Pakolaisuus

Honcho

SMLNKO M/83
Lahjoittaja
Koska en ole tätä lankaa kovinkaan aktiivisesti ole seurannut, niin onko ollut sellaisesta puhetta että esim Saksa ottaisi kaikkei pätevimmän sakin päältä ja ns. "jämät" lähetetään vaikkapa pohjolaan?

EDIT: Aatteleppa ite.
Kyllä minulla on sellainen tuntuma että täällä saattaa olla yliedustettuna väki, jolla jotain kotomaassa omallatunnollaan.

En tarkoita että olisivat mitenkään hallitseva ryhmä, mutta jos asiaa ajattelee niin useimpien kannattaisi yrittää Saksaan. Mutta jos on jotain miksi haluaa vielä pidemmälle, aivan loppuun saakka, maahan joka on tunnetusti huono tutkimaan tulijoiden taustoja...
 

Honcho

SMLNKO M/83
Lahjoittaja
Helsinkikö on turvallisuusriski? H:ki on rauhallinen ja siisti kaupunki, jossa liikennekin toimii erittäin hyvin verrattuna erittäin moneen eurooppalaiseen suurkaupunkiin. Olen toki stadilainen ... mutta mun mielestä esim. jo Tukholma on aika sirkus Stadiin verrattuna.
Mä voin lähteä oppaaksi seuraavalla kerralla :)
On se edelleen varsin turvallinen. Ehkä trendi kuitenkin hieman laskeva paikoitellen?

Mitään uhkaa en ole tuntenut, mutta jotenkin tuo epämääräinen sekamelska...SE-tyyppejä jotka muistuttavat joko ojassa makaavaa juoppoa tai sitten nahkapäistä mopomiestä...kaikenkarvaisia turvapaikanhakijoita ja kerjääjiä ja huijareita. Ei ole jotenkin sellaista siistiä ja viihtyisää aivan siinä aseman nurkilla enää...ainahan siellä on kaikenlaiset kukat ja rikkaruohotkin kukkineet, mutta lyhyellä kävelyllä ei aiemmin (päivittäin kävelin läpi viimeksi n. 4 vuotta sitten) ole joutunut torjumaan sekalaisia rahan- ym ym ruinaajia, jututtajia kuin ehkä kerran viikossa.

En minä nyt kaipaakaan että pitäisi olla järjestys kuin Minskin ydinkeskustassa, mutta...

Sanotaan näin että Kulosaaren lähetystöalueella on oikeasti kivampaa MONIkulttuurista värinää. Kiinalaiset diplomaatit kalassa jne :D
 

Juna112Porojetsiin

Kapteeni
Lahjoittaja
Olen myös liikkunut Hannoverissa ja Herrenhausenissa... eivät kuulemma ole Hannoverilaisia... ;)
En kyllä olisi raskinut jättää bissenpuolikasta pöytään. Ja rautamiesten vuoksi olisin tilannut toisenkin ihan vaan vinoilun vuoksi... :D
Me emme olleet siinä vaiheessa vielä niin janoisia :) .. olimme täysin väärin orientoituneet. :oops:
 

Juna112Porojetsiin

Kapteeni
Lahjoittaja
Kyse on luultavasti ihan vain huonosta (tai hyvästä riippuen näkökulmasta) tuurista. Ei en saanut turpaan.
Juu .. ja myös autoilu näyttäytyy eri tavoin vähän siitä riippuen mihin aikaan ja missä liikkuu. On hyvää tietää stadilaisittain tärkeä ohje: onnistunut kaistanvaihto perustuu yllätykseen :cool:
 
Tuo taisi tapahtua Ranskassa vissiin viime vuoden loppupuolella. Bussilinja kulki mamu voittoisen kaupunginosan läpi. Ei kulje enää.
 
Viimeksi muokattu:

Honcho

SMLNKO M/83
Lahjoittaja
Juu .. ja myös autoilu näyttäytyy eri tavoin vähän siitä riippuen mihin aikaan ja missä liikkuu. On hyvää tietää stadilaisittain tärkeä ohje: onnistunut kaistanvaihto perustuu yllätykseen :cool:
Totta. Ja jalankulkijana myös suojatie kannattaa ylittää mustissa vaatteissa, luonnollisesti ilman heijastimia ja muita mitkä paljastaisivat salakavalan kulkijan :D
 
Mitä ulkoministeri edellä, sitä sisäministeri perässä:

Verkkouutiset kirjoitti:
Turkin sisäministeri uhkaa: Lähetämme 15 000 pakolaista Eurooppaan järkyttämään teidät
Siina Ekberg
52 minuuttia sitten
Süleyman Soylun mukaan eurooppalaisten ei tulisi puuttua Turkin sisäisiin asioihin.

Turkin sisäministeri Süleyman Soylu sanoo, että Turkki voisi lähettää 15 000 pakolaista Eurooppaan järkyttämään eurooppalaisia, kertoo Hurriyet Daily News. Turkin ja Euroopan välit ovat kiristyneet sen jälkeen, kun Alankomaat esti turkkilaisministereitä pitämästä kampanjatilaisuuksiaan alueellaan. Turkissa pidetään huhtikuussa kansanäänestys siitä, pitäisikö nykyinen parlamentaarinen järjestelmä korvata systeemillä, joka lisäisi huomattavasti presidentti Recep Tayyip Erdoğanin valtaoikeuksia. Euroopassa asuu suuria yhteisöjä turkkilaisia, joilla on vaaleissa äänioikeus.

"Sanon teille eurooppalaiset, onko teillä rohkeutta? Jos haluatte, me lähetämme sinne 15 pakolaista, joita emme ole lähettäneet kuukausittain ja viemme päänne pyörälle. Teidän on pidettävä mielessänne, että ette voi suunnitella peliä piittaamatta Turkista", Soylu sanoi viitaten Euroopan ja Turkin pakolaisten palautusta koskevaan sopimukseen.

Sopimuksen mukaan Kreikan viranomaiset palauttavat Turkkiin pakolaiset, jotka pyrkivät Kreikan kautta Eurooppaan.
Soylun mukaan Turkin tuleva kansanäänestys ei kuulu eurooppalaisille. Turkki elää hänen mukaansa vahvinta kauttaan, mitä jotkin tahot eivät kykene hyväksymään.

"Tämä on meidän sisäinen asiamme. Mitä se teitä kiinnostaa? Hyväksyittekö Turkin Euroopan unioniin? Annoitteko Turkille tukenne terrorismin vastaisessa taistelussa. Meneillään on pelejä, jotka pyrkivät estämään Turkin nousun suureksi jatkossa", Soylu sanoo.
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/soylu_pakolaiset-62974

15 tuhatta? Vai 15? No, mieluummin sitten vaikka ne 15, kiitos. Melko venäläisen kuulloista retoriikkaa kyllä. Pitäisiköhän näille Turkin touhuille jo avata ihan oma ketju?
 

TBman

Ylipäällikkö
Mitä ulkoministeri edellä, sitä sisäministeri perässä:

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/soylu_pakolaiset-62974

15 tuhatta? Vai 15? No, mieluummin sitten vaikka ne 15, kiitos. Melko venäläisen kuulloista retoriikkaa kyllä. Pitäisiköhän näille Turkin touhuille jo avata ihan oma ketju?
Entäs jos "Muoks3." asemiin rajoille ja siirtäisi kaikki turkista tulevat paratiisiin noin vaan... Turkkilaiset ovat "MUOKS2." ja sellaisina pysyvät.


Muoks: vihapuheen hillitsemiseksi muokkaa mielipidettäni turkkilaisista.
Osa turkkilaisista on Paskavarpaita! ja ovat sitä jatkossakin....
Ei kaikki varmana ole siis pahoja. Mutta pahojakin joukkoon mahtuu...
ja naiset, lapset Ja vanhukset Säästetään! Ei siis kaikkia paratiisiin! Pelastetaan pelastettavissa oleva.
Mmmm, pitääkö pyyhkiä jo aiempi statementtini Pois? ehkä.... mietin sitä. :)

Muoks2: Tämähän käy kohta työstä, mietittyäni lisää en halua jo karttuneen pistetilini turpoavan kuin leipätaikinan, poistan tuon alkuperäisen viittauksen turkkilaisiin , paskaan ja varpaisiin.

Muoks3.: veivisergei. Mmmm, fiksusti kirjoittaessa, ei ehkä pitäisi viitata vanhaan (tosin toimivaan) it välineistöön. Muokkaa kieliasua tuoltaosin, EI panna asemiin kyseistä laitetta rajalle, se ei ehkä olisi eettisesti hyväksyttyä.... Mutta jos poistaisin veivisergein ja korvataan ne passin ja viisumin tarkastuksen pisteillä, josta päästetään paratiisiin paratiisia tarvitsevat henkilöt.
No nyt voisi olla jo jopa poliittisesti hyväksyttävää tekstiä.... Tämä alkaa kestää jo jopa Tarkastelun!
:D
 
Viimeksi muokattu:

Honcho

SMLNKO M/83
Lahjoittaja

Honcho

SMLNKO M/83
Lahjoittaja
P.S. Amatööri-Ottomaanit. Minulla on kohta kuusi lasta. Minä olen Euroopan tulevaisuus. Tai Lemin nyt ainakin :D
 

Honcho

SMLNKO M/83
Lahjoittaja
Höh, olen yhden sijan perässä ja ikäkin jo painaa...Tosin vaimo on -10v nuorempi joten ei kai tässä hätää vielä.
Keskimäärin meillä on aika kova lukema. Yhtä vielä niin ylitetään tuo Erdon tavoitetaso... :D

Minun osalta en kyllä uskalla enää luvata lisää...