Pakolaisuus

Geronimo

Ylipäällikkö
Saksassa viranomaiset ovat joutuneet myöntämään pakolaismiehille oikeuden nukkumaan lapsivaimonsa kanssa, vaikka se on vastoin maan lakia.
Oikeusvaltiossa tämä toiminta johtaisi varmasti syytteeseen ja "lapsivaimon" huostaanottoon ja miehelle tuomioon, nooh eihän EU maat olekkaan oikeusvaltioita kuin puheissa, lapsenraiskaajan ihmisoikeudet on tässä arvoyhteisössä arvokkaimmat kuin lapsen oikeus lapsuuteen ilman seksuaalista hyväksikäyttöä.
 

Tuonen Tytti

Kersantti
Kehitys kehittyy mutta Islamilaisissa maissa kuten esim. Iranissa on omat juttunsa ja ne ovat soluttautamassa euroopaan? ...No Vihreäliike on tästä luultavasti mielissään..:eek:

http://www.timesofisrael.com/un-ala...iranian-girls-as-young-as-10-forced-to-marry/

YK:n lasten oikeuksien komitea on huolestunut trendistä Iranissa, jonka mukaan 10-vuotiaitten tyttölasten vihkiminen avioliittoon itseään kymmeniä vuosia vanhempien miesten kanssa on lisääntynyt Iranissa viime vuosina. Kasvava luku nuoria alaikisiä tyttölapsia pakotetaan avioliittoon vanhempien tekemän sopimuksen mukaan, mikä suomeksi tarkoittaa, että lapset myydään taloudellisen ahdingon vuoksi. Sopimus lapsen myymisestä voidaan tehdä heti synnytyksen jälkeen tai jopa ennen sitä. Koraani ei kiellä avioliittoa 9-vuotiaan kanssa. Saksassa viranomaiset ovat joutuneet myöntämään pakolaismiehille oikeuden nukkumaan lapsivaimonsa kanssa, vaikka se on vastoin maan lakia. Näin se sharia-laki hiipii osaksi länsimaista lainsäädäntöä lopulta syrjäyttäen sen kokonaan.
Viranomaiset ovat _joutuneet_? Ovat luovuttaneet, eivät joutuneet. Mitäköhän Naisasialiitto tuohon sanoisi...
 

rebane1

Majuri
Saksassa viranomaiset ovat joutuneet myöntämään pakolaismiehille oikeuden nukkumaan lapsivaimonsa kanssa, vaikka se on vastoin maan lakia. Näin se sharia-laki hiipii osaksi länsimaista lainsäädäntöä lopulta syrjäyttäen sen kokonaan.
Kuten on jo todettu , tämä on vasta alkua.
Ehkä nämä meidän kommentit muistetaan vuosien päästä.

Meillä tuomitaan katupartiot jotka ovat turvaamassa kantaväestöä , ja jotta naisia ei ahdisteltaisi.


Tälläiset partiot liikkuvat jo Saksassa vuonna 2014 , nämä ovat varmaan OK ? Monikulttuurisuuden nimissä minut tuomitaan rasistina jos vastustan noita.

onlineImage.jpg
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/scharia-polizei-in-wuppertal-salafist-sven-lau-und-seine-neue-taktik-a-990191.html


Mielenosoitus Englannissa hollantilaista Geert Wildersiä vastaan viime vuonna :

Sharia-law-netherlands.jpg
 

Oho

Eversti
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Professori maahanmuutto-46334
Professori: Kannattaako maahanmuutto oikeasti? – "ei voi olla ainoa ratkaisu työttömyyteen"
Professori Viren on tässä vuosien mittaan jo laukonut sen verran, että hävittävää ei enää taida olla. Tai no ihme, että on saanut pitää virkansa, sen verran kerettiläisiä ja maalaisjärkeen mahtuvia tämän maan puhdasoppisuuteen 'Moniukulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta' pyrkivälle poliittiselle papistolle ukon puheet ovat.
 

Honcho

SMLNKO M/83
On mielenkiintoista ja suorastaan käsittämätöntä, että tällaiset kuvat ylipäätään herättävät suurissa kansanjoukoissa niin voimakkaita tunteita. Miksi ihmeessä? Olemmeko niin vieraantuneita kuolemasta? Samaistuvatko ihmiset muka niin vahvasti tällaisiin kuviin omien lastensa kautta?

Maailmasta löytyy monenlaista kuollutta lasta; on syöpäsairasta, kotiväkivallan uhria, itsemurhaan päätynyttä ja auton töytäisemäksi jäänyttä. Rauha heidän sieluilleen, mutta eipä ainakaan minulle jää kummemmin aikaa syventyä jokaisen kuolemaan.
Ja sitten vielä "hauskaa" on se että näihin hukkumisiin syynä on nimenomaan rikollisten ajaman hallitsemattoman turvapaikanhakijatulvan salliminen ja jopa kiihdyttäminen.

En usko että yhtäkään kiintiöpakolaista on tuupattu kumiveneessä Välimerelle. Eiköhän ole näille ihan lentomatka luvassa.

Mutta koska mikään logiikka ei ole koskaan kuulunut vihervassarien ja mukasuvaitsevaiston tyyliin, niin tästä asiasta on syytetty nimenomaan tp-tulvan vastustajia.

Oikeasti minun mallissani ei yksikään lapsi hukkuisi mereen. Aylan Kurdi ym ym ovat Merkelin syytä, Sipilän syytä, Orpon syytä, jokaisen munattoman ja selkärangattoman vässy-ajopuupoliitikon syytä. Ja erityisesti ne ovat mukasuvaitsevaiston syytä, joka valheellisin perustein houkuttelee ihmisiä tuollaiseen liikehdintään.
 

Geronimo

Ylipäällikkö

VanhaPate

Kenraali
Huomisiltaa odotellessa.

5.2.2016 klo 20:33
Poliisi vahvistaa joukkojaan Helsingissä lauantaina – "Uudenvuoden tapahtumat voivat toistua"
Perussuomalaisen Suomen Uutisten mukaan vastaanottokeskuksissa kiertää viestejä, joissa ihmisiä kehotetaan saapumaan Helsingin keskustaan lauantai-iltana kello kahdeksalta. Rikosylitarkastaja Juha Laaksonen toteaa Ylelle, että Helsingin poliisi suhtautuu asiaan vakavuudella. "On parempi varautua ja ennalta estää kuin jälkikäteen selvitellä tapahtuneita asioita", hän sanoo.

Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Poliisi varautuu ennalta ehkäisemään uudenvuodenyön kaltaiset tapahtumat Helsingin keskustassa huomenna lauantaina, sanoo rikosylitarkastaja Juha Laaksonen Helsingin poliisista Ylelle.

Perussuomalainen Suomen Uutiset kirjoitti perjantaina, että sen tietojen mukaan vastaanottokeskuksissa kiertäisi viestejä, joissa kehotettaisiin saapumaan Helsingin keskustaan lauantai-iltana kello kahdeksalta.

Laaksonen kertoo Ylelle, että Helsingin poliisi on tehnyt "tsekkauksia sosiaaliseen maailmaan, internetverkkoon" ja käynyt hankkimassa tietoa vastaanottokeskuksissa.

– Tämän tiedonhankinnan pohjalta on päädytty siihen, että huomenna mobilisoidaan sen verran joukkoja Helsingin keskustaan, että pystytään ennalta estämään tämänkaltaiset tapahtumat mitä uutenavuotena tapahtui.

Ottaako poliisi tällaiset epäilyt tosissaan?

– Se, onko kyseessä huhu, onko kyseessä varteenotettava asia, yhtä kaikki, kun ajatellaan sitä, mitä uutenavuotena tapahtui, en pidä yhtään mahdottomana, että tämänkaltaisia vastaavia tapauksia tapahtuisi myös nyt kuluvana viikonloppuna, Laaksonen vastaa kysymykseen ja jatkaa:

– Tietysti on niin, että on parempi varautua ja ennalta estää kuin jälkikäteen selvitellä tapahtuneita asioita.

"Olemme tiedustelleet eri lähteistä, on kahtalaista tietoa"
Suomen Uutisten mukaan huomiseksi kokoontumispaikaksi esitettäisiin joko Kolmen Sepän aukiota tai Rautatientorin aluetta ja viestit antaisivat syytä olettaa, että uudenvuoden tapahtumat saattaisivat toistua.

Onko Helsingin poliisilla tietoa siitä, että vastaanottokeskuksissa olisi kiertänyt Suomen Uutisten kuvailemia viestejä?

– Olemme hankkineet tietoa ja tiedustelleet eri lähteistä. On kahtalaista tietoa: On mahdollista, että tämänkaltaisia tapahtumia tulisi tapahtumaan. On myös toiseen suuntaan – että tämä olisi huhu tai juoru. On tietysti niin, että kun peilataan tätä tilannetta uuteenvuoteen, sen pohjalta leikkiin ei kannata lähteä. Suhtaudumme [asiaan] tietyllä vakavuudella, rikosylitarkastaja Juha Laaksonen sanoo.

Joukkojen "mobilisoiminen" tarkoittaa Laaksosen mukaan käytännössä sitä, että poliisi vahvistaa jo olemassa olevia resurssejaan, sen verran, että pystyy puuttumaan viikonloppuna mahdollisesti ilmeneviin tilanteisiin.

– Viikonloppu Helsingissä on muutenkin vilkas. Jos tämänkaltaisia tapahtumia tulee vielä siihen lisäksi, pystymme näillä resursseilla toimimaan hyvin ja ennalta estämään mahdolliset tapaukset mitä siellä tulee.

Helsingin poliisi: Teemme aina yhteistyötä KRP:n kanssa
Uudenvuodenyön tapahtumista Helsingissä on liikkunut alkuvuonna ristiriitaista tietoa. Helsingin poliisi kertoi tuoreeltaan, että joukko turvapaikanhakijoita olisi suunnitellut uudenvuodenaatoksi samankaltaista toimintaa kuin Saksan Kölnissä. Kölnissä on raportoitu uutenavuotena muun muassa epäillyistä seksuaalirikoksista.

Keskusrikospoliisista puolestaan on todettu, ettei esitutkinnassa ole käynyt ilmi mitään sellaista, joka antaisi jälkikäteen aiheen uskoa, että Suomessa olisi suunniteltu samanlaista laajamittaista tapahtumaa kuin Kölnissä.

Tammikuun lopussa Helsingin poliisi tiedotti, että sillä on uudenvuoden tapahtumien seurauksena tutkinnassa kaikkiaan 15 rikosilmoitusta. Päärikokset olivat yksi raiskaus, kaksi raiskauksen yritystä ja 12 seksuaalista ahdistelutapausta, poliisi kertoi tuolloin.

Helsingin poliisin ja keskusrikospoliisin näkemykset uudenvuodenyön tapahtumista poikkesivat toisistaan jonkin verran. Onko tässä asiassa tehty yhteistyötä keskusrikospoliisin kanssa?

– Sanotaan näin, että me teemme aina yhteistyötä KRP:n kanssa, kun on kyse asioista, jotka menevät Helsingin ulkopuolelle. Asioissa, joissa ovat esillä tämänkaltaiset asiat, on tehty yhteistyötä ja tehdään edelleenkin, Laaksonen vastaa.

Hänen mukaansa Helsingin poliisi ja keskusrikospoliisi vaihtavat tietoja keskenään eikä sillä ole merkitystä, minkä tiedon kukakin on saanut. Tämänhetkisissä epäilyissä tietoa kaivetaan yhä, Laaksonen toteaa.
http://yle.fi/uutiset/poliisi_vahvistaa_joukkojaan_helsingissa_lauantaina__uudenvuoden_tapahtumat_voivat_toistua/8653250
 

YliKoo

Respected Leader
Oikaisu

Perjantai 5.2.2016 klo 15.20

Poliisi julkisti turvapaikanhakijoiden rikostilastot - 73 seksuaalirikosepäilyä

Alkuperäisen, 29.tammikuuta julkaistun uutisen otsikossa kerrottiin turvapaikanhakijoiden olevan epäiltynä 47 seksuaalirikoksessa. Tieto perustui poliisin tiedotustilaisuudessa jakamaan materiaaliin.

Poliisi julkaisi myöhemmin tilastot, jossa yhteenlaskemalla turvapaikanhakijoiden tekemiksi epäiltyjen seksuaalirikosten kokonaismääräksi tarkentui 73.

Seksuaalirikokset, joissa epäilty on turvapaikanhakija, 2015
Rikosnimike Lukumäärä
Seksuaalinen ahdistelu 22
Raiskaus 13
Törkeä raiskaus 12
Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 11
Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 5
Seksuaalipalvelujen ostamisen yritys nuorelta 4
Lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tekoihin 2
Pakottaminen seksuaaliseen tekoon 2
Lapsen seksuaalisiin tekoihin houkuttelemisen yritys 1
Seksuaaliseen tekoon pakottamisen yritys 1
73


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020521074239_uu.shtml
 

Bushmaster

Greatest Leader
Oikaisu

Perjantai 5.2.2016 klo 15.20

Poliisi julkisti turvapaikanhakijoiden rikostilastot - 73 seksuaalirikosepäilyä

Alkuperäisen, 29.tammikuuta julkaistun uutisen otsikossa kerrottiin turvapaikanhakijoiden olevan epäiltynä 47 seksuaalirikoksessa. Tieto perustui poliisin tiedotustilaisuudessa jakamaan materiaaliin.

Poliisi julkaisi myöhemmin tilastot, jossa yhteenlaskemalla turvapaikanhakijoiden tekemiksi epäiltyjen seksuaalirikosten kokonaismääräksi tarkentui 73.

Seksuaalirikokset, joissa epäilty on turvapaikanhakija, 2015
Rikosnimike Lukumäärä
Seksuaalinen ahdistelu 22
Raiskaus 13
Törkeä raiskaus 12
Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 11
Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 5
Seksuaalipalvelujen ostamisen yritys nuorelta 4
Lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tekoihin 2
Pakottaminen seksuaaliseen tekoon 2
Lapsen seksuaalisiin tekoihin houkuttelemisen yritys 1
Seksuaaliseen tekoon pakottamisen yritys 1
73


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020521074239_uu.shtml
Jaa...tuliko posti poliisille myöhässä...?
 

Honcho

SMLNKO M/83

e7i

Majuri

Rajajääkäri

Ylipäällikkö
10-vuotias poika raiskattiin Itävallassa uimahallin vessassa joulukuussa. Tekijä irakilainen "turvapaikanhakija."
Poika sai vakavia vammoja ja joutui lastensairaalaan hoidettavaksi.

http://www.krone.at/Oesterreich/Bub_in_Wiener_Bad_vergewaltigt_-_Iraker_gestaendig-Sexueller_Notstand-Story-494653

Tästä on jo aiemmin ollut huhuja liikkeellä, mutta poliisi vahvisti tapauksen nyt ensimmäistä kertaa.

Tulee niin surulliseksi ja vihaiseksi, etteivät sanat riitä.
Vittu, tuollainen tekijä pitäis ehdottamasti tappaa. Kuula kalloon.
 

Honcho

SMLNKO M/83
Oikaisu

Perjantai 5.2.2016 klo 15.20

Poliisi julkisti turvapaikanhakijoiden rikostilastot - 73 seksuaalirikosepäilyä

Alkuperäisen, 29.tammikuuta julkaistun uutisen otsikossa kerrottiin turvapaikanhakijoiden olevan epäiltynä 47 seksuaalirikoksessa. Tieto perustui poliisin tiedotustilaisuudessa jakamaan materiaaliin.

Poliisi julkaisi myöhemmin tilastot, jossa yhteenlaskemalla turvapaikanhakijoiden tekemiksi epäiltyjen seksuaalirikosten kokonaismääräksi tarkentui 73.

Seksuaalirikokset, joissa epäilty on turvapaikanhakija, 2015
Rikosnimike Lukumäärä
Seksuaalinen ahdistelu 22
Raiskaus 13
Törkeä raiskaus 12
Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 11
Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 5
Seksuaalipalvelujen ostamisen yritys nuorelta 4
Lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tekoihin 2
Pakottaminen seksuaaliseen tekoon 2
Lapsen seksuaalisiin tekoihin houkuttelemisen yritys 1
Seksuaaliseen tekoon pakottamisen yritys 1
73


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020521074239_uu.shtml
Mitenköhän luvut muuttuisivat jos alaikäiset ja "alaikäiset" olisivat mukana. Villi veikkaus, tuplaantuisivat. Ihan vilkasta on ollut se 1,5-2 kk jonka suurin osa näistä miehistä on ollut maassa. Ja tämä kylmimpinä kuukausina. Jos asuisin pk-seudulla ja olisi menoikäisiä tyttäriä niin pitäisi varmaan kesän tullessa sakon uhalla hankkia heille jotain hiuslakkaa ja pystyyn nostettuja käsiä tehokkaampaa. Samoin jos vaimolla olisi sielläpäin jotain iltamenoja niin pitäisi sopia saatot ovelta ovelle.

Kyllähän näissä asioissa voi olla kiintiöpakolaistenkin kanssa ongelmia, ja aiemmin turvapaikan saaneiden. Mutta jotenkin tuntuu että viime syksyn runsas "sato" jonka Ruotsi meille soi on oikein erityisen valikoitunutta väkeä näissä hommissa, kuten monen facebook-kuvamateriaalikin antaa ymmärtää.
 
Top