Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

Lunni

Eversti
Mistähän niitä aseita pitäisi Kontulan mukaan ostaa? Palestiinasta?

No joo, retorinen kysymyshän tuo oli. Eihän niitä pitäisi ostaa mistään, kyllä avainten helisyttelyn pitäisi riittää myös maanpuolustukseen... sitä paitsi rajat ovat ihan turhia.. /s
 

Vääpeli

Respected Leader
Eli Vassarit haluasi jatkaa mihin Aatu jäi... :D
Helsingin juutalainen seurakunta: "Kritisoimalla ainoastaan Israelin saartoa Gazasta, ja olemalla kohdistamatta mitään kritiikkiä tai toimenpiteitä Egyptin vastaavaan saartoon, on kyseinen kansanedustaja International Holocaust Remembrance Associationin (IHRA) määritelmän mukaan melko todennäköisesti syyllistynyt antisemitismiin.
Linkki määritelmään kommenteissa. Euroopan parlamentti on hyväksynyt tämän määritelmän ja sen seuraavan osan:
"Kaksoisstandardien soveltaminen vaatimalla Israelilta käyttäytymistä, jota ei odoteta tai vaadita miltään muulta demokraattiselta kansakunnalta".
 

Tetra

Respected Leader
Lahjoittaja
ELSO 2.0
Kyse näyttää olevan siitä, että 5000 euron vaalirahoitus on jäänyt ilmoittamatta. No big deal, eduskunnan pääsihteeri ja puhemies eivät näytä pitävän asiaa suurena. Jatkossa toki ilmoitukset tulee tehdä kuten kuuluu.

Se, että on kiinalaisten kanssa tekemisissä tai kiinnostunut yli miljardin ihmisen kasvavasta talousmahdista, ei tietenkään ole mitenkään huono asia.
 

notareal

Luutnantti
Jos arvoista puhutaan...
...eli arvoihin sopii kuiten pysyä Israelin asekaupan hyväksyvässä hallituksessa. Olisi luullut oven käyneen, mutta kai näiden arvot on jotenkin parempia - ei tarvitse arvojen mukaan edes oimia.
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Mikä siinä on että pöyristyväistö hiiltyy aina Israel-USA -suunnan asekauppoihin, mutta Venäjän asekaupat sinne, tänne tai tonne eivät haittaa niitä yhtään?

Tai siinä, että kaikki mitä Israel tekee aiheuttaa palkokasvihengistystä, mutta se, mitä Israelille tehdään tai miksi Israel tekee ei?

Tai miksi palestiinalaisten ahtaasti notkumista ei nähdä tärähtäneistössä rikkaiden öljymaiden viisumi- ja työllisyyspolitiikan osana?

Tai miksi palestiinalaisvaltio Jordania jätetään huomiotta kun puhutaan siitä että tarvittaisiin palestiinalaisvaltio? Ja se, että palestiinalaisvatio Jordania ei ota palestiinalaisia Gazasta tai Länsi-Rannalta ei häiritse punasiirtymää mitenkään?

Miksi...
 

Protheon_93

Kenraali
Meinaakohan Kauhavan kaupunginjohtajaksi mahdollisesti valituksi tullessaan Jussi Niinistö vaihtaa joko Kokoomukseen tai Perussuomalaisiin? Koska jommalta kummalta listalta miehellä olisi mahdollisuudet päästä lävitse 2023 eduskuntavaaleissa, ja siinä olisi ehdottomasti ehdokas, jolle ääneni antaisin.
 

Lunni

Eversti
Heti eka kommentti irrotti hymyn:

"On se hyvä, että parlamenttiin tulee uusia ja raikkaita ajatuksia!"

Osu ja uppos.....
Agendalla ilmastonmuutos ja ihmisoikeudet. Sitten heti perään ollaan surullisia Brexitistä kun ei vieläkään tajuta mistä se johtui...

Joo-o, Brysselistä on hyvä kertoa keski-ikäiselle työttömälle ex-hiilikaivostyöntekijälle EU:n eduista...
 

hansai

Supreme Leader
Toivon, että kaikki puolueet sitoutuisivat yhteisellä päätöksellä muuttamaan suomalaista politiikkaa avoimemmaksi ja rehellisemmäksi. Poliittiset virkanimitykset vievät politiikan uskottavuutta eivätkä ne ole hyväksi viranhaltijalle eikä yhteiskunnan kokonaisedulle.

Aalto sanoo nyt, että hänen omat ajatuksensa ovat tuosta kehittyneet.

”Aikaisemmin mukana oli vihreää paatosta ja se näkemys oli aika jaettu puolueessa. Siksi ymmärrän nyt tätä herännyttä arvostelua. Edustin tuolloin itsekin tietysti yhdessä pohdittuja asioita, nyt katson asioita ehkä itsenäisemmin”, Aalto sanoo.

HÄNESTÄ EHKÄ MYÖS vihreiden ajattelu tai toimintatavat ovat muuttuneet.

Puolue alkaa tulla murrosiästä aikuisikään. Vihreillä on pitkä perinne moraalisesta puheesta ja muiden arvostelusta, mutta nyt kun kasvetaan ison puolueen mittaan, niin joudutaan itsekin pohtimaan näitä ja olemaan myös muiden arvostelun kohteena”, Aalto sanoo.

Poliittisten virkanimitysten paheksumisen sijaan Aalto hakisikin nyt ratkaisua muuta kautta ja menemällä eteenpäin.

”Pitäisikö selvittää tai harkita, voisiko kansliapäälliköt selkeämmin nimittää vaalikaudeksi ja ihan edistämään hallitusohjelman tavoitteita”, Aalto ehdottaa. Suomeksi sanottuna poliittisista virkanimityksistä luopumisen sijaan ne tehtäisiin avoimemmin ja läpinäkyvämmin.

 

Protheon_93

Kenraali
Ei taida hiilikaivokset avautua brexitin jälkeisessäkään elämässä.
Rautamartta laittoi ne jo kiinni ja hyvä niin, kun olivat jo pitkään olleet täysin kannattamattomia ja miljardikaupalla harrastettu sosialismia että kaivokset saatiin pidettyä auki ja mainarien ei tarvinnut pahoittaa mieltään, kun uuteen ammattiin olisi pitänyt kouluttautua.
 

Passi

Ylipäällikkö
Meinaakohan Kauhavan kaupunginjohtajaksi mahdollisesti valituksi tullessaan Jussi Niinistö vaihtaa joko Kokoomukseen tai Perussuomalaisiin? Koska jommalta kummalta listalta miehellä olisi mahdollisuudet päästä lävitse 2023 eduskuntavaaleissa, ja siinä olisi ehdottomasti ehdokas, jolle ääneni antaisin.
Kepu siitä tulee kun Kauhavalle menee.

Vanha sanontakin sopisi mieheen kuin nenä päähän. "Kepulainen pettää aina"
 
Top