Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

Mitäs se demareiden maskotti Al Taee touhuilee? Ilmeisesti sanottu, että pää kiinni, kun ei ole potkimassa kantasuomalaisia päähän julkisuudessa. Vai onko juuri nyt antamassa kurdeille kylmää kyytiä Turkin rajaseudulla??

Pikagooglaus vihjaa että olisi eduskunnassa hoitamassa rehellisesti ansaittua työtään niin hyvin ja ennakkoluulottomasti kuin osaa.
 
Alfa TV ohjelmasarja Vanhanen.Enpä olisi uskonut että kuivakka Vanhanen saa nuin mielenkiintoisen ohjelman aikaan.Faktoilla ja tilastoilla käydään asioita läpi ilman puolue painotusta.Raikasta kun kaikki uutisointi tuntuu perustuvan mielikuviin ja klikkauksien tavoitteluun.Tilastojen valossa monet asiat menneet paljon paremmin kuin uutisoinnin perusteella luulisi.Netissä näkyy kaikki jaksot. Osa yksi-Tiedot ja luulot yhteiskunnallisessa keskustelussa: professori Esko Valtaoja .Kolmososassa metsien kasvu ja käyttö vieraana Luken pääjohtaja
 
Ikävästi husu ulosmittaa kaikkialta kaiken mahdollisen hyödyn itselleen.
Kohteina sosiaalitoimi, kela, puolue, vastuullinen media, poliisi, oikeuslaitos,...
Nyt viimeisimpänä oma työnantaja: taksien tallennusjärjestelmät on asennettu kuljettajien turvallisuuden vuoksi. Husu koettaa käyttää näitä hyödyksi rasismipolitikoinnissa. Nyt työnantajan kannalta on riski, että tallennusjärjestelmät kielletään jos niistä nousee kohu.

Kohteina myös oikea rasisminvastainen työ. Sitä mitä tässä maassa oli joskus 5 vuotta sitten ja sitä ennen. Kaikki pitää pilata, aivan kaikki.
 
Poliisi on basisti, eiku rasisti...

Hahahahah...

Poliisi ei aloita esitutkintaa Jussi Halla-ahon twiitistä
14.11.2019 klo 15.52Helsinki
Helsingin poliisilaitos ei aloita esitutkintaa tapauksessa, jossa Abdirahim Husu Hussein vaatii Jussi Halla-aholle rangaistusta kunnianloukkauksesta. Asiassa ei tutkinnanjohtajan mukaan ole syytä epäillä rikosta, joten esitutkintaa ei aloiteta.
Tapauksessa kaupunginvaltuutettu Abdirahim Husu Hussein oli tehnyt Helsingin poliisilaitokselle rikosilmoituksen, jonka mukaan hän vaatii kansanedustaja Jussi Halla-aholle rangaistusta kunnianloukkauksesta. Husseinin mukaan Halla-aho oli 4.11.2019 julkaissut yhteisöpalvelu Twitterissä twiitin, jossa Halla-aho oli Husseinin mukaan käyttänyt Ilta-Sanomissa julkaistua raiskausuutista Husseinin halventamiseen ja häpäisemiseen. Hussein ei ole ollut osallinen twiitissä käytettyyn raiskausuutiseen.
Tutkinnanjohtajan päätös asiassa on viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain nojalla julkinen asiakirja, joka on kenen tahansa tilattavissa Helsingin poliisilaitoksen asiakirjahallinnosta. Asian yksityiskohtaiset perustelut ja sovelletut oikeusohjeet selviävät tarkemmin päätöksestä.
Tiivistelmä tutkinnanjohtajan päätöksestä ja päätöksen keskeisistä perusteluista:
Tutkinnanjohtajan mukaan Halla-aho ei twiitissään liitä Husseinia ja IS:n uutisessa mainittua taksikuskia toisiinsa sen takia, että Halla-ahon mielestä Husseinin alkuperäistwiitin olosuhteet viittaisivat Husseinin liittyvän johonkin ulkomaalaistaustaisen henkilön tekemään seksuaalirikokseen jossakin taksissa. Halla-aho käyttää IS:n uutista Husseinin narratiivin jyrkkään, mutta asiaperusteiseen sarkastiseen kritisointiin. Halla-ahon twiitin sarkastiset merkityssisällöt välittyvät twiitin rakennetta ja virkkeiden jäsentelyä koskevilla ratkaisuilla.
Halla-ahon twiitissä on siten lähtökohtaisesti kyse sellaisen sallitun mielipiteen esittämisestä, joka ei tule kunnianloukkauksena rangaistavaksi. Hussein on helsinkiläinen poliitikko, joka osallistuu ennakkoluulottomasti ja joskus provosoivastikin julkiseen keskusteluun. Husseinin on näin ollen lähtökohtaisesti siedettävä ankaraa ja epäasiallistakin menettelyynsä ja käyttäytymiseensä kohdistuvaa arvostelua.
Halla-aho on twiitillään osallistunut sellaiseen julkiseen debattiin, jonka Hussein on itse käynnistänyt vaikuttaakseen yleiseen mielipiteenmuodostukseen ulkomaalaistaustaisten henkilöiden kokemasta syrjinnästä. Tällä asialla on yleistä poliittista merkitystä. Tutkinnanjohtajan mukaan tässä asiassa on kysymys Halla-ahon twiittiin sisältyvän kritiikin ja tyylin asianmukaisuuden arvostelusta. Tämä arvostelu kuuluu kaikille avoimeen ja vapaaseen julkiseen kansalaiskeskusteluun.
Sananvapaus on keskeinen poliittinen perusoikeus moniarvoisessa yhteiskunnassa, ja oikeusvaltiossa sananvapautta voidaan rajoittaa vain silloin, kun se on muiden oikeuksien tai yleisen turvallisuuden vuoksi välttämätöntä. Näin ollen tässä asiassa on kyse sallitusta sananvapauden käytöstä.
Tutkinnanjohtajan tarkemmat perustelut ja sovelletut oikeusohjeet selviävät tutkinnan päätöksestä, joka on julkinen asiakirja ja tilattavissa kirjaamosta ([email protected]).
Helsingin poliisilaitoksella ei ole asiassa muuta tiedotettavaa.
 
Niin makaa kuin petaa:

Hussein on helsinkiläinen poliitikko, joka osallistuu ennakkoluulottomasti ja joskus provosoivastikin julkiseen keskusteluun. Husseinin on näin ollen lähtökohtaisesti siedettävä ankaraa ja epäasiallistakin menettelyynsä ja käyttäytymiseensä kohdistuvaa arvostelua.
 
Hususta keskustelu tässä ketjusta on OFFTOPIC!

Kyseessä on *kärkipoliitikkojen* vahtimisketju. Husu ei ole sellainen. :p

Husu ei edusta poliitikkojen parissa kärkeä, ei edes tylppää sellaista. Husu ei ole edes rivikansanedustaja. Jos poliittinen toiminta jaetaan esitys - toteutus -akselille (=pönöttäminen ja huomiohakuisuus vs. aikaansaaminen) niin kaikki menisi esittämisen eikä mitään toteuttamisen päähän.

Muttamuttamutta...

Husu on kuuluu tässä maassa eniten ansiotonta ja ulkoa tulevaa nostetta saaneisiin poliitikkoihin. Täysin aikaansaamaton kunnallispoliitikko, jolla on halutessaan rajaton pääsy valtakunnallisen median valokeilaan, kaiken maailman pönötyskeikkoja kouluissa ja muualla.

Ensin Kepu investoi Husuun paljon. Sen jälkeen SDP investoi Husuun valtavasti. Koko ajan media, monet järjestöt ja tärähtäneistöverkostot ovat investoineet Husuun jättimäisesti.

Monikultturismi on selvästi rikkaus, joka vaatii loputtomia investointeja - niiden rahoilla jotka eivät siitä tykkää.

Nyt Husuun upotetut investoinnit alkavat tulla poimimiskypsiksi. Nyt päästään näkemään että kuinka suuri rikkaus ja voimavara tähän asti pakottamalla rakennettu monikultturismi oikeasti on.

Husu kuuluu niihin menestyneisiin, onnistuneisiin, integroituneisiin, lupaaviin ja esimerkillisiin. Jos loppusaldo on Husun kohdalla.... mielenkiiintoinen, niin se voi olla suuren kokonaisuuden kohdalla vielä todella paljon mielenkiintoisempi.

Husu on mittari, indikaattori. Sellaisena hänen roolinsa on todella tärkeä ja kuvaava. Ja sen vuoksi tämä oman viiteryhmänsä ehdottomaan kärkeen kuuluva tapaus ansaitsee tulla huomioiduksi todella isolla suurennuslasilla nyt kun totuus asiasta jos toisestakin alkaa tulla julki.

Näitä Halla-ahon toteemeiksi kutsumia tapauksia joihin eri puolueet ja verkostot ovat investoineen mittavasti on toki ollut aiemminkin.

Törkeä rahanpesu/törkeä kätkemisrikos. Vihreät.


18 rikosta joista törkein lähes kolme vuotta kestänyt rahankeräysrikos. Ehdonta vankeutta. Houkuteltiin SDP:hen. Tuomiojan lellikki.

 
muutumme kriisitaloudeksi.

Kun posteljoonit laitetaan leikkaamaan ruohoa ja tirkistelemään asuntojen sisälle niin voidaan huokaista helpotuksesta ja todeta, että eiköhän myö olla jo siellä.
 
Back
Top