KHL, Jokerit ja turvallisuuspolitiikka

Benelli

Ylipäällikkö
#23
Veikkaan että tämä on vain rahan pesua. Kun miljoonat on laittomasti hankittu tai väärennetty niin joku Jokeritkin on ihan Ok sijoituskohde.
 
Tykkäykset: PSS

adam7

Ylipäällikkö
#24
Veikkaan että tämä on vain rahan pesua. Kun miljoonat on laittomasti hankittu tai väärennetty niin joku Jokeritkin on ihan Ok sijoituskohde.
Rahanpesussa osa menee hukkaan, mutta ei kaikki. Jokerit ei ole sijoituskohde vaan rahareikä.

Tuo halli joka nyt on venäläisomistuksessa oli Harkimon pakko myydä, koska vaikka sitä monitoimihalliksi kutsutaan, se on aika alkeellinen ja huonosti suunniteltu ja oli tulossa katastrofi koska se oli rahoitettu yksistään velalla. Käytännössä kamojen sisään ja ulosrahtamiseen kuluu liikaa aikaa kun käyttötarkoitusta muutetaan, mikä taas johtuu huonosta suunnittelusta. Sitä taas ei millään ilveellä muuteta, joten hallia voi myydä vähemmän kuin jos se olisi suunniteltu oikein. Niin että logistiikka toimisi sutjakasti.

Rotenbergit ja Timtshenko eivät omista omaisuuttaan. He ovat vain Putinin bulvaaneja. Ja kun Putin haluaa että venäläistä kiekkoa levitetään Suomeen, he levittävät. Poika Rotenberg taas on oikeasti lätkästä innostunut, mutta huhujen mukaan ei ruudinkeksijä. Erityisen huono idea olla mukana kahden seuran johdossa. Näistä se venäläinen tietenkin aina vetää pidemmän korren. Saa nähdä kenet Harkimo saa vetämään kivirekeä (siis ostamaan hänen osuutensa Jokereista). Teemu Selännettä on veikattu ja huhujen mukaan hänelle on tätä kovasti kaupattu, mutta häntä ei vielä ole saatu ylipuhutuksi.
 
Viimeksi muokattu:
Top