Pakolaisuus

Kiusankpl

Kapteeni
Kerrataan nyt tännekin kerran todettu asia:
Ruotsissa alkaa 2.5 viikon päästä ramadan. Saa nähdä pystyykö vassarihallitus kieltämään ramadanin vieton.
Niinpä joka yö, kuukauden ajan viirus leviää koneinsinööripiireissä. Allah suojaa suurimman osan, mutta teholle joutuvia tulee olemaan katastrofaalinen määrä. Tjänare, men….

Miten suomen hallitus aikoo toimia tulevan ramadanin suhteen? Koskeeko ko. juhlan juhlistajia samat poikkeuslait kuin pääsiäisen viettoa..?
 

Oho

Eversti
Niinpä joka yö, kuukauden ajan viirus leviää koneinsinööripiireissä. Allah suojaa suurimman osan, mutta teholle joutuvia tulee olemaan katastrofaalinen määrä.
Hiukan riipuen siita mita Ruotsi tekee nyt mutta on paljon mahdollista, etta ei ole. Ei tule nimittain olemaan potilasvuoteita teholla mille joutua...

Ruotsi on kait jo nyt lahella kapasiteettiaan...Kohta siella rupeaa porukkaa lakoamaan kun hoitopaikat ovat loppu. Toivottavasti Suomi ei solidaarisuuden osotusksena ryhdy ottamaan potilaita Ruotsista kuten pahoin pelkaa tulevan kaymaan...
 
Viimeksi muokattu:

Merten sheriffi

Greatest Leader
Hiukan riipuen siita mita Ruotsi tekee nyt mutta on paljon mahdollista, etta ei ole. Ei tule nimittain olemaan potilasvuoteita teholla mille joutua...

Ruotsi on kait jo nyt lahella kapasiteettiaan...Kohta siella rupeaa porukkaa lakoamaan kun hoitopaikat ovat loppu. Toivottavasti Suomi ei solidaarisuuden osotusksena ryhdy ottamaan potilaita Ruotsista kuten pahoin pelkaa tulevan kaymaan...
Svedu on Hannu hanhi. Ruotsissa alkaa starttaa kesää helteineen jo kun täällä vielä iskee takatalvea. Jos virus hidastuu siellä, niin kapasiteetti kestää.
 

Falangi

Kenraali

Herman30

Greatest Leader
Ensikertalaisena siitä menee automaattisesti puolet pois ja jos vielä on kiltisti kiven sisällä niin voi vielä lyhentää.
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Huoltaja yllätti lapsenraiskaajan kesken rikoksen – ikkunasta paennut mies jäi kiinni lentokentällä

  • Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi Safaa Qasim Zaeem Almojibin, 42, viiden vuoden vankeusrangaistukseen.
Uutinen ei jostain syystä kerro sitä, että onko 42-vuotias SQZA alaikäinen tarhapaikanhakija vai ei?

Syystä tai toisesta en hämmästyisi yhtään jos olisi.
 

miheikki

Respected Leader
Lisäpohdintaa eiliseen uutiseen.

PERJANTAI 17. HUHTIKUUTA 2020
Maahanmuuttokriittiset ovat yhteiskuntamme eliittiä

Helsingin yliopistossa on tehty äärimmäisen mielenkiintoinen tutkimus, jossa on selvitetty nuorten aikuisten (eli 18-29-vuotiaiden) suomalaisten asenteita. Siinä saatu tulos kumoaa jälleen kerran monien ns. suvaitsevaisten hellimän ajatuksen syrjäytymisen ja maahanmuuttovastaisuuden välisestä yhteydestä osoittamalla, etteivät maahanmuuttokriittiset ole köyhiä tai työttömiä, vaan hyvin koulutettuja, korkeatuloisia ja henkisesti hyvin voivia henkilöitä.

Tutkimuksen tiedotteessa arvellaan tästä ikäluokkansa eliitistä, että "he puolustavat vahvasti vallitsevaa hierarkiaa ja siten omaa asemaansa."

Itselleni tuli kuitenkin mieleen vaihtoehtoinen tai tutkijan omaa näkemystä täydentävä selitys, jonka mukaan tämä nuorten aikuisten osa ei ole sattumalta eliittiä, vaan siksi, että siihen kuuluvat ikäluokan kyvykkäimmät. Siksi se on hankkinut muita paremman koulutuksen, tulotason ja hyvinvoinnin. Ja siksi sen valmiudet ymmärtää nykyisen kaltaisen leväperäisen maahanmuuttopolitiikan tuhoisat seuraukset ovat paremmat kuin muilla.

Tutkimus osoitti myös, että maahanmuutto oli äärimmäisen polarisoiva tekijä nuorten keskuudessa. Ainakaan itselleni tämäkään tulos ei ollut kovin yllättävä, vaan nuorten aikuisten vanhempana olin hyvinkin selvästi tietoinen asiasta.

Tutkimuksen mukaan suurin ideologinen ryhmittymä olivat maahanmuuttoon ja tuloeroihin myönteisesti, mutta sosiaalietuuksiin kielteisesti, suhtautuvat oikeistoliberaalit (44 %). Tämä ryhmä oli näkemyksiltään myös kaikista maltillisin.

Toiseksi suurin ryhmä olivat oikeistokonservatiivit (23 %), joille tuloerot ja vahva armeija olivat tärkeitä, mutta suhtautuminen maahanmuuttoon, ympäristönsuojeluun ja sosiaalietuuksiin oli kielteinen. Kolmantena tulivat vasemmistokonservatiivit (18 %), jotka suhtautuivat erittäin kielteisesti maahanmuuttoon, mutta kannattivat sosiaalietuuksia ja vastustivat tuloeroja.

Pienimmän ryhmän muodostivat vasemmistoliberaalit (15 %), jotka noudattivat nykyisten vallanpitäjien näkemyksiä. Toisin sanoen he olivat vahvasti maahanmuuttomyönteisiä, kannattivat ympäristönsuojelua ja sosiaalietuuksia ja suhtautuivat kielteisesti tuloeroihin ja vahvaan armeijaan.

Sukupuolittain tarkasteltuna miehistä joka kolmas oli oikeistokonservatiivi ja joka kymmenes vasemmistoliberaali. Naiset sen sijaan olivat yliedustettuina vasemmistoliberaaleissa ja aliedustettuina oikeistokonservatiiveissa.

Puolueittain tarkasteltuna Kokoomuksen, Keskustan, SDP:n ja Vasemmistoliiton kannattajat jakaantuivat talouskysymyksissä puolueiden linjojen mukaisesti vasemmistolaisiin ja oikeistolaisiin, mutta hajaantuivat arvoliberalismin ja -konservatismin kesken. Sen sijaan Vihreiden ja Perussuomalaisten kannattajat olivat vahvasti joko liberaaleja tai konservatiiveja arvokysymyksissä, mutta jakaantuneita talouskysymyksissä.

Tutkimuksen tehnyt Rasmus Mannerström otti kantaa myös Perussuomalaisten suureen kannatukseen: "nähdäkseni syy Perussuomalaisten suureen suosioon tällä hetkellä on nimenomaan, että he profiloituvat ainoana voimakkaasti konservatiivisena mutta sekulaarina puolueena. Mitä enemmän poliittinen keskustelu keskittyy sosiokulttuuristen kysymysten ympärille, sitä enemmän tulevat etenkin Perussuomalaiset, mutta osin myös Vihreät, houkuttelemaan kannattajia kaikista muista puolueista".

Minun käsittääkseni tämä johtopäätös on täysin oikea ja alleviivaa sitä, kuinka hukassa Suomen perinteiset suurpuolueet ovat flirttaillessaan maahanmuuton aiheuttaman haasteen edessä tosiasioiden sijasta poliittisen korrektiuden kanssa. Samansuuntaisen linjauksen on aiemmin tehnyt myös Jussi Halla-aho (ps).


Aineisto on kerätty ennen syksyn 2015 matutulvaa. Liekkö 5 vuotta tulvan jälkeistä aikaa muuttanut asenteita?

Tulos selviää tutkimuksesta, jossa tarkasteltiin 18–29-vuotiaiden asenteita vuoden 2015 eduskuntavaalien kynnyksellä. Tutkimus tehtiin Helsingin yliopiston Svenska social- och kommunalhögskolanissa.
 

Lapinukko

Kenraali
Kyllä tässä onkin "solidaarisuusveroja" maksettu ja lasku vaan kasvaa. Kummasteleeko joku jos ollaan kriittisiä.

En tykännyt yhtään kun Suomen sisäministerikin olisi mennyt mukaan sulttaanin masinoimaan "pakolaiskriisiin".
 

Merten sheriffi

Greatest Leader

Ässä

Kersantti
Jaaha. Loppunäytös taitaa olla vielä näkemättä...

Kuinkas ollakkaan... Kuurot rahankerääjät junissa ja marketeissa eivät olekaan kuuroja, sokeat näkevätkin vähintään kohtalaisesti, ja kuolleetkin heräävät henkiin! Sellaisia velikultia nämä kovia kokeneet poloiset, joille eläkeläiset markettien edustalla jakelee seteleitään, ovat.

Mitäs muita tulonsiirtokanavia näille vielä keksittäis?

Ohisalolle varmasti ilouutinen, kun ei tarvitse enää hävetä.
 

Iso-Mursu

Respected Leader

KRP epäilee: Surmatuksi väitetty irakilaismies onkin elossa – Ihmisoikeustuomioistuin tuomitsi Suomen aiemmin miehen palautuksesta

KRP epäilee törkeää petosta ja törkeää väärennöstä.
Kuva: Heikki Saukkomaa

1587576865786.png

Julkaistu: 18:51
Valittajan mukaan hänen isänsä kuoli Irakissa pian palautuksen jälkeen. KRP uskoo miehen olevan elossa.

Keskusrikospoliisi tiedottaa aloittaneensa esitutkinnan epäillyistä törkeästä petoksesta ja törkeästä väärennyksestä liittyen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) Suomea koskevaan langettavaan päätökseen. EIT antoi langettavan päätöksen Suomea koskevassa ihmisoikeusvalitusasiassa 14.11.2019.

EIT:n ratkaistavaksi viedyssä asiassa oli kyse siitä, että Suomesta kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut henkilö olisi surmattu kotimaassaan Irakissa pian paluunsa jälkeen. EIT:n käsittelyä pyysi kuolleeksi väitetyn henkilön lähiomainen, joka kertoi Suomen menettelyn ja omaisen kohtalon aiheuttaneen hänelle huomattavaa kärsimystä.

Langettavassa päätöksessään EIT katsoi, että Suomi oli rikkonut menettelyssä Euroopan ihmisoikeussopimuksen artikloja 2 ja 3, jotka käsittelevät oikeutta elämään ja kidutuksen kieltoa. EIT kiinnitti päätöksessään erityistä huomiota siihen, että Suomen viranomaiset eivät olleet tehneet tulevaisuuden uhan arviointia asianmukaisesti.

EIT:n mukaan Suomen viranomaisten tekemä arviointi siitä riskistä, jolle valittajan isä altistuisi Irakiin käännytettynä, ei vastannut laadultaan mainittujen ihmisoikeus artikloiden vaatimuksia.

EIT katsoi, että viranomaiset olivat tai niiden olisi tullut olla tietoisia siitä, että valittajan isä saattaisi altistua hengenvaaralle tai voisi olla vaarassa tulla kaltoin kohdelluksi palattuaan Irakiin.

Poliisi epäilee, että langettavaan päätökseen johtaneet asiakirjat ovat väärennettyjä ja että kantajan lähiomainen olisi elossa.


– Keskusrikospoliisi on tehnyt tiedonhankintaa asiaan liittyen ja muun muassa Irakista on saatu vastaus sinne lähetettyyn oikeusapupyyntöön. Asiassa on suoritettu kuulusteluja ja yksi henkilö on pidätetty, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo Keskusrikospoliisista.

KRP on tehnyt asiassa yhteistyötä Valtakunnansyyttäjän toimiston kanssa.
 
Top