Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

Oho

Eversti
Mä en kaipaa mitään muuta kuin sen, että asiat kerrotaan niin kuin ne on. Muodostan kyllä oman mielipiteeni. Onko se totuuden kertominen niin helkkarin vaikeaa?

Ok, Wittgensteinin Tractacuksessa kyse ei kait ollut niikään tabuista tai muuten kielletyistä aiheista vaan paljon perustavammanlaatuisesta käsitteiden puutteesta...
 

PM

Luutnantti
Näin taisi olla ja hotellin respa vielä monta kertaa pöllämystyneenä kysyi, että oletko nyt IHAN varma, että haluat tehdä ilmoituksen poliisille ja vihjasi, että ei ehkä kannattaisi, mutta minkäs teet, kun matkustetaan ympäri maailmaa, eikä etukäteen tutustuta paikalliseen kulttuuriin. Toki sanottava, että tuskin nyt kukaan etukäteen ajattelee, että saattaisi joutua kollegansa raiskaamaksi työmatkalla, joten sikäli ei ihme, että tilanne tuli niin yllättävänä, että ei osannut ajatella seurauksia.

EDIT: taisi olla norjalainen https://www.arabianbusiness.com/raped-norwegian-woman-jailed-in-dubai-510018.html
Islamin suhtautuminen raiskaukseen selitetään tuossa linkissä:
https://islamqa.info/en/answers/158282/what-is-the-difference-between-the-ruling-on-rape-and-the-ruling-on-fornication-or-adultery-can-rape-be-proven-by-modern-methods
Rape is essentially zina (fornication or adultery) and is proven in the same way as zina is proven, which is with four witnesses. The punishment is one hundred lashes if the man was a virgin and stoning if he was previously married.
...
A woman’s claim to have been forced into zina can only be accepted on the basis of proof or strong circumstantial evidence. If there is no such evidence, then the hadd punishment is to be carried out on her as it is carried out on the zaani (the man who committed fornication or adultery).
Eli neljän kimppaan on vielä turvallista raiskailla, jos luottaa siihen, että ei vasikoi itseään. Tuo on kyllä kätevä säännöstö, kun vapaaehtoista jylkytysseuraa (naispuolista) ei liene noissa maissa juurikaan tarjolla.
 

miheikki

Respected Leader
Lahjoittaja
Oulun seksuaalirikokset: 3 vuotta ja 8 kuukautta vankeutta 10-vuotiaan tytön raiskauksesta
Julkaistu: 20.3. 13:17

Oulun käräjäoikeus on antanut ensimmäisen tuomion viime vuoden lopulla paljastuneista alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.
Tadzikistanilainen mies Asoev Muso tuomittiin 3 vuoden ja 8 kuukauden pituiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen 10-vuotiaan maahanmuuttajatytön törkeästä hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Asiasta lisää hetken kuluttua.
Edit.
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Supreme Leader
Oulussa alle 10-vuotiaan tytön törkeästä raiskauksesta tuomittu valittaa tuomiosta: "Päämieheni myöntää, että hän opetti tytölle uskontoa, mutta kiistää koskettelut ja raiskauksen"

Rikosepäily oli tullut ilmi lapsen puheista.
Mies kiisti syytteet ja hän väitti lapsen kertomusta valheelliseksi. Miehen mukaan lapsi oli laitettu kertomaan valheellinen tarina ja taustalla vaikutti muun muassa velka-asia.

Opetti lapselle uskontoa
Miehen tehtävänä oli vastata lapsen uskonnollisesta kasvatuksesta.
– Mies myöntää sen, että hän opetti tytölle uskontoa ja hän tunsi tytön, mutta hän kiistää koskettelut ja raiskauksen, Luolavirta kertoo.

Opetussuhde oli kestänyt joitakin kuukausia, jonka ajan mies ja tyttö olivat tunteneet ennen tekoja.

Tuomittu mies on tullut Suomeen turvapaikanhakijana.
– Hänellä on hyvin erilainen käsitys tästä asiasta ja hän on ollut tästä järkyttynyt, asianajaja sanoo.

Asianomistaja tyytyväinen tuomioon
Oikeus uskoi lapsen kertomusta. Uskottavuuden puolesta puhui muun muassa se, että lapsen käytös muuttui tekoajankohtana. Lapsella ei todettu lääkärissä fyysisiä vammoja.

Rangaistusta korotti lapsen nuori ikä ja se, että lapsi tunsi erityistä luottamusta tekijää kohtaan.

Uhriksi joutuneen tytön asianajaja Katri Mäkisen mukaan asianomistaja on tyytyväinen tuomioon.

– Rangaistus on ankara ja korvaukset menivät vaaditun mukaisesti läpi, joten asianomistaja on toki tyytyväinen, Mäkinen sanoo.

 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Kalevan eri lähteistä saamien tietojen mukaan Asoev teki rikoksensa Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan rukoushuoneessa eli moskeijassa.

Hän oli oikeuden mukaan antanut tytölle uskonnollista opetusta.

Imaami Abdul Mannan kommentoi tapausta Kalevalle sanoen, ettei usko rikoksen tapahtuneen moskeijassa. Hän perustelee, että moskeijassa on kamera, se on aina auki ja ihmisiä tulee ja menee sinne koko ajan.

– Me emme ole nähneet mitään todisteita. Moskeija on pyhä paikka, näissä olosuhteissa sitä ei olisi ollut mahdollista tehdä täällä. Me uskomme, että hän ei ole tehnyt sitä täällä.IS haastatteli tammikuun lopussa imaami Abdul Mannania ja tuolloin puhuttiin myös suurta julkisuutta saaneista Oulun seksuaalirikoksista.

– En tiedä ovatko he muslimeja vai eivät. He eivät ole ainakaan yhdyskuntamme jäseniä. He eivät ole käyneet tutustumassa meihin, rukoilemassa kanssamme. Yhteisön jäsenet eivät tee tuollaisia tekoja. Osoittakaa yksikin joka on tehnyt! Sellaisia ei ole, Mannan vakuutti tuolloin.


 

miheikki

Respected Leader
Lahjoittaja
Semmonen imaami. https://professorinajatuksia.blogspot.com/

TORSTAI 21. MAALISKUUTA 2019
Oulun demari-imaami kiistää oikeuden näkemyksen lapsiraiskausasiassa

Kirjoitin eilen Oulun demari-imaamista Abdul Mannanista, joka pelkää terrorismia. Tänään sain sitten lukea - ensin Iltalehdestä ja sitten Kalevasta - että kymmenvuotias muslimityttö on joutunut hänen moskeijassaan seksuaalirikoksen uhriksi.

Juttujen mukaan imaami kiisti oikeuden tuomiosta huolimatta, että tuollainen rikos olisi edes voinut tapahtua hänen moskeijassaan. Mikä vielä mielenkiintoisempaa, uhrin lähipiiriin kuuluva henkilö ihmetteli Kalevan haastattelussa sitä, miksi imaami Abdul Mannan ei ole tukenut uhrin perhettä hyväksikäyttötapauksen tultua ilmi.

Hänen mukaansa Mannan oli päinvastoin sanonut, että jos uhrin omaiset ottavat yhteyttä poliisiin, se aiheuttaa ongelmia moskeijalle, joka saatettaisiin asian tullessa ilmi jopa sulkea. Imaami luonnollisesti kiisti sanoneensa edes mitään sen tapaista.

Tapaus luo jälleen yhden uuden vivahteen käsitykseemme Oulun demari-imaamin luonteesta. Nähtäväksi jää, vaikuttaako se millään tavoin hänen asemaansa oululaisten muslimeiden hengellisenä johtajana.

Samoin jää nähtäväksi vaikuttaako tapaus millään lailla Oulun moskeijan turvallisuuteen. Toivoa toki täytyy, etteivät ainakaan eilisessä blogimerkinnässä kommentoimani imaamin pelot toteudu, sillä sellainen ei todellakaan sovi suomalaiseen kulttuuriin.

Mutta tällä kertaa uhri ei olekaan kantasuomalainen, joten en osaa arvioida niitä tuntemuksia, mitä moskeijan tapahtumat - ja tuen puuttuminen rikoksen uhriksi joutuneelta perheeltä - vaikuttavat sen omassa kulttuuriympäristössä. Toivottavasti myös siellä ollaan laillisen menon kannalla etenkin nyt, kun rikokseen syyllistynyt sai suomalaisittain mittavan kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottoman vankeustuomion.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Oulun imaami pelkää terrorismia
Onko mediahuomion ja -hiljaisuuden ero yksi pilalle mennyt elämä?
Miksi puhumme maahanmuuttajien, mutta emme kantaväestön seksuaalirikoksista?
KESKIVIIKKO 20. MAALISKUUTA 2019
Oulun imaami pelkää terrorismia

Helsingin Sanomien uutisessa kerrottiin, että Uuden Seelannin terrori-isku olisi istuttanut pelon myös suomalaisiin muslimeihin. Se on tietenkin ikävää, sillä olisi hienoa, mikäli kaikki maassamme asuvat voisivat elää elämäänsä ilman pelkoa terroriteoista tai muustakaan väkivallasta.

Vielä ikävämmäksi asian tekee se, että myös muut kuin muslimit joutuvat pelkäämään terroritekoja - onhan sellainen nähty jopa Suomessa. Ja nimenomaisesti muslimin tekemänä, kuten suurin osa viime aikoina muuallakin tapahtuneista terroriteoista.

Lisäksi suomalaiset naiset ovat joutuneet jo vuosia pelkäämään seksuaalivaltarikoksia, joiden tekemisessä erityisesti irakilaiset ja somalit - siis Suomeen viime vuosikymmeninä muuttaneet muslimit - ovat määräänsä nähden rankasti yliedustettuina. Eikä siinä kaikki - muslimien maahanmuutto on myös rasittanut valtavasti veronmaksajien kukkaroa: tuoreen laskelman mukaan jokaisen somalin keskimääräinen elinaikainen suora kustannus heille on noin miljoona euroa ja irakilaisen vain hiukan vähemmän.

Oulun sosiaalidemokraattinen imaami Abdul Mannan tunnetaanvahvasti islamilaisesta ajattelustaan. Hänen mukaansa Koraani on ajantasaista tiedettä, varkaiden käden katkaiseminen on oikein, Sharia-laki on hyväksi ihmisille ja New Yorkin Twin Towersin tuhansia ihmisiä tappanut tuhoaminen on hyvä asia islamille. Tämän aamun Helsingin Sanomissa häneltä kuultiin peri-islamilainen kommentti, jonka mukaan muslimeihin kohdistuvia terrori-iskuja "tulee tapahtumaan uudestaan niin kauan kunnes media ja poliitikot ottavat voimakkaan kannan vastustaa kaikenlaista vihaa ja islamofobiaa".

Ottaen huomioon nämä imaamin aiemmin esittämät islamilaiset - ellei suorastaan islamistiset -näkemykset en ihmettele lainkaan hänen kannanottoaan. Sen sijaan on hämmästeltävä Helsingin Sanomien toimitusta niiden kritiikitönttömästä toistamisesta - olkoonkin, että jutussa poliisi kertoo, ettei ole olemassa mitään erityisiä merkkejä siitä, että muslimeihin olisi Suomessa kohdistumassa terroristisia tekoja.

Omalta osaltani - jos vetoa pitäisi lyödä - olisin valmis sijoittamaan rahani seuraavan Suomessa tapahtuvan terrori-iskun tekijästä siihen, että tekijä on pikemminkin Muhammedia profeettana pitävä kuin kantasuomalainen. Ja siihen, että mikäli meillä joskus tapahtuu terrori-isku muslimeita vastaan, on sen syynä pikemminkin muslimimaahanmuuton aiheuttama muutos yhteiskunnassamme kuin minkäänlainen aiheeton viha muslimeja kohtaan - saati islamofobia.

Sitä paitsi: en ole huomannut yhdenkään merkittävän poliitikon hyväksyneen minkäänlaista terroritekoa muslimeja tai ketään muutakaan kohtaan. Tämä osoittaa muun muassa sen, ettei toisiin ihmisiin kohdistuva väkivalta ole suomalaisessa kulttuurissa millään tasolla hyväksyttyä, eikä sellaisen julistamisella ole saavutettavissa poliittista suosiota.

Päinvastoin, väkivallan tekijöitä pidetään Suomessa lähinnä säälittävinä ressukoina. Olisi hienoa, mikäli Oulun imaami New Yorkin terroriteon ylistämisen sijasta ryhtyisi opettamaan samanlaista asennetta myös omille paimennettavilleen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kaikki terroristit eivät ole muslimeita
Göteborgin murhapolttoyritys
Sosiaalidemokraattisen imaamin ajatuksia
LAUANTAI 27. LOKAKUUTA 2012
Sosiaalidemokraattisen imaamin ajatuksia

Suomen sosialidemokraattinen puolue on ottanut ehdokkaakseen imaami Abdul Mannanin. Tämähän on sinänsä hienoa; siis se, että maahanmuuttaja on integroitunut suomalaiseen yhteiskuntaan niin hyvin, että asettuu vaaleihin ehdolle.

Vai onko?

Tämän sosiaalidemokraattisen imaamin ajatuksia löytyy muun muassa täältä. Lainaan tekstistä tähän muutaman imaamin sosiaalidemokraattista ajatteluaan kuvaavan hyytävän yksityiskohdan, jotka valaissevat hänen kotoutumisastettaan.

  • "Abdul took the Koran literally, claiming that it was ‘science’ and doesn’t need to be updated for the modern world ‘because it’s already been updated.’"
Sosiaalidemokraatin mukaan Koraani on siis tiedettä, jota ei tarvitse päivittää, koska se on jo päivitetty. Mielenkiintoista.

  • "This included propagating ‘True Islam’ and instituting ‘Sharia Law’ in ‘Muslim states’, something which Abdul defended. ‘The cutting off of hands for the thieves is in Sharia Law . . . Sharia is from God and I think God knows which is the right law for humans.’"
Sosiaalidemokraatin mukaan varkaiden käden katkaiseminen on siis oikein, ja tämän rangaistuksen sisältävä Sharia-laki hyväksi ihmisille. Mielenkiintoista.

  • "In his view, 9.11 was very positive for Islam. ‘I offer thanks to Mr Bush for his propaganda!’ laughed Abdul."
Sosialidemokraattien ehdokas pitää siis New Yorkin Twin Towersin tuhansia ihmisiä tappanutta tuhoamista hyvänä asiana islamille ja kiittää Bushia propagandasta. Mielenkiintoista.

* * *

Tämän perusteella näyttää siltä, että sosiaalidemokraattinen aate on muuttunut sitten minun nuoruuteni. Se näyttää nykyisin hyväksyvän aatemaailmaansa uskonnollisen fanatismin, löytää terrorismista hyviä puolia ja pyrkii muuttamaan lainsäädäntömme yli tuhannen vuosien takaisiin barbaarisiin käytäntöihin. Mielenkiintoista.

Tai sitten SDP ei ole tullut tarkastaneeksi kaikkien ehdokkaidensa taustoja riittävän hyvin, kuten ei moni muukaan puolue.

Tässä yhteydessä on myös huomattava, ettei media ole nostanut juuri tätä ehdokasta esille muiden hörhöjen tapaan. Näin siitä huolimatta, että internet on jo jonkin aikaa kuhissut hänestä (vaikkapa täällä jatäällä). Myös tämä on mielenkiintoista!

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ben Zyskowicz ja Halla-ahon lakialoite
Maahanmuuttajat raiskaajina
Aggressiivisilla uroilla on pienempi pippeli
 

hansai

Supreme Leader
Tässä oululaismoskeijassa pikkutyttö raiskattiin - yhteisö vaikenee teosta

Tänään klo 15:30
Iltalehti vieraili Oulun islamilaisessa rukoushuoneessa, jossa julkisuudessa olleiden tietojen mukaan tapahtui lapseen kohdistunut seksuaalirikos, josta tuli tuomio. Paikalla olleet miehet olivat vaitonais

Oulun islamilaisessa rukoushuoneessa on torstai-iltapäivänä rauhallinen tunnelma. Kenkiä on hyllyssä eteisessä muutama pari.

Ulko-oven liepeillä kerrostalossa sijaitsevassa moskeijassa istuu nuori mies, joka kuuntelee korvalappuja ja lukee. Keskellä huonetta kokolattiamatolla rukoilee iäkkäämpi mies.

Pyynnöstä sujuvaa suomea puhuva nuori mies käy hakemassa paikalle vanhemman miehen.

Syy miksi täällä ollaan, on se, että Oulun islamilainen yhteisö on joutunut julkisuudessa erittäin ikävään valoon. Kaleva uutisoi keskiviikkona, että moskeijassa tapahtui viime vuonna alaikäiseen kohdistunut seksuaalirikos.

Oulun kaupungissa tapahtuneet seksuaalirikokset ovat olleet uutisissa koko loppu- ja alkuvuoden. Kyseinen tapaus oli ensimmäinen, josta Oulun käräjäoikeus antoi tuomion. 1975 syntynyt tadzikistanilainen Muso Asoev, joka Kalevan tietojen mukaan opetti koraania tytölle. Tyttö joutui rukoushuoneessa seksuaalisten tekojen uhriksi.

Luotti opettajaansa
Käräjäoikeus antoi miehelle kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Mies kosketteli alle kymmenvuotiasta tyttöä neljällä eri kerralla seksuaalisella tavalla eri puolilta vartaloa.
Viimeisellä kerralla hän raiskasi tämän sormellaan.

Oikeus piti koventavana rangaistusperusteena sitä, nuori tyttö tunsi erityistä luottamusta tekijää kohtaan.

Mies kiisti syytteet ja väitti, että lapsi ei puhunut totta ja että hänet oli velka-asian takia laitettu valehtelemaan.

Lapsen kertomaa tuki muun muassa käytöksen muutos tekoaikana.

Oikeuden mukaan miehen tehtävä oli ollut vastata lapsen uskonnollisesta kasvatuksesta.
Kamerat valvovat islamilaisen yhdyskunnan rukoushuonetta.

Kamerat valvovat islamilaisen yhdyskunnan rukoushuonetta.

Kamerat valvovat islamilaisen yhdyskunnan rukoushuonetta. ALEKSANTERI PIKKARAINEN

Moskeija vihan kohteena

Oulun moskeija on raiskausvyyhdin aikana ja jo sitä ennenkin joutunut useita kertoja erilaisten ilkivallantekojen kohteeksi.
Rakennukseen on muun muassa viime aikoina heitetty savukranaatti, ikkunoita on rikottu ja töhritty.

Uusimman uutisen tultua julki Oulun poliisi vahvisti Iltalehdelle, että se kohdistaa voimavaroja rukoushuoneen valvontaan. Ainakaan torstai-iltapäivänä mitään erikoista ei näkynyt ulkopuolella. Kameravalvontakyltit kertoivat yhteisön omasta valvonnasta pihalla.

”Emme enää kommentoi”

Iltalehti tavoitteli asiasta kertomaan islamilaisen yhdyskunnan imaamia Abdul Mannania. Mannan ei vastannut soittoihin eikä tekstiviestiin, eikä häntä moskeijastakaan löytynyt.

Mannan kertoi Kalevassa, että hän on ollut Asoevin tapauksessa todistajana.Lehden muista lähteistä poiketen hän ei usko rikoksen tapahtuneen rukoushuoneessa.
–Me emme ole nähneet mitään todisteita. Moskeija on pyhä paikka, näissä olosuhteissa sitä ei olisi ollut mahdollista tehdä täällä. Me uskomme, että hän ei ole tehnyt sitä täällä, Mannan sanoo Kalevassa.

Mannanin sijasta Iltalehden pyynnöstä paikalle tullut mies totesi, että Pohjois-Suomen islamilainen yhdyskunta ei enää halua antaa lausuntoja ikävistä tapahtumista.
–Olemme näin yhdessä hallituksessa päättäneet.

Oulun islamilainen rukoushuone on ollut useita kertoja erilaisen ilkivallan kohteena.

Oulun islamilainen rukoushuone on ollut useita kertoja erilaisen ilkivallan kohteena.

Oulun islamilainen rukoushuone on ollut useita kertoja erilaisen ilkivallan kohteena.ALEKSANTERI PIKKARAINEN

 

miheikki

Respected Leader
Lahjoittaja
Hmm ja "rasistiset" iskut Moskeijaa kohti, olikohan pottunokkarasistit asialla vai kimpaantuneet omaiset...
Tai tympääntyneet moskeijan käyttäjät.

Valtamedian paatos Oulun moskeija-iskuista kosahti
21/03/2019Etusivu / Islam / Seksuaalirikokset / Suomi / Uncategorized16 kommenttiaartikkeliin Valtamedian paatos Oulun moskeija-iskuista kosahti


Eilinen Oulussa annetun raiskaustuomion teko tapahtui Oulun moskeijassa. Vajaan neljän vuoden vankeuteen tuomittu Muso Asoev toimitti ainakin osan lapsen ahdisteluistaan Oulun moskeijan tiloissa.
Asoev toimi moskeijassa jonkinlaisena lasten uskonnollisena opettajana. Nyt kyseessä olevan lapsen kohdalla Asoev ei voinut hillitä itseään vaan teki useita seksuaalisia lähentymisiä tyttöä kohtaa. Luultavasti Asoev olisi raiskannut tytön oikeasti, jos tyttö ei olisi osannut kertoa tapahtumista sivullisille. Oikeuden mukaan teko, vaikka täyttikin raiskauksen tunnusmerkit, Asoev kopeloi tyttöä seksuaalisesti mm. tämän alapäästä, mutta ei suorittanut yhdyntää.
On merkittävää huomata, että moskeijan päällikkö Abdul Mannan oli niin ikään todistajana oikeudessa. Vaikka oikeuden päätöksestä ei tule selville mitä Mannan on kertonut, silti asiaa voidaan avata hieman.

Oulun moskeija on joutunut viime aikoina useiden tihutöiden kohteeksi.
Moskeijan ikkunoita on rikottu ja seiniä töherretty. Nämä teot on kerrottu olevan suomalaisten rasistien ja natsien tekosia.
Pt-media otti asiasta selvää.
Muuan Oulussa jo lapsesta asti asunut irakilainen 40-vuotias mies kertoo, että ei ole uskonut alusta astikaan, että moskeijan tekojen takana olisi kantasuomalaisia. Irakilainen on työskennellyt vuosia Oulun naapurikaupungissa Iissä pizzeriassa ja asunut Oulussa. Nykyään mies asuu Tukholmassa, mutta hänellä on tiiviit yhteydet Oulun suuntaan, sillä hänen perheensä asuu siellä edelleen.
– Jossain vaiheessa nousi esille huhuja, että moskeijassa oli tapahtunut epäsopivia tekoja. Esille tuli jotain lapseen tai lapsiin kohdistuvia seksuaalisia tekoja. En usko, että kyseessä oli mikään systemaattinen toimi vaan lähinnä yhden pervertikon tekosia. Tiedän kyseisen miehen (Asoevin) vaikka en tunnekaan häntä.
Irakilaisen mukaan kaikki Oulun muslimit tietävät mikä taho on moskeijan tuhotöiden takana. Kukaan heistä ei yritä syyttää teosta suomalaisia, se on lähinnä suomalaisen median sepittämää tarinaa.
– Ainakin osan tihutöiden takana on jonkinlainen kosto ja turhautuminen siitä mitä on tapahtunut. Suomalaiset eivät ymmärrä sitä, että muslimiyhteisö on pieni ja kaikki tietävät mitä tapahtuu yhteisön sisällä. Toisaalta useimmat muslimit eivät ymmärrä mitä suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtuu. He eivät osaa kuin tönkkösuomea, eivät lue lehtiä, eivät seuraa uutisia ja ovat ihan pihalla mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu.
– Kun alkoi levitä huhua niin tietyt tahot kiehuivat (irakilainen ei halua mainita erikseen mitään tahoa, mutta luultvasti hän tarkoittaa tässä seksuaalirikoksen kohteeksi joutuneen tytön puolella olevia ihmisiä). He ovat moskeijan tihutöiden takana. Itselleni tämä asia on aivan selvä. Oululaiset ovat mukavia ja välittömiä ihmisiä, eivät he tee tihutöitä.
Irakilaisen lainaus loppuu.
Näin ollen lienee aivan selvää, että rasisminvastustelijat ja valtamedia on pyrkinyt levittämään tarinaa oululaisista rasisteista. Se sopi hyvin siihen agendaan, jonka mukaan raiskaukset aiheuttivat lisääntyvää rasismia.
 

ak.tied

Ylipäällikkö
Tai tympääntyneet moskeijan käyttäjät.

Jos todellakin pitää paikkansa, että tihutöiden takana on ”omat” joukot, niin asia pitäisi tehdä julkiseksi ja vetää asialla ratsastaneet propagan... poliitikot ja toimittajat/media asiasta jonkinlaiseen vastuuseen.

Olen pitänyt sitä kyllä mahdollisena alusta asti, koska näistä ei ole mitään virallista kuulunut. Valvontakamerakuviakin tiettävästi on, mutta jostain syystä niitä ei ole haluttu julkaista. Vaikeneminen kertoo nykyään enemmän kuin tuhat sanaa.
 

Oho

Eversti
Ne ei koskaan opi, viitaten Tampereen murhapoltoon tai mika lie nykyinen rikosnimike on....
 

hansai

Supreme Leader
Jälleen uusi raiskaus ilmi Oulussa: Miestä vaaditaan vangittavaksi törkeästä teosta

Tänään klo 11:08

Oulun käräjäoikeus käsittelee paraikaa seksuaalirikoksesta epäillyn miehen vangitsemisasiaa.

Oulun käräjäoikeuden pakkokeinosalissa käsitellään paraikaa seksuaalirikosasiaa.

Ulkomaalaistaustaista miestä vaaditaan vangittavaksi törkeästä raiskauksesta epäiltynä.

Teosta ei vielä ole kerrottavissa mitään yksityiskohtia, eikä uhrista ole mitään tietoa. Viitteitä ei ole siitä, että tapaus liittyisi aiempaan seksuaalirikosvyyhtiin.

Oulussa on tullut ilmi runsaasti seksuaalirikoksia talven aikana.

Iltalehti seuraa tapausta ja kertoo vangitsemisistunnon tuloksesta ja tapauksesta lisää heti, kun tietoa saadaan.
Oulun käräjäoikeuden pakkokeino-osastolla on jälleen käsittelyssä vangitsemisvaatimus, jossa epäilty rikos on törkeä raiskaus.

Oulun käräjäoikeuden pakkokeino-osastolla on jälleen käsittelyssä vangitsemisvaatimus, jossa epäilty rikos on törkeä raiskaus.

Oulun käräjäoikeuden pakkokeino-osastolla on jälleen käsittelyssä vangitsemisvaatimus, jossa epäilty rikos on törkeä raiskaus. ALEKSANTERI PIKKARAINEN

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/02ffae7c-5e06-48f3-9012-4f68e11f4c36
 
Viimeksi muokattu:

hansai

Supreme Leader
Mies vangittiin epäiltynä törkeästä raiskauksesta Oulussa, epäilty rikos sattui viime vuoden huhtikuussa

Oulun seksuaalirikokset
OULU 27.3.2019 11:31 SUSANNA KEMPPAINEN

Oulun käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona miehen, jonka epäillään syyllistyneen törkeään seksuaalirikokseen viime vuoden huhtikuussa Oulussa.

Käräjäoikeus päätti aamupäivällä vangita vuonna 1998 syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä raiskauksesta. Sen epäillään tapahtuneen 17. huhtikuuta.

Vangitsemisasia käsiteltiin suljetuin ovin ilman yleisöä. Tuomioistuin määräsi oikeudenkäyntiasiakirjat salassapidettäväksi.

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/mies-vangittiin-epailtyna-torkeasta-raiskauksesta-oulussa-epailty-rikos-sattui-viime-vuoden-huhtikuussa/817574/
 

Late

Kersantti
Iltalehtihän ensin kertoi että tekijä on ulkomaalaistaustainen. Sitten ilmestyi teksti että juttua muokattu kauttaaltaan ja samassa rytäkässä katosi jostain syystä tuo tieto ulkomaalaisuudesta. Itse tiedän nimen, mutta en osaa siitä päätellä onko ihan suomalainen vai ulkomaalainen. Nimi on Hazizollah N.
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Lahjoittaja
Iltalehtihän ensin kertoi että tekijä on ulkomaalaistaustainen. Sitten ilmestyi teksti että juttua muokattu kauttaaltaan ja samassa rytäkässä katosi jostain syystä tuo tieto ulkomaalaisuudesta. Itse tiedän nimen, mutta en osaa siitä päätellä onko ihan suomalainen vai ulkomaalainen. Nimi on Hazizollah N.
Jos Oulun seudulta ei ole luvassa jytkyä, niin johan on ihme!
 
Top