Kännitopiikki

Teme

Luutnantti
Uudenvuoden yli oli sellaiset bileet että isoisät pyörisivät haudoissaan jos olisivat vielä hengissä. Tuli tanssittua kotibileissä ripaskaa, breakdancea ja kaikkea siltä väliltä Puna-Armeijan sukellusveneen kapteenin ja merimiehen hatut päässä. YMCA vedettiin "komeasti".

Noh, Puna-Armeijaa ei enää ole niin kait se on yhtä harmitonta hauskaa kuin vetää hanhenmarssia saksalaiskypärä päässä...
 
Viimeksi muokattu:

Leaderwolf

Majuri
Lahjoittaja
Piti saunoa rauhassa parin opiskeluaikaisen kaverin kanssa Somerolla, ja ottaa 2018 leppoisasti vastaan. Giniä, viskiä, punaviiniä, skumppaa, kaljaa, lonkeroa, vodkaa ja konjakkia kun kaikkia pitää juoda peräjälkeen sekaisin niin eihän siinä sitten paljoa leppoisaa enään olekkaan. Pari päivää on tullut maattua jossain kooman ja intiaanien hautausmaan välillä. Viime vuoden viimeisestä illasta, ja tämän vuoden ensimmäisistä 6-9 tunnista ei ole mitään muuta käsitystä kuin todistajakertomukset, mutta ilmeisesti oli hyvä känni. Aika laskeutua taas tähän vuoteen.
 
Kyllä se krapula viikossa taas unohtuu.
 

Benelli

Ylipäällikkö
Miten olisi jos rakennettaisiin satojen metrien syvyyteen valtavia väistötiloja joissa olisi kallion ansiosta jatkuvasti sopivan viileää elintarvikkeille kuitenkin ilman että vesi jäätyy, eikä ihmisetkään tarvitsisi kummoista vaatekerrastoa selviytyäkseen lämmitettyjen tilojen välillä?