Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Li Andersson: Miksi tarvitaan jokaiselle oma auto? Eihän kerrostalossakaan ole kaikille omaa hissiä
KASPERI SUMMANEN
1 tunti ja 51 minuuttia sitten (päivitetty 1 tunti ja 44 minuuttia sitten) http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/li_andersson_berner_tiet-60092
Vasemmistoliiton puheenjohtaja rinnastaa pysty- ja vaakasuuntaisen liikkumisen.
Miksi tarvitaan vesijohtoverkostoa kun minua ei janota nyt?
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005045070.htmlTästä ministeri Mattila vaikenee: Kelan tukia voidaan maksaa yhä Isis-taistelijoille – edeltäjä lupasi puuttua
Kelan tukia voidaan edelleen maksaa Isis-terroristeille, vaikka tilanteeseen luvattiin puuttua puolitoista vuotta sitten. Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (ps) kieltäytyi viime viikolla kommentoimasta asiaa is:LLE flussaan vedoten. Nyt hän ilmoitti ainoastaan, että ”tässä vaiheessa ei ole mitään uutta”. (KUVA: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva, Reuters)
Julkaistu: IS 13.1. 21:33
Tämä on jo uskomatonta pelleilyä...
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005045070.html
Eikä näitä ministereitä edes hävetä.. Mutta kaipa rahaa on niin löysästi tarjolla ettei ole mitään välitä miten valtion keräämiä veroja tuhlataan..ja lisää velkaa otetaan surutta miljoona määriä ja käytetään näille rikollisille..
Mutta sitten kun pitäisi saada oman maan kansalaisille mitä tahansa palveluita niin jokaiseen esitykseen vastataan ettei ole rahaa, ei ole mahdollista,,jne.
Jos joku uskaltaa nostaa näitä järjettömyyksiä julkisuuteen niin heti ollaan syyttämässä vihapuheista ja kansanryhmien syrjimisestä, rasismistaa jne.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/21...stalle-tarkeaa-nykyisessa-maailmantilanteessaYksi Suomalainen Forbesin listalle: ”Tärkeää nykyisessä maailmantilanteessa”
Oppositiopuolue vihreiden kansanedustaja Ozan Yanar valittiin Yhdysvaltalaisen talouslehden Forbesin 30 eurooppalaisen alle 30-vuotiaan vaikuttajan listalle. Vaikuttajia nimettiin useista kategorioista, kuten viihde, media ja tiede. Yanar nimettiin lakia ja politiikka -käsittelevään osioon.
– Forbesin listalle pääseminen oli minulle hyvin suuri kunnia. Minusta on hienoa, että olen kansanedustaja Suomessa, mutta olen myös Suomen edustaja ulkomailla, Yanar toteaa medialle lähettämässään tiedotteessa.
– Nykyisessä maailmantilanteesta on tärkeää muistuttaa maailmaa siitä, että Suomessa asuu moninainen kansa, joka uskoo avoimeen yhteiskuntaan, Yanar kommentoi asiaa Facebookissa.
http://www.helsinginuutiset.fi/arti...tarista-etninen-basaari-ja-uusi-kaapelitehdasRapistuneesta ostarista etninen basaari ja uusi "Kaapelitehdas"?
Puhoksen kohtalo on epävarma, sillä kiinteistö vaatii peruskorjauksen, ja kaupunki havittelee paikalle asuntoja. Suomen suurimman ostoskeskuksen paikkaa aikanaan pitäneestä Puhoksesta suojeltaisiin ehkä vain osa.
Kuva:Johanna Erjonsalo
Purku-uhan alla oleva, huonokuntoinen Puhoksen vanha ostari Puotinharjussa kerää myös puolustajia. Valtuutettu Tuomas Rantanen (vihr.) ehdottaa, että Puhoksesta voisi kehittää Itä-Helsingin etnisen kauppahallin, sekä Kaapelitehtaan tapaisen kulttuuritiloja tarjoavan toimijan.
– Itäkeskuksen monikulttuurinen pohja on tuottanut (Puhokseen) erilaista maahanmuuttajayrittäjyyttä: ruokakauppoja, kahviloita ja muita kohtaamispaikkoja, joiden kaupunkikulttuurisen kiinnostavuuden ovat huomanneet monet kantasuomalaisetkin, kirjoittaa Rantanen blogissaan.
– Koska kyse on yksityisestä kiinteistöstä, kallis korjausinvestointi on käytännössä pakko rahoittaa ostoskeskuksen liikkeiden maksamista vuokrista ja vastikkeista. Tämän perustellusti pelätään vaikuttavan siihen, että nykyiset toimijat eivät pysty enää jatkamaan siellä toimintaansa, Rantanen pohtii.
Hänen mukaansa ostarin nykyisiä suuromistajia tuskin kiinnostaa kiinteistön jalostaminen ja ostarille onkin etsitty uutta ostajaa, jolla olisi visio paikan tulevaisuudesta.
– Mikäli Puhoksen kehittämiseen ei löydy yksityistä toimijaa, kaupunki voisi ostaa määrävän aseman kiinteistöyhtiöstä ja ryhtyä itse sen kehittäjäksi, Rantanen ideoi.
Kaupungin omistaman kiinteistöyhtiön mallina voisi Rantasen mukaan toimia nykyinen Kiinteistö Oy Kaapelitalo, joka pyörittää Kaapelitehtaan ohella Suvilahden tehdasluetta.
– Se samalla kehittää niitä uusiokäyttöön etenkin kulttuurin näkökulmasta, mutta myös kaupallisen liiketilan vuokraamisen tuottoja hyödyntäen, Rantanen kertoo, ja lisää, ettei kaupungin omistus tietenkään suoraan ratkaisisi peruskorjauksen kalleuteen liittyvää ongelmaa.
– Jos kuitenkin yhtiölle luovutettaisi – jollakin asianmukaiseksi katsottavalla hinnalla – uutta rakennusoikeutta jalostettavaksi, se voisi kehittää Puhosta tietystä kokonaisideasta käsin ja rahoittaa sitä osittain myös muista hankkeista saatavilla tuotoilla ja synergialla.
Rantanen toteaa, että pienten toimijoiden on vaikea koota pääomaa, jolla edistettäisiin isoja hankkeita.
– Siksi kaupungin kannattaisi etsiä mahdollistajan roolia, missä aktiivinen alueiden ja kiinteistöjen kehittäminen yhdessä luo edellytyksiä pienille yrityksille ja kulttuuritoimijoille.
Miksi tarvitaan vesijohtoverkostoa kun minua ei janota nyt?
Ei huono haastattelu, epäilemättä moni kommunisti ja pasifisti yskii, haha! Soini hoitaa leiviskäänsä esimerkillisesti!
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005048121.html
"Timo Soini WSJ:lle: Jos Suomea vastaan hyökätään, taistelemme niin he***tisti
Laatulehti Wall Street Journal haastatteli Suomen ulkoministeri Timo Soinia (ps). Soini painotti Suomen pitävän huolta puolustusvoimistaan.
Suomen ulkoministeri Timo Soini (ps) kertoo The Wall Street Journalissa (WJS), että Yhdysvaltain uusi presidentti Donald Trump noudattaa virkaan astuessaan maltillista politiikkaa suhteessa Eurooppaan.
Soini kertoi myös Suomen luottavan puolustusvoimiensa lisäksi viisaaseen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. Hän korosti, että Britanniaan ei pidä suhtautua kostoasenteella Brexitin jälkeen, koska Britannialla on merkittävä rooli Euroopan turvallisuuspolitiikassa.
Lehti kysyi Soinilta muun muassa sitä, pelkääkö Soini Trumpin viimeaikaisten Venäjän presidentti Vladimir Putinia koskeneiden kommenttien tuovan uudenlaisen tilanteen Venäjän, Yhdysvaltojen ja Euroopan välille.
–Uskon, että molemmin puolin Atlanttia ymmärretään, että hyvät suhteet hyödyttävät kaikkia osapuolia. Varsinkin Yhdysvaltain ja Euroopan välinen kauppa on tärkeää, Soini painotti.
Suhteet Venäjään esillä
– Suomi ei ole Nato-maa eikä teillä ole Naton luomaa turvallisuutta. Millaisia kokemuksia Suomella on Venäjästä, WJS kysyi Soinilta.
Soini muistutti vastauksessaan ensin Suomen viettävän 100-vuotisen itsenäisyytensä juhlavuotta.
– Me puolustamme itseämme, pidämme huolta puolustuksestamme, meillä on asevelvollisuuteen perustuva armeija. Jos tarvitsemme jotain lisää –esimerkiksi aseita – me ostamme niitä. Puolustuksemme perustuu suureksi osaksi viisaaseen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan, jolla vältämme aseelliset konfliktit. Jos joku hyökkää meitä vastaan, taistelemme niin helvetisti, Soini painottaa lehdessä.
Ei pidä opettaa ihmisiä, miten äänestää
–Onko Euroopassa menossa nyt poliittisesti populististen voimien menestyksen aika?, WJS kysyi.
– Demokratiassa ihmiset voivat äänestää, ketä haluavat, Soini korosti.
Hän painotti, että ei pidä olettaa vain esimerkiksi sosiaalidemokraattien ja konservatiivien menestyvän vaaleissa.
– Joskus nämä puolueet haastetaan sillä on seurauksensa, mutta en ole erityisen huolestunut siitä. Jos ihmiset kokevat äänestäneensä väärin siten, että se johtaa huonoon talouteen tai turvallisuuspolitiikkaan, he korjaavat asian seuraavissa vaaleissa. Läntisessä demokratiassa ei pitäisi opettaa ketään, miten pitää äänestää. On oikeutemme äänestää, mitä puoluetta vain, mutta en itse äänestäisi kommunisteja milloinkaan. Jos joku haluaa äänestää heitä, sen kuin äänestävät, Soini painotti.
Soinilta kysyttiin myös Brexit-neuvotteluista ja siitä, että onko tämä EU:n loppu.
– Neuvotteluissa Britannian kanssa ei pitäisi olla pahantahtoisuutta. Britannia ei ole jättämässä Eurooppaa, vaan EU:n, hän korosti.
– Onko tämä EU:n loppu?, WJS kysyi,
– En spekuloi sillä. Elämä on opettanut, että ei kannata ampua puuta. Siellä voi olla orava, joka putoaa päähäsi, Soini kommentoi."
Se on hienoa, etä Soini *kertoo* asioita USA:n pressalle...
Suomen ulkoministeri Timo Soini (ps) kertoo The Wall Street Journalissa (WJS), että Yhdysvaltain uusi presidentti Donald Trump noudattaa virkaan astuessaan maltillista politiikkaa suhteessa Eurooppaan.
Jotenkin tulee mieleen, että Washingtonissa naureskellaan.
Soini tuntee Faragen hyvin ja tuntenee itsekin porukkaa juurikin tuolta Trumpin leiristä.
Se on varma että Soni ei ole huonoin ulkoministeri tai Niinistö huonoin puolustusministeri pitämään yhteyksiä.
Yksi asia mihin olen Sipilän hallituksessa erityisesti pettynyt on tämänkaltainen sarakekikkailu jolla yritetään kaikenmaailman taikatempuilla parannella "virallisia" numeroita.
No ei ihme, kaverihan kerran pukeutui naiseksi....Itsekin tunnen Ehud Barakin...ja sillä saa Israelissa outoja katseita jos menee moista tunnustamaan.
Soini ei kyllä mielestäni tunne edes omaa persettään. Ympärysmitta nyt on sellainen, ettei kädet ulotu.