilmastonmuutoksen kautta on houkuteltavissa paljon epätoivoisia nuoria mukaan hyödyllisiksi idiooteiksi.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top