Kyllä minä mieleni niin pahotin...

Jumaleissöni, tänään köröttelin autolla ja sattui toosasta tulemaan Kansanradio... joku ukko ihmetteli Eu:ta ja Natoa miksi niillä on koko ajan piiput tanassa kohti Venäjää ?. Toimittaja voisi kyllä selvittää mistä moinen tieto on peräisin, kun kerran kaikkien kuunneltavaksi valtakunnallisesti tuota syötetään.
Eikö Kansanradion konsepti ollut tuttu jo entuudestaan? Sinnehän saa kuka tahansa soittaa, mistä tahansa asiasta. Ei ainakaan voi syyttää, että sensuroidaan ketään, vaan TODELLA matalalla kynnyksellä pääsee kuka tahansa kertomaan totuuden herroista ja niiden metkuista. Kyllä kansa tietää, totesi jo Vennamo.

Itse kuuntelen säännöllisen epäsäännöllisesti, niin pysyy verenpaineet kohdillaan ja iho ihanan heleänä.
 
Sama juttu, kanava säännöllisen epäsäännöllisesti päällä. Tuo äijän vuodatus oli kyllä huippua, ilmetty Kimmo Kiljunen :mad:
 
Ei Jumal'auta! Stressitasot ihan samat kuin toukokuun lopussa, vaikka työt alkoi maanantaina ja oppilaat tuli keskiviikkona ja normaali opetustyö alkoi vasta torstaina. Ei Saatana!

Ja kyse on puhtaasti työnantajan ja esimiesten ja vastuuhenkilöiden sekä käsittämättömästä perseilystä että järkyttävästä perseilystä. Vittu tee tässä töitä, kun organisaatio vetää mattoa jalkojen alta. Ei vittu!

Jos osaisin, tekisin kohta jotain muuta. Tai jos en tykkäisi itse opetustyöstä ja pitkistä vapaista (ja kohtuu hyvästä palkasta) niin paljon.
 
Harvoin yhtä moni asia sekä työ- että siviilielämässä vituttaa ihan oikeasti näin paljon samaan aikaan.

Siteeratakseni vanhan yläasteen biologianopettajani sanoja: "Jos nyt oisi maassa kahva, niin nostasin siitä." (Jorma oli sivistystä saanut savolainen (vanhempieni kotipaikkakunnalta) eikä kainuulainen)
 
Harvoin yhtä moni asia sekä työ- että siviilielämässä vituttaa ihan oikeasti näin paljon samaan aikaan.
Sinulla se kirjoituksiesi perustella vaikuttaa olevan aika useinkin tällainen tilanne. Jotain vaikeuksia elämänhallinnassa tai jotain? Ainakin työpaikan vaihto tuntuisi olevan paikallaan kun vähän väliä kiroat kollegoita ja vanhempia.
 
Tää on nyt ihan kauhiaa, niin monesti tälläkin viikolla mieleni pahoittanut. Nimittäin kun suosikkipoliitikkoni nimi kirjoitetaan väärin ja kait sitten lausutaankin väärin.

Se on FATIM DIARRA! Eikä Fatima.

Ei tästä nyt varmaan ihan pikkukännillä pääse eteenpäin.:cry:
 
Taas tänään mietin lähipiiriin kuuluvan henkilön kanssa keskusteltuani, että toivottavasti Gospodin säästää minut Alzheimerin herralta...
 
Back
Top