MV-lehti

tulikomento

Ylipäällikkö
Hieman tuntuu, että loppukouristukset käynnistyivät :rolleyes:
Venäläismielisyyden hyvin selvä esiintuonti ei uppoa kuin HC-faneihin. Maahanmuuton ongelmien asiapohjaisella esiintuomisella ja Karpomaisella jutun teolla olisi pärjännyt varmaan ihan hyvin, mutta kuin ei..

HC faneja näkyy löytyvän ja uskoa :confused:
Erkoista, että Hommallekin on noussut muutaman kirjoittajan venäläismielinen ryhmä :rolleyes:
vielä erikoisempaa on se, ettei Homman tiukka moderaation sitä suitsi.
Noin minäkin asian näkisin. Myönnän että viime syksynä tuli ajoittain vierailtua MV:n sivulla tp-hakijauutisointia seuraten. Sitten viimeinen pisara oli se tyyli miten Ilja alkoi nostaa hehkuttaen esiin Venäjän interventiota Syyriassa. Linja oli se, että amerikkalaiset ja länsi eivät saaneet ilmaiskuillaan mitään aikaiseksi, mutta kun Venäjä astui näyttämölle "kirurgisen tarkkoine" ilmahyökkäyksineen, niin ISIS oli jo käytännössä nujerrettu. Ja sivuston vakiokommentoijat jo kilpaa ryhtyivät kehumaan Putinia kerrassaan mainioksi mieheksi. Ja samaan aikaan Ilja alkoi julkistaa juttuja kuinka Venäjällä rötösteleviä musulmaaneja hakataan ja kuinka venäläiset perhearvot ja maailmankuva ovat terveemmällä pohjalla kuin läntisessä Euroopassa (Suomi mukaan luettuna). Jutut olivat tyyliltään todella lähellä desantti Bäckmanin houreita.

Ja merkittävää oli minusta toki myös se, että kun kävi ilmi, ettei PS:n Halla-aho lähtenytkään mukaan Iljan kelkkaan, päätti MV aloittaa massiivisen sonnanheittokampanjan tätä vastaan. Halla-aho vastauksessaan nosti esiin juuri tuon MV-lehden Venäjä -kytköksen kieltäytymisensä syyksi.
 

Carnicero

Korpraali
Lahjoittaja
sivuston vakiokommentoijat jo kilpaa ryhtyivät kehumaan Putinia kerrassaan mainioksi mieheksi.
Itse en ole tainnut edes kertaakaan käydä ko sivustolla, mutta fb-tuttavista näytti kyllä löytyvän vakiokäyttäjiä. Huomasin myös sitäkautta tämän kääntymisen Putinin fanitukseen. Tämän lisäksi kyseiset henkilöt vaahtosivat facessa mitä mielikuvituksellisemmista asioista ja linkittivät "uutisia" yhtenä kyynerpäänä. Lähes poikkeuksetta "uutiset" koskivat aihetta kuinka suomessa asiat hoidetaan järjestäen päin persettä ja idässä kaikki on näiltä osin hyvin.. :confused: Vladde sentään osaa näyttää lihasta kaikille..

Kummasti rauhottui meno facen puolella kun siivosi kyseiset henkilöt pois. Samalla kyllä häipyi kaikki ääriymmärtäjät.
 

Teräsmies

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Salaliittoteoreetikot ovat myös Putinin tukiujoukoissa. Alex Jones lienee heistä kuuluisiin.
 

Maidan

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Tuttavamme M. Jansson on ruvennut putler huoraksi.
Tuli sellainen fiilis kun olisi suljetulla osastolla jossain hullujen huoneessa heitä lukiessa.

Joku Jouni Ala-Tuuhonen kirjoitti siellä mitän "sata euroa ei ole paljon näissä hommissa" :confused:

Epäarvoisa Jouni Ala-Tuuhonen,
Siellä rakkassa Venäjällä kymmenia miljoonia ihmisiä jotka saavat kuukaudessa vaivaiset 100 euroa kk työstä. Olen jo kirjottanut että kaikkialla Venäjällä esim. sairaanhoittajan palkka on 7000-10000 rupla ja se on vielä erittäin hyvä palkka, ja pitää olla kiitollinen jos edes näin! Mikään Suomen tasoisia työttömyyskorvauksia siellä ei makseta, ja jos perusryssälle kertoa suomalaisesta minimitulosta ja sitä kuinka tässä maassa tuetaan asumiskuluja yms heikko-osaisille, niin perus vatnikki ei ikinä uskoisi sinua ja ilminantaisi sinua "ulkomaan agentina" ellei hakkasi itse kuoliaksi juodun ikkunapesunestetta, eli ns vodkaa, joka on kyllä enimmäkseen kaikkea muuta kun sitä, ja se on siellä aina halpa.
Nykykurssin mukaan sairaanhoitajat ja valtaosa Venäjän eläkeläisistä saa juuri mainitsemasi 100 euroa kk, jopa alle sen! Juuri sama määrä, mitä ei tunnu sinusta paljon miltä! Sairaanhoitajan palkka eli 100 euroa siellä riittää juuri ja juuri asumiskustannuksiin, leipään ja perunaan, lapsia pitää sijoittaa koulu-internatteihin jotta he saisivat ruoka. Moskovassa on hiukan suuremmat palkat, kun se on tavallaan valtio valtiossa, ei paljon suurimmat kuitenkaan, mutta elämisen kustannuksetkin siellä korkeammat.

Venäjällä koko elämänsä hyvällä palkalla työskennellyt tehtaan johtajan virassa saa eläkettä ruhtinalliset 300 $. Näin esim.myös Kazahstanissa, missä on ihan samanlaiset palkat ja eläkkeet kun Venäjällä sama diktatuurin maa kun on. Tämä oli laskettu 2 vuotta takaisen kurssin mukaan, nykyisin se on puolet sitä. Eli 150 euroa.

Jos haluat katsella elintarvikkeiden hinnat, J. Ala-Tuuhonen, niin hyppää junaan ja matkustapa Moskovaan haistelemaan niitä, ota vain 50 euroa, kuten monella ihmisillä jää sitten ruokaan ja lääkkeisiin kuukaudessa asumiskulujen maksun jälkeen. Ja sitten kirjoitta vaikka tänne miten olet selviytynyt siellä pari-kolme päivä. Nimittäin rahasi loppuu juuri siinä ajassa, et ehti huomatakaan, eikä monta kaljakaan ehti juoda. Eli nauti aläkä rajoittaa itseäsi mistään!

JA sitten vapauta "itseäsi" koko Suomesta, ja majoitu sinne pysyvästi. Parempi jos kaltaiset arvostelukyvyttömät ameba-aivoiset oma maata katastrofin partalle haluavat asuisivat samassa paikassa: ihailemassa ikuisesti kehitysmaan tasolla olevassa ikuisien diktaatoreiden johtamassa Hordessa nimeltä Russia, vaikka toisia syöden, kun ruhtinalliset 50 euroa kutistuu 25 euroksi parissa vuodessa.
Myötätuulia perseseen, idiotit.

Välittäkä tämän hänelle.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS

Tex

Kapteeni
Niin, satatonnia vallankumouksessa ei ole iso raha, hän tarkoitti. Ei tällä kertaa ollu muuten venäläisten ostovoimasta kyse.
 

Rauhantekijä

Ylipäällikkö
fb-tuttavista näytti kyllä löytyvän vakiokäyttäjiä. Huomasin myös sitäkautta tämän kääntymisen Putinin fanitukseen. Vladde sentään osaa näyttää lihasta kaikille..
Tällaisiako ne käyttäjät ovat ?

Suomalaisräppäri Mikael Gabriel tatuoi Putinin kasvot jalkaansa: ”Katson miestä ylöspäin
Mikael Gabriel: Mä oon tutkinu Putinia, lukenu sen haastatteluja, sen elämänkerran ja katsonut monen monta dokumenttia, joten mulla on hyvä käsitys siitä millainen mies on kyseessä, ja siksi katson miestä ylöspäin koska se saa aikaa enemmän ku kukaan muu.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001106372.html
.
 
  • Tykkää
Reactions: aev

Myrskyhiiri

Kenraali
Salaliittoteoreetikot ovat myös Putinin tukiujoukoissa. Alex Jones lienee heistä kuuluisiin.
Ei voi yleistää. Usea taho toki ON paljastanut oikean karvansa ja rahoituslähteensä kritiikittömällä Venäjän kelkkaan lähtemisellä, mutta eivät "salaliittoteoreetikot" kattavasti ja kautta linjan näe Putinia tai Venäjää minään pelastuksena maailman ongelmiin tai ideaalina mitä tavoitella.

Vaikka haluaisikin vastustaa globalististen isojen poikien agendoja ja pitää kiinni esim. Suomen kansallisvaltion olemassaolosta, vaikka sen aika on megatrendin mukaan kuulemma jo mennyt, niin ei se automaattisesti tarkoita että on kykenemätön näkemään Putinin hallinnon rikollista ja vaarallista luonnetta. Vaikka tämä hallinto (venäläistä) kansallisvaltioajatusta siinä samalla tukeekin, mutta käyttäen totalitäärisen valtion toimintatapoja kuten esimerkiksi myös Turkki.

Juurikin tuossa aiemmin esiinnostettu Jussi Halla-aho on hyvä esimerkki sellaisista "salaliittoteoreetikosta", jotka kannattaa ottaa vakavasti. Muitakin löytyy ja heitä usein yhdistää yliopistossa opettavassa tehtävässä työskentely ainakin uran jossain vaiheessa, siis ennen kuin alkavat ajatella sopimattomia. Meidän yhteiskunnallemme on kunniaksi, ettei käsittääkseni Halla-ahon sopivuutta toimia Helsingin yliopiston opettajana ole vakavasti asetettu kyseenalaiseksi, vaikka ajatteleekin poliittista korrektiutta vastaan. Ja Pertti Salolainen on voinut sanoa televisiossa, että USA:ssa on vahva Israel-lobby, eikä hänen poliittinen uransa ole siitäkään näkyvämmin kärsinyt.
 
Viimeksi muokattu:

Laamanator

Eversti
Seuraavaksi Iljalle ja kumppaneille kysymys, että mitäs sitten sen vallankumouksen jälkeen? Minkälainen ja kuinka laaja tämän vallankumouksen tulisi olla sekä miten ja mihin suuntaan maata olisi sen jälkeen lähdettävä johtamaan? Vai putoaako hanskat lattiaan heti kun pitäisi alkaa tekemään jotain rakentavaa? Vallankumous on vain työkalu, ei todellinen vaihtoehtoinen yhteiskuntajärjestelmä, paitsi anarkistien mielestä.

Totta kananmunassa nykyinen yhteiskuntajärjestelmä tarvitsee todellinen ryhtiliikkeen ja perusteellisen tuuletuksen, mikä sisältää muun muassa monien MV-lehden suitsuttamien epäkohtien poistamisen, mutta jokin laajempi visio uuden yhteiskunnan tavoitetilasta ja epäkohtien korjaamisesta on oltava.

MV-lehden genrestä ja tasosta voidaan olla montaa mieltä, mutta se ja muut vaihtoehtomediat tekevät arvokasta työtä, mikä olisi Suomessa pitänyt tehdä jo yli kymmenen vuotta sitten. Samanlaisia julkaisuja on internet täynnä ja niitä löytyy kaikilla mahdollisilla kielillä toimitettuna.

Onhan noita toisella kotimaisella vaikka kuinka paljon. Jos taas kaipaat suomenkielistä, niin se on monessa mielessä aika hankala yhtälö, koska pitäisi toimia lain puitteissa, ja toisaalta pitäisi saada niitä lukijoitakin, jotta saadaan tuloja.

Eiköhän "asialleen paneutuneet" blogaajat aja vaihtoehtomeedioiden asiaa ihan tarpeeksi hyvin Suomessa.
Muutama blogia kirjoittava hörhö ei riitä, koska he ovat lähtökohtaisesti marginaalissa, josta kukaan ei ole koskaan kuullut eikä ole edes kiinnostunut kuulemaan. Marginaaliryhmillä puolestaan ei ole millään yhteiskunnan osa-alueella vaikuttavuutta.

Vaihtoehtomedian on oltava riittävän vahva saavuttaakseen "markkinaosuuden" ja sen avulla laajan levikin, jolloin se pystyy vakiinnuttamaan asemansa ja kasvamaan jopa brändätyksi ilmiöksi. Silloin siitä tulee mediakentälle vakavasti otettava toimija, joka pystyy haastamaan ja kilpailemaan muiden toimijoiden kanssa. Vaihtoehtomedian toimijuuden vuoksi myös muut kentän toimijat joutuvat huomioimaan tämän vaikutuksen omassa toiminnassaan.

Valtamedian reaktio erityisesti MV-lehteä vastaan on ollut jopa yllättävän voimakas ja se johtuu vain yksistään siitä, että MV-lehden koetaan saavuttaneen liian vahvan aseman suomalaisessa mediakentässä. Internet on täynnä monia muitakin vaihtoehtojulkaisuja aasta ööhön, mutta koska ne ovat tyypillisesti marginaalissa, niin mikään instituutio ei koe niitä uhkana.
 

TT

Eversti
Seuraavaksi Iljalle ja kumppaneille kysymys, että mitäs sitten sen vallankumouksen jälkeen? Minkälainen ja kuinka laaja tämän vallankumouksen tulisi olla sekä miten ja mihin suuntaan maata olisi sen jälkeen lähdettävä johtamaan? Vai putoaako hanskat lattiaan heti kun pitäisi alkaa tekemään jotain rakentavaa? Vallankumous on vain työkalu, ei todellinen vaihtoehtoinen yhteiskuntajärjestelmä, paitsi anarkistien mielestä.

Totta kananmunassa nykyinen yhteiskuntajärjestelmä tarvitsee todellinen ryhtiliikkeen ja perusteellisen tuuletuksen, mikä sisältää muun muassa monien MV-lehden suitsuttamien epäkohtien poistamisen, mutta jokin laajempi visio uuden yhteiskunnan tavoitetilasta ja epäkohtien korjaamisesta on oltava.

MV-lehden genrestä ja tasosta voidaan olla montaa mieltä, mutta se ja muut vaihtoehtomediat tekevät arvokasta työtä, mikä olisi Suomessa pitänyt tehdä jo yli kymmenen vuotta sitten. Samanlaisia julkaisuja on internet täynnä ja niitä löytyy kaikilla mahdollisilla kielillä toimitettuna.Muutama blogia kirjoittava hörhö ei riitä, koska he ovat lähtökohtaisesti marginaalissa, josta kukaan ei ole koskaan kuullut eikä ole edes kiinnostunut kuulemaan. Marginaaliryhmillä puolestaan ei ole millään yhteiskunnan osa-alueella vaikuttavuutta.

Vaihtoehtomedian on oltava riittävän vahva saavuttaakseen "markkinaosuuden" ja sen avulla laajan levikin, jolloin se pystyy vakiinnuttamaan asemansa ja kasvamaan jopa brändätyksi ilmiöksi. Silloin siitä tulee mediakentälle vakavasti otettava toimija, joka pystyy haastamaan ja kilpailemaan muiden toimijoiden kanssa. Vaihtoehtomedian toimijuuden vuoksi myös muut kentän toimijat joutuvat huomioimaan tämän vaikutuksen omassa toiminnassaan.

Valtamedian reaktio erityisesti MV-lehteä vastaan on ollut jopa yllättävän voimakas ja se johtuu vain yksistään siitä, että MV-lehden koetaan saavuttaneen liian vahvan aseman suomalaisessa mediakentässä. Internet on täynnä monia muitakin vaihtoehtojulkaisuja aasta ööhön, mutta koska ne ovat tyypillisesti marginaalissa, niin mikään instituutio ei koe niitä uhkana.
Ihan hyvä bloggaus veliseni, mutta etpä antanut paljoa osviittaa millä tavalla tutkittaisiin ja hutkittaisiin ja kirjoitettaisiin paremmin. Ihan tarkalleen ottaen. Laita niitä. Kaikilla tuntuu olevan epätietoisuutta periaatteista joita on nykyään liian monta tarjolla valittavana. Teikäläisen buffetti ja teesit?
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Vai että vallankumous... entä jos sotilaat päättää ottaa vallan. Siinä on Iljan vallankumous porukalla vähän heikot oltavat. :)
Kukahan sotilas edes haluaisi sellaisen rasitteen kuin Suomen hallinnoiminen.... :D Siinä kun on käynyt ensimmäisen sote-kokouksen, niin tekee mieli käyttää virka-asetta itseensä... :D
 

Vääpeli

Ylipäällikkö
Kukahan sotilas edes haluaisi sellaisen rasitteen kuin Suomen hallinnoiminen.... :D Siinä kun on käynyt ensimmäisen sote-kokouksen, niin tekee mieli käyttää virka-asetta itseensä... :D
Eihän se ole kuin sisällissota II. Ja kaikki pikkunilkkivirkamiehet, yms lähtis uudelleenkoulutusleireille Kainuun korpeen että heilahtaisi :) :) :)
 

BlackFox

Ylipäällikkö
Niin, hänhän on käsittääkseni venäläistaustainen tämä räppäri. Tässä taas nähtiin, mille puolelle se todellinen uskollisuus helposti kallistuu tietyn taustan omaavilla.
Mikä parasta, laulaa lauluissa että äiti joutui siperiaan kun vastusti kommunismia. Nyt on itse samassa kelkassa mukana.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Melko kattava lista tämän hetkisistä "vaihtoehtomedioista":

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/16/valheenpaljastaja-varoituslista-valemedioista-ala-luota-naihin-sivustoihin

Mihin normaaleilla sahajauhoilla varustettu ihminen tarvitsee Uberuutisten, MV:n ja Magneettimedian kaltaista uutisointia?
Minä käyn kyllä melkeinpä aina tarkistamassa mitä MV-lehdessä on kun näihin maahantulijoihin liittyen liikkuu huhuja. Mitään muuta sieltä ei tule seurattua. Aivan puuta heinää ja jotkut jutut ovat alkaneet olla suorastaan ärsyttäviä kuten säälittävä loanheitto Halla-ahon suuntaan.

Mutta niin kauan kun YLE on sokea "putki-insinööreistään" uutisoinnin kanssa niin faktoja on yritettävä arvailla MV-lehdestä tai Verkkouutisista (siis siitä kokoomuslaisten lehdestä, siis voiko uskoa, juuri sen puolueen jossa Alexander Stubb on!).

On sillä Iljalla ollut hauskojakin juttuja. Kun on ollut YLE:lläkin asiaa siitä miten hyysääminen on maksanut 200eur/vrk niin sitä enemmän hekotuttaa ne kuvat eräästä VOK:n johtajattaresta "kansainvälistä" laulamassa ja kaulailemassa insinöörejään. Mikään muu taho ei niitä samalla tavalla somesta etsisi ja julkaisisi kuin riittävän röyhkeä :D

(jotain muutosta on havaittavissa, mm. MOT-ohjelma mutta YLE ei varmasti olisi muuttanut mitään mikäli MV-lehteä ei olisi olemassa)

Paremmista medioista saa laittaa tähän vihjettä.
 
Viimeksi muokattu:

JR49

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
MV-lehden genrestä ja tasosta voidaan olla montaa mieltä, mutta se ja muut vaihtoehtomediat tekevät arvokasta työtä, mikä olisi Suomessa pitänyt tehdä jo yli kymmenen vuotta sitten.
Valehtelua, liioittelua, kaikkien journalististen sääntöjen täydellistä unohtamista, ja ihan oikeasti kansanryhmien kimppuun usuttamista, Venäjän Syyriassa tekemisen siviilipommitusten ihannointia jne. Yllätys yllätys, olemme tässäkin eri mieltä.
Tämähän sopii linjaasi täydellisesti. Yrität pestä salonkikelpoiseksi nämä täydellisen väärän tiedon syöttäjät. EU-kritiikin ja Naton vastustamisen siivellä voit näemmä suvaita kaikenlaista, kunhan niiden kärki osoittaa näihin kahteen.
Ja ennen kuin ehdit kirjoittaa, niin kyllä "osaan lukea tekstejäsi" ja ei, en kärsi "mielikuvituksesta".:rolleyes:
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Valehtelua, liioittelua, kaikkien journalististen sääntöjen täydellistä unohtamista, ja ihan oikeasti kansanryhmien kimppuun usuttamista, Venäjän Syyriassa tekemisen siviilipommitusten ihannointia jne. Yllätys yllätys, olemme tässäkin eri mieltä.
Tämähän sopii linjaasi täydellisesti. Yrität pestä salonkikelpoiseksi nämä täydellisen väärän tiedon syöttäjät. EU-kritiikin ja Naton vastustamisen siivellä voit näemmä suvaita kaikenlaista, kunhan niiden kärki osoittaa näihin kahteen.
Ja ennen kuin ehdit kirjoittaa, niin kyllä "osaan lukea tekstejäsi" ja ei, en kärsi "mielikuvituksesta".:rolleyes:
Kansanryhmien kimppuun usuttamista on alkanut ilmetä vasta viime aikoina. Sekin olisi tyhjälle yleisölle huutelemista jos mm. YLE olisi osannut toimia neutraalisti ja journalististen sääntöjen mukaisesti. Minulla on hyvässä muistissa se syyskuun mediarynkytys. Kymmeniä tehtailtuja uutisia siitä miten Suomeen saapuu koodareita ja insinöörejä. Ei mitään kriittistä näkemystä, ei sitten mitään.

Kaikki mahdollisesti negatiivinen ohitettiin huomiotta (paitsi se huppupäinen pelle). Vasta nyt yli VUOSI myöhemmin on älytty tutkia (joku yksittäinen journalisti?) mitä se kaikki helvetin pelleily on maksanut.

Tuosta on nyt syytä ottaa opiksi. Samalla tavalla kuin on media joka hoitaa hommansa niin ettei anneta kasakalle paikkaa mistä tarttua on viranomaisten hoidettava hommansa (katupartioinnin suhteen, ettei synny kysyntää kriminaalien jengeille joitahan itärajan takana oleva maa käyttää heti hyväkseen kun (ei jos, muistetaan historia) se sieltä tulee)
 
Viimeksi muokattu:

TBman

Ylipäällikkö
Tulee katsottua MVlehden nettiuutisia, mutta kyllä olen kriittinen kaikkien uutispalveluiden suhteen. Hyväähän MVlehdesssä (siis jos hyvää siinä on) on se, että keskustelua on näiden "valtamedian" toimittajien keskuudessa myös käynnissä, että onko nyt kaikki heillä ok ja oikeassa reilassa.... sellaista itsekritiikkiä saisi olla aina toimittajalla.
 
Top