Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

miheikki

Greatest Leader
Tuleekohan vastauksia?

Riukulehto

Vs: 2018-11-28 Oulu: Ulkomaalaiset tehneet useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia
« Vastaus #3498 : 30.01.2019, 22:33:06 »


Kirjailija Ari Paulow on pistänyt sähköpostia Oulun poliisin apulaispäällikkö Arto Karnarannalle.

Lainaus
Ari Paulow tänään (30.1.2019) fb-seinällään:

Huomenta, arvoisa vaalikarja. Näin Oulun poliisin apulaispäällikkö Arto Karnaranta kommentoi ulkomaalaisrikollisten tekemiä lapsiraiskauksia:

”Oulu on turvallinen paikka, mutta ulkomaalaistaustaiset henkilöt ja perheet ovat kohdanneet viime kuukausina syrjintää ja asiatonta käytöstä.

Ulkomaalaisia lapsiperheitä häiritään ja tönitään. Ulkomaalaistaustaisia taksikuljettajia on syrjitty, ja kyyti on otettu suomalaiselta.”

Tällaista tekstiä Oulun apulaispoliisipäälliköltä. Nyt siis kysynkin häneltä tässä ja sähköpostissa:

1) Missä huolesi nuorten ja alaikäisten lasten turvallisuudesta?

2) Missä empatiasi huumattuja, raiskattuja ja hyväksi käytettyjä lapsia ja heidän vanhempiaan ja muita läheisiään kohtaan?

3) Missä näyttö ulkomaalaisiin kohdistuvasta tönimisestä, syrjinnästä, asiattomasta käytöksestä ja tönimisestä?

4) Mikä on mielestäsi asiatonta käytöstä? Onko esimerkiksi mieluisen taksin valitseminen sellaista?

5) Oletko tietoinen siitä, että ulkomaalaisten yliedustus maamme vankiloissa on nelinkertainen muuhun väestöön verrattuna? (luku ei sisällä kansalaisuuden jo saaneita maahanmuuttajia)

6) Oletko tietoinen siitä, että Lähi-idästä, Afrikasta ja Etu-Aasiasta tulleiden maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden yliedustus raiskausrikoksissa on jo vuosien ajan ollut 13-kertainen? (luku ei sisällä kansalaisuuden jo saaneita maahanmuuttajia).

7) Oletko tietoinen siitä, että irakilaismiesten yliedustus raiskausrikoksissa oli vastikään julkaistussa tilastossa 52-kertainen (poliisina sinun kyllä pitäisi tämä tietää).

8.) Oletko tietoinen siitä, että nyt yleistyneet joukkoraiskaukset olivat Suomessa käytännössä tuntemattomia vv. 1917–2015?

9) Oletko tietoinen siitä, että pakistanilaismiesten joukkio raiskasi noin 1400 lasta Ison-Britannian Rotherhamissa vuosina 1997–2014 (poliisi on tunnustanut, ettei rasismisyytteiden pelossa uskaltanut puuttua tapahtumiin).

10) Oletko tietoinen Ison-Britannian Newcastlessa ja Huddersfieldissä 2010-luvulla paljastuneista vastaavista sarjaraiskaajajoukkioista?

11) Oletko huomannut mitään yhteistä Oulun ja edellä mainittujen brittikaupunkien sarjaraiskaajien kulttuuritaustassa?

12) Muistatko enää, kun Kölnissä uudenvuodenyönä 2015/2016 noin 1000 pohjoisafrikkalaisen miehen joukko ahdisteli, ryösti ja raiskasi naisia? (uhreja oli noin 1500)

13) Oletko tietoinen siitä, että poliisin pimitettyä Kölnin tapahtumia kaupungin poliisijohtaja Wolfgang Albers erotettiin virastaan?

14) Onko sinulla vaimo ja tyttölapsia? Jos on, niin eikö sinua yhtään huoleta?

15) Etkö kenties esimiestesi ja poliitikkojen painostuksen vuoksi tai rasimisyytteiden pelossa uskalla kertoa faktoja? Onko Rotherhamin ja Kölnin poliisipäälliköiden tie myös sinun tiesi?

Kysyy kahden tyttölapsen isä.

PS. Yllä olevaa Karnarannan horinaa jakavat nyt sitten riemurinnoin kaikki Suomen punavihreisiin ja kukkahattuihin lukeutuvat toimittajat.
Kun on se niin kiva syyllistää suomalaisia ja kertoa olevansa ah niin uljaan paremmiston äänitorvi.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=496927587796923&id=100024390592896
 

miheikki

Greatest Leader
#BKT+

Vankilat täynnä, tulkkeja liian vähän – seksuaalirikosjutut ruuhkauttavat Oulun käräjäoikeutta
Vangitsemiset ovat työllistäneet Oulun käräjäoikeutta viime marraskuusta lähtien tavallista enemmän.(KUVA: Timo Heikkala)
Julkaistu: 31.1. 7:30

Oulun käräjäoikeuden määräyksellä on vangittuna nelisenkymmentä epäiltyä. Vankimäärä on nyt vuosikymmenen korkein.
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005983569.html?ref=rss
 

Raveni

Respected Leader
Onko täällä ketään joka olisi käynyt päiväkodissa vierailulla niin ettei se olisi liittynyt työhön,opiskeluun tai omiin lapsiin.
En ainakaan omasta lähipiiristä tiedä ketään. En myöskään koulujen kohdalla. Enkä ymmärrä mikä tarve tuollaiseen edes olisi. Miten se palvelee esim kotouttamista? Senkin ajan voisi käyttää Suomen kielen opiskeluun kun monet eivät osaa kielenalkeita edes vuosikymmenen jälkeen.
 

Oho

Kenraali
https://yle.fi/uutiset/3-10621371

Aha,rasistikortti vedetty esiin. Minä taas en ymmärrä mitä asiaa minkäänlaisilla aikuisilla tyhjäntoimittelijoilla on mennä pällistelemään lapsia ja nuoria, oli sitten mistä tahansa.

Niin mutta kun ei niita turvapaikanhakijoita paivakodeissa kierrateta jotta he oppisivat tavoille, syy on taysin painvastainen, vierailujen todellinen tarkoitus on totuttaa suomalaiset lapset ulkolaisiin miehiin.....
 

miheikki

Greatest Leader
Niin mutta kun ei niita turvapaikanhakijoita paivakodeissa kierrateta jotta he oppisivat tavoille, syy on taysin painvastainen, vierailujen todellinen tarkoitus on totuttaa suomalaiset lapset ulkolaisiin miehiin.....

Ilmeisesti tämä on tarkoitus.

https://pt-media.org/2019/01/31/kuinka-ruotsalaiset-lapset-saadaan-sietamaan-turvapaikanhakijoita/
Kuinka ruotsalaiset lapset saadaan sietämään turvapaikanhakijoita
31/01/2019Etusivu / Invaasio / Monikulttuurisuus / Ruotsi / Tukholma / Uncategorized28 kommenttiaartikkeliin Kuinka ruotsalaiset lapset saadaan sietämään turvapaikanhakijoita


Oulun tapahtumien tiimoilta tuli mieleen muutaman vuoden takainen juttu Botkyrkan kunnasta, jossa koululapsia siedätettiin konkreettisin keinoin. Aikuisten miesten kouluvierailut muistuttavat samaa siedätyshoitoa.
Tukholman eteläpuolinen Botkyrkan kunta on pahamainen maahanmuuttajakaupunki, jossa sijaitseva huonomaineiset kaupunginosat kuten Alby, Fittja ja Norsborg. Alue on Rinkeby-Tenstaa vastaava ghettokompleksi.
Botkyrkassa on kuitenkin joitakin täysin ruotsalaisia keitaita kuten Tullingen omakotitaloalue. Ja Tullingen omakotitaloalueella on Tullingen peruskoulu, Falkbergin koulu, jossa opiskelee 400 6-9-luokkalaista nuorta.
Ruotsissa on tapana järjestää kouluissa vaalien aikaan omat leikkivaalinsa, varjovaalit. Vuonna 2010 vaalien alla saatiin paniikki. Nimittäin 25 % Falkbergin koulun oppilaista äänesti Sverigedemokraatteja. Tästä alkoivat toimet ja aikaan saatettiin nopealla aikataululla ”kyyditykset”. Botkyrkan kunnallisvaltuutettu Sosiaalidemokraatti Ebba Östlin kertaa paikallislehdelle:
– Huomasimme, että yhä useampi oppilas äänesti Sverigedemokraatteja ja tunsimme tarvetta työskennellä aktiivisesti arvokysymysten parissa. Huomasimme, että monikulttuurisuutta piti lisätä koulussa. Sekoitus ei ollut tarpeeksi riittävä.
”Huomasimme, että monikulttuurisuutta piti lisätä koulussa. Sekoitus ei ollut tarpeeksi riittävä.”​

Koulussa oli aiemmin vain yksittäisiä kolmansista maista tulleita turvapaikanhakijalapsia. Tästä seurasi, että Falkbergin koululle alettiin kuskaamaan veronmaksajien kustannuksella koululaisia Fittjan, Albyn ja Norsborgin maahanmuuttajalähiöistä. Kouluun alettiin siis kuskaamaan ruotsalaisten lasten sekaan kolmansista maista tulleita koululaisia lisäämään monikulttuurisuutta, koska koulun monikulttuurisuus ei ollut aikuisten mielestä riittävää. Lisäksi kouluun perustettiin arabiankielinen apuluokka, ts. arabiankielinen apukoulu.
Tästä seurasi, että Sverigedemokraattien kannatus lasten keskuudessa laski vuoden 2014 vaaleissa. Kyydityksillä oli siis selvä vaikutus.
Arabiankielisellä apuluokalla- tai valmistautumisluokalla kuten ruotsalaiset kutsuvat, mutta sama asia- on juuri nyt 12 sotaa ja vainoa paennutta Syyriasta. Kaikilla on suuria haaveita: luonnollisesti moni haluaa koneinsinööriksi. Lisäksi koulun kaikille luokille on jaettu tasaisesti turvapaikanhakijalapsia ruotsalaisten lasten sekaan.
Siedätys saattoi siis onnistua.
Onko Oulun päiväkotivierailujen takana periaatteessa sama idea? Kyse ei ole sotapakolaisten kotouttamisesta vaan lasten siedättämisestä. Vierailutuksilla lyödään kiilaa lasten ja vanhempien väliin, jotka eivät välttämättä hyväksy vierailutuksia. Lapsi voi mahdollisesti kokea jonkun sotapakolaisen vierailun kivana tapahtumana, mutta ei ymmärrä, etgä kyseessä on vaarallisia miehiä, joilla ei ole mitään tekemistä kouluilla.
(Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 11.4.2016)

Pitäiskö päivähoitopaikoissa alkaa käyttämään NATO:n sotilaita?
 
Viimeksi muokattu:

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Kuten joku kirjoitti, ei ulkomaalaisia voi kotouttaa. Niiden pitää itse haluta sopeutua Suomeen ja se ei maksa mitään. Jos eivät itse halua niin ei se onnistu millään rahasummalla.

Niinpä.... Kuten oon sanonu joskus, niin ittellä ollu koskaan ongelmia sopeutua....
 

Sardaukar

Greatest Leader
BAN

Sardaukar

Greatest Leader
BAN
Mun tarvii pikkutyttöjäkään vikitellä viinalla ja huumeilla. Ihan aikuiset naisetkin on aivan halukkaita ollu joka maassa.
 

hansai

Supreme Leader
Mun tarvii pikkutyttöjäkään vikitellä viinalla ja huumeilla. Ihan aikuiset naisetkin on aivan halukkaita ollu joka maassa.
Lucky you :cool:
 
Viimeksi muokattu:
Top