Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

YliKoo

Respected Leader
Petteri Leino:

http://petterileino.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267457-kansalaiset-odottavat-muutakin-kuin-hatakokouksia


Oulun tapahtumien seurauksena kolme kokonaisuutta on korjattava seksuaalirikoksiin syyllistyneiden osalta:

1) Lainsäädäntöä on kiristettävä merkittävästi. Eduskunnan käsittelyssä olevat hallituksen esitykset on hyväksyttävä nykyisen eduskunnan aikana. Tarvittaessa hallituksen on annettava täydentäviä esityksiä.

2) Viranomaisten resursseja on lisättävä ja niiden toiminnan on oltava nykyistä uskottavampaa.

3) Tuomiovallan on huomioitava nykyistä paremmin kansalaisten oikeustaju ja moraalikäsitys. Tuomioiden on oltava nykyistä ankarampia.
Ilman näitä toimia kansalaisten luottamus yhteiskuntaan rapautuu. Kansalaiset odottavat nyt nopeita ja tehokkaita toimia. Nyt mitataan poliittisen päätöksenteon uskottavuus.


Todella pitkästä aikaa silmäilin mitä MV kirjoittelee. Päätekijät kuulemma afgaaneja. Osa ollut mukana noissa kotouttamishankkeissa. Surkuhupaisaa sekin, että mm. Oulun Sivistys- ja Kulttuurilautakunnan vihreä pj on ollut ainakin yhden tekijän Facebook-kaveri. Tämä siis MV:tä joten luotettavuuden tason voi sitten itse arvioida.

EDIT: ilmeisesti tämä

http://www.satuhaapanen.fi/
Tuolla sivuillahan näkyi kertovan ja tunnustavan näiden tyyppien käyttäytymismallin... no tarkoitushakuisesti pätkäisin tekstistä, mutta hyvin kyllä sattuisi:

Herruustekniikoiden kohteeksi saattaa joutua kuka tahansa, joka määritellään tekijän asemesta kohteeksi tai toisen omaisuudeksi. Erityisessä riskiryhmässä ovat naiset, lapset ja muuten haavoittuvassa asemassa olevat henkilöt.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Samaa mieltä, aivan samaa mieltä. Jämäkkää tekstiä:
Saara
@s ara_il
Replying to @mrsseppala @JussiKarki
Suhtaudun sinänsä kriittisesti joihinkin maahanmuuton ilmiöihin, mutta häirintää teinistä asti kohdanneena mua vituttaa se, että nyt on piru irti, kun syytä ois ollut jo paljon aiemmin. Kuka muuten muistaa enää mm. tätä?
Olisi pitänyt tehdä jo kun Suomesta tehtiin liian houkutteleva paikka. Olisi pitänyt tehdä kun oli merkkejä paskakulttuurien rantautumisesta. Ja vielä 2015 olisi voitu vielä estää kehitys. Mutta niin ne monet turpotkin olivat hiljaa ja jotkut hoopoimmat hengailivat "meillä on unelma" -torikokouksissaan?

En tiedä, ehkä hän vaatikin jo silloin tiukempaa rajavalvontaa ja seulaa. Ehkä.

Ullatus ullatus tää onkin sitten "turvallisuusongelma".
 
Viimeksi muokattu:

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Ota huomioon että Israel on ainoa maa joka otaa pakolaisia vastaan...siis juutalaisia ei muita ,sinne hyvin vointi vetää kaikki köyhät ympäri maailmaa lieneekö niitä miljarti...
Jaa... Tuo on ihan uutta meikäläiselle.

Ottavat kyllä muitakin pakolaisia vastaan.

Esim:

https://www.timesofisrael.com/israel-to-grant-humanitarian-status-to-300-asylum-seekers-from-sudan/

Kuten artikkelissa sanottiin, 1100 sudanilaista olivat jo saaneet A5 humanitaarisen visan (oikeuttaa oleskelulupaan, ajokorttiin ja työlupaan tms.)

Ja tuo oli ainoastaan sudanilaisten kohdalla.
 

ak.tied

Ylipäällikkö
Suomen kansa. Keskustaa, kokoomusta ja perussuomalaisia äänestäneet.

Suurin vastuu tietysti majoitusmestarina toimineella pääministeri Sipilällä ja kepulla.

Jokainen joka äänestä viime vaaleissa persuja kantaa tästä vastuun omalta osaltaan. Sitä saa mitä tilaa!

Edit: Myöskään vihreitä, demareita, vassareita tai RKP:tä äänestäneiden ei kannata ilakoida. Niiden kanssa tilanne ei olisi ainakaan nykyistä parempi.
Ihanko oikeastiko sanoivat, että kun valitsette meidät, me tehdään näin. Edes rivien välistä?
 

YliKoo

Respected Leader
Onko Saara Jantunen enää palstalla?

On tietysti harmillista, että olet joutunut tottumaan toistuviin törkeisiin joukkoraiskauksiim pienestä pitäen. Ovatkohan nämä nykyiset 10 - 12 vuotiaat naiset (tutkijat, poliitikot ja virkakyöstit toistuvasti viittaavat pohdinnoissaan naisiin) vaan niin prinsessoja, etteivät he moista hyväksy kun vanhemmatkin naiset ovat niin tehneet.

Vai olikohan kuitenkin, vittu aijaa, kyseessä, vähän eri asiat?
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Tästä voi tulla sanomista...mutta sain tän Israelista... :D :D :D

 

miheikki

Respected Leader
Nomen est omen

VH

Kotimaa / Vs: 2018-11-28 Oulu: Ulkomaalaiset tehneet useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia
« : 13.01.2019, 11:47:15 »
Nyt pitäisi kaivaa naftaliinista jäsen @VH :n listaukset raiskauksesta tuomittujen etunimistä sekä näiden etunimien etymologiasta... Kun ne ovat tiedossa, ei tarvitse kenenkään piestä tai saivarrella siitä, onko raiskaaja ollut ulkomaalainen, suomessa asuva, suomalainen vai Suomen kansalainen?​

Aikaisempien vuosien listaukset löytyvät tuolta tilastot osiosta.

2011
2012
2013
2014
2015
2016 Hki
2017 Hki

Nimilistaus 2017 kaikissa käräjäoikeuksissa annetuista tuomioista on tekeillä aivan loppusuoralla, julkaisu parin päivän sisään.
Tilaan helmikuussa oikeusrekisterikeskukselta listauksen 2018 raiskausrikostuomioist ja alan tilailla tuomiolauselmia.
 
Viimeksi muokattu:

miheikki

Respected Leader
Tämäkin on ilmiö jota nuoret tytöt joutuvat kohtaamaan. Väkivaltaisen kunniakulttuurin miehet vs vapaasti kasvatetut länsimaiset tytöt.

https://www.kansalainen.fi/itavaltaa-jarkyttaa-nuoren-tyton-murha-syyrialaista-etsitaan-teosta-epailtyna/
RIKOSItävaltaa järkyttää nuoren tytön murha – syyrialaista etsitään teosta epäiltynä
13.1.2019 23:17
Petri Saarela
Yazan A. Kuva LPD Nord-Österreich.
16-vuotias tyttö löydettiin kuolleena Wiener Neustadtista sunnuntaiaamuna. Löytäjä oli hänen oma äitinsä. Teosta epäillään hänen syyrialaista poikaystäväänsä.
16-vuotiaan Manuela K:n äiti löysi tyttärensä sunnuntaiaamuna kuristettuna Wiener Neustadtin eräästä puistosta, kertoo Kronen Zeitung. Tytön ruumis oli yritetty piilottaa puunlehtien alle.
Teosta epäillään tytön syyrialaista poikaystävää, Yazan A:ta. Yazan A. ja Manuela olivat lähteneet yhdessä lauantai-iltana juhlimaan, mutta tyttö ei koskaan palannut kotiinsa.
Kuoleman syy on poliisin antamien tietojen mukaan “massiiviset vammat kaulassa”, minkä perusteella tyttö lienee kuristettu.
Kronen Zeitungin mukaan 19-vuotias syyrialainen Yazan A. saapui Itävaltaan vuonna 2014 ja hänelle on myönnetty maasta turvapaikka. Yazan A. oli hyvin mustasukkainen ja parin suhde oli ollut riitainen.
Yazan A. on nyt etsintäkuulutettu.
Viime tiistaina Itävaltaa järkytti 40-vuotiaan naisen murha Amstettenissä. Naisen aviomies, 37-vuotias Senol D. iski häntä puukolla 38 kertaa. Poliisin mukaan Senol D:tä pidettiin islamilaisena extremistinä.
Joulukuussa 16-vuotias tyttö puukotettiin kuoliaaksi Steyrissä. Teosta epäillään 17-vuotiasta afgaania.
 

Passi

Ylipäällikkö
Maahanmuuttoa vastustava brittitoimittaja suomessa.Tämä tietysti on kansainvälinen huolella suunniteltu vaikuttamisoperaatio.


 

hansai

Supreme Leader
Maahanmuuttoa vastustava brittitoimittaja suomessa.Tämä tietysti on kansainvälinen huolella suunniteltu vaikuttamisoperaatio.


Hybridivaikuttamisesta ei viitteitä

Mykkäsen mukaan useimmat Oulussa nyt kerrotuista seksuaalirikoksista on tehty viime kesänä. Poliisi tiedotti asiasta tutkinnan jälkeen.

– Vaikea tässä on nähdä ajoituksellista syytä.

Mykkänen viittaa ajoituksella tuleviin vaaleihin. Hän toteaa, että poliisi on vain alkanut tiedottaa asioista entistä tarkemmin.

– Hybridivaikuttamisestakaan ei ole viitteitä. Sosiaalisessa mediassa asia on nostettu esiin, mutta viitteitä hybridivaikuttamisesta ei ole.

Hän lisää, että #metoo-keskustelu on sen sijaan jo rikkonut tabuja, joten seksuaalirikoksista on entistä helpompi puhua.

– Tässä mennään kuitenkin tavalliseen tapaan kaksi askelta eteen ja yksi taaksepäin. Asioita vähätellään ja liioitellaan puolin ja toisin.

Mykkänen toteaa, että asian julkisuus on antanut hyvän mahdollisuuden keskustella netin vaaroista. Nyt viimeistään vanhempien täytyy herätä kysymään lapsiltaan, minkälaisia viestejä heille tulee.
https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/tutkinnassa-on-satoja-alaikaisiin-kohdistuvia-seksuaalirikosepailyja-noin-neljanneksessa-tapauksista-epailtyna-ulkomaalaistaustainen/813501/
 

Passi

Ylipäällikkö
No mutta. "Sikäli vakava asia, että kuten @kotkavirta todennut kyse kv. masinoidusta vaikuttamisoperaatiosta."


Kun kotkavirta(toimittaja) on näin todennut niin tottakai se on fakta. Jos ulkoministeriön korkea virkamies imee faktoja yksittäiseltä toimittajalta niin kyllä meidänkin pitää.
 

fulcrum

Respected Leader
Tämäkin on ilmiö jota nuoret tytöt joutuvat kohtaamaan. Väkivaltaisen kunniakulttuurin miehet vs vapaasti kasvatetut länsimaiset tytöt.
No tuossa ensimmäisessä tapauksessa tuskin on kyllä kyseessä mikään kunniakulttuuri. Sairaalloinen mustasukkaisuus on henkilökohtainen ominaisuus ja tuollaisia keissejä löytyy kaikista maissa vaikka kuinka, täälläkin uutisoidaan harva se viikko. Kunniamurhat muutenkin kohdistuvat yleensä sukulaisiin tai perheenjäseniin, joskus saattaa olla vaimo uhrina.
 
Top