Onko täällä kehonrakentaja, punttinostajia?

Hejsan

Alokas
BAN
ukkopekka kirjoitti:
Hejsan kirjoitti:
ukkopekka kirjoitti:
Aloitteleva nuori salitreenaaja, pari kuukautta on nyt tullu reenailtua koko kesäloma tauon jälkeen.
Ennen kesälomaa tuli reenattua ahkerasti mutta siihen se sitten jäi.
4-3 kertaa viikossa koko roppa yhellä harjotuskerralla, reenin jälkeen mass gainer jauheita ja lidlin maitorahkaa iltapalaksi.
:a-smiley:
Käytätkö sinä jotain "kosttillskott" ?, paitsi proteiiniä???

Minä nyt mietin mun seuraava kuuria mitä mä syön...ehkä kokeilen Animal M-stak.
Monivitamiinia ja magnesiumia poretabletteina, Dvitamiinia, fluoria ja sinkkiä purutabletteina. Koitan ostaa ja syödä ruokia, jotka ovat terveellisiä ja tietenkin kun tavoitteena on saada lisää massaa niin ahkerasti pitää jaksaa syödä.

Mitä tuo Animal M-stak on?
Osaatko ruotsia?
http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/animal-m-stak-21-paks


Natural Flavone/Sterone Complex 750mg

Beta-Ecdysterone *
5-Methyl-7-Methoxyisoflavone *
Ajuga Turkestanica Extract (Turkesterone) *
B-Sitosterol *

Anti-Catabolic Amino Complex 3000mg

L-Leucine *
Leucine Alpha Ketoglutarate (AKG) *
Leucine Ethyl Ester *
L-Isoleucine *
L-Valine *
L-Taurine *
Acetyl-L-Carnitine (ALC) *

Anabolic Adaptogen Complex 1000mg

Muria Puama *
Kudzu Extract (Isoflavones) *
Safed Musli *
Rhodiola Rosea Extract (Rosavins) *

Insulin Potentiating Complex 500mg

4-Hydroxyisoleucine *
Banaba Leaf Extract (1-3% Colosolic Acid) *
Cinnulin PF™ *
K-R-Alpha Lipoic Acid (K-R-ALA) *

M Factor Complex 500mg

Ginger Root Extract (Gingerols, Shaogols) *
6, 7-Dihydroxybergamottin *
Bioperine® *

Energy Complex 500mg

Methylxanthine Complex (Caffeine, Theobromine, Theophylline) *
Evodiamine
 

Hejsan

Alokas
BAN
Tai jos mö kokeilen Animal stak
http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/animal-stak-21-paks

 

Hejsan

Alokas
BAN
Ukkopekka

Mitä kauppoja on suomessa mikä myy kosttillskott?

Bodyguard

Mitä tykkäät MMA:sta? ruukatko kattoa sitä eurosportista?

Ruotsalainen sivu siitä http://mmanytt.se/
 

ukkopekka

Kersantti

Hejsan

Alokas
BAN
Minä ruukan tilata gymgrossistenistä ja se on sama kauppa teillä eli fitnesstukku.

Voin suositella Star Nutrition proteiiniä Whey 80. Tämä proteiini valmistelaan Irlantissa yhtiö nimi Carbery ja se on hyvä.
Jos sä ostat kreeatiiniä niin osta semmosta kun sisältä creapure. Mulla nyt on Eiselt kreatiini.

Älä osta Star nutrition kreatiiniä se on monohydraati ja kuulin että se valmistellan Kiinassa ja se ei ole hyvä.
Kuulin että se voi sisältää tungmetaller.
 

Hejsan

Alokas
BAN
Animal M-stak http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/animal-m-stak-21-paks
Mr. Universumin kommentti tästä tuotteesta: Pidän todellakin Animal M-Stakista. Se on voimakkain käyttämäni lihasrakennusvalmiste, Animal M-Stak on nro 1!

Animal M-Stack on pisimmälle kehitetty lisäravinne lihaskasvua varten ns. "hard gainers" henkilöille, joiden on taisteltava jokaisesta lihasgrammasta. Animal M-Stak antaa keholle parhaimmat edellytykset lisätä proteiinisynteesiä ja siten rakentaa ja ylläpitää lihasmassaa. Kovan harjoituksen ja oikean ravinnon kanssa yhdistettynä Animal M-Stak tuottaa varmasti nopeita tuloksia.

Animal M-Stak sisältää lihasta säästäviä (antikatabolisia) haaraketjuisia aminohappoja, typpioksidia tuottavia aineita parantamaan ravinnonkuljetusta, kasvisteroleja kiihottamaan lihasten proteiinisynteesiä ja adaptogeenejä vähentämään henkistä stressiä. Tämä seos on lyömätön Sinulle, joka haluat antaa kehollesi parhaimmat edellytykset nopealle ja laadukkaalle lihasmassan kasvulle!

Animal Stak: http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/animal-stak-21-paks
Universalin Animal Stak 2 on nyt Animal Stak. Valmiste sisältää saman sensaatiomaisen lihasmassaa rakentavan aineseoksen kuin Animal Stak 2. Animal Stak ei sisällä prohormoneja tai muita vahingollisia aineita.

Oletko tositarkoituksen kehonrakentaja ja haluat maksimoida voimaa, fysiikkaa ja lihasmassaa? On aika käyttää uutta Animal Stack-valmistetta! Aivan niin kuten muut Animal-tuotteet on myös Animal Stak pakattu annospusseihin.

Animal Stak auttaa elimistöä luonnollisella tavalla tuottamaan anabolisia hormoneja. Animal Stak sisältää myös DHT-salpaajia ja aromaattisia estoaineita, jotka auttavat elimistöäsi ehkäisemään testosteronin muuttumista estrogeeniksi tai DHT:ksi. Valmiste sisältää myös valikoituja suonia laajentavia aineita, jotka edesauttavat verenkiertojärjestelmää ja toimmitavat ravintoaineet sinne missä niitä tarvitaan.
 

Hejsan

Alokas
BAN
No niin nyt olen tilanut Nanox Nutriceuticals Androx Q-12Androx-Q12 is exclusively developed for those hardcore athletes looking for an arcane and underground competitive advantage that is strictly veiled to mainstream athletes. Containing 12 high potent ingredients Androx-Q12 is specially developed to support a maximal development of your body, a strongly increased potency, power and a maximal growth in muscle mass. Androx-Q12 is designed for those of you who hold the belief that you can never have too much power. So, prepare for the next evolution in your athletic dominance.
 

Hejsan

Alokas
BAN
Maanantaina alan uuden treninkiohj​elman missä minä prioriteraa​n biceps ja triceps ja muut lihakset vaan teen huoltoa niile, teen tämmöisiö superset missä ensin teen biceps ja heti sen jälkeen triceps ja sitten viilaan. 3 kertaa viikossa biceps/tric​eps ja 2 kertaa muu kroppa ja 2 päivää lepo

Eli tämmöinen

Dag 1: Prioriteringspass 1 - kör 4-6 reps, ca 4 set, 2 övningar per muskelgrupp
Dag 2: Helkropp 1
Dag 3: Prioriteringspass 2 - kör 2-3 reps, ca 6 set, 2-3 övningar per muskelgrupp
Dag 4: Vila
Dag 5: Prioriteringspass 3 - kör 8-10 reps, Max 3 set, 2-3 övningar per muskelgrupp
Dag 6: Helkropp 2
Dag 7: Vila
 

madmax

Kersantti
Mukavaa, että olet innostunut kuntoilusta Hejsan. Mutta etkö ole miettinyt, mitä nuo mömmöt joita vedät palautumiseen/ lihaskasvuun tee sinun maksalle tai munuaisille? Käy nyt ihmeessä säännöllisesti mittauttamassa maksa-arvot ja muutenkin kattava terveystarkastus/ verenkuva, ettei tulisi korvaamattomia vahinkoja. Näin ainakin fitness jätkät neuvoivat meikäpoikaa.
 

Hejsan

Alokas
BAN
madmax kirjoitti:
Mukavaa, että olet innostunut kuntoilusta Hejsan. Mutta etkö ole miettinyt, mitä nuo mömmöt joita vedät palautumiseen/ lihaskasvuun tee sinun maksalle tai munuaisille? Käy nyt ihmeessä säännöllisesti mittauttamassa maksa-arvot ja muutenkin kattava terveystarkastus/ verenkuva, ettei tulisi korvaamattomia vahinkoja. Näin ainakin fitness jätkät neuvoivat meikäpoikaa.
Kiitos.
Juon paljon vettä ja sitten voi ostaa maksatabletteja.

Ei tartre mennä katsomaan maksaarvot...Suomalainen kestää mitä vaan ;)
 

baikal

Supreme Leader
Jossain kohtaa kulkee sekin raja, että sisään imaistu valikoima alkaa jarruttamaan palautumista. Jos munuaiset ja maksa plus muut sisukalut joutuvat ähkimään todella rankasti, se tarkoittaa sitä, että elimistö on rasittunut siitä kuormasta, jonka nielusta alas kiskoo.

Älkää hyvät nuoret miehet menkö näissä täysin markkinaihmisten rakentamaan litskuun. Hyvä ruokavalio mahdollistaa oikeasti tosi rankan harjoittelun, se on aivan varma juttu.
 

noska

Ylipäällikkö
Hejsan kirjoitti:
Juon paljon vettä ja sitten voi ostaa maksatabletteja.
Miten mulle tulee tästä ihan mieleen hiljattain hesarissa ollut sarjakuva. Lääkkeitä, lääkkeiden sivuvaikutusten poistamiseksi. Vähän kuin kuin microsoftin järjestelmät. Lisää kooodia, koodinssa olevien bugien korjaamiseksi sen sijaan että etsittäisiin se bugi ja korjattaisiin se. No jokainen leikkii omalla terveydellään niin kuin haluaa. Ainakaan Hejsan ei ole Suomen terveydenhuollon rasitteena kun munuaissiirtojonoon kuolee jo nykyisellään potilaita luovuttajien puutteessa.
 

Hejsan

Alokas
BAN
Joo mutta ei nämä tabletit on dopingkia. Ei ole vaaralisia maksalle tai muniaisille.

Se oli toinen asiaa jos söyn winstrol tai venäläisvitoisia.....tai "oxar" se on se vaaralinen tabletti maksalle mutta tehokas.

oxar= en muista koko nimea mutta ne on 50 mg......

EDIT: Löysin Oxar = Anadrol 50 eli Oxymetholone
 

noska

Ylipäällikkö
Niin mikä on vaarallista kenenkä mukaan. Itse sain eräältä lääkäriltä esitelmän aiheesta lisäproteiinit. Terve ihmiskeho ilman dopingia tai muuta kemiallista apua pystyy hyödyntämään kokrkeintaan 2g proteiinia painokiloa kohden vuorokaudessa ja silloinkin kyseessä on poikkeusyksilö. Yleisesti jo 1g/painokalo/vrk on jo hyvä ja keskiarvoa suurempi arvo. Tämä tarkoittaa, että 80kg mies kykenisi keskimäärin hyödyntämään alle 80g proteiinia vuorokaudessa. Lisäravinteina sitä syödään moninkertainen määrä. Mitä sitten tapahtuu tuolle ylijäämälle. Osa tulee tietysti suolesta ulos, mutta osassa aminohappoketjut pilkkoutuvat karboksyyli- ja aminoryhmiksi. Aminoryhmä taas nappaa mielellään itseensä irtonaisen vedyn ja muuttuu ammoniakiksi ja kulkeutuu munuaisiin. Jokainen voi miettiä, että ottaisiko ruiskeena ammoniakkia munuaisiinsa ja mitä se vaikuttaa siellä.
Luonnollisessa ravinnossa olevien proteiinien kohdalla tätä pilkkoutumista ei tapahdu erilaisen aminohappokoostumuksen vuoksi. Lisäravinteissa kun on imeytymistä pyritty maksimoimaan, niin tapahtuu.
Minulle riitti tuo esitelmä. Pyysin vielä selostamaan asian uudestaan, että varmasti ymmärsin kaiken. En ollut silloin vielä aloittanut lisäproteiinin käyttöä, enkä aloittanut. En aloittanut muitakaan lisäravinteita. Totesin että liian paljon jättävät niistä kertomatta jo tuon yhden esimerkin perusteella.
 

Hejsan

Alokas
BAN
Jes

Pitää saada 2-3 gramma roteiinia per kilo että lihakset kasvaa. Esim 100kg = 2-300 g proteiinia

Nämä venäläisvitoset ne tekee että "den ökar proteinsyntesen" kroppen kan lättare ta upp proteinet och man kan ta upp större mängd protein.
 

madmax

Kersantti
Joo. Ei täälläkään käytetä treenaamiseen lisäravinteitä vaikka moni on pyrkinyt sellaista ehdottamaan. Raejuustoa ja kananmunia proteiiniksi, myös maito ja rahkatuotteet ovat tarpeen mukaan.

Ei tosin nosteta painoja satoja kiloja, mutta melkein maraton kunnossa ja Fiatti nousee omin avuin ojasta.

Lopetin kuukausi sitten punttitreenin ja siirryin puhtaasti punnerrus leuanveto linjalle, kun pitää yrittää tiputtaa painoa sekä saada juostua 3-5 kertaa viikossa. Painoa pitäisi saada 7-8 kg tiputtettua, niin sitten olisi maraton kunnossa.
 

Hejsan

Alokas
BAN
Joo meikäläinen syö Keso, kananmunia, kana, kala, proteiinipulveria
 

baikal

Supreme Leader
madmax kirjoitti:
Joo. Ei täälläkään käytetä treenaamiseen lisäravinteitä vaikka moni on pyrkinyt sellaista ehdottamaan. Raejuustoa ja kananmunia proteiiniksi, myös maito ja rahkatuotteet ovat tarpeen mukaan.

Ei tosin nosteta painoja satoja kiloja, mutta melkein maraton kunnossa ja Fiatti nousee omin avuin ojasta.

Lopetin kuukausi sitten punttitreenin ja siirryin puhtaasti punnerrus leuanveto linjalle, kun pitää yrittää tiputtaa painoa sekä saada juostua 3-5 kertaa viikossa. Painoa pitäisi saada 7-8 kg tiputtettua, niin sitten olisi maraton kunnossa.
Muista rumpata vatsalihasta....ota waarin wanhan neuvosta.
 

noska

Ylipäällikkö
Hejsan kirjoitti:
Jes

Pitää saada 2-3 gramma roteiinia per kilo että lihakset kasvaa. Esim 100kg = 2-300 g proteiinia

Nämä venäläisvitoset ne tekee että "den ökar proteinsyntesen" kroppen kan lättare ta upp proteinet och man kan ta upp större mängd protein.
Ymmärsit kyllä taas väärin. Jos meinaat saada hyödynnettyä 2-3 grammaa/ painokilo, niin sitten joudut turvautumaan dopingiin. Muussa tapauksessa kyllästät munuaisesi ammoniakilla, kun käytät proteiinipulveria.
 

noska

Ylipäällikkö
madmax kirjoitti:
Joo. Ei täälläkään käytetä treenaamiseen lisäravinteitä vaikka moni on pyrkinyt sellaista ehdottamaan. Raejuustoa ja kananmunia proteiiniksi, myös maito ja rahkatuotteet ovat tarpeen mukaan.

Ei tosin nosteta painoja satoja kiloja, mutta melkein maraton kunnossa ja Fiatti nousee omin avuin ojasta.

Lopetin kuukausi sitten punttitreenin ja siirryin puhtaasti punnerrus leuanveto linjalle, kun pitää yrittää tiputtaa painoa sekä saada juostua 3-5 kertaa viikossa. Painoa pitäisi saada 7-8 kg tiputtettua, niin sitten olisi maraton kunnossa.
Älä jätä puntteja kokonaan. Siirry kevyisiin painoihin ja nosta toistomääriä moninkertaisesti. 50-100 toistoa/sarja auttaa kummasti tavoitteesasi. Ja muista venytllä riittävästi.
 
Top