Kännitopiikki

On muuten kätevä olutjuomiseksi tämä Klean Kanteen;in termosmuki. Siihen sopii juuri puoli litraa ja pitää juoman kylmänä viimeiseen pisaraan.
Normaalisti juon aamukahvini tästä.
ppipp_klean_kanteen_tumbler_termosmuki_473ml_b8519174.jpg
 
Bierkrug_retuschiert.JPG

Litran mittatuoppi on paras myös puolelle litralle löböä, koska voi kaataa vaahtoineen kaikkineen.

Perinteiset savikupit sitten seuraavaksi paras.

Vois vetää pari litraa savuolutta... vai korkkaanko kossun.
En kumpaakaan. Ei muutamien kuukausien hyvästä alkuvauhdista huolimatta saanut muutettua tätäkään rupeamaa juoppoudeksi, vaan rupes kyllästyttämään koko etoalko.
 
Viimeksi muokattu:
Kun ei mahalaukku tahdo riittäää... keskiolut on liian laimeaa. Toimitusministeriö, Alkoholilakipaketti Osa II!
 
Tuollaisia lukuja on viimeksi nähty peruskoulun yläasteella. Neuvolakamaa:).

Mites se olikaan, alle kolme ja puoli tonniset punnitaan neuvolassa? :D

Alan muuten ymmärtää erästä kollegaa, joka sanoi, että kun hän juo perjantaikännin, niin hän juo lavallisen (24 tölkkiä) keskiolutta. Olin, että WTF. Mutta jos aloittaa jo iltapäivällä ja on vähän toleranssia, niin mikä ettei. Itselläkään ei runsaan seitsemän tunnin rupeaman jäljiltä 12 tölkkiä enää hirveästi tunnu...

Ehkä tämä on se piste, kun pitää lopettaa? Mäyräköirasta ei pidä vaihtaa susikoiraan, vaan täytyy hankkia muuta ajanvietettä?
 
  • Tykkää
Reactions: EK
Ei itsekään tullut otettua eilen kuin yksi 7,5% Sandels, yksi Heineken ja yksi IVA Aura. Ja siinä vielä holiton A Le Cog ja Heineken. Sitten alkoi niin kovaa väsyttää, että oli jo pakko mennä nukkumaan puoli kaksi.

Mutta näin aamulla olo kiittää, kun herää virkeänä.
 
En tiedä mikä on totuus mutta minä olen lukenut että pelmeenit on siperialaista alkuperää. Että niitä säilytettiin ulkona pakkasessa ja kun tarvittiin niin kirveellä klöntti irti ja keitettiin.
Siperiasta tai Karjalasta, mutta todella suuria tunteita näyttää pelmenit nostavan :eek: Puolaa myöten !
Ensi kerralla suhtaudun tähän ruokalajiin huomattavasti suuremmalla kunnioituksella.
Mahdollisesti yksi maailman väkivaltaisimmista ruokalajeista.
Skotit jää täysin jalkoihin haggisinsa kanssa. (joka sekin toki on erinomainen herkku, erityisesti kun muistetaan ateriakokonaisuus)
 
Mitä ihmettä nyt? Miten pelmenit voivat muka olla jonkun mielestä pahoja? Lihaa jonka ympärillä on taikinaa, syödään voisulan ja smetanan kanssa. Olisikohan tässä nyt jonkinlainen sekaannus käynnissä, en ole aiemmin törmännyt ihmiseen, en mieheen tahi naiseen, nuoreen enkä vanhaan, en ryssään enkä tsuhnaan joka ei olisi pelmeneistä pitänyt.

Jottei kukaan syyttäisi offtopicista todettakoon että nakuttelen tässä polttimoon 0.75 kermalikööriä, 6-pakkia kukkoa ja Prykmesterin tupla-IPA:a
 
Kesällä sain Virosta haggissäilyketölkin mutten uskaltanut maistaa vaan annoin pois.
Voi veikkonen, älä ihmeessä anna pois. On maistuvaa ja hyvää. Keskeisen osan ruokailusta muodostaa tietenkin hyvä paikallinen väkijuoma..
Skotit pyrkii omissa puheissaan toisinaan dramatisoimaan sitä, mutta jos vastaavalla tavalla aloitetaan dramatisomaan vaikkapa lipeäkalaa -- niin jää kyllä ylämaansankareilta syömättä. Kannattaa maistaa- ehdottomasti.
 
Back
Top