pstsika
Haukka
Olisi vähän tyhmiä kysymyksiä koskien jälleenlatausta.
Harkitsen jälleenlatauksen aloittamista kaliiperille 7.62x53R. Aiempaa kokemusta ei ole. Käytössäni ei ole tilaa, jonne voisi rakentaa kiinteän latauspisteen. Suunniteltu latausmäärä on joitakin satoja patruunoita vuodessa.
Mitäs tietäjät sanovat Leen vasaralataussarjasta?
Jos olen ymmärtänyt oikein, niin kaliiperin 7.62x54R sarjalla pystyy lataamaan sekä. 308, että .311 kaliiperin luodit riittävän tiukasti ei-itselataavaan kivääriin? Aikomukseni on käyttää pääosin .308 kaliiperin luoteja.
Olen ajatellut, että vasaralataussarjalla pääsisin alkuun ilman kiinteitä rakenteita ja täydentäisin tuota digitaalisella ruutivaa'alla, omalla jalallaan seisovalla ruudin annostelijalla sekä mahdollisesti käsinallittajalla. Puristin toki nopeuttaisi hieman, mutta vaatisi ainakin puolikiinteän asennuksen ja en usko, että hallitus antaa lupaa pultata sitä keittiön pöytään.
Hylsyinä aion käyttää samalla aseella ammuttua Sakon boxer-nallilla olevaa messinkihylsyä sekä mahdollisesti uusia Sakon ja Lapuan hylsyjä. Miten paljon Sakon ja Lapuan hylsyillä on oikeasti eroa ja mikä on vain tehokasta brändäystä? Lapuan hylsyt kuitenkin maksavat kaksi kertaa enemmän.
Ping @chigeen'a
Harkitsen jälleenlatauksen aloittamista kaliiperille 7.62x53R. Aiempaa kokemusta ei ole. Käytössäni ei ole tilaa, jonne voisi rakentaa kiinteän latauspisteen. Suunniteltu latausmäärä on joitakin satoja patruunoita vuodessa.
Mitäs tietäjät sanovat Leen vasaralataussarjasta?
Jos olen ymmärtänyt oikein, niin kaliiperin 7.62x54R sarjalla pystyy lataamaan sekä. 308, että .311 kaliiperin luodit riittävän tiukasti ei-itselataavaan kivääriin? Aikomukseni on käyttää pääosin .308 kaliiperin luoteja.
Olen ajatellut, että vasaralataussarjalla pääsisin alkuun ilman kiinteitä rakenteita ja täydentäisin tuota digitaalisella ruutivaa'alla, omalla jalallaan seisovalla ruudin annostelijalla sekä mahdollisesti käsinallittajalla. Puristin toki nopeuttaisi hieman, mutta vaatisi ainakin puolikiinteän asennuksen ja en usko, että hallitus antaa lupaa pultata sitä keittiön pöytään.
Hylsyinä aion käyttää samalla aseella ammuttua Sakon boxer-nallilla olevaa messinkihylsyä sekä mahdollisesti uusia Sakon ja Lapuan hylsyjä. Miten paljon Sakon ja Lapuan hylsyillä on oikeasti eroa ja mikä on vain tehokasta brändäystä? Lapuan hylsyt kuitenkin maksavat kaksi kertaa enemmän.
Ping @chigeen'a