KRP operaatio Turun saaristossa

On tässä nyt toki silläkin merkitystä, että millä rikosepäilyllä edetään. Turvallisuusuhasta ei ole ollut tunnusmerkistöä saati sen täyttävää näyttöä. Talousrikoksista on ja niiden perusteella voi tutkia koko toimintaa.

Samaa mietin , toisaalta mikäli sellaista on (kaikkea kun ei tarvitse kertoa julkisuuteen )ja olisi mahdollista valita talousrikos myös niin se olisi helpompi lakaista maton alle kun hommat on saatu selvitettyä.
 
Veikkaisin että tämä Boris on ukrainalainen koska kuului aikaisemmin Paidessa ukrainalaisten kulttuuriseuran johtokuntaan.


"The Eyewitness reports on his Facebook page that Boris once worked as a driver at the Paide municipality and was a member of the board of local Ukrainian cultural societies. "The former colleagues of the city government have been describing Boris as a simple workforce who has moved to Finland with his family for years, and as a member of the culture association"

http://m.delfi.ee/article.php?id=83784039


Tää on nyt se Paraisilla asuva. Yhteystiedotkin netistä löytyy.

Musta rupee tuntumaan että ne on pidättänyt sen talkkarin "tilanhoitajan". Naapuri mainitsi jossain lehdessä tilanhoitajan asuvan perheineen yhdessä rakennuksessa.

Ettei vain Boris olisi ottanu palkkoja pimeänä. Unohtanut vielä mainita verottajalle asuntoedusta.
 
https://yle.fi/uutiset/3-10422738

Saaristotilalle saapui 9 vuotta sitten ostaja, joka kehui kirkasta hanavettä ja pyysi myyjiä leipomaan limppua – tällainen on mies Airiston Helmen takana

Airiston Helmen taustalla vaikuttava venäläinen liikemies on sarjayrittäjä Moskovassa ja Pietarissa. Maltalta hankittu EU-passi on helpottanut miehen liikkumista Euroopassa.....
 
https://yle.fi/uutiset/3-10422738

Saaristotilalle saapui 9 vuotta sitten ostaja, joka kehui kirkasta hanavettä ja pyysi myyjiä leipomaan limppua – tällainen on mies Airiston Helmen takana

Airiston Helmen taustalla vaikuttava venäläinen liikemies on sarjayrittäjä Moskovassa ja Pietarissa. Maltalta hankittu EU-passi on helpottanut miehen liikkumista Euroopassa.....


"Seinällä oli pariskunnan mukaan marsalkka Mannerheimin päiväkäsky ja sapelit."

Pariskunta kertoo vielä yhden yksityiskohdan kaupanteosta. Venäläismies oli vaatimalla vaatinut, että portin pielessä olleet kaksi puista karhua pitää jättää paikoilleen. Muita vaatimuksia miehellä ei ollut.

Tämä rupeaa todella olemaan kuin elokuvasta.
 

Mielenkiintoista kuinka SDP:ssä suvaitaan venäläisten rahanpesua.. ja pahoitellaan tutkivien virkamiesten määrää sekä kustannuksia. Kävikö niin että virkamiehet pääsivät kaverin kimppuun.

Samalla demarit vaatii täällä kuittia jokaisesta ostoksesta ettei vaan menisi euroakaan yrittäjän taskuun ilman veroja.

Ja, toisaalta johan tuolta rahanpesijoiden pajalta saatiin jo hieman korvausta virkamiesten kuluihin...puolimilliä on nimismiehen kaapissa.
 
Vaikka kaikki eivät aktivoituisi, kaikkia pitää vahtia.
Niin, se mihin niitä voisi käyttää on jatkuvan pohdinnan arvoista. Enemmistö on kuitenkin sitä mieltä, että kiinteistöt ovat luokassa "epäilyttäviä".

Tiedustelu
  • Suomen datayhteydet ulkomaille, viranomaiset
  • venäläisten yhteydet Suomen kautta kulkevilla datakaapeleilla, Venäjälle saapuvien viestien kaappaaminen sisäisen valvonnan tarpeeseen
  • meriliikenteen tiedustelu, mitä liikkuu ja mihin suuntaan
Sotilaallinen valmius
  • valitulla hetkellä Suomen läntisen napanuoran totaalinen katkaisu: dataliikenne ja meriliikenne
  • Ahvenanmaan valtaukseen liittyvä puskurointi ja hidastus välisaarilta
  • Ryhmien majoitus ja varustaminen yksittäisille tehtäville
  • mantereella toimineiden ryhmien poistumisreitti, saarelta helikoptereilla redillä odottavalle laivalle

Kohteiden katsastaminen nyt toki vesittää ajatuksen siitä, että ne olisivat saaneet rauhassa kehittyä y.m. käyttöön. Jo lähtökohtaisesti itse uskon, että jotkin vielä näkymättömissä olevat kiinteistöt sopisivat tarpeeseen paremmin, kuin tällaiset näkyvät polleat kiinteistöt, mutta näin nyt vaan on käynyt. Vain Suomen poliitikkojen ja tavisten sinisilmäisyyden varaan voi rakentaa jotain tällaisia suunnitelmia.
Hyvä että viranomaiset eivät ole sinisilmäisiä.
.
 
Linkkasin jo tuonne tiedustelulakiketjuun, mutta huomenna 26.9. eduskunnassa hallituksen esitys laiksi Suomen perustuslain 10 §:n muuttamisesta (ensimmäinen käsittely). Tämä on siis se muutos, joka halutaan kiireellisenä 5/6 enemmistöllä jo tällä vaalikaudella voimaan. Saa nähdä, millaista vääntöä tulee vasemmiston kanssa. Kyynikko alkaakin jo miettiä, että oliko tämä Airiston Helmi -operaatio ajoitettu juuri ennen tätä keskustelua tarkoituksella vai sattumalta? Ei se ainakaan heikennä tiedustelulakien läpimenon mahdollisuutta.

https://www.eduskunta.fi/FI/lakiensaataminen/taysistunnon_verkkolahetykset/Sivut/default.aspx
 
Mikä tuo on naisiaan, kun meitä dissaa?

Enemmän täällä on dissattu häntä, joka nyt foorumin mainitsi. En ymmärrä kaikkia perusteita siihen, miksi Halmista painetaan sen Tikkakoski-jutun perusteella kaiken aikaa.

Keskustelun laatu täällä vaatii myös aikamoista perkaamista, sillä kyse on viihteestä. Toimittajalla on vastuu ja hän tarvitsee datoja. Ei mikään karttaruutupommikeskustelu ole osoitus sotilaallisesta asiantuntemuksesta. Tällaisessa nettikeskustelussa on ihan omat säännöt, ja sille pitää olla myös oma lukutaito. Tuhannen viestin joukosta piirtyy jotain joo, jopa enemmänkin kuin lehdissä, mutta se on purskeena ja oikeat tosiseikat (ne datat) ovat tutkintapapereissa, rekistereissä, pöytäkirjoissa ym.
 
Naisilla vaan tuppaa menemään hereesti tunteisiin. Paitsi ettei täällä kyllä sillai dissata, perusteltua kritiikkiä joo (koskee kyllä kaikkia sukupuolia), mutta ei sellaista rumaläskilehmä-dissausta kyllä mun mielestä täällä ole. Ihan turha saada kilareita. Roiseimmat naisia dissaavat kommentit on varmaankin mun kirjoittamia..

Joten, jatkakaa
 
Tämän kyberturvallisuuden asiantuntijan käymä spontaani keskustelu löytyy toki internetistä ja on taattua laatua alusta loppuun. :)

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802132200741457_u0.shtml

Erikoista kyllä, eräs toinen asiantuntija tuntuu silti olevan astetta paremmin kartalla:
Päivystäjä: Elektroniikkaromua pystyy hävittään miljoonilla eri tavoilla, mut sitä ei kannata hävittää vasaralla lyömällä kellarissa.
 
Back
Top