Koronavirus Suomessa

Kuinka kauan meidän on elettävä tämän viruksen kanssa?

– Ikuisesti. Tämänkaltaisista viruksista on erittäin vaikea päästä kokonaan eroon.


Meitä rokotetaan siis vuodesta toiseen?

– Mitä todennäköisemmin. Ei ehkä kaikkia, mahdollisesti vain riskiryhmiä tai lapsia. Rokotteiden kehitys näyttää sen.
painottaa, että Ruotsissa on ollut rajoituksia käytössä. Yhtä järeitä ne eivät ole olleet kuin monissa muissa maissa Suomi mukaan lukien.
Eipä kaksiselta kuulosta koronatulevaisuus
 
Eikös juuri nuo ole fully vaccinated? Lehdessäkin kirjoitettiin, kun oli 2 piikkiä saaneista kyse, "Täysin rokotetuilla avautuu tie paratiisiin - tälläistä siella on". Miten täysin rokotetuista voi tulla alirokotettuja?

Tilanne elää ja maalitolpat siirtyy. Olisko kyse siitä, että on rakennettu koko yhteiskunnan maailmankuva sille ajatukselle, että rokotuksen saatuaan ei voi saada tartuntaa, eikä myöskään saada oireita; vaikka ainut asia minkä rokote tekee, on se, että se pienentää todennäköisyyttä vakaville oireille. Tämä maailmankuva mahdollisuus tietty vain täysin ihanteellisessa tapauksessa, mutta tämän lisäksi tulee korruption tms. mahdollistamat asiat. Kuitenkin kun on jaossa merkittävästi rahaa ja valtaa.

Nyt sitten juostaan jonkinlaisen zero-covid muunnelman perässä, missä pyritään saamaan nollan tartunnan tilanne (jota tietenkään ei koskaan saavuteta). Poislukien tietty Kiina, mutta siellä onkin täysin vertaansa vailla oleva järjestelmä! /v* iso S

---

Otan taas rapakon takaa tuoreen jutun. Sielläkin on kiinnitetty huomio asiantuntijoiden tavoitteisiin, joita ei pystytä koskaan saavuttamaan.


 
Kommunistien mielestä valtion vahvin elementti on kansan absoluuttinen yhtenäisyys vaikka pakottamalla, jossa ei ole yksilöitä vaan ryhmä. Liikut vaarallisilla vesillä noilla prinsiipeillä...
Suomessa on saatu aika hyvä rokotuskattavuus ihan kansalaisten omasta tahdosta. Vähän kun suositellaan vielä, niin ainoastaan 5 % jää rokottamatta. Niille enivei on ihan sama mitä puhuu, ei vaikuta mitenkään. Liikun enemmistön mukana, hyvässä seurassa (y)
.
 
Jos rokote suojaa minua, niin miksi minun pitäisi vaatia muita rokottautumaan?
1. Heistäkin moni välttyy vakavalta taudilta. 2. Voivat olla töissä kun ei sairasta 3. eivät joudu sairaalaan viemään sairaalapaikkoja esim leikkauksia odottavilta muilta kansalaisilta. 4. Rokottamaton varaa tarpeettomasti sairaaloiden resurssia. Onhan noita syitä jonossa. Ihan loogista.

Eihän me hammaslääkärikammoisia tai ylipainoisia eristetä, vaikka molemmat kuormittavat terveydenhuoltoa enemmän kuin terve ihminen.
Olen miettinyt ihan samaa. Tälläkin alueella jos voisi jotain tehdä.... jossain toisessa ketjussa joka koskee mainittuja ryhmiä, saatan esittää jotain.

.
 
Nyt alkaa kyllä olemaan mittari täynnä kaikkea perseilyä koronan tiimoilta. Kohta 2 vuotta katseltu tätä menoa ja edelleenkään ei tunnu päättäjät tietävän mitä tehdään tai ei tehdä.

Reilu kuukausi sitten sai viimein ottaa työpaikalla maskin pois. Ihan saatanan sama oliko ainoa paikalla vai menikö paskalle -> MASKI NAAMAAN PERKELE!!! Tätä myös valvottiin tarkasti ja ilmiantajia löytyi jos käveli 5 metriä vessaan ilman maskia. Sitten kun maskin sai ottaa pois, niin heti alettiin suunnittelemaan pikkujoulua. Ja niinpä sitten tänään olisi kyseinen iloinen tapahtuma. MUTTA! Nyt heti aamusta tuli sitten taas sama vitun viesti jota oli jo vähän spekuloitu: ”MASKIPAKKO AIKAISEMPAAN TYYLIIN”. Pikkujoulut kyllä pidetään, mutta maskipakko joka paikassa paitsi ruokapöydässä istuessa…. Vittu mitä paskaa. Ajattelin sitten, että enpä halua enää edes osallistua kun menee ihan pelleilyksi ja hauskanpito on tuosta kaukana. ”Ei saa perua osallistumista jos on ilmoittautunut!” Just joo..

Mitä hyötyä on kahdesta rokotuksesta jos se ei anna mitään etuja? 82% Suomen kansasta on saanut molemmat piikit ja silti aletaan taas laittamaan paikkoja säppiin ja pakottamaan ihmisiä kuplaan? Miksi kukaan enää ottaisi kolmatta piikkiäkään kun yksi tai kaksikin antaa suojaa vakavinta tautia vastaan, mutta mitään muuta hyötyä ei siitä saa? Edelleenkin istutaan työpaikalla maski naamalla paskalla jne?

Ainoa oikea ratkaisu tähän olisi se, että rokottamattomat joutuisivat noudattamaan kaikkia rajoituksia ja rokotetut saisivat elää normaalia elämää. Rokotuspassi joka saatanan paikassa käyttöön ja sillä selvä! Jos joku ei halua rokotusta, niin se on oma valinta ja minusta se on ihan ok. Mutta se, että kaikkien pitää sitten elää rajoitettua elämää koska osa aikuisväestöstä ei ota piikkiä on naurettavaa paskaa.

Ymmärrän tosin senkin miksi halukkuus ottaa rokote vähenee. Ja se on juuri tuosta syystä, että rokotus ei anna mitään kunnon etuja, joten miksi sitten ottaisi? Oma terveys ei osalla ihmisistä ole sellainen etu jonka takia jaksaisi vaivautua.

Minä alan olemaan jo ihan täynnä tätä ja äsken otinkin esimiehen kanssa sanallisesti yhteen asian tiimoilta. Meillä toimistolla vähintään 95% rokotuskattavuus, mutta mitäs siitä koska joku jossain Vantaalla on ilman rokotusta ja häntä pitää suojella taudilta!

...Vielä sellainen lisäys, että missä ne tuhannet ja tuhannet sairastuneet oikein ovat? Omassa lähipiirissä tai tutuissa ei ole sellaista henkilöä joka olisi ollut sairaalassa Koronan takia? Itse asiassa tunnen vain 4 henkilö joilla on ollut korona ja jokaisella tauti oli pelkkä pieni flunssa jonka oireet katosivat parissa päivässä, mutta tunnollisina ihmisinä menivät silti testiin.
 
Viimeksi muokattu:
Tähän rajoite-sekoiluun ja rokotekattavuuteen liittyen, niin lisää pahkasikaa.

Lyhyesti: Joukko tiedemiehiä/tutkijoita on pyytänyt tietoja rokotteiden hyväksynnästä US lääkeviranomaiselta julkisena tietopyyntönä.

Vastaus: Saatte 55 vuoden kuluttua.

Jokin tässä hommassa mättää ja pahasti.

Wait what? FDA wants 55 years to process FOIA request over vaccine data​


(Reuters) - Freedom of Information Act requests are rarely speedy, but when a group of scientists asked the federal government to share the data it relied upon in licensing Pfizer’s COVID-19 vaccine, the response went beyond typical bureaucratic foot-dragging.

As in 55 years beyond.

That’s how long the Food & Drug Administration in court papers this week proposes it should be given to review and release the trove of vaccine-related documents responsive to the request. If a federal judge in Texas agrees, plaintiffs Public Health and Medical Professionals for Transparency can expect to see the full record in 2076.
 
Mitä hyötyä on kahdesta rokotuksesta jos se ei anna mitään etuja?
Kaksi rokotuskertaa antaa erittäin hyvän suojan. Tiedeyhteisö on kuitenkin aika yhtä mieltä siitä että sen kesto vaan on rajallinen. Olisko max 9 kk kesto tämän hetken tietämyksen mukaan?

ps.
Minäkään en tunne yhtään rokottamisen jälkeen sairastunutta. Rokotteen lisäksi nämä ovat tunnollisia läheisyyden välttäjiä ja laittavat maskin edelleen päälle kauppaan ja julkiseen liikenteeseen astuessaan (y)
.
 
Viimeksi muokattu:

Rokottamattomien riski korkeampi​

Tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että rokottamattomat ovat päätyneet erikoissairaanhoitoon elo–lokakuun aikana 19 kertaa todennäköisemmin ja tehohoitoon 33 kertaa todennäköisemmin kuin rokotetut.

Rokottamattomien osuus on koko väestöstä 14 prosenttia, mutta heidän osuuteensa sairaalahoidossa on 70 prosenttia.


17.11. mennessä Suomessa rokotusten kohdeväestöstä, eli 12 vuotta täyttäneistä ja sitä vanhemmista 86,2 prosenttia on saanut vähintään ensimmäisen rokoteannoksen ja 80,6 prosenttia vähintään kaksi rokoteannosta.

Myös ilmaantuvuus vaihtelee ryhmittäin. Rokottamattomien keskuudessa ilmaantuvuus on 827, kerran rokotettujen 284 ja kahdesti rokotettujen keskuudessa ilmaantuvuus on 136.
 
Tähän rajoite-sekoiluun ja rokotekattavuuteen liittyen, niin lisää pahkasikaa.

Lyhyesti: Joukko tiedemiehiä/tutkijoita on pyytänyt tietoja rokotteiden hyväksynnästä US lääkeviranomaiselta julkisena tietopyyntönä.

Vastaus: Saatte 55 vuoden kuluttua.

Jokin tässä hommassa mättää ja pahasti.
55 vuoden kuluttua julkisuuteen - ja nyt ollaan rokottamassa viisvuotiaita lapsiakin joiden testit sekä hyväksyntä eivät kestä päivänvaloa. Rokote voi olla tehokas ja hyvä aikuisille mutta ei tuollainen salailu ja piilottelu paranna salaliittouskovaisten tilaa :D

No mutta viruksen alkuperästä kertominen mättää vielä pahemmin. Milloin syynä ovat Vietnamista Kiinaan lentäneet lepakot, torilla myydyt kissat ja koirat, kalakauppiaat muttei missään tapauksessa Wuhanissa sijainnut laboratorio. Ettei nyt syynä amerikkalaisten sotkeutuminen asiaan. Mikä veikään tekemään yhteistyötä kommunistien kanssa?
 
Myös ilmaantuvuus vaihtelee ryhmittäin. Rokottamattomien keskuudessa ilmaantuvuus on 827, kerran rokotettujen 284 ja kahdesti rokotettujen keskuudessa ilmaantuvuus on 136.
Ilmaantuvuus kahdesti rokotetuttujen keskuudessa. Valitettavasti sitä ei tässä maassa tiedä kukaan. Tuttunikin siellä Helsingissä, yli 65, riskiryhmää, oireita oli ja on, ei testattu kun on "täysin rokotettu".

Ovatko nämä kaikki hybridimallit sellaisia joissa esiintyy sekoilua? Hybridi on sekoilun synonyymi?
 
Ilmaantuvuus kahdesti rokotetuttujen keskuudessa. Valitettavasti sitä ei tässä maassa tiedä kukaan. Tuttunikin siellä Helsingissä, yli 65, riskiryhmää, oireita oli ja on, ei testattu kun on "täysin rokotettu".

Ovatko nämä kaikki hybridimallit sellaisia joissa esiintyy sekoilua? Hybridi on sekoilun synonyymi?
Sellaista kaasuvalotusta alkaa olla tämä homma, että kukaan ilman sisäpiirin tietoa ei enää kykene päättelemään enää yhtään mitään ja on vain otettava annettuna ja "hyväksyttävä" mitä meille kerrottaan.

Ja kaiken tämän valehtelun, piilottelun ja vääristelyn jälkeen luotto omiin ja vieraisiin päättäjiin ja viranomaisiin on suoraan sanoen NOLLA.
 

Itävalta kertoi ensimmäisenä EU-maana ottavansa käyttöön rokotepakon – kaikkien kansalaisten otettava rokote helmikuun alkuun mennessä​

Rokotteesta kieltäytymisestä rangaistaan sakolla tai vankeusrangaistuksella. Lisäksi Itävalta asetetaan täyteen sulkutilaan maanantaista alkaen. Sulkutila kestää enintään 20 päivää.
Den här hälsovårdaren tog covidtester i ett nytt testcenter vid slottet Schönbrunn i Wien den 2 februari.

Koronatesti Schönbrunnissa Wienissä helmikuun 2. päivä. Kuva: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
PETRI BURTSOFF
19.11. 12:01

Itävalta määrää koronarokotteen pakolliseksi kaikille kansalaisille. Maan liittokansleri Alexander Schallenberg kertoi asiasta tänään.
Kaikilla kansalaisille on oltava koronarokote helmikuun 1. päivä 2022 lähtien.
– Kuukausien ajan olemme kehottaneet kansalaisia ottamaan rokotteet. Tästä huolimatta tarvittava määrä ihmisiä ei ole ottanut niitä, Schallennerg sanoi.
Hän syytti rokotteesta kieltäytyjiä "hyökkäyksestä maan terveydenhuoltojärjestelmää kohtaan".
Rokotuksesta kieltäytyvät saavat sakon tai mahdollisesti jopa vankeusrangaistuksen.
Maan terveysministerin Wolfgang Mücksteinin mukaan tämä on ainut keino rokotuskattavuuden nostamiseksi, sillä "kannustimiin perustuva järjestelmä ei toiminut".
Vain 66 prosenttia Itävallan väestöstä on saanut tarvittavat rokotteet. Maassa todettiin eilen 15 000 uutta koronatartuntaa, mikä on koko koronapandemian ajan korkein luku.
Lisäksi Itävalta määräsi koko maan täyteen sulkutilaan, joka kestää korkeintaan 20 päivää. Sulkutila tulee voimaan maanantaina.
Sen aikana saa kuitenkin käydä ostamassa peruselintarvikkeita ja lääkkeitä. Myös koulut pysyvät auki. Ihmisille suositellaan etätyöskentelyä ja työpaikalle pääsee vaan jos etätyö ei ole mahdollista ja täyden rokotussarjan saaneena, jos käyttää vähintään FFP2-kasvomaskia.
 
No mutta nyt valtio ottaa vastuuta eikä sysää sitä kansalaisille jotka alkavat kiistellä keskenään. Hyvin mielenkiintoista seurata mikä on Itävallan tilanne keväällä.

Kunhan tuossa ei innostuta liikaa, ettei määrätä pakkoa lapsille. Ettei aleta maalittaa lapsia että "ne tartuttavat, ne ovat vielä jäljellä". Se tulisi menemään totaalisesti vituiksi.
 
Viimeksi muokattu:
Tähän rajoite-sekoiluun ja rokotekattavuuteen liittyen, niin lisää pahkasikaa.

Lyhyesti: Joukko tiedemiehiä/tutkijoita on pyytänyt tietoja rokotteiden hyväksynnästä US lääkeviranomaiselta julkisena tietopyyntönä.

Vastaus: Saatte 55 vuoden kuluttua.

Jokin tässä hommassa mättää ja pahasti.



Jos lukee itse artikkelin, niin varsin selvästihän tuossa sanotaan, että noita pyydettyjä dokumentteja on yli 300 000 sivua, ja ne pitää käydä käsin läpi jotta lääkekokeisiin osallistuneiden henkilökohtaiset tiedot voidaan poistaa. Ottaen huomioon että virastossa on peräti kymmenen työntekijää (joista kaksi harjoittelijoita), ja 400 muuta vireillä olevaa tietopyyntöä, niin ei liene ihmekään ettei resurssit riitä.
 
ps.
Minäkään en tunne yhtään rokottamisen jälkeen sairastunutta. Rokotteen lisäksi nämä ovat tunnollisia läheisyyden välttäjiä ja laittavat maskin edelleen päälle kauppaan ja julkiseen liikenteeseen astuessaan (y)
.
Työkaverini sairastui. Miehensä oli tuonut työmaalta, jossa paljon ulkomaisia hitsareita ym.

Molemmilla tuplarokotus, mutta tauti tarttui molempiin eli aika hyvin leviävää varianttia. Oli kuulemma aika lievä eli yksi ilta pahempaa päänsärkyä ja seuraava päivä vähän "krapulaa". Tämä työkaverini on astmaatikko ja oli varsin tyytyväinen taudin lievyyteen.

Eivät olisi menneet testeihin noilla oireilla, mutta miehen työnantaja vaati ja sitten kun vaimokin oli altistunut todistetusti, niin hänkin oireiden myötä testiin.
 
Olen pistänyt merkille että enenevissä määrin "uutis"virtaan tulee "tutkimustuloksia" erilaisista vakavista sairauksista joihin VOI altistua EHKÄ jos kuut on kohdillaan. Nämä ns. tutkimukset joihin uutisissa viitataan on usein niin epävarmoja että sen perusteella on mahdotonta sanoa juuta tai jaata. Miksi sitten nämä tutkimukset ja niistä ilmenevien epätodennäköisten riskien uutisarvo on niin suuri? Onko tarkoitus saada vain paljon klikkauksia(olen aikaisemmin uskonut tähän) vai tarkoitus pelotella ihmisiä ja pitää varpaillaan. Terveys ja sen menettäminen vaikuttaa ihmiseen psykologisesti erittäin voimakkaasti. Tästä terveyden menettämisen pelosta on tullut juteltua parin tutun ja perheenjäsenen kanssa(psykologeja ja psykiatreja), kuinka se on yksi eniten käyttäytymiseen ja ajatteluun vaikuttavista asioista. Alan kallistua vähitellen ajattelemaan siltä kantilta että nämä terveyteen ja erityisesti sen menettämseen keskittyvät melkein jokapäiväiset uutisoinnit(en puhu nyt koronaan liittyvistä uutisista jotka ovat luku sinänsä) on tarkoituksenmukaisesti tehty pitämään ihmiset kokoajan varpaillaan ja pienessä pelossa. Pelko aiheuttaa epätoivoa ja pelko saa ihmisen helpommin hyväksymään omaan etuunsa ja vapauteensa kohdistuvat heikennykset. Jos tätä pelolla vaikuttamista alkaa miettimään laajemmin voi alkaa näkemään kuinka systemaattisesti ja koordinoidusti eri instanssit toimii, esimerkkinä tämä ilmastohulluus.
Erillisenä kokonaisuutena koronaan liittyvä uutisointi on oma tapauksensa joka on mielestäni häpeällisen politisoitunutta. Korona tiedotuavälineissä on ollut pelkkää kaaosta, politiikkaa, äärimmäistä ideologiaa, tunteita ja kokoajan muuttuvaa tutkimustulosta. Normaali veronmaksaja jolla ei ole aikaa eikä kiinnostusta tutkia tarkemmin muodostaa käsityksensä tässä asiassa juuri mainitsemastani sekasotkusta. Soppa valmis. Onko tämä sitten tarkoituksenmukaista, en osaa sanoa.
 
Koronarokote modernan yhdeks vakavaks haittavaikutukseks on listattu ”henkilöön osu salamanisku”. Puhunko paskaa? Tarkista itte.


Pfizerin haittavaikutukseks merkattiinnkun tutkittiin 5-11 vuotiaita: ”koehenkilö nielaisi kolikon”

puhunko paskaa? Tarkista itte.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top