Laatujuomatopiikki

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja vehamala
  • Aloitus PVM Aloitus PVM
Hyvähän se vaan on että on heikko viinapää.
Itsellä kyllä menee helposti se pari litraa olutta (ja enemmänkin menisi) kun ajatellaan alkomäärää mutta se nestemäärä alkaa tökkiä jo kolmannen jälkeen ja vatsa pullottaa.
Ei siinä mitään, tuosta ajasta toleranssi jonkun verran kehittynyt ja kun tajuaa hidastaa nauttimisnopeutta - ja väliä, niin ei ole huono olo.

Mutta yleensä se raja on mitä hankin niin kolme puolen litran olutta.
 
Kun on käyttänyt elämästään 7 vuotta maatalousalan käytännössä sisäoppilaitoksissa ensin Tuorlassa ja sitten Mustialassa, eli asuttu 7 vuotta satojen muiden juoppojen kanssa pienillä kampuksilla, niin siinä vähän toleranssi tuppaa nousemaan :D Oluiden lisäksi yleensä juodaan saunassa parit banaaniwiskikolat, ja kiertopullo stolishnaa. Sitten saunan jälkeen on syömisen aika, ja sitten loppuilta aktiviteettia x.
 
Jos jollain on fikassa sota-aikaisia kiljureseptejä niin voisi laittaa tonkat porisemaan viimeistään kesäkuussa 2021 kun jatkosodan alkamisesta tulee 80 vuotta. Perinnereseptillä tehtyä juhannuskiljua vuosipäivän muistamiseksi.
 
Alkosta poimittu ja tosi hyvä ja suosittelen:
Katso liite: 31306
Protheonin esimerkin innoittamana menin alkoon etsimään oluita. Valitsin yhden niistä harvoista joissa on korkea humalapitoisuus: bohemia regent president. Kyllä tämä tuo mieleen 80-luvun, jolloin olut oli vielä hyvää. Erittäin hyvä valinta!! Juuri huomasin, että protheon onkin jo esitellyt tuotteen täällä.

Maistoin myös marsalkka luomuolutta. On ihan hyvää. Itse tein sen virheen että jäähdytin liian kylmäksi pakastimessa, jolloin se ei edes vaahtoa lasiin kaadettaessa. Marsalkka pitää juoda jääkaappilämpöisena.
 
Viimeksi muokattu:
Protheonin esimerkin innoittamana menin alkoon etsimään oluita. Valitsin yhden niistä harvoista joissa on korkea humalapitoisuus: bohemia regent president. Kyllä tämä tuo mieleen 80-luvun, jolloin olut oli vielä hyvää. Erittäin hyvä valinta!! Juuri huomasin, että protheon onkin jo esitellyt tuotteen täällä.

Maistoin myös marsalkka luomuolutta. On ihan hyvää. Itse tein sen virheen että jäähdytin liian kylmäksi pakastimessa, jolloin se ei edes vaahtoa lasiin kaadettaessa. Marsalkka pitää juoda jääkaappilämpöisena.
Hyvä tietää, että suositukseni uppoavat joihinkin.
:):love:
 
Lasiin kaatuu Belugaa ja Russian standardia jahka hevonpaisti valmistuu savustimesta,jo vain kelpaa :)
 
@Justin Case Kateeksi käy. Itsellä vain pari tölkkiä:

6413600147732_0.png
 
Hain pitkäripasesta tuota Belugaa kun en ole maistanut ennen,mukaan tarttui Russian,Renaultin konjamiini sekä Balvenie Doublewood viski,nuo kestää mulla pitkään kun en kännejä noista juo,pari lasia korkeintaan,maistelu on mukavaa :giggle:
 
Pientä savunmakua sain kyllä suuhun. Olen nyt Haminassa ja huomenna taas kotiseudulle.
Tein matkaevääksi ruisleivän puolikkaita jonka väliin paikallisen pientuottajan savukassleria ja sulatejuustoa. Pitihän viipaleen maistaakin.
Yön yli kun "marinoituvat" nuo eväsleivät pussissa niin huomenna sopivasti kosteat (jälkiuunileipä on puolikovaa) ja maut tarttunut.

Belugaa olen muutaman kerran ottanut Virossa ruokaryppynä grillatuille lihavartaille ja kerran ostanut pullon kotiinkin.
 
Mmmmmh, pieni hömpsy 18-vuotiasta Glenmorangietä lämmittää mukavasti mahaa ja sielua... Kesällä tuli käytyä paikan päällä, suosittelen!
 
Täytyy sanoa, että harvoin nykyään tulee enää väkeviin sekaannuttua. Puolitoista vuotta sitten juomiseni oli enemmän sitä että nautin muutaman viskin perjantaina ja muutaman lauantaina, mutta pikkuhiljaa oluen maku ylitti viskin maun ja siirryin oluen juojaksi.
 
Maailmankirjat ovat nyt sekaisin!!! Istun Sundsvallin kentän baarissa ja siemailen todella hyvää ruotsalaisolutta!IMG_20191004_182439.jpg
 
Kateellisten panettelua... 8-)
 
Brittiläistä alea ja ukrainalaista vodkaa tälle iltaa. Ihan hyvät juomat.

Pari 5,4 prossasta Bishop's Fingeriä, yksi 4,3 prosenttinen Spitfire ja pari shottia ukrainalaista vodkaa.
 
Back
Top