Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

Ingsoc

Ylipäällikkö
Ja tää on priun epäreilua kunnon väelle, koska pakko 30k joukossa olla myös hyvää porukkaa.
Tää on pirun ikävää suomalaisille jotka ei tätä tilanneet.

Tässä kaikille foorumin monikultturisteille - asettukaa jonoon ja odottakaa kiltisti vuoroanne!

 

inscout

Ylipäällikkö
@inscout @arix


Irakilaisen suorittama puskaraiskaus muutama kerta kuukaudessa ei riitä mihinkään noista höpinöistä joita esititte. Ja raiskauksienkin määrä vähenee ajanmittaa, kun pahantekijät on potkittu pihalle tai pistetty häkkiin.
Ei tietenkään riitä. Ei kaikki Hitlerin huutaminenkaan olisi riittänyt kaasukammioihin yksinään. Siihen tarvitaan muutakin. Talouden kunnollinen sakkaus on se, mikä tulee olemaan lisäkatalyytti. Aivan kuten aina ennenkin. Sivumennen sanoen, en tiedä, mitä tuon kuvan pitäisi tarkoittaa.

Ja mieti asiaa näin. Sanoit tiedon määrän lisääntyneen ja tämän estävän tuollaisen kehityksen. Jos näin on, miten juutalaisia esimerkiksi voidaan vainota 2000 vuotta putkeen Euroopassa hyvin samanlaisilla syillä vaikka tiedon määrä on kasvanut.

Tai selitä se, että vaikka tietellinen ja kokemusperäinen tieto selkeästi osoittaa erilaisista kulttuureista tuotavien köyhien aiheuttavan sosiaalisia ja yhteiskunnallisia ongelmia, meilläkin monet koulutetut ihmiset ovat vuosia väittäneet että näin ei tule tapahtumaan. Esimerkkejä lausunnoista löytyy palstalta vaikka kuinka paljon
 

ak.tied

Ylipäällikkö
Torstila painottaa, että muutos on hyväksyttävä.

– Meidän pitää muistaa, että tältä tieltä ei ole paluuta. Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään, hän toteaa.
Kuka antoi torstiloille ja muille mandaatin muuttaa Suomi ikuisiksi ajoiksi muutamassa viikossa? Kysyikö kansalta kukaan?
 

skärdis

Respected Leader
Kuka antoi torstiloille ja muille mandaatin muuttaa Suomi ikuisiksi ajoiksi muutamassa viikossa? Kysyikö kansalta kukaan?
Suomen kansa. Keskustaa, kokoomusta ja perussuomalaisia äänestäneet.

Suurin vastuu tietysti majoitusmestarina toimineella pääministeri Sipilällä ja kepulla.

Jokainen joka äänestä viime vaaleissa persuja kantaa tästä vastuun omalta osaltaan. Sitä saa mitä tilaa!

Edit: Myöskään vihreitä, demareita, vassareita tai RKP:tä äänestäneiden ei kannata ilakoida. Niiden kanssa tilanne ei olisi ainakaan nykyistä parempi.
 
Viimeksi muokattu:

elso

Kenraali
BAN
Ja mieti asiaa näin. Sanoit tiedon määrän lisääntyneen ja tämän estävän tuollaisen kehityksen. Jos näin on, miten juutalaisia esimerkiksi voidaan vainota 2000 vuotta putkeen Euroopassa hyvin samanlaisilla syillä vaikka tiedon määrä on kasvanut.
Aina löytyy porukkaa, joka ei sitä tietoa osaa sisäistää.
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
No tuollaisten suljettujen käsittelykeskusten suurin etu olisi se,että vapaaehtoinen palaaminen alkaisi melko nopeasti maistua ja Irakinkin pitäisi ottaa vapaaehtoisesti palaavat reppureissaajat vastaan:)
Taas viittaan Israeliin, jossa leiritetään laittomia maahantulijoita aika tylysti. Ja taskurahaa on turha ruinata, vaatteet, majoituksen ja sapuskan kyllä saa.
Silti maassa on (vuonna 2017) 92 000 laittomasti maassa oleskelevaa ja 30 000+ laittomasti maassa työskentelevää. Palautuksia tehdään 5000+ vuodessa, vapaaehtoisesti palaavien määrää en tiedä, mutta varmasti "leirikeikan" jälkeen tuhansia. Lisäksi tietysti laillisesti maassa olevat, eli oleskeluluvan tai turvapaikan saaneet.
 

elso

Kenraali
BAN
Ei tietenkään riitä. Ei kaikki Hitlerin huutaminenkaan olisi riittänyt kaasukammioihin yksinään. Siihen tarvitaan muutakin. Talouden kunnollinen sakkaus on se, mikä tulee olemaan lisäkatalyytti
Hah. Joo. Toimittelija kyselee PS-ehdokkaalta laman iskiessä, että kuinka paljon tällä kertaa syy on turvapaikanhakijoiden. Siihen Hallis jr. pistää, että 60 prosenttia nyt ainakin.

Alkaa kuulostamaan Alatalon biisiltä Juicen sanoituksilla.
 

Ingsoc

Ylipäällikkö
Totuus on se, että meillä on kriisi.

Ulkomaalaisongelma on edennyt aivan samalla kuin muutkin kriisit.

1. Krisin tunnistamisen hitaus.

2. Muutostoimenpiteiden viivyttely.

3. Katteettoman optimismin levittäminen.

4. Avainhenkilöiden suojelu.

5. Tervehdyttämisratkaisujen yksipuolisuus.
 

hansai

Supreme Leader
Tutkinnassa on satoja alaikäisiin kohdistuvia seksuaalirikosepäilyjä – noin neljänneksessä tapauksista epäiltynä ulkomaalaistaustainen

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) kertoo, että poliisilla on parhaillaan tutkinnassa satoja alaikäisiin kohdistuvia seksuaalirikosepäilyjä.

Noin 25 prosentissa tapauksista kyse on ulkomaalaistaustaisesta epäillystä ja 75 prosentissa suomalaisista.

Seksuaalirikosepäilyjen määrä on kasvanut kaksinkertaiseksi kymmenessä vuodessa. Mykkäsen mukaan myös ilmoittamiskynnys on madaltunut, sillä nykyisin jo ymmärretään, että kyse on rikoksesta.


– Kyse on jäävuoren huipusta.

Mykkänen tarkoittaa jäävuoren huipulla sitä, että suomalaisten ja ulkomaalaisten tekemien seksuaalirikosten määrä on paljon suurempi kuin ilmoitusten nykyinen määrä kertoo.

Sunnuntaina poliisi kertoi uusista seksuaalirikosepäilyistä Helsingissä. Mykkänen sanoo, että Oulun epäilyt ovat siinä mielessä poikkeuksellisia, että epäiltynä on kymmenkunta ulkomaalaistaustaista miestä, joita epäillään syyllisyydestä samojen tyttöjen hyväksikäytöstä.

Hän korostaa, ettei tekoja voi hyväksyä. Koko maan mittakaavassa asia ei kuitenkaan ole uusi. Alaikäisiin on kohdistunut seksuaalirikoksia aiemminkin, mutta niistä ei vain ole puhuttu.

Jotkut kansanedustajat ovat vaatineet hallitukselta pikaisia tekoja, koska heidän mielestään tilanne on hallitsematon.

– En vähättele asianomaisten hätää ja pelkoa, mutta on kohtuutonta lietsoa pelkoa.

Mykkänen on sen sijaan tyytyväinen siihen, että eduskuntaryhmien puheenjohtajat ottivat sunnuntaina kantaa lakimuutoksiin, muun muassa kiristyksiin kansalaisuuden saamiseksi.

– Me olemme tehneet ja teemme esityksiä. Nyt eduskunta tekee oman osuutensa. On siirrytty puheesta tekoihin.

Hybridivaikuttamisesta ei viitteitä

Mykkäsen mukaan useimmat Oulussa nyt kerrotuista seksuaalirikoksista on tehty viime kesänä. Poliisi tiedotti asiasta tutkinnan jälkeen.

– Vaikea tässä on nähdä ajoituksellista syytä.

Mykkänen viittaa ajoituksella tuleviin vaaleihin. Hän toteaa, että poliisi on vain alkanut tiedottaa asioista entistä tarkemmin.

– Hybridivaikuttamisestakaan ei ole viitteitä. Sosiaalisessa mediassa asia on nostettu esiin, mutta viitteitä hybridivaikuttamisesta ei ole.

Hän lisää, että #metoo-keskustelu on sen sijaan jo rikkonut tabuja, joten seksuaalirikoksista on entistä helpompi puhua.

– Tässä mennään kuitenkin tavalliseen tapaan kaksi askelta eteen ja yksi taaksepäin. Asioita vähätellään ja liioitellaan puolin ja toisin.

Mykkänen toteaa, että asian julkisuus on antanut hyvän mahdollisuuden keskustella netin vaaroista. Nyt viimeistään vanhempien täytyy herätä kysymään lapsiltaan, minkälaisia viestejä heille tulee.

Ketään ei saa käyttää hyväksi
Mykkäsen mukaan on myös selvää, että Suomeen tuleville ulkomaalaisille täytyy tehdä selväksi, mikä on väärin.

– Ketään ei saa käyttää hyväksi.

Mykkänen sanoo, että jos uhri kokee tulleensa hyväksikäytetyksi, niin se pitää uskoa.

Hän kuitenkin lisää, että asian tekee monimutkaiseksi, jos kyse on kahdesta teini-ikäisestä, jotka seurustelevat.

– Ihmistä ei voi tuomita heti, kun hänestä tehdään rikosilmoitus poliisille.

Mykkänen toteaa, että seksuaalirikoksia on joka tapauksessa liikaa.

Nuoria maahanmuuttajamiehiä ei myöskään saa jättää yhteiskunnan ulkopuolelle. Yhteiskuntaan integroitumisesta täytyy pitää huolta.

– Oleskeluluvan saaneille nuorille pitää tarjota koulutusta, töitä, jotta he tuntevat olevansa tasavertaisia yhteiskunnan jäseniä. Heidän pitää tuntea, että he ovat hyväksyttyjä.

Mykkänen muistuttaa, että 90 prosenttia maahanmuuttajista elää moitteettomasti. Vain pieni vähemmistö on ongelmallinen.

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/tutkinnassa-on-satoja-alaikaisiin-kohdistuvia-seksuaalirikosepailyja-noin-neljanneksessa-tapauksista-epailtyna-ulkomaalaistaustainen/813501/
 

inscout

Ylipäällikkö
Hah. Joo. Toimittelija kyselee PS-ehdokkaalta laman iskiessä, että kuinka paljon tällä kertaa syy on turvapaikanhakijoiden. Siihen Hallis jr. pistää, että 60 prosenttia nyt ainakin.

Alkaa kuulostamaan Alatalon biisiltä Juicen sanoituksilla.
Minä uskon historian toistavan itseään. Sinä uskot asioiden olevan nyt toisin.

Jos minä olen väärässä, kaikilla on asiat hyvin. Jos sinä olet väärässä, kaikilla ovat asiat perseellään.

No. Toivotaan että sinä olet oikeassa ja Euroopasta kehittyy viisauden mukana maailmanhistorian ensimmäinen todellinen monikulttuurinen utopia.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/spr-n-pertti-torstila-suomalaisten-on-hyvaksyttava-ettei-paluuta-menneeseen-ole/5573402
Julkaistu 23.11.2015 12:55
SPR:n Pertti Torstila: Suomalaisten on hyväksyttävä, ettei paluuta menneeseen ole
Jokin järjestö jos minua vituttaa niin se on Suomen Punainen Risti. Järjestö joka ryhtyi politikoimaan ja rikkomaan Suomea. Niin väärin kuin olla voi eivätkä anteeksi pyydä.

"Torstila uskoo, että valtaenemmistö suomalaisista ymmärtää turvapaikanhakijoiden hädän."
Hätä tosiaankin.

"Meidän pitää muistaa, että tältä tieltä ei ole paluuta. Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli."
Ei tosiaankaan ole paluuta jos suuntaa ei nyt muuteta. Koska muuten on tulos maa jossa ainakaan sen rikkomiseen osallistuneella SPR:llä ei ole mukavaa.
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Supreme Leader
Analyysi: Kun turvaa hakeneet lisäävät turvattomuutta – eduskunta kiristämässä tuomioita ja ulkomaalaispolitiikkaa


Puolueiden kiirettä reagoida Oulun tapahtumiin lisää se, että vaalit ovat kiusallisen lähellä, kirjoittaa Ylen politiikan toimittaja Maria Stenroos.

...

Aloitetaan siitä, missä Oulun epäillyt rikokset saivat alkunsa: netistä.

Nuorten pyydystäminen netin somepalveluiden kautta ja heidän joutumisensa tätä reittiä seksuaalirikoksen uhriksi, on ilmiö, josta nähdään Ylen haastatteleman keskusrikospoliisin tutkijan mukaan vain jäävuoren huippu. Tekijöiden taustat ovat tutkijan mukaan monenlaisia. Houkuttelijoina on sekä suomalaisia että muualta tulleita.

Entä epäiltyjen rikosten uhrit?

Epäiltyjen rikosten kohteiksi joutui alaikäisiä, 12 - 15 vuotiaita tyttöjä.

Seksirikoksia, myös lapsiin kohdistuvia, on tapahtunut Suomessa myös ennen kuin turvapaikanhakijoita tuli aiempaa enemmän vuoden 2015 pakolaiskriisissä.

Oulun rikosepäilyssä tekijät ovat kuitenkin ulkomaalaistaustaisia.

Oulun rikosepäilyjen ensimmäinen aalto tuli julki joulukuussa, toinen kuluvan viikon perjantaina. Tänään sunnuntaina Helsingin poliisi kertoi tutkivansa törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, jossa epäiltyinä on kolme ulkomaalaistaustaista henkilöä. Näistä syntyy julkisuudessa nopeasti ilmiö.

Tilastot: Ulkomaalaistaustaiset korostuvat seksirikoksissa

Rikostilastoista tiedetään, että ulkomaalaistaustaiset tekevät paljon seksirikoksia suhteessa siihen, minkä verran heitä on Suomessa. Tutkijoiden tulkinnan mukaan he ovat yliedustettuina seksirikoksissa.

Tarkkaa lukua, kuinka paljon yliedustettuna he ovat, ei pysty julkaistuista tilastosta sanomaan. Seksirikoksia tekevät eniten nuoret miehet. Vuonna 2015 Suomeen tuli paljon juuri nuoria miehiä. Nuorten ulkomaalaistaustaisten miesten tekemiä rikoksia pitäisi verrata suomalaisten nuorten miesten rikoksiin.

...

Oulun tapahtumat ovat vakavia ja horjuttavat turvallisuutta ja turvallisuuden tunnetta, ja siksi päättäjien ja viranomaisten on toimittava nopeasti.

Poliitikoilla on kuitenkin kiire reagoida myös, koska vaaleihin on enää kolme kuukautta. Uusia lakeja ei ehditä enää toteuttaa, mutta jotain olisi saatava aikaan. Jo tekeillä olevia lakeja on vaikea pusertaa läpi eduskunnan loppuruuhkasta. Jos ne jäävät roikkumaan vaalien yli, seuraava eduskunta ei välttämättä jatka niiden läpi viemistä.

Toinen vaaleissa pelottava asia on puolueiden vaalimenestys. Muut puolueet pelkäävät oppositiopuolue perussuomalaisten rummuttavan Oulun tapahtumia ja keräävän ääniä, sillä puolueen agendan ydin on maahanmuuttovastaisuudessa.

...

Toinen ruuhkaan juuttunut esitys, josta puolueet keskustelevat tiistaina yhdessä, on esitys, jonka mukaan terrorismiin syyllistyneet voisivat menettää Suomen kaksoiskansalaisuuden. Sisäministeriöllä olisi haluja laajentaa tulkintaa niin, että myös muihin vakaviin rikoksiin – kuten vakaviin seksuaalirikoksiin – syyllistyneet voisivat menettää Suomen kaksoiskansalaisuuden. Asiaa tutkitaan, vaikka se tiedetään ongelmalliseksi Suomen kansainvälisten sopimusten takia.

Puolueilla on haluja myös puhua lisärahasta poliisille ja Oulun tukemiseksi.

Lisää listoja maahanmuutosta

Kun hallitus aloitti 2015, mukana olivat myös perussuomalaiset. Nyt perussuomalaiset arvostelevat, että hallituksella olisi ollut neljä vuotta aikaa toimia estääkseen Oulun kaltaiset tapahtumat, mutta näin ei ole tapahtunut.

Omasta mielestään hallitus on tehnyt paljon. Silti se aikoo tehdä vielä lisää. Sisäministeri Mykkänen lupaa listan, joka valmistunee helmikuun puolivälissä. Listoja hallitus on kirjoittanut ennenkin, vuonna 2015 ilmestyi turvapaikkapoliittinen paperi ja 2017 terrori-iskun jälkeen uusi lista, jossa oli mm. aloitteita turvapaikkalakien kiristämisestä. Mykkäsen listalla on Ylen tietojen mukaan osin samoja toimia kuin näissä.

Julkisuudessa keskustelu on kääntynyt siihen suuntaan, että poliitikkojen odotetaan tarttuvan nimenomaan maahanmuuttajien tekemään seksuaalirikollisuuteen. Oulun epäiltyjen rikosten tekijöiden tausta yhdistyy tilastoihin, jotka kertovat ulkomaalaistaustaisten muita korkeammasta rikollisuudesta.

Vaikka rikostuomioita aiotaan kiristää ja poliisille antaa resursseja, tämä ei riitä. Hallituspuolueissa on tuntuma, että "kansalaiset" eivät rauhoitu, ennen kuin maahanmuuttopolitiikkaan tehdään kiristyksiä. Toisaalta poliitikot yrittävät huolehtia siitä, että Suomi on jatkossakin oikeusvaltio, joka kunnioittaa kansainvälisiä sopimuksia.

Moni poliitikko vetoaa taustakeskusteluissa tasavallan presidentin Sauli Niinistön lausuntoihin. Niinistö lausui viimeksi lauantaina: on kestämätöntä, että Suomesta turvaa hakeneet ovat luoneet tänne turvattomuutta.


https://yle.fi/uutiset/3-10594363
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Jokin järjestö jos minua vituttaa niin se on Suomen Punainen Risti. Järjestö joka ryhtyi politikoimaan ja rikkomaan Suomea. Niin väärin kuin olla voi eivätkä anteeksi pyydä. Eivät nähtävästi koskaan.Hätä tosiaankin.Ei tosiaankaan ole paluuta jos suuntaa ei nyt muuteta. Koska muuten on tulos maa jossa ainakaan sen rikkomiseen osallistuneella SPR:llä ei ole mukavaa.
Rahastuslaitoshan SPR on ollut jo vuosia.
 

kuussatanen

Korpraali
Taas viittaan Israeliin, jossa leiritetään laittomia maahantulijoita aika tylysti. Ja taskurahaa on turha ruinata, vaatteet, majoituksen ja sapuskan kyllä saa.
Silti maassa on (vuonna 2017) 92 000 laittomasti maassa oleskelevaa ja 30 000+ laittomasti maassa työskentelevää. Palautuksia tehdään 5000+ vuodessa, vapaaehtoisesti palaavien määrää en tiedä, mutta varmasti "leirikeikan" jälkeen tuhansia. Lisäksi tietysti laillisesti maassa olevat, eli oleskeluluvan tai turvapaikan saaneet.
Ota huomioon että Israel on ainoa maa joka otaa pakolaisia vastaan...siis juutalaisia ei muita ,sinne hyvin vointi vetää kaikki köyhät ympäri maailmaa lieneekö niitä miljarti...
 

kuussatanen

Korpraali
Ota huomioon että Israel on ainoa maa joka otaa pakolaisia vastaan...siis juutalaisia ei muita ,sinne hyvin vointi vetää kaikki köyhät ympäri maailmaa lieneekö niitä miljarti...
israelin jumala otaa vastaan kaikki hänen jälkeläisensä,jotka ei ole käänytetään takaisin.niillä on oikeus tehdä niin,se ei ole eu..
 
Top