Maakuntajoukkue kohteensuojauksessa

Kyllästyttää tuo koirajankutus. Otan kantaa tehtävään.

MIG ammuttu alas? Venäjältä ultimaatumi ja siellä jo joukkoja mobilisoidaan? Ja minun joukkueeni pitäisi suojella Kirkkonummella pakolaisia?

Skenaarion tausta on selvä: Duginistien kanssa liittoutuneet uusnatsit hajottavat kansakunnan järjestysvoimavaroja pikku tulipaloillaan saadakseen kansakunnan mielenkiinnon muuhun säpinään kuin siihen, mitä on tulossa. Lisäksi koulutetut kohteensuojaajat siirretään verkkaripukuisten ja vihreiden miesten jaloista vartioimaan vokkeja.

Viranomaisilla on uusi tehtävä: MAAK kaivaa jokaisen alueellaan asuvan ja hajaannusta ja hämmennystä aiheuttavan isänmaanpetturin ja fasistiksi naamioituneen myyrän kolostaan, minkä jälkeen heidät siirrretään turvasäilöön, ja valtiolla on heti parempi työrauha oleellisempaan.

Koiria (mieluiten isoja ja äkäisiä) saa sitten käyttää minun puolestani vapaasti.

JEP JEP LINKKI
 
@Vonka lla ytimekkäästi tiivistettyjä hyviä pointteja. Onko muilla näkemyksiä? @pstsika?
 
Asioita on hyvä pohtia, mutta olisiko ehkä aiheellisempaa pohtia ja jopa harjoitella oikean kaltaisten tehtävien hoitamista max määrävahvuisella kalustolla sekä olemassa olevilla toimivaltuuksilla, eli sitä mikä todennäköisesti on MAAKK:ien ja muiden PAIKP:n yksiköiden ensimmäinen tehtävä? Autoja tuskin on määrä vahvuutta ja ne jotka ovat perillä esim MAAKK kovasta autokalustosta, tietävät kuinka yliampuva on aloitusviestin lista.
Tosin se asia ei kuulu avoimelle foorumille.
 
Back
Top