Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
Oulu maksanut sille pikkasen kivasta kommentista.
There is no such thing as bad publicity. Oulu maailmankartalle!

Kun terwa ja Nokia meni, niin jotain piti saada. Tässä se nyt on.
 

tonoppa

Luutnantti

hansai

Supreme Leader
Totuus Oulun kaupunkiin kohdistuvasta trollaus- ja disinformaatiokampanjasta
PetraNyqvist

Petra Nyqvist1.3.2020 12:04päivitetty 1.3.2020 15:3642
TURVALLISUUSPOLITIIKKA POLITIIKKA

Minä jätän politiikan. En minä siihen tämmöisen vuoksi lähtenyt.” kirjoitti minulle Twitterissä Kokoomuksen Teija Ruokamo Oulun kaupunginvaltuustosta, kun ihmettelin miksi Turvallinen Oulu -hankkeeseen kohdistuva trollaushyökkäys ei herätä enempää kommentointihaluja.

Ruokamo vihjaa myös, että hänellä on perhe.
Ruokamolla on perheellisenä liikenaisena varmasti paljon muutakin mietittävää kuin politiikka, mutta kaupunginvaltuustoon kohdistuva sitkeä ääriliikkeen häiriköinti on oikeasti tarkoitettu uuvuttamaan sen parissa toimivia ihmisiä.

Viikonloppuna häiriköivä äärioikeistolainen valtuustoryhmä Asyl alkoi trollata kaupungin seksuaalirikoksia ehkäisevää hanketta levittämällä ivaten videonpätkää, jossa Oulun kaupungin Nopsa-tiimi tanssii TikTokissa eri versioina kiertävän seksuaalikasvatuksellisen meemitanssin ”No-no-square” – siis kontekstoimatta ja esittämällä vilpillisesti että 2,5 miljoonan hankkeen lopputulema olisi se.

Kuten äärikansallismielisillä yleensä jostain syystä on tapana haluta näyttää kotimaansa ja kotikaupunkinsa aina mahdollisimman huonossa valossa, trollausvetoapua haettin nytkin ulkomailta. Näin varavaltuutettu Tiina Wiik sai lällätellä kaupunginvaltuutetuille, että katsokaa ny miten ulkomaillakin teille nauretaan.
Vaan eipä Wiikkään tullut ajatelleeksi, että TikTok on nimenomaan meemivideoiden kiertoon erikoistunut lasten ja nuorten alusta. TikTokissa on tiedetty esiintyvän runsaasti seksuaalisia saalistajia, joten kansainvälinen tanssi on vain yksi monista sisäsyntyisistä tavoista, joilla TikTokin käyttäjät taistelevat saalistajia vastaan. Ja juuri sen tyyli saa ihmiset levittämään sitä, kuten trollaaja Tiina Wiikinkin, erittäin onnistuneesti. Kiitos tämän videon, minäkin bloggaan nyt aiheesta.
Tässä esimerkki mistä tanssivideo on oikeasti peräisin.
Mutta Asyl levitti myös pahantahtoista disinformaatiota kaupunkinsa ammattilaisten työstä. Turvallinen Oulu näyttäisi olevan pikaisella perehtymisellä erittäin laaja ja yksityiskohtainen hanke, jossa työskentelee rautainen ammattilaisten joukko. Nuorten itsevarmuutta ja tietoisuutta lähdetään tukemaan jo lapsuudesta asti. Kaupungin sivuilta löytyy runsaasti suunnitelmia, raportteja, väliraportteja ja muuta materiaalia joka osoittaa hankkeen olevan varsin ansiokas.
https://www.ouka.fi/oulu/kehittamishankkeet/turvallinen-oulu-hanke
Asylillä itsellään ei ole mitään annettavaa hankkeeseen muuta kuin hiekkakakkujen rikkominen. Heidän oma ratkaisunsa oli ”palkata äärioikeistolaisia kuolemanpartioita”. Tämän Junes Lokka kävi kertomassa hennon värisevällä äänellä kaupunginvaltuustolle. Myöhemmin Ouka sensuroi Lokan puheen Youtube-videoltaan, syystä jota en tiedä, mutta oletan ettei kaupunki halua menettää tiliään bannien vuoksi yhden törttöilevän valtuutetun takia. Lokalla lienee myös omat kanavansa tappofantasioittensa kylvämiseen.
Seksuaaliseen turvallisuuteen Asylillä on muutenkin lähinnä negatiivinen vaikutus. Lokka tunnetaan huorittelusta ja raiskauksien toivomisesta naisille. Vasta hiljattain hän hekumoi yksityiskohtaisesti miten haluaa sadan pakistanilaisen raiskaavan henkihieveriin historiantutkija Katja-Maria Miettusen, Tiina Wiik hymistellen vierellään. Myös Nopsa-Tiimin erästä naistyöntekijää Lokka on ehtinyt jo huorittelemaan ja mielisairaaksi kutsumaan.
Mitään asiaan liittyvää osaamista heillä ei ole tarjota. Tiina Wiik on ilmoittanut korkeimmaksi tutkinnokseen peruskoulun, joten siltä pohjalta on aika paha lähteä kumoamaan ammattiväen työtä. Ehkäpä tämäkin kampanja olisi pitänyt aloittaa jo parikymmentä vuotta sitten?

 

Lunni

Kenraali
Tämä Turvallinen Oulu- materiaali tuo mieleen Pirkkalan monisteet...monessakin mielessä.
Juu, mutta aika kädetön valtiovalta on tuossa asiassa. Jollain teinillä ei paljoa voimat/taidot riitä aikuista vastaan, saati useampaa aikuista.
Raiskaajat vain nauravat vuoden täydessä ylläpidossa yksiössä tuomioille ja kun karkoituskaan ei onnistu niin... no, prinsessat sitten tutustuu...
 

hansai

Supreme Leader
Juu, mutta aika kädetön valtiovalta on tuossa asiassa. Jollain teinillä ei paljoa voimat/taidot riitä aikuista vastaan, saati useampaa aikuista.
Raiskaajat vain nauravat vuoden täydessä ylläpidossa yksiössä tuomioille ja kun karkoituskaan ei onnistu niin... no, prinsessat sitten tutustuu...
Silmiin otti lähinnä piirroshahmojen tunnisteet (nimet, henkilön kasvot, väritys jne.) suhteessa tapahtumiin, mistä projektin rahoitus..
 

RootinTootin

Alikersantti
BAN
Toivottavasti kaikki poliisien ja poliitikkojen tekoset Oulussa ja muualla taltioidaan tulevia oikeudenkäyntejä varten. Se olisi myös poliisien ja poliitikkojen etu, muuten mennään täysin sen mukaan mitä uhrit kertovat.
 

miheikki

Respected Leader
Vielä vuonna 2003 Oulu oli juuri sellainen kuin minkälaiseksi ulkomaalaiset sen kuvittelevat: rauhallinen, hiljainen ja hyvin suomalainen. Joulukuuhun 2018 tultaessa koko maa kouristeli Oulun islamilaisen lastenraiskausskandaalin kourissa. Arabitaustaisten “pakolaisten” sakki oli oikeudessa alaikäisten oululaistyttöjen pahoinpitelystä ja raiskaamisesta ja kävi ilmi, että Suomen poliitikot ja valtamedia olivat tehneet kaiken mahdollisen peittääkseen asian, antaessaan monikulttuurisuuden pyhän valon johdattaa itseään.Miten suomenkultainen maa, jota stereotyyppisesti pidetään nationalistisena ja kulttuurillisesti perinteisenä on voinut syleillä monikulttuurisuuden itsemurhakulttia niin nopeasti? Edward Dutton perustelee miten selitys tälle löytyy suomalaisten evoluutiohistoriasta. Hyvin kylmään ja ennustettavaan ympäristöön sopeutuneet ja hurjan älykkäät, poikkeuksellisen yhteistyökykyiset, vahvasti sääntöjä seuraavat, hiljaiset ja sosiaalisesti arat suomalaiset ovat alttiita naiivisti luottamaan, käyttäytymään konformistisesti ja matkimaan muita. Täydellisesti ympäristöönsä sopeutuneiden suomalaisten pieni kokonaisperimän koko tarkoittaa myös sitä, että sellaisten älyltään tai persoonallisuudenpiirteiltään poikkeavien toisinajattelijoiden määrä on vähäinen, jotka olisivat voineet haastaa vallitsevan ajan hengen.Suomalaisia kohdannut voimakas luonnonvalinta yhdistettynä myöhäiseen teollistumiseen on viivästyttänyt nihilismin nousua, joka tapahtuu kun valtion teollistuvat ja luonnonvalinnan paine hellittää. Suomalaisuuden luonteen vuoksi monikulttuurisuus on kuitenkin vallannut Suomen uskomattomalla vauhdilla. Kaikkea ei kuitenkaan ole vielä menetetty. Dutton nimittäin havaitsi, että jos suomalaiset todella haluavat pelastaa saunan ja Sibeliuksen Suomen, suomalaiset ovat, ironisesti, ainutlaatuisen hyvin sopeutuneita peruuttamaan maansa tuhon.
1592121277002.png
 

miheikki

Respected Leader

PM04

Luutnantti
Ihania, uusia jännittäviä leikkihetkiä ja uudenlaista ruokakulttuuria. Meillä on tilaa
 
Top