Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

Passi

Ylipäällikkö
Täytyy kyllä sanoa, että Jussi Niinistö on yksi suoraselkäiaimmistä viime aikojen poliitikoista.

Nimi taitaa olla enne. Saulia ei tarvitse edes mainita ja kyllä Villekin vihreiden joukossa on sitä suoraselkäisintä laitaa.
Mutta keskenään Niinistöt ei vissiin samalle aaltopituudelle osu. Eikös Presidentti Niinistön pitänyt näyttää tälle nuoremmalle Niinistölle näyttää kaapin paikka. Meinas ilmeisesti mopo keulia puolustuspolitiikassa.

Siinä Niinistö oli mies paikallaan kun Kokoomuksen suosikin Rädyn laittoi pihalle kansliapäällikön virasta ja pisti suosikkinsa Juustin paikalle,vaikka kaikki kävelemään pystyvät oli yrittänyt Niinistön päätä kääntää.
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Jos Halla-aho ei huoli Niinistöä takaisin PS:n niin itse kyllä näen, että paljon todennäköisemmin Niinistö pyrkii Kokoomuksen riveihin.

Hänellä on TurPo se oma rakas lapsi niin sanotusti politiikassa, niin Kokoomuksen TurPo menee paljon enemmän Niinistön kanssa yhteen kuin Keskustan. Esim. Kokoomus on tosi NATO-myönteinen kuten Niinistö on, mutta Keskustasta taas iso osa ei jäsenyyttä kannata yhtään, sotilaskuluissa Niinistö haluaa lisää, ja jokunen kuukausi sitten uutisissa jaettiin täällä että jopa kymmenesosa Kokoomuksesta haluaisi käyttää HX:n enemmän kuin 10 miljardia ja KePusta 60% piti 10 miljardia sopivana ja 40% liian isona. Jne...
 

Kaarne

Kapteeni
Paavo tulee, oletko valmis?
Mikko Kränä ei taida olla:

 

Protheon_93

Ylipäällikkö
– No eihän tämä ole asiallinen ilmaisu, mutta kukapa meistä ei olisi kohdannut elämässään pahempaakin. Esimerkiksi kunnon ihmisten nimittely rasisteiksi, fasisteiksi ja natseiksi on mielestäni kertaluokkaa pahempaa solvaamista, Halla-aho sanoi PS:n tilaisuudessa.

– ”Munaton nillittäjä” tarkoittaa kai suunnilleen samaa kuin herkkähipiäinen turhasta valittaja. Jos joku tekee tällaisesta rikosilmoituksen, eikö hän tavallaan todista pointin oikeaksi?
Mestarin analyyttinen argumentoiti puree. :ROFLMAO: :cool:
 

hansai

Supreme Leader
MT järjesti Facebook-sivuillaan leikkimielisen äänestyksen Paavo Väyrysen ja Mikko Kärnän välillä. Väyrynen voitti täpärästi.

MT järjesti Facebook-sivuillaan leikkimielisen äänestyksen Paavo Väyrysen ja Mikko Kärnän välillä. Väyrynen voitti täpärästi.

 

Nhhk

Eversti
Kokoomus sai riveihinsä nyt merkittävän vahvennuksen Simon Elon hahmossa.
Se on tuo poliittinen kasvaminen kovin nopeaa.
ei siitä kauaa ole kun haukuttiin kuinka persuissa ei ole yhtään ministeriainesta ja kas muutama hassu vuosi sekä pari totaalista takinkääntöä ja loikkaamista myöhemmin jätkä on kova luu :)
 
Top