Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

Pihatonttu

Respected Leader
Junckerilla meni taas ilta pitkäksi! :ROFLMAO:


Eipäs esitetä epäasiallisia vihjailuita.

Junckerilla on vaan taas vaivanaan se kaikille tuttu kolmen promillen iskias joka ei liity alkoholismiin mitenkään.
 

Solidsnake

Kenraali

Lapinukko

Ylipäällikkö
Moni suomalainen samaa mieltä että Venäjä-pakotteita poistettava. Tämä käynyt selväksi lehtien kyselyissä.
Tässä yksi esimerkki:
Entä jos tuolla olisi pudotettu Finnairin kone? Se on niin helppoa vaatia pakotteiden purkamista kun kyseessähän oli "vain Ukraina" ja "joku malesialainen kone"
 
Viimeksi muokattu:

PSB 5500

YlipäällikköEntä jos tuolla olisi pudotettu Finnairin kone? Se on niin helppoa vaatia pakotteiden purkamista kun kyseessähän oli "vain Ukraina" ja "joku malesialainen kone"
Se on juurikin näin! Kuvitelkaa sen Finnairin-koneen lisäksi joku jäätynyt Novo-Vildmanstrand-konflikti kaakkoisrajalle ja muut eurostoliiton maat haluaisi käydä jo kauppaa Venäjän kanssa.. No, kaipa senkin kanssa voisi elää?
 

hansai

Supreme Leader
Kokoomuksen Markku Eestilä ottaisi perussuomalaiset hallitukseen – ”Joku räjähdys” tulossa Antti Rinteen hallituksessa
27.10.201915:00

Kolmen sekoitus. ”Olen vähän keskustalaiskokoomuslainen. Ja vähän perussuomalainenkin. Kuten jutuista kuulee”, Eestilä sanoo Uuden Suomen kansanedustajahaastattelussa.KUVA: OUTI JÄRVINEN

Keskusta ja vihreät ovat ”avoimessa riidassa”, Eestilä sanoo.

Kokoomuksen kansanedustaja Markku Eestilä olisi halunnut, että vallassa olisi nyt ollut kokoomuksen, perussuomalaisten ja keskustan muodostama hallitus, eikä keskustan olisi pitänyt Antti Rinteen (sd) hallitukseen lähteä.
”Avoimesti myönnän, että oppositioasema on ollut pettymys”, Eestilä sanoo Uudelle Suomelle.

Lue Eestilän laajempi haastattelu, joka on osa Uuden Suomen 200 kansanedustajaa -sarjaa: ”Suomessa tästä vaietaan” – Kansanedustaja Markku Eestilä näkee paljon haukutun Unkarin kovan draivin: ”Kaikki, jotka haluavat, varmasti pääsevät töihin”

Eestilän mielestä arvopohja ei olisi mikään este kokoomuksen ja perussuomalaisten väliselle hallitusyhteistyölle. Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan näin oli kesällä 2017, mutta Eestilä toteaa Orponkin mielipiteen jo muuttuneen tuosta. Perussuomalaiset joutuisi hallitusvastuussa jostain joustamaan, Eestilä näkee.
”Tottakai edellytyksenä on hallitusohjelma, jonka kaikki puolueet hyväksyvät. Oppositiossa saavat kaikki puolueet puhua mitä haluavat, myös perussuomalaiset, mutta silloin kun mennään hallitukseen, niin sitten katsotaan, miten mennään eteenpäin”, hän sanoo.
Eestilä on ollut tätä samaa mieltä hallituspohjasta jo ennen vuoden 2011 vaaleja. Vuonna 2011 perussuomalaiset sai sen kuuluisan ensimmäisen jytkynsä.

Eestilä uskoo, että Rinteen hallitus vielä natisee liitoksissaan ja joku hallituspuolueista pettyy katkerasti. Ilmasto- ja maankäyttöasioissa keskustalla ja vihreillä on jo nyt ”avoin riita menossa”, Eestilä sanoo.
”Vuoden kuluttua me tullaan näkemään, mitä tapahtuu työpaikkakehitykselle, puretaanko jo tehtyjä lupauksia kansalaisille kun rahaa on jaettu mutta sitä ei ole vielä ansaittu, ja sitten on nämä ilmasto- ja maankäyttökysymykset. Nämä tulevat olemaan niitä suuria kiistakysymyksiä hallituksen sisällä. Aika fakiireja ovat, jos ratkaisevat nämä kysymykset niin, että vihreät, demarit ja keskustalaiset ovat tyytyväisiä. Siihen minä en usko. Joku räjähdys siellä tulee. Jostakin tuo kupla puhkeaa ja joku ottaa takkiinsa.”

 

Pihatonttu

Respected Leader
Sipilä yritti lehtitietojen mukaan pettää Kokoomuksen heinäkuussa 2017.

Asian kiinnostavuutta lisää se, että Persujen kohuttu puoluekokous oli 10-11. kesäkuuta ja persujen eduskuntaryhmän hajoaminen 13.6.2017.

Tulee mieleen niin raadollinen ajautus, että Sipilä oli varmaan huomannut sen, kuinka hänen ja samalla myös Kepun suosio äänestäjien parissa laskee. Laajemmalla hallituksen hajottamisella Sipilä olisi voinut syyllistää Kokoomuksen kaikesta ikävästä.

Pakko todeta, että turhapaikanhakijatulvasta lähtien Sipilän, Orpon ja muutaman muun uskottavuus sekä rehellisyyden että taitavuuden suhteen on ollut allekirjoittaneen silmissä pakkasen puolella.

Muistutetaan kaikkia myös siitä, että Rinteen uskottavuus ei tässä(kään) asiassa ole kovin kummoinen. Hän on aiemmin kiistänyt julkisuudessa täsmälleen saman asian jonka nyt esittää tosiasiana. Sipilä puolestaan kiistää hallituspaikan tarjoamisen nyt samoin kuin aiemminkin.

Asiaa on kysytty Rinteeltä ja Sipilältä silloin joskus siksi, että siitä velloi erilaisia huhuja jotka kantautuivat median korviin.

 
Viimeksi muokattu:

Lapinukko

Ylipäällikkö
Kun katselee Dimmun ja Ryskyn laseilla, niin Orpokin on kohta putinilainen, jos ei kanna krusifiksia ja kaulassaan valkosipulia Halla-ahon kohtaamisen varalta?

Noilla on tapahtumassa sellainen punasiirtymä että kohta on kepun puheenjohtajakin ÄÄRIOIKEISTOLAINEN

Joko johtuu aatteesta tai siitä että mustavalkoisessa maalailussa ja polarisoinnissa on lähdössä isompi vaihde päälle!
 
Viimeksi muokattu:
Top