Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Minusta koko idea vaniljakokiksen käytöstä whiskyn lantraamiseen oli jo lähtöjään niin läpeensä perverssi, ettei siihen sovi kuin paras laatu-whisky. Edes tavallinen Talisker ei ole tuohon riittävää, tarvitaan Cask-Strength -vahvuinen Talisker 57 North!@Hanski Ei saatana, kunnon lärviinveto sietäisit saada! Ehdottaa nyt Taliskeria kokikseen sekoitettavaksi! Ei vittu, nyt oikeesti...!
Voiko hampaiden iltapesun jälkeen vielä juoda vichyä?
Kyllä, sanoo suuhygienisti Anna-lehdelle.
https://www.verkkouutiset.fi/voiko-hampaiden-iltapesun-jalkeen-viela-juoda-vichya/
Joku bensalle maistuva thaimaalainen whisky (en ole itse maistanut mutta siellä käynyt tuttu kertoi) saattaa sopia kyllä lantrattavaksi kokiksella.
Ostin vaihtarivuotena Vilnassa Lidlistä halppisvodkaa jollakin parilla eurolla. Maiston tasan yhden suullisen ja justiinsa sain alas oksentamatta, ja siinä olikin oksennuksen pidättelyä sen jälkeen vielä pitkän aikaa. Loput menikin viemäristä alas saman tien.Sama kuin 1 euron hintaiset itäeurooppalaiset votkat (esim. Puola, Venäjä). Maistuvat raakana ihan bensalta.
Oli kerran baarissa pari ranskalaista amatööriryyppijää, piti nohevasti tilata viskiä kolalla, että osataan sitä sielläkin.Minusta koko idea vaniljakokiksen käytöstä whiskyn lantraamiseen oli jo lähtöjään niin läpeensä perverssi, ettei siihen sovi kuin paras laatu-whisky. Edes tavallinen Talisker ei ole tuohon riittävää, tarvitaan Cask-Strength -vahvuinen Talisker 57 North!
EDIT vielä: ideanhan esitti alkujaan @Solidsnake
Vuoden Suomalainen Kyrö Distillery on päättänyt muuttaa suositun Napue Gininsä nimen Kyrö Giniksi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Markkinointi ja mainonta.
Koskinen kertoo seuranneensa useamman kerran vierestä, kun asiakas on yrittänyt Lontoossa tilata meluisassa baarissa Napue Giniä ja baarimikko on ojentanut tälle lautasliinan, olettaen että asiakaan toive oli ”napkin”.
– Eli asiakas saa niin sanotusti kylmiä pyyhkeitä haluamansa juoman sijaan.
Kyrö Distilleryn maailmanvalloitus on sujunut Koskisen mukaan ”nimiongelmista” huolimatta kaiken kaikkiaan hyvin.
– Olisiko meillä nyt 29 vientimaata ja kiinnostus on ollut korkea. Erityisesti meidän ruisviskiä odotellaan vientimaissa kieli pitkällä
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/9d2763a4-8af1-4904-85db-08ea5ec57699?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=kauppalehti.fi
julistan kilpajuoksun. Kuka ensimmäisenä testaa tämän uuden panimon kaikki oluet?
Grönbacka panimo|Nurmijärvi
Grönbacka panimo on käsityöläispanimo Nurmijärveltä. Panimon perustaminen syntyi intohimosta hyvään olueen, siitä että voidaan luoda jotain uutta, toteuttaa haave ja antaa jotain merkittävää yhteisölle, jossa elää.www.gronbackapanimo.fi
Millä ihmeellä olit toimintakykyinen seuraavana kahtena päivänä 12 oluen jälkeen?Ennenkuin piti siirtyä gluteenittomaan Laitilan Kukkoon volyymijuomana, ostin yleensä saunaan sixpäkin budweiseria ja sitten sixpäkin edestä pienpanimo/erikoisoluita. Ensin nautittiin, ja sitten kun ei ollut enään mitään väliä, juotiin jenkkiä.
Hyvähän se vaan on että on heikko viinapää.Itse kerran join illan aikana pari litraa kepardia ja viikonloppu meni toipuessa.