Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
En voi sille mitään että tämä piirtäjä herättää huvituksensekaista kunnioitusta. Tämä nyt vaan on niin epäkorrektin osuva.

Ja ennenkaikkea periaatteella ettei tänne ole tultu ystäviä hakemaan :LOL: eli tälle piirtäjälle pitäisi myöntää jokin tasa-arvopalkinto. Kun vittuilee tasapuolisesti joka suuntaan.

Rinki.jpg
 

miheikki

Greatest Leader
https://pt-media.org/2019/01/23/antakaa-rahaa-ja-kotouttakaa-minut-muuten-raiskaan-tyttarenne/
”Antakaa rahaa ja kotouttakaa minut, muuten raiskaan tyttärenne”
23/01/2019Etusivu / Kolumni / Uncategorized32 kommenttiaartikkeliin ”Antakaa rahaa ja kotouttakaa minut, muuten raiskaan tyttärenne”

Oulun Vuolle Setlementti ry kertoo keskeyttäneensä kaikki turvapaikanhakijoiden vierailuttamiset kouluihin, päiväkoteihin ja muuallekin. Päivän medioissa toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen kertoo tälle syyksi suuren määrän vihapostia.
Kemppainen on kertoillut päivän lehdissä mm. sitä, että vierailut erilaisissa yhteisöissä on osa kotoutumista, tutustutaan puolin ja toisin. Kemppainen puhuu ”kaksisuuntaisesta kotoutumisesta”. Toisin sanoen suomalaiset nuoret ja kolmansista maista tulleet aikuiset miehet voisivat tutustua. Toiminnanjohtajan mukaan tällä luodaan ihmissuhteita ja sosiaalista verkostoa. Kemppaisen kaksisuuntainen kotoutuminen kuulostaa kuin puhelinmyyjän ”saatte ilmaiseksi”-heitto.
Toiminnanjohtaja Kemppainen ei siis edes kiistä, että päiväkodeissa ja kouluissa olisi vierailutettu kolmansista maista tulleita aikuisia miehiä. Hän vain pahoittaa mielensä, että tavalliset ihmiset ovat ottaneet Vuolteeseen yhteyttä ja ovat hieman vihaisia heidän toiminnastaan. Ja ovat nyt joutuneet lopettamaan tämän ”kaksisuuntaisen kotouttamisen”.
Mitä kotouttaminen oikeastaan tarkoittaa? Voin kertoa: ei yhtään mitään. Mitä kovempi turvapaikka-aktivisti, sitä kovempi usko, että aikuisia miehiä voidaan jotenkin ikäänkuin uudelleenkasvattaa länsimaisille tavoille. Tämä kasvattaminen sitten tapahtuu mm. siten, että sotapakolaiselta viedään kaikki vastuu ja heidän kanssaan leikitään kuin idiootin kanssa. Tehdään kaikki, että idiootti ei suuttuisi ja löisi portaita rikki.
Kolmansista maista tulleille miehille voidaan korkeintaa opettaa hieman paikallisia tapoja, kuten esimerkiksi, että vessassa käynnin jälkeen on tapana pestä kädet. Luuletteko muka, että Lähi-idästä ja Afrikasta tulleilla on tapana pestä kädet vessareissun jälkeen? Sen lisäksi heille voidaan opettaa vaikkapa jonottamista. Jos Setlementissä ei tiedetty miten kolmansissa maissa jonotetaan niin kannattaa perehtyä asiaan. Niin ikään Setlementissä voitaisiin panostaa siihen, että kolmansista maista tulleille miehille opetetaan, että etuajo-oikeus ei välttämättä ole sillä, joka jatkaa risteyksestä suoraan.
Koko kotouttaminen on niin typerä idea, että äkkiseltään pahempaa maahantulijan idiootiksi asettamista en keksi. Itse olen muuttanut neljään eri maahan ja kotoutunut kahteen pidemmäksi aikaa. Sen olen tehnyt omin voimin. Omin avuin opetellut kielen ja paikalliset tavat. Pennin penniä en ole saanut kotouttamisrahaa, enkä sitä ole pyytänyt. ”Antakaa rahaa ja kotouttakaa minut, muuten raiskaan tyttärenne”. Minua ei ole tarvinnut viedä kotoutettavaksi johonkin yläkouluun punastelevien pikkutyttöjen luokse tai päiväkoteihin kuin apinaa näytille; katsokaa lapset, tässä on karvainen apina. Jänskää.
Vuolle Setlementin kaltaiset toimijat vain pahentavat tulijoiden kotoutumishaluja. Tai sen puutetta. Nimittäin terveisiä sinne Ouluun, että ketään ei voi kotouttaa vaan henkilön pitää itse kotoutua. Maahanmuuttajan ensimmäiset vuodet perustuvat siihen, että omin avuin otetaan selvää uudesta maasta. Se on maahanmuuton suola. Jokainen maahanmuuttaja tietää kuinka ensimmäiset vuodet ovat jännittävää aikaa kun kaikki on uutta ja joutuu tarkkailemaan eri tilanteita, jotta pääsisi perille miten uudessa maassa toimitaan kussakin asiassa. Että toimisi oikein. Jokin tilanne voi jännittää etukäteen, koska ei yhtään tiedä miten toimitaan. Mutta kun sitten hoksaa paikallisen tavan niin se aiheuttaa maahanmuuttajalle mielihyvää. Vuolle sen sijaan vie aikuisia miehiä kouluihin: ”Sotalapset, tässä on suomalaisia tyttöjä, tutustukaa!”
Kemppainen, opettele uimaan!
 

hansai

Supreme Leader
Kuka onkaan Setlementtiliiton johtaja?

Pekka Haavisto jatkaa Setlementtiliiton hallituksen puheenjohtajana

22.11.2018

Suomen Setlementtiliiton liittokokous valitsi kokouksessaan liittohallituksen jäsenet vuosille 2019–2020. Uutena jäsenenä aloittaa mm. kansanedustaja Pilvi Torsti.

Setlementtiliitto valitsi syyskokouksessaan 21.11. uuden hallituksen tulevalle kaksivuotiskaudelle. Puheenjohtajana jatkaa kansanedustaja (Vihr.) Pekka Haavisto. Uudet, setlementtien ulkopuoliset hallituksen jäsenet ovat Arto Salonen, Pilvi Torsti ja Satu Mehtälä.

Pilvi Torsti on kansanedustaja (SDP), historiantutkija ja valtiotieteiden tohtori. Hän toimi opetusministeri Krista Kiurun valtiosihteerinä vuosina 2013–2015 ja työministeri Lauri Ihalaisen erityisavustajana elokuusta 2011 kesäkuuhun 2013. Eduskuntaan hän nousi kesäkuussa 2017 Helsingin apulaispormestariksi siirtyneen Nasima Razmyarin tilalle.

– Olen iloinen, että minut kutsuttiin mukaan vaikuttamaan setlementtityön tulevaisuuteen Suomessa. Koulutus ja sivistystyö ovat historiallisesti olleet setlementtiliikkeen keskiössä ja ne korostuvat myös sellaisessa tulevaisuuden Suomessa, jota itsekin rakennan, Torsti kommentoi nimitystään.

Arto Salonen väitteli tohtoriksi vuonna 2010 aiheesta ”Kestävä kehitys globaalin ajan hyvinvointiyhteiskunnan haasteena”. Hän toimii apulaisprofessorina Itä-Suomen yliopiston yhteiskunta- ja kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Salonen on sekä Helsingin yliopiston että Itä-Suomen yliopiston dosentti.

Satu Mehtälä on kauppatieteiden maisteri ja Naisten Pankin perustajajäsen. Mehtälä työskentelee liiketoiminnan kehittämiskonsulttina Seedi Oy:ssä.​

https://www.setlementti.fi/?x21656=1958045
 

hansai

Supreme Leader
Onko tämä uusi tieto?

Oulun tapauksissa epäillyistä ainakin osa on tullut Suomeen turvapaikanhakijoina. Osalla heistä on kielteinen päätös. Osalla epäillyistä on ollut jo Suomen kansalaisuus. Poliisi on kertonut aiemmin, että epäiltyjä kansalaisuuksia on neljä. Uhrit ovat olleet kantasuomalaisia tyttöjä.
..
Laajimmassa rikoskokonaisuudessa epäillyt seksuaalirikokset tapahtuivat eri puolilla kaupunkia ja pitkäkestoisesti. Epäilty tekoaika oli useita kuukausia. Poliisin mukaan teot tapahtuivat koko päättyneen vuoden aikana.Laajimman kokonaisuuden tutkinnan Kiiskinen uskoo valmistuvan kesään mennessä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fafea292-795c-4cb0-a097-3121368e4180
 

hansai

Supreme Leader
Taas paljastui uusi alaikäiseen kohdistunut seksuaalirikos Oulun seudulla – tapahtui syyskuussa Raahessa

Julkaistu: 25.1. 13:51

RIKOSEPÄILY

Oulun käräjäoikeus vangitsi parikymppisen miehen epäiltynä Raahessa tapahtuneesta raiskauksesta.

Oulun seudun seksuaalirikostilanne päivittyi perjantaina jälleen uudella tapauksella.

Käräjäoikeus vangitsi vuonna 1999 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Teot ovat tapahtuneet Raahessa 29. syyskuuta 2018. Mies kiistää syytteet.

Epäilty mies oli istunnossa läsnä videon välityksellä Raahen poliisivankilasta. Asiaa käsiteltiin suljetuin ovin tutkinnan turvaamiseksi. Myös asiakirjat julistettiin salaisiksi.

Epäiltyä miestä avusti istunnossa tulkki puhelimen välityksellä.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005977649.html
 

ak.tied

Ylipäällikkö
Taas paljastui uusi alaikäiseen kohdistunut seksuaalirikos Oulun seudulla – tapahtui syyskuussa Raahessa

Julkaistu: 25.1. 13:51

RIKOSEPÄILY

Oulun käräjäoikeus vangitsi parikymppisen miehen epäiltynä Raahessa tapahtuneesta raiskauksesta.

Oulun seudun seksuaalirikostilanne päivittyi perjantaina jälleen uudella tapauksella.

Käräjäoikeus vangitsi vuonna 1999 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Teot ovat tapahtuneet Raahessa 29. syyskuuta 2018. Mies kiistää syytteet.

Epäilty mies oli istunnossa läsnä videon välityksellä Raahen poliisivankilasta. Asiaa käsiteltiin suljetuin ovin tutkinnan turvaamiseksi. Myös asiakirjat julistettiin salaisiksi.

Epäiltyä miestä avusti istunnossa tulkki puhelimen välityksellä.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005977649.html

Jäävuori nousee pintaan.

Julkisuutta vaan lisää näille, jotta ilmoituskynnys madaltuu. Hyssyttelemällä, valkopesemällä ja pimittämällä tätä ilmiötä ei saada kuriin vaan annetaan sen pahentua entisestään.
 

Oho

Kenraali

Aika huvittava toi kommentti poliisin rasistisuudesta kun ilman Junes Lokan toimintaa koko vyyhti olisi pidetty salassa kuten oli pidetty jo kuukausia tai vähintäänkin viikkoja. Pakko oli kertoa jotain ettei MV lehti, puskaradio ja vastaavat olisi jääneet ainokaisiksi ja silloin kyyti vastaa kylmää olisikin ollut. Luultavasti kaikki isommat tiedotusvälineet tiesivät missä mennään, mutta eivät halunneet tietoa levittää ja kieltämien ei oikein tullut kyseeseen, kun Lokalla on käräjäoikeudesta tilatut dokumentit tukena. Ehkä edistyksen ja tasa-arvoisemman yhteiskunnan nimissä pitäsi siirtyä suljettuun oikeuslaitokseen jonka päätökset ja niiden perusteet ovat luottamuksellista tietoa, ainakin edistykselliset voimat tykkäisivät.
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Supreme Leader
ISTV Oulussa maanantaina – suora lähetys kello 9 Oulun turvallisuuskeskustelusta

Julkaistu: 27.1. 20:27

ISTV näyttää Oulun kaupungintalolla maanantaina kello 9–12 pidettävän turvallisuuskeskustelun suorana verkossa.


Oulun kaupunki järjestää turvallisuusinfon kaupunkilaisille maanantaina aamupäivällä. Kolmen tunnin mittaisessa tilaisuudessa käsitellään ajankohtaisia turvallisuusteemoja. Asialistalla ovat etenkin paljon kohua herättäneet alaikäisiin kohdistuneet seksuaalirikokset.

Kaupungintalolla pidettävässä tilaisuudessa ovat mukana apulaispoliisipäällikkö Arto Karnaranta Oulun poliisilaitokselta, Maahanmuuttoviraston apulaispäällikkö Raimo Pyysalo, Pohjois-Pohjanmaan ely-keskuksen maahanmuuttopäällikkö Hanna Määttä sekä Oulun kaupungin maahanmuuton ohjausryhmää johtava sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä.

Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala sanoo, että alun perin valtuutetuille koulutus- ja seminaaritilaisuutena suunniteltuun infoon on saapunut ennakkoon runsaasti kysymyksiä kaupunkilaisilta. Ne on käyty läpi ja lajiteltu teemojen mukaan.

– Tarkoitus on että paikalla olevat asiantuntija käyttävät kysymyksiä apuna omissa puheenvuoroissaan. Tilaisuus on tiedonjakoa ja informaatiota varten. Siellä ei tehdä mitään päätöksi, linjauksia tai ratkaisuja mistään, Laajala korostaa.

Oulun kuumentuneeseen sosiaalisen median tilanteeseen ja järjestyksenpito-ongelmiin on myös varauduttu. Yleisö saa olla läsnä paikan päällä, mutta yleisökysymyksille ei ole sijaa.

– Kysymyksessä on alun perin kaupunginvaltuuston jäsenille suunniteltu tilaisuus, jonka valtuuston puheenjohtaja päätti julistaa avoimeksi. Liikkeellä ollaan asialähtöisesti ja pääpaino on asiantuntijoiden puheenvuoroissa. Vaikka vaalit ovat tulossa, niin toivomme, ettei kukaan hyödynnä tilaisuutta siitä näkökulmasta, Laajala huomauttaa.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005979957.html
 

hansai

Supreme Leader
Mahdollisuudesta tuleekin yllättäen uhka...

Illalla valtuuston kokouksessa Junes Lokka kysyi, voisivatko valtuutetut ja virkamiehet antaa hänelle omien lastensa yhteystiedot, jotta hän voisi painaa niitä käyntikorteille ja jakaa maahanmuuttajille kauppakeskuksessa ja vokeissa kaksisuuntaisen kotoutumisen nimissä.
Raivokas rääkynä alkoi jo ennen kuin Lokka oli saanut puheenvuoroaan loppuun, ja Tuija Pohjola (sdp) ja Mikko Salmi sanovat Junes Lokan uhkailevan heidän lapsiaan.
Kun kaupunkilaiset ilmaisevat huolensa siitä, että aikuisia miehiä rahdataan kouluun ja päiväkotiin heidän lapsiaan tapaamaan, vihervasemmisto sanoo heitä ennakkoluuloisiksi, kun kehtaavat pitää turvapaikanhakijoita vaarallisina.
Omien lastensa ollessa kyseessä nämä suvaitsijat yhtäkkiä havahtuvatkin siihen, että tulijat voivat olla vaarallisia. Ikävä kyllä tämä havainto unohtuu heti, kun puhe siirtyy takaisin tavallisten kuntalaisten lapsiin.
Nämä ovat ihmisiä, jotka raiskauksesta, murhasta tai terrori-iskusta kuullessaan laittavat sormet ristiin ja toivovat, että tekijäksi paljastuu joku muu kuin muslimi tai ulkomaalainen. Heidän ensireaktionsa tragediaan on huoli siitä, miten se vaikuttaa heidän agendaansa. Kaiken kukkuraksi heille tällainen ajattelutapa on niin normaalia, etteivät he juuri sitä edes huomaa peitellä ja päätyvät turvallisuusseminaarissa murehtimaan vaaleja ja käyttäytymään täysin piittaamattomasti. Kun monikulturisti on toipunut ensijärkytyksestään siitä, miten joku raiskausuhri kehtasi olemassaolollaan häiritä hänen poliittisia tavoitteitaan, ryhdytään säätämään valkopesuohjelmaa. Miten tämän kaiken saisi seliteltyä parhain päin tai edes harhautettua ihmisten huomion jonnekin muualle?

http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2019/01/kun-raiskatut-kehtasivat-hairita.html
 
D

Deleted member 1381

Guest
Ensin tekivät politiikkaa maahantulolla. Oli sellaista öyhötystä koko syksy 2015. Nyt sitten haukuvat persuja siitä että ne tekevät politiikkaa maahantulon seurauksilla.

Se onkin oiutoa, että noista lastenraiskauksista ja Turun terrori-iskusta ei saisi puhua, tai nostaa niitä mitenkään muutenkaan esille poliittisella foorumilla. Pitäisikö ennen vaaleja jutella vain mukavia ympäripyöreitä juttuja?

Politikointia tuollaiset vaatimukset tietenkin ovat. Vastuulliset poliitikot pakenevat vastuutaan, syyttämällä muita "politikoinnista", kun muut osoittavat epäkohtia, virheitä ja syitä epämiellyttävistä aiheista. Omat virheet pyritään peittelemään kohdistamalla syytöksiä muihin. Pelkureiden savuverho.
 

miheikki

Greatest Leader
Ensimmäinen puolustelulinja murrettu. Vastahyökkäykset ovat olleet avuttomia ja ennalta-arvattavia. Kuinkahan monta puolustelulinjaa vielä on?

https://www.facebook.com/mhamilo?fr...uoOJg_Ri1IFYYekefSViiJ6wAn9xtGx6j1DmwPDhg4T2R
Marko Hamilo
29 January at 20:06 ·

Overtonin ikkuna on siirtynyt juuri sillä tavalla seuraavaan puolustuslinjaan kuin kirjoitin Suomen Perustan raportissa Maahanmuutto - Kriitikon käsikirja.
https://www.suomenperusta.fi/…/maahanmuutto-kriitikon-kasi…/
Ensin maahanmuuton ongelmista hyssytellään ja niistä puhuminen leimataan rasismiksi, fasismiksi ja basismiksi. Kun leimaaminen alkaa käydä mahdottomaksi ikävien tosiasioiden vyöryessä väistämättä julki, mielipidekäytävään (åsiktskorridor, ruotsalaisessa keskustelussa käytetty ilmaisu) mahtuu hieman enemmän näkemyksiä. Maahanmuuton ongelmista saa nyt puhua, mutta jotta pysyy käytävän sisällä (ei tule suljetuksi ulos hallituksesta basistina) on keskityttävä puhumaan kotouttamisesta ja vaatimaan lisää resursseja siihen, ja ongelman juurisyyhyn puuttuminen on yhtä suuri tabu kuin aiemminkin.
https://www.suomenperusta.fi/…/maahanmuutto-kriitikon-kasi…/
 

Merkava

Kenraali
Asiantuntijat lyttäävät Oulun päätöksen lopettaa turvapaikanhakijoiden päiväkotivierailut: "Lähellä rasistista tapaa hahmottaa maailmaa"
https://yle.fi/uutiset/3-10621371

Aha,rasistikortti vedetty esiin. Minä taas en ymmärrä mitä asiaa minkäänlaisilla aikuisilla tyhjäntoimittelijoilla on mennä pällistelemään lapsia ja nuoria, oli sitten mistä tahansa.
 

miheikki

Greatest Leader
https://yle.fi/uutiset/3-10621371

Aha,rasistikortti vedetty esiin. Minä taas en ymmärrä mitä asiaa minkäänlaisilla aikuisilla tyhjäntoimittelijoilla on mennä pällistelemään lapsia ja nuoria, oli sitten mistä tahansa.

Itse kun ei osaa/viitsi kirjoittaa niin kopioidaan kommentti samaan uutiseen.

7 hrs ·

On rasismia keskeyttää turvapaikanhakijoiden vierailut päiväkodeissa, kouluissa ja vastaavissa paikoissa.
Typeriä ajatuksia:
1) Miksi ylipäätään yhteisistä varoista järjestetään tämänkaltaisia vierailuja? Millä tavalla nämä edistävät turvapaikanhakijoiden kotoutumista tai ennakkoluulojen purkautumista?
2) Jos kerran vierailujen keskeyttäminen on rasismia, siitä voi päätellä, että vain vierailujen jatkaminen on ei-rasismia. Hieman ankeaa, että keskustelun ja ajattelun taso on sitä luokkaa, että jos ei tehdä, kuten joku jossain haluaa, niin heitetään rasismikortilla.
3) Oulussa valtuutettu Lokka ehdotti, koska valtuustossa monet haluavat vierailujen jatkuvan pian uudelleen, että hän voisi toimittaa muiden valtuutettujen lasten yhteystiedot vastaanottokeskukseen ja paikalliseen kauppakeskukseen turvapaikanhakijoille. Tätä ehdotusta valtuutetut pitivät a) uhkauksena b) sopimattomana käytöksenä. Mihin Lokka kysyi, että jos tämä on sopimatonta valtuutettuja tai heidän lapsiaan kohtaan, miksi se olisi ok muita aikuisia tai heidän lapsia kohtaan.
4) Oletan suurimman osan olevan hyvin tietoisia siitä, että a) vain pieni osuus turvapaikan hakijoista tai turvapaikan saaneista on aiheuttanut tai aiheuttaa ongelmia, b) mutta kyseessä on kuitenkin korkeampi riski. Henkilöistä ja heidän taustoistaan ei yksinkertaisesti tiedetä kovinkaan paljoa. c) Vaikka tapaamiset ovat valvottuja ainakin virallisesti, en olisi kovin luottavainen. Vanhuksien hoitamistakin valvoo oikein viranomainen - viranomainen, joka ilmoittaa hyvissä ajoin, koska tulee tarkastuskäynnille. Koska kotoutustoimiin ja vierailuihin on osallistunut erilaisiin ikäviin tekoihin syyllistyneitä, prosessi ei ole aukoton. Tietenkään mikään prosessi ei ole aukoton. Siksi pitäisin kohtuullisena, että Lokan ehdotusta harkittaisiin.
5) Kotoutustoimien suhteen edessä on vielä pitkä ja kivinen tie, varmaan sellainen miljardi euroa vuodessa seuraavien vuosien ajan, ja on epäselvää, mikä niiden toimien nettohyöty on. Tuoreet tiedot eivät minua erityisesti vakuuta. Meillä ei yksinkertaisesti ole tarjota mielekästä työtä ihmisille, joiden kielitaito ja pohjakoulutus ovat heikot.
 
Top