Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylyjä lukuja tulossa
edit Tuolta pohjalta en ihmettelisi josko jonkinlainen koronapassi käytäntö kehitettäisiin myös Suomessa.Asiantuntija: Laumasuoja menetetty tältä vuodelta, koronaepidemia ei sammu enää millään rajoituksilla – jäljellä on nyt 2 keinoa
Deltamuunnos saattaa vaatia yli 90 prosentin rokotekattavuuden. Rokotetutkimuskeskuksen johtajan Mika Rämetin mukaan siihen ei ole mahdollista päästä tänä vuonna.www.iltalehti.fi
Näin on. Ihan vapaasti saa ottaa ja tartuttaa tappavaa tautia, tässä kommarien imperiumissa.Kommarien vallankaappaus.
Edelleen: käyrän loivennuksesta ollaan päästy terveydenhuollon kantokyvyn nautta siihen, että mitkään taudit eivät saa levitä, vaikka terveydenhuolto sen kestäisi.
Se, että HUSin kantokyky kaatuu jo lämpimiin keleihin, ei ole syy länsimaisten vapauksien loukkaamiselle. Varsinkaan viranomaisten epäpätevyys ei ole syy poikkeustilalle.
Näin on. Ihan vapaasti saa ottaa ja tartuttaa tappavaa tautia, tässä kommarien imperiumissa.
Eli alle 50-vuotialla kaksi rokotetta ei suojele lainkaan kuolemalta? Erittäin mielenkiintoista, kun on nimenomaan sanottu, että sairaalahoitoon joutunut rokotettu on voinut hyötyä rokotteesta kaikista eniten. Toki voidaan olettaa, että rokotetuilla on paljon enemmän oireettomia infektioita, mutta jos kuitenkin saa oireisen taudin, niin rokotteen hyöty on nolla.
Katso liite: 51827
Rokotetuista: 13k tapauksesta 220 kuolemaa.
Rokottamattomista 2300 ja 131 kuolemaa. MOninkertanen ero. Ne on useesti niitä juuri vanhimpia ja hauraimpia jotka ekana rokotettu.
Joo, sanotaanko vaikka alle 20sten rokottaminen on... varsin mielenkiintonen ratkasu.Kyllä kyllä, mutta kirjoitinkin alle 50-vuotiaista. CFR 0.03% sekä rokottamattomissa että 2 rokoteannosta saaneissa.
Kannattaako tuo toinen rokote nyt yrittää jotenkin aikaistaa, vai odottaa kiltisti se 12 viikkoa, mitä se alunperin oli?
Delta-variantin myötä laumasuoja on jo nurkan takana. Kaikki joko rokotettu tai sairastaneet sen. Saa toki valita kumman haluaa.
Mites on hengityskoneiden laita tänä päivänä? Riittääkö jokaiselle koronapotilalle entä hälyttääkö koronavilkku tarvittaessa? Pahoin pelkään että nyt meitä ollaan kustu linssiin pahemman puoleisesti? Mikä tarkoitus kaikella tuolla on ollut?
Muistan kuinka kotona (siis vanhempien työnä) naapurissa asuu neurologi, joka sanoikin, että aika moista vitsailua ja huumoria keskenään tuli hänen yksikössään henkilökunnan lauottua, kun ajateltiin että vaikkapa koko uran tyyliin pelkästään puhumisella työnsä hoitaneita psykiatreja ja psykiatrian hoitajia yht'äkkiä pikakoulutetaan laittamaan hengityskoneita ihmisille, jne...En ainakaan muista nähneeni juttuja, että valtio olisi tilannut hengityskoneita tätä koronaa silmällä pitäen. Tuskin sairaanhoitopiiritkään. Siellä teilläpäin yhden koneen hankinta lahjoitusvaroilla oli jo tiedotteen arvoinen juttu alkuvuodesta...
Lisäksi osaavaa henkilöstöä on vain se mikä on. Viime vuonnahan monikin sairaanhoitopiiri kyllä pikakoulutti sadoittain hoitohenkilöstöä täydentämään teho-osastojen henkilöstöä viikon-parin pikakoulutuksella, mutta kun todellinen erikoistuminen kestää kuukausia ja vasta työtä tehdessä harjaantuu toden teolla, niin... Tuskinpa tälläkään rintamalla on tullut hirveästi uutta, paitsi kokemusta kantapään kautta. Eipä oikein kestä resurssit sitä, että laajat joukot hoitohenkilöstöä irrotetaan pois päätyöstään koulutusta varten, tilataan koulutus ja vieläpä maksetaan palkkaa osallistujille. Ei vain toimi, ei rahallisesti eikä muun terveydenhuollon toiminnan kannalta.
Muistan kuinka kotona (siis vanhempien työnä) naapurissa asuu neurologi, joka sanoikin, että aika moista vitsailua ja huumoria keskenään tuli hänen yksikössään henkilökunnan lauottua, kun ajateltiin että vaikkapa koko uran tyyliin pelkästään puhumisella työnsä hoitaneita psykiatreja ja psykiatrian hoitajia yht'äkkiä pikakoulutetaan laittamaan hengityskoneita ihmisille, jne...