Pakolaisuus

Tuollainen ei ole yksityiskohtaista tappamisen valmistelua?

Bond-meininkiä - lupa tappaa. Vasta sitten voidaan todeta että jätkähän olikin tosissaan.

Kunniaväkivalta - mikä kuvottava sana - on Suomessa tosiasia ja yleisempää kuin tiedetään.

Oikeampi termi olisi täysin kunniaton väkivalta. Saatana sukulaiset, veljet ja isät käyvät joukolla täysin viattomien tyttöjen ja naisten kimppuun ja vainoavat, piinaavat, runtelevat pysyvästi ja lopuksi tappavat. Ja Suomen korkein oikeus katsoo, että eipä tuo taida täyttää merkkejä...
Suomessa pitäisi ottaa kylmästi sellainen käytäntö, että jos henkirikoksen yhteydessä saadaan todisteita, että kyseessä on "kunniaväkivalta", niin tuomio napsahtaa automaattisesti murhasta.

Suomessa noudatetaan suomen lakia, jos halua noudattaa hiekkaerämään rautakauden käytäntöjä tai vuoriheimojen verikostotouhuja, niin niitä voi harjoittaa siellä kotimaassa.

Sama touhu näiden kotimaisten "väistämissääntöjen" kanssa. Jos todisteita sukuvihasta tai oikeusjärjestelmän ulkopuolisista perusteista "väistämisestä" yms. touhusta, niin henkirikoksesta automaatisesti murhatuomio.
 
Eikö nämä terroristit voi jo lopettaa tota touhuaan...
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Jospa siinä käykin niin että protestoimaan ryhtyny matkustaja poistetaan?
Tulee muuten protestoijalle kalliiksi....

"Valtaosassa tapauksista protestoijaan ei kohdistu poliisin voimatoimenpiteitä"...mistähän ne tuonkin ovat keksineet. Satavarmasti kohdistuu jos ei ymmärrä itse poistua paikalta...
 

Herman30

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
https://yle.fi/uutiset/3-9725076

Saifuddin Gehishen elämään tuli viime kesällä valonpilkahdus: Hän sai Suomesta töitä. Mökkimajoitusta tarjoava yritys palkkasi hänet apulaiseksi keittiöön ja puutarhaan.
Tänä kesänä Saifuddin palasi samaan työpaikkaan. Kaikki ei kuitenkaan sujunut entiseen malliin. Työpäivät kuluivat, mutta palkasta ei saatu sovittua. – Minulle sanottiin, että heillä ei ole rahaa, mutta voisin jatkaa työskentelyä ilmaiseksi.

Kuluvan vuoden helmikuussa hänen turvapaikkaprosessinsa päättyi käännytyspäätökseen. Saifuddin poistettiin vastaanottokeskuksesta maaliskuussa. Ovien sulkeutumisen myötä Saifuddinista tuli oleskeluluvaton paperiton, jolla ei ole lupaa tehdä Suomessa töitä turvapaikanhakijan tapaan.
Voisi kyllä ilmoittaa mistä firmasta on kyse jotta tietää kuka ottaa töihin laittomia pakolaisia.
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
https://yle.fi/uutiset/3-9725076

Eikös tässä nyt monellakin tavalla täyty kaikenlaisten rikosten tunnusmerkistöt?

Siis kaikkien asianosaisten kohdalla.

@Herman30 postasi samalla hetkellä :D
 

YliKoo

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Taas on pakolaisten puuro pilalla ja kananpojat kuivahtanut. Only for dogs and women, jäi kyllä tällä kertaa mainitsematta.

From first day when we came to Finland till now and we lost our health. And they didn't respect our rights.
This is not. our right.just I want share our situations with you nice Finns.
upload_2017-7-17_15-37-21.png

Gk Haz

We came to Finland to be safe and survival not lost our health and going to death

Gk Haz
When I was in my country terrorism treated me directly, here treat me indirect.
Ratkaisu ruokaongelmiin olisi aivan käden ulottuvilla...

Eira Joutsijärvi
Johanna Lilja-Kattilakoski jos väität että kuka tahansa osaa keittää riisiä, et ole koskaan syönyt turvapaikanhakijoiden tekemää riisiä! Minun pallero keittää maailman parasta riisiä, ei voi puhua samana päivänä suomalaisten keittämän riisin kanssa
:)
Monikulttuurisuus on kallista pelleilyä.

Ei mulla muuta.
 

Vonka

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 3.0

Vääpeli

Ylipäällikkö
Soinihan vetelee ylläreitä hihasta. Tosin se uskaltaa nyt, koska jos homma ei mene hänen mukaan. Hallitus keikahtaa...
Ovela temppu myös piiloutua itä-euroopan maiden selän taakse.
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/35...urvapaikanhakijoiden+uusista+siirroista+EUssa
Soini: Suomi kieltäytyy turvapaikanhakijoiden uusista siirroista EU:ssa
Linda Manner

Ulkoministeri Timo Soinin (uv) mukaan Suomi ei voi sitoutua turvapaikanhakijoiden uusiin sisäisiin siirtoihin EU:n sisällä.
KOTIMAA STT 16:07 0

ANNIINA LUOTONEN

Ulkoministeri Timo Soinin (uv) mukaan Suomi ei voi sitoutua turvapaikanhakijoiden uusiin sisäisiin siirtoihin EU:n sisällä. Ulkoministerikokoukseen osallistunut Soini sanoo, että kaikkien EU-maiden on ensin pidettävä kiinni vanhoista lupauksistaan.

Unkari, Tshekki ja Puola ovat kieltäytyneet noudattamasta EU-maiden yhteistä päätöstä siirtää turvapaikanhakijoita Italiasta ja Kreikasta. Suomi on ottanut vastaan turvapaikanhakijoita lähes parhaiten EU:ssa.

Sisäiset siirrot saattavat nousta uudelleen esiin syksyllä, kun EU-maat pohtivat Italialle annettavaa apua.

Soinin mielestä tilanne syö koko EU:n uskottavuutta.

– Me edellytämme, että sopimuksista pidetään kiinni. Siellä on se 160 000:n pohja, josta pitää ratkaisu löytyä. Sitten jos se löytyy, voidaan katsoa jatkoa. Ennen sitä ei katsota, Soini sanoi Brysselissä.

Sisäministeri Paula Risikko (kok) on arvioinut aiemmin, että Suomikin voi saada syksyn aikana pyynnön ottaa vastaan turvapaikanhakijoita suoraan lähtömaista tai Italiasta, johon on saapunut tänä vuonna 93 000 siirtolaista Välimeren yli.

– Parasta, miten Italiaa voidaan auttaa, on se, että saadaan Libyan tilanne ratkaistua, Soini sanoo.

Risikko ja pääministeri Juha Sipilä (kesk) ovat esittäneet, että Suomi voisi nostaa pakolaiskiintiötään osana eurooppalaista kokonaisratkaisua. Eurooppaministeri Sampo Terho (uv) on kuitenkin tyrmännyt ajatuksen.

Soini sanoo, että pakolaiskiintiötä voidaan muuttaa vain hallitusryhmien yhteisellä päätöksellä.

– Semmoista keskustelua ei käydä julkisuuden kautta, ja jos käydään, se on varmin tapa tyssätä koko asia.

Risikko lupasi vastikään viikonloppuna, että pakolaiskiintiön nosto on esillä syksyn budjettiriihessä.
 
https://yle.fi/uutiset/3-9725076


Voisi kyllä ilmoittaa mistä firmasta on kyse jotta tietää kuka ottaa töihin laittomia pakolaisia.
Kuinka "yllättävää" että juttu on "Puna-Eero" Mäntymaan käsialaa. Kyseisen toimittajan sympatiat kyllä on opittu tuntemaan. Rasmuksen ja RHC:n väki mitä ilmeisimmin pitää miehen informoituna sopivista juttuaiheista.
 
https://yle.fi/uutiset/3-9725076

Eikös tässä nyt monellakin tavalla täyty kaikenlaisten rikosten tunnusmerkistöt?
On tämä kyllä aika absurdia. Yle syytää tunteisiin vetoavaa tarinaa tuutin täydeltä ja vielä muistuttaa lopussa miten "Perustuslain mukaan kaikilla on oikeus "välttämättömään toimeentuloon". Paperittomalle se tarkoittaa esimerkiksi Helsingissä muutamaa kymppiä viikossa, sekä ruokakuponkeja ja bussilippuja, jotka mahdollisesti saa viikkojen odotuksen jälkeen sosiaalitoimistolta." Eli ilman muuta pitäisi päästä nauttimaan lain turvaamista etuuksista, samalla kun kieltäytyy noudattamasta lainvoimaista poistumismääräystä? Eikä verorahoilla toimiva Yle pidä tätä ristiriitaa edes mainitsemisen arvoisena?

Samoissa loppupäätelmissä "Kotiinpaluuta Saifuddin ei pidä vaihtoehtona, niin kauan kun epävakaudet Irakissa jatkuvat." Irakin väkiluku on noin 39 miljoonaa, se kasvaa miljoonalla vuodessa, ja odottaisin että vähintään jonkinasteinen epävakaus tulee olemaan siellä vallitseva asiain tila vielä vuosia eteenpäin. Mitä tässä pitäisi tehdä? Hyväksyä koko 39 miljoonan ihmisen joukko suomalaisen sosiaaliturvan piiriin, vieläpä silloinkin kun viranomaiset ovat katsoneet turvapaikka-anomuksen perusteettomaksi? Maailmaan mahtuu tietääkseni pari muutakin epävakaata maata. Tässähän nousee "maailman sosiaalitoimisto" -liikanimi kerrassaan uudelle tasolle.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös "Vapaaehtoisen paluun hakemukseen piti kirjoittaa määränpääksi “Irak”, mutta Faris kertoo vievänsä perheensä Jordaniaan heti kun mahdollista." Lähempääkin näyttäisi siis löytyvän riittävän turvallisia kohdemaita, joissa kulttuurillinen sulautuminen ja lähi-itäläisellä osaamisella työllistyminen olisi helpompaa (ja byrokratia luultavasti vähemmän jäykkää), mutta ensin pitää kuitenkin kokeilla Suomea. Miksi? Koska tarjolla on pääministerin asunto ja lain turvaama "minimipalkka", joka skarppauksen määrästä riippumatta ylittää irakilaisen keskikuukausipalkan? En nyt väitä, että verovaroilla loisiminen olisi kenenkään geneettinen erityispiirre tai tavoite, mutta irakilaisesta näkökulmasta katsoen suomalaisille listapalkoille pääsy on täysi lottovoitto ja työttömyyskorvauskin vielä kuusi oikein ja lisänumero. Kannattaa siis pistää kuponki vetämään. Turvallistakin täällä kiistatta on vaikkapa Bagdadiin verrattuna. Se ei kuitenkaan voi toimia yleisenä viisumina, jonka nojalla koko Bagdadin tai Irakin väestö saisi halutessaan siirtyä tänne.

Tiedostan kyllä, ettei paperiton nauti suomalaista listapalkkaa eikä myöskään määrämittaista sosiaaliturvaa. Siitähän tämä artikkeli kertoo. Toisaalta paperittomuudella on syynsä ja sillä pitäisi olla myös seurauksensa. Suomi on määrittänyt ne vaatimukset, joiden perusteella tänne voi tulla asumaan - esimerkiksi humanitäärisin perustein kuten henkilökohtaisen vainon takia tai sitten tarpeeksi vakaan, tuottavan työsuhteen perusteella. Suurella osalla maailman väestöstä yksikään näistä vaatimuksista ei täyty, eikä pidäkään, koska avoimet rajat ja hyvinvointivaltio ovat tunnetusti mahdoton yhtälö. Olisiko kohtuutonta odottaa, että Yle tuomitsisi ensin selväsanaisesti laittoman oleskelun, eikä vain sen lieveilmiönä syntyviä pimeitä työmarkkinoita väärinkäytöksineen? Mitkähän muut lain rikkomisen muodot ovat valtion omistaman Ylen erityissuojeluksen, sympatian ja rahankäytön kohteina?

Kamelin selkä on koetuksella, kun ensin maksetaan veroissa tämä hakubingo kaikkine valituskierroksineen ja sen päälle valtion siunaama propaganda, jossa suorastaan glorifioidaan viranomaispäätösten rikkominen. Pitääkö tässä itse lähteä veropakolaiseksi johonkin vähemmän taikaseinähulluun maahan? RHC-väki, rajojen aukojat tai muut "vastuun kantajat" eivät nimittäin näitä viuluja maksa, vaikka kovin innokkaasti ovat piikin aukaisemassa.
 

skärdis

Ylipäällikkö
https://yle.fi/uutiset/3-9725076

Eikös tässä nyt monellakin tavalla täyty kaikenlaisten rikosten tunnusmerkistöt?

Siis kaikkien asianosaisten kohdalla.

Varmaan täyttyy, mutta ennemmin näkisin pointin siinä, että tässäkin Suomen lintukoto tallaa tasan tarkkaan ison maailman askeleita. Kun yhteiskuntaa pesiytyy tuhansia laittomia, paperittomia, toivottomia, väärin tuomittuja (valitse katsantoosi sopivin) ihmisiä, niin syntyy paperittomien työmarkkinat.

Työmarkkinat, joilla ei kysellä lomarahojen tai pekkasvapaiden perään. Eläminen asumisesta lähtien perustuu riistoon ja k*setukseen, sekä jatkuvaan maahanmuuttoviranomaisten pelkoon. Vuosikymmeniä jatkuvana sinne syntyy kouluja käymättömien ja lukutaidottomien lasten sukupolvet jne. Esimerkiksi Espanjan sitrushedelmien tuotanto perustuu merkittävältä osalta tämän ihmisryhmän työpanokseen. USA:ssa osa on ihan sisäsiisteissä hommissa jopa johtavien poliitikkojen kodeissa piikomassa, mutta laittomian emigrantteina siltikin.

Meille on uskoteltu eli valehdeltu, että Suomessa kaikki on toisin. Ei ole, eikä tule olemaan! Tallaamme aivan samaa latua kuin muukin länsimaailma.

Ovet auki -porukka on vahvasti osasyyllinen tähän tulevaisuuteen, koska lietsovat täysin virheellistä mielikuvaa siitä, että Suomeen voisi mukamas jäädä ja täällä pärjätä laittomana siirtolaisena. Ei voi, eikä kykene!

Jos jotain hyvää voi nähdä, niin oletettavasti tuosta sakista iso osa lähtee omia aikojaan vaeltamaan jonnekin eteläisempään Eurooppaan. Meillä pimeiden työmarkkinoiden vähyys on heille varmasti iso ongelma, eikä täällä sääolotkaan oikein kannusta työmaan parakissa asumaan.
 

YliKoo

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
On tämä kyllä aika absurdia. Yle syytää tunteisiin vetoavaa tarinaa tuutin täydeltä ja vielä muistuttaa lopussa miten "Perustuslain mukaan kaikilla on oikeus "välttämättömään toimeentuloon". Paperittomalle se tarkoittaa esimerkiksi Helsingissä muutamaa kymppiä viikossa, sekä ruokakuponkeja ja bussilippuja, jotka mahdollisesti saa viikkojen odotuksen jälkeen sosiaalitoimistolta." Eli ilman muuta pitäisi päästä nauttimaan lain turvaamista etuuksista, samalla kun kieltäytyy noudattamasta lainvoimaista poistumismääräystä? Eikä verorahoilla toimiva Yle pidä tätä ristiriitaa edes mainitsemisen arvoisena?

Samoissa loppupäätelmissä "Kotiinpaluuta Saifuddin ei pidä vaihtoehtona, niin kauan kun epävakaudet Irakissa jatkuvat." Irakin väkiluku on noin 39 miljoonaa, se kasvaa miljoonalla vuodessa, ja odottaisin että vähintään jonkinasteinen epävakaus tulee olemaan siellä vallitseva asiain tila vielä vuosia eteenpäin. Mitä tässä pitäisi tehdä? Hyväksyä koko 39 miljoonan ihmisen joukko suomalaisen sosiaaliturvan piiriin, vieläpä silloinkin kun viranomaiset ovat katsoneet turvapaikka-anomuksen perusteettomaksi? Maailmaan mahtuu tietääkseni pari muutakin epävakaata maata. Tässähän nousee "maailman sosiaalitoimisto" -liikanimi kerrassaan uudelle tasolle.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös "Vapaaehtoisen paluun hakemukseen piti kirjoittaa määränpääksi “Irak”, mutta Faris kertoo vievänsä perheensä Jordaniaan heti kun mahdollista." Lähempääkin näyttäisi siis löytyvän riittävän turvallisia kohdemaita, joissa kulttuurillinen sulautuminen ja lähi-itäläisellä osaamisella työllistyminen olisi helpompaa (ja byrokratia luultavasti vähemmän jäykkää), mutta ensin pitää kuitenkin kokeilla Suomea. Miksi? Koska tarjolla on pääministerin asunto ja lain turvaama "minimipalkka", joka skarppauksen määrästä riippumatta ylittää irakilaisen keskikuukausipalkan? En nyt väitä, että verovaroilla loisiminen olisi kenenkään geneettinen erityispiirre tai tavoite, mutta irakilaisesta näkökulmasta katsoen suomalaisille listapalkoille pääsy on täysi lottovoitto ja työttömyyskorvauskin vielä kuusi oikein ja lisänumero. Kannattaa siis pistää kuponki vetämään. Turvallistakin täällä kiistatta on vaikkapa Bagdadiin verrattuna. Se ei kuitenkaan voi toimia yleisenä viisumina, jonka nojalla koko Bagdadin tai Irakin väestö saisi halutessaan siirtyä tänne.

Tiedostan kyllä, ettei paperiton nauti suomalaista listapalkkaa eikä myöskään määrämittaista sosiaaliturvaa. Siitähän tämä artikkeli kertoo. Toisaalta paperittomuudella on syynsä ja sillä pitäisi olla myös seurauksensa. Suomi on määrittänyt ne vaatimukset, joiden perusteella tänne voi tulla asumaan - esimerkiksi humanitäärisin perustein kuten henkilökohtaisen vainon takia tai sitten tarpeeksi vakaan, tuottavan työsuhteen perusteella. Suurella osalla maailman väestöstä yksikään näistä vaatimuksista ei täyty, eikä pidäkään, koska avoimet rajat ja hyvinvointivaltio ovat tunnetusti mahdoton yhtälö. Olisiko kohtuutonta odottaa, että Yle tuomitsisi ensin selväsanaisesti laittoman oleskelun, eikä vain sen lieveilmiönä syntyviä pimeitä työmarkkinoita väärinkäytöksineen? Mitkähän muut lain rikkomisen muodot ovat valtion omistaman Ylen erityissuojeluksen, sympatian ja rahankäytön kohteina?

Kamelin selkä on koetuksella, kun ensin maksetaan veroissa tämä hakubingo kaikkine valituskierroksineen ja sen päälle valtion siunaama propaganda, jossa suorastaan glorifioidaan viranomaispäätösten rikkominen. Pitääkö tässä itse lähteä veropakolaiseksi johonkin vähemmän taikaseinähulluun maahan? RHC-väki, rajojen aukojat tai muut "vastuun kantajat" eivät nimittäin näitä viuluja maksa, vaikka kovin innokkaasti ovat piikin aukaisemassa.
YLE on valtion virallinen tiedonvälityskanava. Ainoa oikea tulokulma näihin asioihin olisi ihmetellä, miksi laittomasti maassa oleskelevat vielä oleskelevat laittomasti maassa?