Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

tulikomento

Ylipäällikkö
TP Niinistö tapaa Trumpin Washingtonissa 2. lokakuuta. Turpo-asioitakin näyttää olevan agendalla, kun USA ja Suomi keskustelevat mahdollisuuksista lisätä yhteistyötä tällä saralla. Sinällään muuten metkaa havaita mitenkä useasti Sale on jo päässyt tapaamaan Yhdysvaltain päämiestä verrattuna edeltäjäänsä. :)

 

Rauhantekijä

Ylipäällikkö
Satsaaminen poliitikon uraan on hyvä sijoitus.
Jossain vaiheessa selkeesti kuukausipalkka 18.000,- kunhan siististi pukeutuu ja käyttäytyy siivosti ja heittäytyy tilaisuuksien vietäväksi.
Nuoret hei - älkää yhtää väheksykö!
.
 

hansai

Ylipäällikkö
Yllättäen vaimollekin löytyi töitä..(2017)

Virkkunen oli Kataisen hallituksessa hallinto- ja kuntaministeri. Nyt yhteistyö jatkuu siten, että Kataisen Mervi-vaimo on ollut Virkkusen poliittinen avustaja pari vuotta. Hän tosin lopettaa tehtävässä toukokuun alussa keskittyäkseen väitöskirjaansa.

 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Viimeksi muokattu:

miikkaj

Majuri

hansai

Ylipäällikkö
Jääkö puheenjohtajan pesti vai alkaako äitiysloma? – Li Andersson kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan tiistaina

 

TBman

Ylipäällikkö
Pohjaton kassa, puutteellinen avoimuus ja loppumattomat palaveripullat...Aika tympeää tekstiä tuo jykän historia... Voiko tuo olla totta?
 

turska

Eversti
Sellanen Sipilä.

Kokoomuksen Vartiainen avautui Ylellä: 2,3 miljardin euron siirto Vakeen oli hämärä hallituskumppaneillekin – ”Se oli pääministeri Sipilän oma hanke, lisäsi omaa valtaansa”
 

Tetra

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 2.0
Täähän nyt menis vaikka mihin aiheeseen, mutta laitetaanpa tänne.

 

Nojatuolistrategi

Ylipäällikkö
Takaisin Afrikkaan.

Presidentti Niinistö tapasi ensimmäisenä läntisenä valtionjohtajana tuoreen Nobelin rauhanpalkinnon saajan, moitti EU:n ulkopolitiikan yhtenäisyyttä
Niinistö on ensimmäisellä virallisella vierailullaan Afrikassa, eikä ajankohta voisi olla parempi. Niinistö pääsi ensimmäisenä länsimaisena valtionjohtajana tapaamaan Abiyn rauhanpalkinnon saajana, sillä nimitys nobelistiksi julkaistiin vasta perjantaina.

Muutenkin Afrikka on Suomen ja Euroopan unionin ulkopolitiikan kannalta koko ajan keskeisemmässä roolissa. Pääministeri Antti Rinteenhttps://www.hs.fi/haku/?query=antti+rinteen (sd) hallitus aikoo laatia historian ensimmäisen Afrikka-strategian ja laajentaa suhteitaan Afrikan maihin. EU taas neuvottelee parhaillaan uutta mantereiden suhteita määrittävää sopimusta, ja unionin Afrikka-suhteista ottaa pian vastuun komissaari Jutta Urpilainenhttps://www.hs.fi/haku/?query=jutta+urpilainen.

Vierailunsa aluksi Niinistö totesi seremonioiden jälkeen presidentinpalatsissa, että Etiopia on luonnollinen kohde ensimmäiselle viralliselle Afrikan-vierailulle. Suomi on tehnyt yhteistyötä maan kanssa jo 1950-luvun lopusta lähtien, Niinistö perusteli. Etiopia on yksi Suomen pitkäaikaisimmista ja suurimmista kehitysyhteistyön kumppanimaista. Mutta Etiopia on luonnollinen kohde muutenkin. Pääkaupungissa Addis Abebassa on Afrikan unionin päämaja, ja yli 100 miljoonan asukkaan maa elää paraikaa eräänlaista murrosvaihettaan.

Etiopia koostuu yhdeksästä pääasiassa etnisin ja kielellisin perustein jakautuvasta osavaltiosta. Pääministeri Abiy on korostanut maan yhtenäisyyttä, mutta hänenkin kaudellaan Etiopiassa on tapahtunut väkivaltaisia yhteenottoja, joista osan taustalla vaikuttavat etnisten ryhmien väliset jännitteet.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006273448.html
 
Top