D
Deleted member 2762
Guest
Totta siellä on vielä se Rosso missä piti iltavapailla käydä oluella ja quattro stagioinilla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Totta siellä on vielä se Rosso missä piti iltavapailla käydä oluella ja quattro stagioinilla?
Meidän aikaan oli vielä se grilli torilla olemassa, joka teki maailman parhaat makkaraperunat. Sieltä tuli sitten satoja annoksia varmaan kerralla, kun komppaniat palaili harjoituksistaTotta siellä on vielä se Rosso missä piti iltavapailla käydä oluella ja quattro stagioinilla?
Sitä en muista, missäs päin se olikaan? Olitko itse Päärakenukselle majoittuneena? Itse majailin Hiltonissa.Meidän aikaan oli vielä se grilli torilla olemassa, joka teki maailman parhaat makkaraperunat. Sieltä tuli sitten satoja annoksia varmaan kerralla, kun komppaniat palaili harjoituksista
Kyllä se vaimo Rossossakin syö . Mutta jos vois yllättää jollakin muulla.
Kiväärimiehiä.Sitä en muista, missäs päin se olikaan? Olitko itse Päärakenukselle majoittuneena? Itse majailin Hiltonissa.
Piti kurkistaa tuo Rosso, lopetettu sekin on, liekö ollut enää edes samassa paikassakaan loppuaikoina.
Niin, kummasti ne Rosson eväätkin maistui silloin aivan taivaalliselta...johtuikohan siitä raikkaasta Haminan vedestä?Kiväärimiehiä.
Huhu kertoi myöhemmin, että auto olisi ajanut päin torin grilliä ja tuhonnut sen. Reserviläistornari, ehkä ?
Hmm, ajastamme kertoo jotain se, että tunsin houkutusta lisätä tuohon sanan vahingossa...
Tonnikala tomaattikastikkeessa oli myös taivaallista tuvassa nautittuna . Sen jälkeen ei ole maistunutkaan, tuli vissiin yliannostusNiin, kummasti ne Rosson eväätkin maistui silloin aivan taivaalliselta...johtuikohan siitä raikkaasta Haminan vedestä?
Meillä IT:ssä oli niin löysää, että ei jouduttu tonnikalaeväälle, pärjättiin ihan munkkipossuillaTonnikala tomaattikastikkeessa oli myös taivaallista tuvassa nautittuna . Sen jälkeen ei ole maistunutkaan, tuli vissiin yliannostus
Kun miettii meillä sitä päivittäisen kulutuksen määrää, niin vaikka sodessa käytiinkiin, pakko oli syödä omatoiminen iltapala. Enkä usko ajan kullaneen muistoja. Säästöjen vuoksi ajoimme polkupyörällä tetsaamaan harjoitusalueille ja takaisin, ns. rutiinipäiväkin poltti ihan mukavasti kaloreita.Meillä IT:ssä oli niin löysää, että ei jouduttu tonnikalaeväälle, pärjättiin ihan munkkipossuilla
Kiitän.Rossoa ei enää ole.
Varuskuntakerho lienee parhaasta päästä. http://www.haminanvaruskuntakerho.fi/ (vain lounas ma-pe klo 11-15).
Sitten on Bastionissa Kamu. http://www.ravintolakamu.fi/
Mon Ami. http://www.restaurantmonami.fi/
Muuta ei nyt tule mieleen.
Rossoa ei enää ole.
Varuskuntakerho lienee parhaasta päästä. http://www.haminanvaruskuntakerho.fi/ (vain lounas ma-pe klo 11-15).
Sitten on Bastionissa Kamu. http://www.ravintolakamu.fi/
Mon Ami. http://www.restaurantmonami.fi/
Vanha Työski. https://www.ruokapaikka.fi/wanhatyoski.php
Muuta ei nyt tule mieleen.
Suomenlinnan Hakkapeliitoista Atalantaan -näyttely on vielä lokakuun loppuun auki.
Manun Emma on siellä ja kaikkea muuta krääsää.
Yhden kahjon mitalit.
Sääli että Sotamuseon Liisankadun näyttely on kiinni. Käsittääkseni kiinteistö on huonossa kunnossa ja sotilasmuseoille tyypillisesti tilat alkavat loppua. Ovat vissiin kaavailleet tai ainakin haaveilleet museolle uusia tiloja jostain päin Helsinkiä, mutta rahoitus vaan puuttuu.
Kuulin, että sinne Suomenlinnaan avataan lisää tilaa viereisestä rakennuksesta.
Kamu oli ihan jees. Vaan tuskin käymme toista kertaa syömässä, ei niin hyvä kokemus.Kiitän.
Valitsen Kamun. Ja Wallihaudan wahvemman liha-annoksen
Itse en ole siellä käynyt mutta arvaan että johtuu niistä "erikostarjoilijoista"?Kamu oli ihan jees. Vaan tuskin käymme toista kertaa syömässä, ei niin hyvä kokemus.
Erikoistarjoilijoista?Itse en ole siellä käynyt mutta arvaan että johtuu niistä "erikostarjoilijoista"?