Kepun kuihtumisen syyt ja seuraukset

Paavo ratsastaa jälleen :ROFLMAO:

Puoluehallitukseen nouseva Väyrynen: ”Kyllähän se on mielenkiintoista nähdä, minkälaisia muutoksia on tapahtunut.”


TS_0004_08-02-2016.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Tätä EI voi mitenkään käsittää, ja Paavo kyllä karkottaa loputkin keskustan äänestämistä vähääkään harkitsevat pois. Joku on kyllä nyt painanut Itsetuhonappia keskustan puoluetoimistossa.
Sielä varmaan joku sihteeri polttaa parhaillaan viimeisiä papereita tynnyrissä pihalla ja pj Saarikko menee kellarissa naimisiin Vanhas Masan kanssa ja sitten he päättävät päivänsä ampumalla ja syämällä syanikapselit. Lopuksi talonmies tuhoaa pariskunnan ruumiit puutarhan ojassa polttamalla ne bensiinillä..
 
Joku on kyllä nyt painanut Itsetuhonappia keskustan puoluetoimistossa.
Jos ruotsinkielinen piiri on valinnut vittuillessaan Paavon puoluevaltuustoon, niin minkä puoluetoimisto sille voi.

Sinällään olen hyvilläni, koska rantalatinaa puhuvat haluavat kepun ulos hallituksesta ja se on oikein koirille, kun luu on kovaa.
 
Melkeinpä aina keskustaa tai kokoomusta äänestäneenä. Mutten enää... rajat vaan tulevat täyteen.



En minäkään ja häirintä tulee olemaan päällä koko ajan. Ei vittu ikinä nämä saatanan paskasäkit seuraa missä liikun. Kepu pettää kaikessa, myös tässä. Vanhanen vanha mulkku.

Jos tuo toteutuu niin keskusta pitää saada kerta kaikkiaan häviämään.
Toiste se ei tätä maata sen jälkeen sotke.

Kommarien kanssa Kärnäkin, paskasäkki ja häpeä Lapille ...
Perkeleen Kärnä lue jos käytät googlea: olet yksi PASKASÄKKI
Ilmoittaudun myös kansalaistottelemattomaksi GPS-paikannuksen suhteen. Onko näihin olemassa häirintälähettimiä? Toinen vaihtoehto olisi vetää virrat irti siitä black boxista, jonka asentamisen seuranta varmasti vaatisi. Ongelma ehkä tulee olemaan siinä, että katsastuksessa kirjataan kilometrit ja jos ei black boxin rekisteröimät kilometrit vastaa katsastuksessa kirjattavia, niin tulisi sakkoa.

Jotenkin vaikea uskoa silti, että tämä seuranta käyttäen paikannusta tulisi toteutumaan. Ainakaan seuraavaan 20 vuoteen.
 
Jos ruotsinkielinen piiri on valinnut vittuillessaan Paavon puoluevaltuustoon, niin minkä puoluetoimisto sille voi.

Sinällään olen hyvilläni, koska rantalatinaa puhuvat haluavat kepun ulos hallituksesta ja se on oikein koirille, kun luu on kovaa.
Tämä on niin parasta vittuilua! Oikein kunnon Trollausta isolla T:llä! Voin vain kuvitella, kuinka Väyrynen aloittaa ensimmäisen puheensa puoluevaltuustossa: ”Guess who’s back, bitches?”
 
Back
Top