Pakolaisuus

CarriE66

Kapteeni
Kymmenet tuhannet asekuntoiset suomalaismiehet pakenevat Helsingistä Tokioon anomaan turvapaikkaa jättäen omaisensa taakseen kun laivamatka Suomenlahden yli on niin raskas ja vaarallinen naisille ja lapsille. Eivätkä he voi paeta Tampereelle koska siellä paikallinen militia lahtaisi heitä vesurit kädessä? Miksi minun on vaikea kuvitella tätä tänne.
Minun on vaikea kuvitella vastaavanlaista edes Irakiin...
 

Benelli

Ylipäällikkö
Miten sotilaskarkuruus liittyy Suomi-skenaarioon? Kymmenet tuhannet asekuntoiset suomalaismiehet pakenevat Helsingistä Tokioon anomaan turvapaikkaa jättäen omaisensa taakseen kun laivamatka Suomenlahden yli on niin raskas ja vaarallinen naisille ja lapsille. Eivätkä he voi paeta Tampereelle koska siellä paikallinen militia lahtaisi heitä vesurit kädessä? Miksi minun on vaikea kuvitella tätä tänne.
Muualla Suomessa saattaisi odottaa 4 vuoden vankeus tai enemmän jos on avustanut vihollista. En nyt ota siihen kantaa paljonko näitä veijareita olisi ja antaisiko mikään maa näille turvapaikkaa.
 

pstsika

Haukka
Lahjoittaja
image[1].jpg
 

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Nimimerkki akez kirjoitti Hommafoorumilla.


http://hommaforum.org/index.php/topic,107272.msg2069387.html#msg2069387
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/11/03/merkel-total-ueberfordert-kanzlerin-stuerzt-deutschland-ins-chaos/

Saksalaislehti raportoi Saksan tilanteesta ja Merkelistä ...

Lainaus
Merkel ylirasittunut: Kansleri syöksee Saksan kaaokseen

Angela Merkel lähettää entistä aavemaisempia viestejä maailmalle: Saksan täytyy pitää rajansa avoinna, että vältettäisiin sota Euroopassa. Näin hän lietsoo paniikkia ja pelkoa. Ajatus pakolaisten sullomisesta kollektiivisiin karkotusleireihin on mieletön.

Deutsche Wirtschafts Nachrichten 3.11.2015 juttu saksaksi


Angela Merkeliltä yhä oudompia esityksiä: Joko kohta kellot soivat viimeisen kerran? (Foto: dpa)

Poliittiset tarkkailijat ovat kummissaan, mikä Angela Merkeliä vaivaa. Kansleri on "sekaisin" kirjoittaa Neue Zürcher Zeitung ja puhuu jopa "Merkelhämärästä" (Merkeldämmerung[1]).

Kanslerin viestit ovat tosiaan muuttuneet entistä hullummiksi: Aluksi hän avasi rajat kaikille. Kun vapaaehtoistyöntekijät olivat sitten jo palamassa loppuun hän viestitti heille: Me pystymme tähän! (Wir schaffen das!). Lopulta hän otti esiin "isäjumalan", joka oli tuonut hänen eteensä tämän ongelman. Nyt hän sanoo: Jos Saksa sulkee Itävallan vastaisen rajansa, niin uhkana ovat sotilaalliset yhteenotot Euroopassa.

Tämä lausunto on erityisen outo: Mikä on saanut kanslerin kylvämään saksalaisten keskuuteen pelkoa ja paniikkia? Saksan liittokanslerin antama julkinen lausunto sodasta Euroopassa on vastuutonta. Joko hän ei tiedä mistä hän puhuu - se olisi paha juttu.

Tai vielä pahempaa olisi, jos kanslerilla olisi todellisia tietoja sotilaallisesta vaarasta - mutta sitten hän ilmoittaa lausuntojensa säikäyttämille kansalaisille, että koska sota uhkaa, niin rajat täytyy pitää auki. Jokaisen normaalin ihmisen reaktio tällaiseen uhkalausuntoon olisi tietenkin, että hän haluaisi rajat suljettavan mitä pikemmin - jos sota todella uhkaa.

CDU:n konkreettiset poliittiset "ratkaisuehdotukset" ovat myös aavemaisia. "Transit-vyöhykkeitä" koskevassa paperissa todetaan:

"Näillä transit-vyöhykkeillä turvapaikanhakijat, jotka ovat tulleet turvallisista maista, joilla on maahantulokielto, uusintahakemus ja ne jotka eivät ole yhteistyövalmiita, tullaan käsittelemään nopeutetussa turvapaikkakäsittelyssä sisältäen oikeuskäsittelyn ja palautuksen. Menettelytavan suunnitellaan olevan tiukasti lentokenttäkäytäntöjen mukainen, mikä ei Saksan perustuslakioikeuden mukaan ole mikään pidätyskeskus (säilö).

Tämä ajatus on täysin mieletön. Sivuuttaen tässä tuollaisen karkotusleirin epäinhimillisyyden: Kuinka Merkel kuvittelee toteuttavansa tämän käytännössä? Kaikki, jotka tullaan lähettämään takaisin sullotaan leiriin - myös ne, jotka ovat tulleet Saksaan viikkoja matkaten Merkelin kutsua seuraten, sekä onnellisten pakolaisten kanssa otettujen selfie-kuvien kutsumana? Luuleeko Merkel tosiaan, että tuhannet ihmiset, jotka on virallisesti syösty toivottomuuteen, tulevat säyseästi istumaan leireissä ja sitten pää painettuna noudattamaan poliisin kohteliasta määräystä poistua maasta? Eikö pikemminkin ole odotettavissa, että ihmiset tulevat jatkossa karttamaan viranomaisia, koska heitä ei ymmärrettävästi tulla internoimaan? Eikö tämä ole kehotus kaikille ryhtyä oleskelemaan maassa laittomasti?

Jo nyt "normaalien" leirien tilanne on äärimmäisen kriittinen - sillä leireissä esiintyy jatkuvasti väkivaltaa ja eri ryhmien väliset vihamielisyydet voivat milloin tahansa johtaa räjähdykseen. Viime päivien aikana on nähty useaan otteeseen, että pakolaisten hermostuneisuus on johtanut siihen, että he eivät pidä viranomaisia enää minään rajoitteina. Tuleeko Merkel lähettämään Bundeswehrin leireihin? Jo nyt poliisi haluaa väkivaltaisten yhteenottojen sattuessa armeijan paikalle, koska muuten tilanteen hallinta voidaan menettää.

Syynä tähän katastrofaalisen tilanteeseen on Merkelin pakolaisille ja maahantuloon halukkaille antama vastuuton "kutsu". Hän antoi heille internetin välityksellä miljoonat ihmiset tavoittaneen lupauksen - jota hän ei tietenkään kykene pitämään. Kanslerin lupaus antoi - tosin kuin saksalaisten enemmistölle - pakolaisille uskoa. He toivoivat onnistuvansa. Nyt he ovat loukussa - yhdessä loppuun palaneiden viranomaisten ja avustusorganisaatioiden kanssa. Merkel istuu yhä kanslerinhallinnon rakennuksessa, omassa maailmassaan. Tyytymättömyys kasvaa unionissa (CDU/CSU). Euroopassa aiemmat partnerit pudistelevat vain päitään. Kaikki vain ihmettelevät: Kuinka kauan vielä?
------

[1] Jumalten tuho (Götterdämmerung) on Richard Wagnerin säveltämä ooppera. Oopperan saksankielinen nimi ”Götterdämmerung” tarkoittaa sanatarkasti käännettynä ”Jumalten hämärää”. Jumalten tuho on Nibelungin sormus -tetralogian viimeinen osa. Lähde: Wikipedia.


Lihavoinnit kuten alkuperäisessä jutussa.
 

Iso-Mursu

Ylipäällikkö
Hyviä kommentteja tuolla. Esimerkiksi kommentti oikeiden vastauksien opettelemisesta, tai se että jos päätyisi Tokioon niin varmaan palauttaisivat Tampereelle, kun Helsinki on se ainoa turvaton paikka Suomessa (Tokio oli hyvä esimerkki, sillä heillä on oma filosofiansa, kuten tässäkin aiheessa on todettu).


Sinun pitää olla uudessa kotimaassa tarpeeksi eksoottinen jotta palvelu pelaa. Pitää siis mennä maahan jossa blondin sijasta tarjolla on tummia tai "keltaisia" naisia.

Se on muuten jännä juttu kuinka konservatiiviset arvot omaava mamu ei ole yhtään juntti, toisin kuin konservatiiviset arvot omaava kantis. Lähi-idässä ja Afrikassa kun ei ole samat arvot vallalla kun täällä.
Ite minkä kuvan on maailmalta saanut, niin ylipäätään suomalainen rivikansalainen on aika vappaa mielinen ja moderni
 

Rauhantekijä

Ylipäällikkö
Poliittiset tarkkailijat ovat kummissaan, mikä Angela Merkeliä vaivaa. Kansleri on "sekaisin" kirjoittaa Neue Zürcher Zeitung. Kanslerin viestit ovat tosiaan muuttuneet entistä hullummiksi
Olis vaan Merkelin kannattanut uskoa heti ensimmäiset varoitukset mitä asiasta annettiin. Kun tulella leikkii, niin vatsahaavanhan siitä saa.
On aivan selvää, että Merkeliä kohtaa lumipalloefekti tämän ongelman kanssa, hän ei löydä ratkaisua pahenevassa asiassa ja poliittinen ura tyssää tähän.
Katseet voi jo keskittää siihen millainen ratkaisu ja keiden johtama tulee Saksasta seuraavana. Joka tapauksessa se on oleva sellainen, mikä vihdoin pysäyttää -hyvällä tai pahalla- tämän raavaiden miesten invaasion.
 

Geronimo

Ylipäällikkö
Poliittiset tarkkailijat ovat kummissaan, mikä Angela Merkeliä vaivaa. Kansleri on "sekaisin" kirjoittaa Neue Zürcher Zeitung ja puhuu jopa "Merkelhämärästä" (Merkeldämmerung[1]).

Eiphän tuosta ole kauaakaan kun täti Merkel väitti Putiinin seonneen sitä en yhtään epäile etteivät kumpikin olisi menettäneet järkeään kun sama näyttää olevan tahti Suomessakin.
 

VanhaPate

Eversti
Tanskalaiset tylyttää Ruotsia.

Ministerit tylyttävät Ruotsia: "Tultava toimeen äärilempeän pakolaispolitiikan kanssa"
ARNO RYDMAN
9 minuuttia sitten(päivitetty 8 minuuttia sitten)
Ruotsin ja Tanskan välille syttyi sanasota pakolaispolitiikasta.


  • Ruotsiin saapuneet irakilaismiehet odottavat junaa Tukholman keskusrautatieasemalla.

    (Lehtikuva/Jussi Nukari)
Ruotsin maahanmuuttoasioista vastaava ministeri Morgan Johansson sanoi torstaina, että Ruotsiin Saksasta ja Tanskasta tulevien pakolaisten määrä on niin suuri, että kaikille ei ehkä voida enää taata majoitusta.

– Rajoillemme saapuvat saattavat saada ilmoituksen, että emme pysty järjestämään majoitusta. He voivat siten järjestää majoituksen itse tai palata Saksaan tai Tanskaan, Johansson sanoi tiedotustilaisuudessa, kertoo The Local.

Tanskalaispoliitikot eivät ilahtuneet Johanssonin ilmoituksesta. Tanskassa pakolaisten määrää on pyritty pitämään alhaisena. Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on puolestaan erittäin avointa.

Tanskan maahanmuutto- ja integraatioministeri Inger Støjbergin mukaan Johanssonin kommentti ei ollut sovelias.

– Ruotsi on asettanut itsensä tähän tilanteeseen tekemällä äärimmäisen lempeää maahanmuuttopolitiikkaa. Pakolaisten ohjaaminen toisiin maihin ei ole ratkaisu. Toivottavasti ruotsalaiset ottavat realistisemman lähestymistavan tilanteeseen, Støjberg sanoi Jyllands-Postenille.

Tanskan ulkoministeri Kristian Jensenin mukaan jokainen maa on valinnut oman tapansa hoitaa pakolaiskriisiä. Ruotsalaiset ovat valinneet omansa ja nyt heidän on tultava toimeen sen kanssa, Jensen totesi TV2:lle.

Ruotsiin odotetaan saapuvan tänä vuonna 190 000 turvapaikanhakijaa. Tanska odottaa vastaanottavansa 20 000 pakolaista.
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Ruotsi Tanksa pakolaiset-42964
 

Rauhantekijä

Ylipäällikkö
Tanskalaiset tylyttää Ruotsia.
Tylytystähän siitä seuraa kun kaksi erilaista politiikkaa kohtaa toisensa: tanskalaisten "transit"-politiikka vs. ruotsalaisten "välkommen" -politiikka.

..tai...

Oliskohan niillä sittenkin aika samanlainen politiikka? Tanskalaisten mielestä heidän itsensä harjoittaama naapurille työntävä siirtolaispolitiikka sopii kyllä Tanskalle, mutta heidän mielestään se ei sovi Ruotsille.
"Pakolaisten ohjaaminen toisiin maihin ei ole ratkaisu" -Støjberg sanoi Jyllands-Postenille.
 
Viimeksi muokattu:

Hakare

Kersantti
Yhdelle takaisku, Enricolle kenties onnenpotku.

Alalle näyttää siis pyrkivän rahamiesten lisäksi myös pers'aukisia toimijoita,

Nurmeksessa paikallinen rahvas odottelee tietoja Bomban matkailutoiminnan kohtalosta. Tunnettu superkiinteistömoguli Amerikan maalta palannut Enrico Ruuskanen on ostamassa Bombaa pilkkahinnalla (1,1M€, 11 hehtaaria Pielisen rantaa, Bomba -talo, kylpylähotelli ym. ym.). Syyskuussa Enrico tarjosi Kotkassa sijaitsevasta Myllyhovista 750.000€, mutta ei nokittanut tuota 900.000€:n tarjousta. Nyt voi tämä "röttelö -kuntoinen" kiinteistö hyvinkin päätyä Enricon rahantekokoneeksi ja hyvin maksavat vuokralaisetkin jo valmiina. Rekisteritietojen mukaan Enricolla ja häneen liittyvillä firmoilla ei näyttäisi olevan riittävästi pätäkkää näihin ostoksiin, mutta supliikkimiehenä lienee ylipuhunut jonkun pankinjohtajan siinä missä Bombaa myyvän Jukolan osuuskaupan toimitusjohtajattarenkin.

Nurmeksessa jännitetään riittääkö Enricon mielenkiinto enää Bomban ostoon. Enrico on kuulemma arvovaltaisen tahon mukaan rakastunut Bombaan ja haluaa kehittää siitä "modernin karjalaiskylän", jolla olisi vetovoimaa jopa Euroopan turistimarkkinoilla. Tämä sama arvovaltainen taho torjuu ehdottomasti epäilykseni, että Bomban kylpylähotelli joutuisi Maahanmuuttoviraston majoituskohteeksi, hotelli Aavarannan ja Myllyhovin tapaan.

Ken elää, se näkee.

http://yle.fi/uutiset/vanha_rottelo_myytiin_hurjaan_hintaan_turvapaikanhakijoiden_ansiosta__huonosti_kavi_hyvin_poikkeuksellista/8437361

YLE Kotimaa 6.11.2015 klo 15:12 | päivitetty 6.11.2015 klo 16:17
Takaisku hätämajoituksessa – 900 000 euron kaupat peruuntuivat
Jo sovittu kauppa Haminassa sijaitsevasta Myllyhovin entisestä vanhainkodista raukesi, kun maksua kiinteistön ostaneelta yhtiöltä ei kuulunut. Poikkeuksellisen kaupan raukeamisesta tekee se, että kiinteistössä toimii turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus.

Kuva: Petri Lassheikki / Yle

Turvapaikanhakijoiden hätämajoitusyksikkönä toimivasta Haminan Myllyhovin entisestä vanhainkodista ei syntynyt kauppaa määräaikaan mennessä. Haminan kaupunginhallitus oli asettanut UP Suomi Oy:lle takarajaksi perjantain puolipäivän kauppahinnan maksulle. Noin 900 000 euron suuruista summaa ei kuitenkaan kuulunut.

Poikkeuksellisen kaupan raukeamisesta tekee se, että UP Suomi Oy on sopinut yhdessä Maahanmuuttoviraston kanssa turvapaikanhakijoiden hätämajoitusyksikön toiminnasta Myllyhovissa. Yksikön toiminnasta vastaa käytännössä SPR:n Kaakkois-Suomen piiri.

Kaupunki vaatii UP Suomi Oy:tä lopettamaan välittömästi toiminnan entisessä vanhainkotikiinteistössä. Silti hätämajoitusyksikön toimintaa ei lakkauteta. Kaupunki on jo ollut yhteydessä SPR:n ja Maahanmuuttovirastoon.

– Mitään äkkiliikkeitä ei ole tarvetta tehdä hätämajoitusyksikön suhteen. Tilanne on se, että kaupunki on väliaikaisesti vuokranantajana Maahanmuuttovirastolle. Emme ole vielä tehneet sopimuksia. Mennään tässä rauhassa viikonlopun yli ja katsotaan sitten, sanoo Haminan kaupunginjohtaja Hannu Muhonen.

Kauppaa hierotaan edelleen
Hamina vuokraa Myllyhovia Maahanmuuttovirastolle 1 000 euron vuorokausihinnalla. Summa on sama, jonka kaupunki on veloittanut UP Suomi Oy:ltä.

Silti Haminan kaupunki ei ole luopunut tavoitteestaan myydä Myllyhovia. Kaupungista on jo oltu yhteydessä kiinteistöstä tarjouksen jättäneisiin kahteen tahoon.

– He ovat olleet kiinnostuneita hieromaan kauppaa, sanoo kaupunginjohtaja Muhonen.

Myllyhovin entistä vanhainkotikiinteistöä on yritetty myydä jo neljä vuotta. Kiinteistöä pidetään varsin huonokuntoisena.

Hyvin poikkeuksellista
Kaupunginjohtaja Hannu Muhonen pitää Myllyhovin ympärille syntynyttä vyyhtiä hyvin poikkeuksellisena. UP Suomi Oy sopi hätämajoitusyksikön perustamisesta Maahanmuuttoviraston kanssa, vaikka kauppaa Myllyhovista ei oltu sinetöity loppuun saakka.

– Tämä on hyvin poikkeuksellista. Pitää kuitenkin muistaa tilanne. Turvapaikanhakijat tulivat nopeasti viikonlopun aikana. Heidät laitettiin bussiiin Torniossa kohti etelää eikä ollut tietoa, mihin he menevät.

– Maahanmuuttovirasto on sisäasianministeriön alaista toimintaa. Ministeriön toiminta tähtää maan turvallisuuteen. Siinä olemme sataprosenttisesti mukana, lisää Hannu Muhonen.

Myllyhovista kertoi ensin Kymen Sanomat.
 

Tetra

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 2.0

baikal

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
No tuo Nurmeksen case on sellainen, että Bomba Oy:n nykyinen omistaja Jukola on melko himokas pääsemään eroon yhtiöstä. Se tuli vähän höpsösti Jukolan syliin reilu 10 vuotta sitten ja tappiokierre on ollut kyykkäysluokkaa. Kun itäturistien virta käytännössä ajoi seinään pari vuotta sitten, se paljasti karulla tavalla, missä kunnossa matkailuyhtiön liiketoiminta on. Enricon tarjous Jukolalle oli kuin taivaan lahja, mutta kaupunki ei innostunut lainkaan. Alue, jossa liiketoiminta sijaitsee on kaavoitettu VAIN matkailukäyttöön. Nurmeksen parhaiden käytäntöjen mukaan Bombasta onkin taas perusteellinen, noin 10 vuoden välein toistuva pakollinen vääntö käynnissä. Lopputulos on historian opetusten perusteella lähinnä murheellinen, erityisesti veronmaksajia on osattu joka kerta muistaa vaatimuksilla.

Jos tuota liiketoimintaa vielä hetken kursii kasaan. Käyttöasteet ovat halvoillakin hinnoilla lähinnä surullista katsottavaa. Työläisiä kuhnii joukoittain työvuoroissa syystä, jota en tohdi tässä esittää. Jos joku pitää UKKn aikoja kavahduttavina, niin paremmaksi osataan panna tässä kohtaa. Koko rakennuskanta suorastaan huutaa lujaa peruskorjaamista, tarve ollee luokkaa 3 miljoonaa euroa kaikkineen. Mikä yhtiö lähtee tuollaiseen, kun mitään takeita turistivirroista ei ole? Juuri niin, ei mikään. Ette ikinä uskoisi kaikkia tämän casen vivahteita, vaikka itse Ukko Tapio teille ne esittäisi kuuden tunnin kalvosulkeisilla.

No, koska olen kiva heppu, niin kevennän hieman tätä synkkää yksinpuhelua, joka tuskin ketään edes kiinnostaa. Pakolaiskäyttöön en usko tätä kaavaillun lainkaan, kyllä yritys on ja oli ihan muu. Maailma on raadollinen mesta ja joskus tarkoitus pyhittää keinot. Ja sitten se anekdootti kevennykseksi. Eräs entinen valtionpäämiehistämme on vieraillut ko. mestassa. Elävänä legendana tuolla pienellä paikkakunnalla elää seuraava: "älkää antako ukolle viinaa, se kusee alleen". Näin väitetään ukon adjutantin käskeneen baarimikkoa. Baarimikko ei uskonut käskyä. Jne.
 

Vonka

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 3.0
Rajavartiolaitoksen normipäivä:

Rajan PV281 hälytettiin jälleen tehtävään Kreikassa 4.11. klo 23:15. Mukana oli myös Kreikan rannikkovartioston partiovene. Suomalainen partiovene löysi merestä heti 6 ihmistä. Lisäetsintöjen jälkeen löytyi 4 lisää, joista yksi oli menehtynyt lapsi. Akuutin pelastustehtävän lisäksi PV281 turvasi yön aikana arviolta 110 henkilön merimatkan rantaan. Yön aikana suomalaiset evakuoivat vielä 16 henkilöä huterasta pienestä kumiveneestä

http://www.raja.fi/tietoa/tiedotteet/1/0/suomen_rajavartiolaitoksen_partiovene_jalleen_yollisessa_pelastustehtavassa_kreikassa_63554

Eteläsatamassa yritetään pitää kiinni menneistä hyvistä ajoista. Mallia voisi suositella Tornioonkin.

Rajavartiolaitoksen Suomenlahden merivartioston rikostorjuntayksikkö paljasti maanantaina 2.11.2015 kaksi laittoman maahantulon järjestämistapausta Helsingin Eteläsatamassa. Kolme henkilöä otettiin kiinni.

Toisessa tapauksessa kahden henkilön epäillään tuoneen laittomasti Ruotsista Suomeen yhden henkilön. Molemmat epäillyt on vangittu todennäköisin syin epäiltynä laittoman maahantulon järjestämisestä.

Toisessa tapauksessa puolestaan yhden henkilön epäillään tuoneen laittomasti Ruotsista Suomeen yhteensä kolme henkilöä. Epäilty on myöntänyt syyllisyytensä.

Eteläsatamassa syyskuussa paljastetun törkeän laittoman maahantulon järjestämisen esitutkinta jatkuu

Rikostorjuntayksikkö kertoi tiedotteessaan 2.10.2015 Helsingin käräjäoikeuden vanginneen kaksi henkilöä todennäköisin syin epäiltynä törkeästä laittoman maahantulon järjestämisestä. Henkilöt otettiin kiinni 29.9.2015 Eteläsatamassa. Henkilöt ovat edelleen vangittuina.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että taustalla on Ruotsista käsin toimiva rikollisorganisaatio, jonka epäillään tuoneen yhteensä 25 henkilöä Ruotsista Suomeen kesän ja syksyn aikana.

Tähän tapaukseen liittyen, Ruotsissa tehtiin Rajavartiolaitoksen oikeusapupyynnöllä keskiviikkona 4.11.2015 kotietsintöjä sekä kuulusteluja.

Tapauksen esitutkinta jatkuu.

Rikostorjuntayksikkö on kahden viimeisen viikon aikana avannut yhteensä seitsemän esitutkintaa rikosnimikkeellä laittoman maahantulon järjestäminen. Eteläsataman lisäksi laittoman maahantulon järjestämistapauksia on paljastettu myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla.


http://www.raja.fi/tietoa/tiedotteet/1/0/rajavartiolaitos_on_paljastanut_laittoman_maahantulon_jarjestajia_helsingin_etelasatamassa_63545#.Vj0GQEOaygE.twitter
 

Fremen

Ylipäällikkö
Vahan vanhempi artikkeli mutta kun olen noista itse nakemistani iRakkien tatskoista vouhannut jo vahasen aikaa niin naista voisi soumi-poliisit aloittaa... jos nappaa yhtaan:

http://www.stripes.com/news/tattoos-not-a-badge-of-honor-for-iraqis-1.93301

upload_2015-11-7_17-7-23.jpeg

antisemitismin nyt luulis olevan itsestaanselvaa jopa soumilaiselle skoudelle... mutta varmaan kuitenkaan ei. Koska virka-palli (yksi ja ainoa elakkeeseen saakka, sitten "Paaterot"...:confused:)

Akkuhapolla yritetty poistaa vankilatatskoja...

ps. Ilman Puskamestaria taa ketjuhan alkaa jopa loytamaan foorumin normaalin vuorokausirytmin!
 
Top