Laatujuomatopiikki

@Hanski Ei saatana, kunnon lärviinveto sietäisit saada! Ehdottaa nyt Taliskeria kokikseen sekoitettavaksi! Ei vittu, nyt oikeesti...!
Minusta koko idea vaniljakokiksen käytöstä whiskyn lantraamiseen oli jo lähtöjään niin läpeensä perverssi, ettei siihen sovi kuin paras laatu-whisky. Edes tavallinen Talisker ei ole tuohon riittävää, tarvitaan Cask-Strength -vahvuinen Talisker 57 North! :cool:

EDIT vielä: ideanhan esitti alkujaan @Solidsnake
 
Joku bensalle maistuva thaimaalainen whisky (en ole itse maistanut mutta siellä käynyt tuttu kertoi) saattaa sopia kyllä lantrattavaksi kokiksella.
 
Sama kuin 1 euron hintaiset itäeurooppalaiset votkat (esim. Puola, Venäjä). Maistuvat raakana ihan bensalta.
Ostin vaihtarivuotena Vilnassa Lidlistä halppisvodkaa jollakin parilla eurolla. Maiston tasan yhden suullisen ja justiinsa sain alas oksentamatta, ja siinä olikin oksennuksen pidättelyä sen jälkeen vielä pitkän aikaa. Loput menikin viemäristä alas saman tien.
 
Olin viime viikon (ti-su) Helsingissä. Ohjelmaan kuului tietenkin myös käynti Varustelekassa. Minen ostanut mitään (paitsi pari pussia kuivalihaa) mutta naisystävältä meni se parisataa egee.
Noh, pääsipä Sotimaan myös ja maistamaan Lekan omaa Le Kahvi. Olipas tymäkkää todellakin, kuten luvataan. 70% robustaa sentääs. Samoin piti sitä nyt Gambiinaakin maistaa kun oli tilaisuus, ei pahaa. Tuoksu sellainen yskänlääkemäinen ja jälkimausta tuli isoäidin itsekeitetty puolukkamehu mieleen.
 
Mitä kummaa @Herman30 ! Nytkö vasta maistot palloviinaa ensimmäistä kertaa vaikka et ihan nuorukainen ole? Kiireen vilkkaan tutustumaan myös muihin punaisiin jalojuomiin mikäli ovat vieraiksi jääneet!
 
Ruska tai sorbus nimisiä laatujuomia juotiin 80-luvulla. Joskus jopa herbaa.

Tärkeintä oli hinta-laatusuhde.
 
Viimeksi muokattu:
Minusta koko idea vaniljakokiksen käytöstä whiskyn lantraamiseen oli jo lähtöjään niin läpeensä perverssi, ettei siihen sovi kuin paras laatu-whisky. Edes tavallinen Talisker ei ole tuohon riittävää, tarvitaan Cask-Strength -vahvuinen Talisker 57 North! :cool:

EDIT vielä: ideanhan esitti alkujaan @Solidsnake
Oli kerran baarissa pari ranskalaista amatööriryyppijää, piti nohevasti tilata viskiä kolalla, että osataan sitä sielläkin. :)
 
Ei nimi juomaa pahenna.

Vuoden Suomalainen Kyrö Distillery on päättänyt muuttaa suositun Napue Gininsä nimen Kyrö Giniksi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Markkinointi ja mainonta.

Koskinen kertoo seuranneensa useamman kerran vierestä, kun asiakas on yrittänyt Lontoossa tilata meluisassa baarissa Napue Giniä ja baarimikko on ojentanut tälle lautasliinan, olettaen että asiakaan toive oli ”napkin”.

– Eli asiakas saa niin sanotusti kylmiä pyyhkeitä haluamansa juoman sijaan.

Kyrö Distilleryn maailmanvalloitus on sujunut Koskisen mukaan ”nimiongelmista” huolimatta kaiken kaikkiaan hyvin.

– Olisiko meillä nyt 29 vientimaata ja kiinnostus on ollut korkea. Erityisesti meidän ruisviskiä odotellaan vientimaissa kieli pitkällä

https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/9d2763a4-8af1-4904-85db-08ea5ec57699?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=kauppalehti.fi

Poskella.
 
julistan kilpajuoksun. Kuka ensimmäisenä testaa tämän uuden panimon kaikki oluet?

Hep! Taisin voittaa itse julistamani leikkimielisen kisan :D (y)
Pidän siitä peruslagerista ja tummasta tämän panimon tuotteista.
.
 
Ostin vertailun vuoksi Budějovický Budvar -olutta ja ameriikan serkkua Budweiseria.
Onhan tuo amerikkalainen hieman laimeampaa.

Budweiser-tölkin kyljestä huomasin että jakelija EU:ssa on ab inbev uk ltd. Nyt brexit uhkaa budweiserin saatavuutta. Heti hamstraamaan :)
 
Onhan Budweiserissa se hyvä puoli että voi juoda se ihan jääkylmänä janoon, ei mene hyvä olut hukkaan koska onhan se enimmäkseen värjättyä vettä. Ei sitä oikein olueksikaan kehtaa väittää.
 
Onko Piswasser tuttua tavaraa?
Sisältää mm tuoretta Bavarialaisten neitsyiden virtsaa:

 
Ennenkuin piti siirtyä gluteenittomaan Laitilan Kukkoon volyymijuomana, ostin yleensä saunaan sixpäkin budweiseria ja sitten sixpäkin edestä pienpanimo/erikoisoluita. Ensin nautittiin, ja sitten kun ei ollut enään mitään väliä, juotiin jenkkiä.
 
Ennenkuin piti siirtyä gluteenittomaan Laitilan Kukkoon volyymijuomana, ostin yleensä saunaan sixpäkin budweiseria ja sitten sixpäkin edestä pienpanimo/erikoisoluita. Ensin nautittiin, ja sitten kun ei ollut enään mitään väliä, juotiin jenkkiä.
Millä ihmeellä olit toimintakykyinen seuraavana kahtena päivänä 12 oluen jälkeen?

Itse kerran join illan aikana pari litraa kepardia ja viikonloppu meni toipuessa.
 
Itse kerran join illan aikana pari litraa kepardia ja viikonloppu meni toipuessa.
Hyvähän se vaan on että on heikko viinapää.
Itsellä kyllä menee helposti se pari litraa olutta (ja enemmänkin menisi) kun ajatellaan alkomäärää mutta se nestemäärä alkaa tökkiä jo kolmannen jälkeen ja vatsa pullottaa.
 
Back
Top