Päivän vitsi

Hejsan

Alokas
BAN
Mulla on 6 pieni vitsiä

Pekka svängde men det gjorde inte vägen

Vägen svängde men det gjorde inte Pekka

Pekka ser du skogen där framme? nej träden står i för

Finlands bästa bärodlare: Mask i Hallonen

Finlands bästa boxare: Ranta runt i Ringen

Norges två bästa skidåkare: Inge Glid och Åke Vilse
 

AKE-ukki

Ylipäällikkö
Uutuuskirja ivaa Halosta, presidentti kiistää kiihtymisensä
21.10.2010 17:46
A A STT

Tuore, politiikkaa humoristisella otteella lähestyvä kirja väittää presidentti Tarja Halosen evänneen eduskunnan puhemies Sauli Niinistöltä (kok) sotilasarvon ylennyksen. Halonen veti yli Niinistön nimen majuriksi ylennettävien listalta, kirjoittavat politiikan toimittajat Timo Haapala ja Pekka Ervasti kirjassaan kirja Kuka, mitä, häh 2010 – tasavallassa kaikki hyvin? (Otava).

"Sanokaa sille Niinistölle, että kyllä ylipäälliköksi pääsee pienemmilläkin natsoilla", Halosen kirjoitetaan sanoneen asiaa esitelleelle Puolustusvoimain komentajalle. Niinistö oli Halosen vastaehdokkaana vuoden 2006 presidentinvaaleissa.

MTV3:n toimittajan Timo Haapalan ja Suomen Kuvalehden toimittajan Pekka Ervastin kirjan tyyli on kepeä: se on kirjoitettu kieli poskessa ja poliitikoille irvaillen. Esimerkiksi lähdeviitteitä tai muuta dokumentaatiota siinä ei ole.

Niinistö paljasti eduskunnassa toimittajille käyneensä jupakasta presidentin kanssa torstaina iltapäivällä "varsin mukavan puhelinkeskustelun" Hän sanoi olevansa tyytyväinen oloonsa kapteenina ja naureskeli koko asialle.

Puhemies ei halunnut kertoa, kumpi otti yhteyttä kumpaan.

Ervasti ja Haapala myös kirjoittavat, että Halonen olisi haistatellut puolustusministeri Jyri Häkämiehelle (kok) siinä yhteydessä, kun Suomen Afganistanin-joukkojen kotiuttamisesta syntyi tietokatkos presidentin ja hallituksen välille viime syksynä.

Presidentti Halonen sanoi torstaina MTV3:lle, että kirjan kielenkäyttö on värikkäämpää kuin poliittisissa sketseissä. Halonen sanoi, ettei koskaan käytä sellaista kieltä kuin kirjassa kerrotaan.

"Tekstistä kyllä näkee, ketkä siinä on takana. En käytä kokouksissa koskaan tuollaista kieltä, kukaan muukaan ei käytä. Välit Niinistön kanssa ovat erittäin hyvät", Halonen sanoi.

EDIT:Epäilenpä kuitenkin, että kirja sisältää totuuden siemenen! Vaikka se onkin virallisesti "huumoria"!
 

Hejsan

Alokas
BAN
Kerron vitsin.

Aina kun isänta tulle pelloilta niin akka pitää olla jalat paljaana että pillu näkyy.

Ja yks kertaa kun isänta tuli juokseen pellota ka aukasi oveen ja hän karjuusi akalle että täällä makaa akka paljaana pillun kanssa ja sauna palaa!!!:D
 

noska

Ylipäällikkö
Tämä nyt ei ole oikeastaan vitsi, mutta en viitsinyt aloittaa uutta tråådiakaan naisista. kaikkihan meistä tietää, että naisia ei voi ymmärtää ja että naiset eivät osaa koskaan sanoa suoraan mitä haluavat. Ja jos sanovat niin se ei pidä paikkaansa. Esimerkiksi suurin osa naisista sanoo haluavansa rehellisen miehen. No miten käy jos mies vastaa rehellisesti kun nainen kysyy että onko hän lihonut ja sokeakin näkee että vyötärölle on tullut ainakin viiden kilon pelastusrengas.

No aina sitä ei kuitenkaan muista, jaksa tai viitsi valehdella tai tulkita vihjauksia tai sitten tahallaan tulkitsee ne väärin. Kuten kun tuossa on nyt pyörinyt sellainen neiti-ihminen, jonka kanssa on ollut sosiaalista kontaktia jo jonkun aikaa huomattavasti keskivertoa enemmän, ja hän tuossa tänään loihe lausumaan, että hänestä olis kovin kiva, jos meillä olisi sama sukunimi ensi syksynä. Minä vastasin, jotta eihän siihen niin kauaa mene, kun marssii huomenna väestörekisterikeskukseen tahi maistraattiin, niin jompikumpi niistä moisen asian hoitaa melko nopeasti ja se ensimmäinen nimenvaihto on vielä ilmainenkin. Ei tuntunut olevan mieluisa vastaus, kun lähti niin vauhdilla (aamullahan ne toimistot vasta aukeaa ettei voinut kiire olla syynä) ja ovi lämähti mennessä melkoisen voimakkaasti.
 

vehamala

Kenraali
Mod
Noska: Olet suomalainen mies. Tuollainen on ihan tavallista. Nainen vihjaa, ei sano suoraan. Odottaa että ymmärrät vihjeen, jos et, niin "se on kyllä nou-tänk-juu" suositun iskelmän sanoin :a-grin:
Been there - done that :rolleyes:
 

noska

Ylipäällikkö
No tällä kertaa täytyy myöntää että ymmärsin kyllä vihjeen ja reagoin tahallani siihen kirjaimellisesti.

Näkyy sitten montako päivää kestää tällä kertaa ennenkuin puhelin tai ovikello pirahtaa.
 

Hejsan

Alokas
BAN
No ei se ole mikään vitsi mutta naurettava teksti ja minä haluan jakaa tätä tekstiä teille jos se on yhtä hauskaa teille kun mulle.

Löysin sen tekstin toisesta foorumista.

Ihan oikeassa olet. Kyllä siellä leirillä (ja varsinkin just leireillä) on sitä reikää tarjolla, huomattu on kyllä. Meneppä ite viikoks metsikköön seikkailemaan, niin varmasti rupeaa maistumaan jo vähän haisevampikin pimppi(sinun tapauksessa tietysti siis muna). Oltiin viikko sitten ma-la metsäleirillä ja sairaspoissaolojen vuoksi( ei saatu ryhmää kokoon) majoittui meidän telttaan yks hempukka. Myönnetään, että oon siihen vähän ihastunut mutta arvakkaa miltä tuntu kun saman teltan kaveri kerto sormeilleensa sitä yöllä kipinä vartiossa! Ite vedin kyllä unta palloon, joten en tiedä onko totta mutta ei tämän nais-taistelijan imago vissiin mikään hirveen hyvä ole ollut. Kaikille antaa, jotka kehtaavat pyytää.

Se mustalla :D
 

noska

Ylipäällikkö
Hejsanin tekstistä tuli mieleen yksi tositarina. Kun en kerro tarkempia nimiä, vuosilukuja tms, niin en paljasta ketään ja saatan sen täällä kertoa.
Olin aikoinaan yhden lapsuuden kaverin sijaisena. Hän toimii äidinkielen opettajana lukiossa ja oli kilpailureissulla. Sijaisuuteni oli lyhyt ja sovimme että tarvittaessa kysyn skypellä jos on jotain epäselvää. Eräälle luokalle hän oli tehtäväksi antanut kirjoittaa kotiaineen. Tarkastelin niitä sitten ja muutamasta kohdasta piti kysäistä varmistus varsinaiselta opettajalta, mutta aivan oikein olisin nekin kohdat itse korjannut. Viimeisen aineen aiheeksi oli sitten kirjoittaja valinnut pennalismin ja initiaation armeijassa. Tekstistä kävi ilmi, että hän oli kovin innokkaasti aikeissa käyttää hyväkseen naisille suodun mahdollisuuden varusmiespalvelukseen ja tutustunut valitsemastaan aiheesta kirjoitettuun teokseen. Muuten kirjoitus oli oikein hyvä sekä kirjoituksena, että kieliopillisesti, mutta viimeisen lauseen kohdalla jouduin tarttumaan punakynään. Siinä hänellä nimittäin nuo sivistysanat vhän sekosivat ja hän kirjoitti että varusmiespalveluksen suorittajan on kestettävä palveluksessa penetraatiota ja hyvin motivoitunut yksilö saattaa jopa pettyä jos sitä ei lainkaan koe.
Myöhemmin sitten törmäsin tähän samaiseen kirjoittajaan kun hän kulki maastopuvussa ja arvomerkit osoittivat että johtajakoulutukseen oli käynyt tie. Hän tunnisti minut, tervehti iloisesti ja vaihdoimme muutaman sanan. En sitten malttanut olla kysymättä, että kun motivaatiota on selkeästi riittänyt niin onko jäänyt ilman kokemuksia ja joutunut pettymään. Siinä se minun vanha punakynäni vaikutti kovin helakalta tämän nuoren naisen kasvoihin verrattuna. Vastauskin oli jotenkin epäselvä ja hänellä tuli kiire palvelustovereidensa perään. Jäi sitten epäselväksi , että oliko tullut koettua pennalismia, initiaatiota ja/tai penetraatiota palveluksessa.
 

adam7

Respected Leader
taidevitsi:

pablo picasso oli junassa espanjassa ja kanssamatkustaja tunnisti hänet.

kaveri kyseli picassolta, että ootko sä se kaveri joka tekee niitä tauluja jossa ihmiset eivät ole ihmisten näköisiä, vaan nenät vinossa, silmät eri korkeudella ja suu ihan vinksullaan... picasso siihen että juu olen. kysyi sitten kaverilta että onko sulla vaimon kuvaa mukana. kaveri ihan innoissaan esitteli vaimon kuvaa lompakosta.

picasso: onpa sun vaimos pieni ja ihan litteä...
 

vehamala

Kenraali
Mod
Tässä on malli oikeanlaisen työpaikkailmoituksen tekoon.
Vetää hakemuksia kasapäin :)

http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=7611971&index=0&anchor=7611971
 

noska

Ylipäällikkö
Katsopas on tuo firma vaihtanut nimeään. Osoite on kuitenkin sama ja tyyli säilynyt. Meitin henkilöstöpäällikkö on tämän firman työnhakuilmoituksia esitellyt jo pari-kolme vuotta. Idea tuntuu toimivan alalla jolla tulijoita riittää ovista ja ikkunoista ja vaihtuvuus on suuri.
 

vehamala

Kenraali
Mod
Ja onpas näköjään tekstikin tästä aamusta muuttunut ! Onkohan virkabyrokratian sensori iskenyt,
kun arveluttava, ison naapurimme väestöön liittyvä, sana on vaihdettu toiseen, korrektimpaan ??
 

Hejsan

Alokas
BAN
Pekkä käänsi mutta ei tie

Tie käänsi mutta ei Pekka

:a-laugh:
 

adam7

Respected Leader
adam7 kirjoitti:
taidevitsi:

pablo picasso oli junassa espanjassa ja kanssamatkustaja tunnisti hänet.

kaveri kyseli picassolta, että ootko sä se kaveri joka tekee niitä tauluja jossa ihmiset eivät ole ihmisten näköisiä, vaan nenät vinossa, silmät eri korkeudella ja suu ihan vinksullaan... picasso siihen että juu olen. kysyi sitten kaverilta että onko sulla vaimon kuvaa mukana. kaveri ihan innoissaan esitteli vaimon kuvaa lompakosta.

picasso: onpa sun vaimos pieni ja ihan litteä...
vastaan ihan ite...

ei taida olla pablo meidän uuden aatten edustajien suosikki, kun se vois olla määritelmältään postmoderni ja "epäkansallinen" ;-)

(epäkansallinen on muuten natsikäsite, teille untuvikoille)
 

adam7

Respected Leader
ja hejsanille ja muille "kansallisille"

"oja oja sa finnen nä han körde i díke"
 

pstsika

Haukka
Miksi sonnit vihaavat punaista väriä?

Tykkimiehet on käyneet panemassa niiden lehmiä. :a-grin:
 

vehamala

Kenraali
Mod
No, jos aletaan vanhoja vitsejä kaivelemaan, niin annos realismia:
Sotaharjoituksia johtava eversti kiinnitti huomiota erääseen ryhmään, joka "loisti" veltolla ja epäsotilaallisella esiintymisellään.
Kiukkuissaan hän maalasi tilanteen:
- Oikealla pystysuora vuorenseinä, vasemmalla kilometrin syvyinen rotko, takana ylipääsemätön piikkilankaeste
ja miinakenttä, edessä sata vihollisen panssarivaunua. Toimikaa!
- Ryhmä asento ! Lakki päästä ! Isä meidän, joka olet...
 
Top