Pakolaisuus

Onneksi jotkut kykenevät kritisoimaan myös omia:

http://www.lappeenrannanuutiset.fi/...eitaan-jotkut-ovat-nielleet-madon-koukkuineen

Jukka Kopra häpeää puoluetovereitaan: "Jotkut ovat nielleet madon koukkuineen päivineen"

Lappeenrantalaisen kansanedustajan Jukka Kopran (kok.) mielestä rikoksen tehnyt turvapaikanhakija pitää poistaa Suomesta heti, kun käräjäoikeus on antanut tuomion.

– Kun on tällaisia mulkkuja, se on punainen leima takapuoleen ja ulos maasta niin nopeasti kuin mahdollista. En keksi mitään syytä, miksi rikoksiin syyllistyneitä pitää suvaita.

Kopra edustaa kokoomuksen konservatiivisiipeä. Hän kertoo häpeävänsä, että osa hänen puoluetovereistaan on hurahtanut monikulttuurisuuteen.

– Meillä kokoomuksessa on myös vastakkaisia näkemyksiä. Jotkut ovat nielleet monikulttuurisuusideologian madon koukkuineen päivineen. Ihan hävettää tunnustaa, että näin on.

Samaa mieltä ensimmäisestä lainauksesta, mutta tuo toinen menee lähinnä omiin muroihin kusemiseksi. Epämääräisiä väitteitä joiden tulkinta jää täysin kuulijan vastuulle.
 
Että näin.

http://yle.fi/uutiset/soldiers_of_o...eita_natsitunnuksia_kytkos_mv-lehteen/8747297

Alkaa porukan pyhimyksen sädekehä romuttua oikein kunnolla, jos siis sellaista koskaan olikaan.

Kommentoimatta sisältöä niin onpas melkoinen rimanalitus YLEltä. Tehty melkoisia johtolankojen suoraksi vetoja jokaisesta sinnepäin-ilmaisusta, näyttää ihan joltakin Iltaroskan tekeleeltä koko juttu. Esimerkkinä tuo "'MV-lehden salaisessa ryhmässä olo" jonka voi yhtä hyvin kuitata vitsinä, siinä vielä peräti silmäniskuhymiökin lopussa.

Maksanko oikeasti YLE-veroja tämmöisestä roskajournalismista?
 
Kappas. No oliko yllättävää?

Eiköhän palstan rinnakkaistodellisuus kiirehdi selittämään screenshotit, natsitervehdykset ja yhteyden MV-lehteen vaan punavihreäksi suvakki-propagandaksi.

e: ehtikin jo
 
Kommentoimatta sisältöä niin onpas melkoinen rimanalitus YLEltä. Tehty melkoisia johtolankojen suoraksi vetoja jokaisesta sinnepäin-ilmaisusta, näyttää ihan joltakin Iltaroskan tekeleeltä koko juttu. Esimerkkinä tuo "'MV-lehden salaisessa ryhmässä olo" jonka voi yhtä hyvin kuitata vitsinä, siinä vielä peräti silmäniskuhymiökin lopussa.

Maksanko oikeasti YLE-veroja tämmöisestä roskajournalismista?

Silti näyttää siltä, että kommentoit sisältöä?

Minkälaista todistusaineistoa oikein pitäisi löytyä, että näkisit Odinien toiminnassa mitään arveluttavaa?
 
Tuo ak näyttäisi olevan airsoftia ja muutenkin asekuvien postaus näissä yhteyksissä takaa sen ettei varmasti yhtään luvallista vehjettä postaajalla tule olemaan jatkossa.
 
Jos oletetaan, että tuo Ylen juttu pitää tosiasoiltaan pääpiirteissään paikkansa, noissa SoO-yhdistyksissä sisältyy mielestäni muutamakin aspekti yhdistyslain 3. pykälään:

"3 §
Kielletyt yhdistykset
Yhdistys, joka on katsottava jäseniltä vaadittavan kuuliaisuuden ja joukkomuodostelmiin tai ryhmityksiin jakautumisen perusteella taikka aseellisen varustautumisen vuoksi kokonaan tai osittain sotilaalliseen tapaan järjestetyksi, on kielletty."


Jutussahan mainittiin, että ainakin osa paikallisosastoista ovat omia rekisteröityjä yhdistyksiään.
 
Pannaas screenshotit tänne ni saatte päätellä miltä kerhotoiminta näyttää.

http://yle.fi/uutiset/soldiers_of_o...eita_natsitunnuksia_kytkos_mv-lehteen/8747297

16_3_TVU_SoOdin_fb_chat_5.jpg


no nyt se fobba ainakin seuraa

16_3_ONL_SoOdin_fb_chat_1.jpg


16_3_TVU_SoOdin_fb_chat_7.jpg


16_3_TVU_SoOdin_fb_chat_2.jpg


"Vittu kyllä kerhotilojen neliöt on 100% arjalais aluetta"
...jep, jep

16_3_TVU_SoOdin_fb_chat_4.jpg


16_3_TVU_SoOdin_fb_chat_6.jpg
 
Silti näyttää siltä, että kommentoit sisältöä?

En kommentoi sisältöä, vaan journalismin tasoa. Journalismin pitäisi pyrkiä virallisten journalistin ohjeidenkin mukaan antamaan mahdollisimman todenmukainen ja tasapuolinen kuva asioista eikä tehdä heppoisia tulkintoja. Oletettavasti tämän pitäisi päteä varsinkin jos kyseessä on virallinen verorahoitteinen valtakunnanmedia. Sellainen "journalistinen" toiminta kuten epämääräisten facebook-leikkausten levittely ja niiden perusteella oljenkorsiin tarttuminen on tyypillistä lööppijuorulehdistölle ja tasan vastakkaista touhua sen suhteen kuin korkeatasoisessa journalismissa pitäisi olla.

Jos kommentoisin sisältöä, sanoisin että varsinaisesti ei yllätä jos ns. alemman koulutustason kerhoissa tämmöisiä facebook-viestittelytyperyyksiä harrastetaan. Enemmänkin tosin näyttää känniuhoavilta pikkukylän junteilta kuin pahansuovilta kansanmurhaa suunnittelevilta uusnatseilta. Sitä en kyllä epäile etteikö yksittäisillä henkilöillä jotain "yhteyksiä" kaiken maailman kerhoihin olisi, mutta mikä se oikea yhteydenpidon taso tai onko sitä oikeasti, sitä on mahdoton sanoa.

Odinmiehiä voi suoraan verrata Suomessakin vuosikymmeniä toimineisiin prätkäkerhoihin, ja jos katsotaan toiminnan tasoa vs. oikeasti järjestäytyneet ja rikoksia tekevät helvetinperkeleet niin aika kaukana vielä ollaan niistä touhuista. Tämmöiset facebookjutut ovat suunnilleen samaa mitä pikkukylän pärinäkerho saa aikaan keskitasoisen viikonlopun aikana.
 
Sen verran kysyn vielä tarkentavasti, että mikä teki jutun facebook-leikkauksista epämääräisiä ja miksi ne ovat mielestäsi oljenkorsia? Eikö kuvista sitten välittynyt tasapuolinen ja todenmukainen kuva asioista? Oliko jutusta välittynyt kuva valheellinen tai väärä ja jos oli niin miksi? Millainen kuva olisi mielestäsi todenmukainen ja tasapuolinen?
 
Turvapaikanhakijat ovat rationaalisesti toimivia ihmisiä


http://professorinajatuksia.blogspo...d:+blogspot/Ipsas+(Professorin+ajatuksia)&m=1

Maahanmuuttovirasto on nopeuttanutturvapaikkahakemusten käsittelyä. Nyt putkesta tulee noin tuhat päätöstä viikossa. Se tarkoittaa 52 000 päätöstä vuodessa. Ilmaista tämä ei tietenkään ole, mutta toisaalta rahaa kuluu runsaasti myös turvapaikanhakijoiden ylläpitoon.

Asiasta kertoneessa uutisessa oli vastaus myös siihen kysymykseen, miksi Suomeen on pyrkinyt erityisesti irakilaisia, somaleita ja afgaaneja. Sen mukaan näihin kansoihin kuuluvat ihmiset eivät ole tyhmiä, vaan tietoisia siitä, että heillä on parhaat mahdollisuudet päästä pohjoismaisten hyvinvointivaltioiden lihapatojen ääreen juuri Suomen kautta.

Näin siksi, että maamme antoi vuosina 2014–2015 myönteisen päätöksen 68 prosentille afganistanilaisista hakijoista, 85 prosentille irakilaisista hakijoista ja 94 prosentille somalialaisista hakijoista. Nämä prosenttiosuudet ovat suurempia kuin muissa pohjoismaissa.

Tämän kirjoituksen aiheena oleva juttu ei kerro sitä, kuinka suuri osa nyt käsiteltävistä hakemuksista johtaa irakilaisen, somalin tai afgaanin vastaanottamiseen maahamme. Julkisuudessa on kuitenkin esiintynyt väite, jonka mukaan turvapaikkapolitiikkaamme on kiristetty. Jos ja kun se pitää paikkansa, on odotettavissa, että irakilaisten, somaleiden ja afgaanien pyrkiminen maahamme vähenee ainakin siinä tapauksessa, etteivät myös muut pohjoismaat kiristä omia turvapaikanmyöntämiskäytäntöjään vastaavasti.

Mitä tästä opimme? Ellei muuta, niin ainakin sen, että turvapaikanhakijoiden käyttäytyminen on varsin rationaalista ja siksi hallittavissa tekemällä oikeanlaisia poliittisia päätöksiä. Juuri nyt noita ruohonjuuritason päätöksiä tehdään tuhannen käsittelyn viikkovauhdilla. Toivottavasti tekijät ovat tehtäviensä tasolla ja ymmärtävät päätöstensä seuraukset.

Noista seurauksista sen verran, että ainakaan minä en halua eduskuntaamme puolueita, joiden korkeat edustajat vilauttavat ajatusta aseiden käyttämisestä tulijoiden pysäyttämiseksi. Ei siksi, etteikö tulijavirtaa tulisi saada pysähtymään, vaan siksi, että samaan lopputulokseen voidaan päästä merkittävästi pehmeämmilläkin keinoilla. Siis sellaisilla kuin maahanmuuttajille tarjottavien etujen karsiminen, turvapaikkakriteereiden tiukentaminen, perheenyhdistämisten sitominen taloudelliseen kantokykyyn ja niin edelleen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mitä tilastot kertovat irakilaisten kansainvaelluksesta Suomeen?
Pakolaispolitiikan parsimisesta
Ohjeita maahanmuuttopolitiikan muuttamiseksi realistiseksi
 

:solthum::solthum::solthum:

Avoin kirje maahanmuuttokriittisille kansanedustajille

http://anoturtiainen.puheenvuoro.uu...je-maahanmuuttokriittisille-kansanedustajille

Maamme tilanne on ollut koko tämän olemassa olevan vaalikautenne aikana erittäin vakava koskien hallitsematonta maahanmuuttoa ja tilanne näyttää muuttuvan pahemmaksi koko aika. Tilannetta pahentaa vaikea taloustilanne maassamme ja koko Euroopassa. Kansalaisten etuja joudutaan pakosta leikkaamaan rajusti ja samaan aikaan hallitsematon maahanmuutto syö rajusti maan varoja ja kansalaisten turvallisuutta. Hallitsematon maahanmuutto on synnyttänyt valtavasti siihen liittyvää bisnestä, jonka valtio kustantaa. Bisnesilmiö on tullut ja kasvanut niin nopeasti että mikään virallinen valvonta ei ole pysynyt niiden mukana. Hiljalleen on alkanut verhojen raoista pilkottamaan isoja laittomuuksia hallitsemattomaan maahanmuuttoon ja sen ympärillä velloviin bisneksiin. Isoja ja kalliita likapyykkejä on edessä.



Hyvät maahanmuuttokriittiset kansanedustajat. Maahanmuuttokriittiset kansalaiset ovat äänestäneet teidät eduskuntaan tekemään kansalaisten, maamme ja kulttuurimme edun mukaisia päätöksiä ja tekemään sen mukaista politiikkaa. Edustatte pääsääntöisesti puoluetta joka ylsi viime vaalien kautta jopa hallitukseen saakka. Teitä on kuitenkin eduskunnassa ja hallituksessa vähemmistö, mikä tekee työnne haasteelliseksi toimia äänestäjienne eduksi. Vaalien jälkeen maailmantilanteen muuttuessa kansaa kuitenkin yhdistää huomattavasti enemmän maahanmuuttokriittisyys, jonka todistaagallupitkin. Vaikka teillä onkin vain se vaalien antama pienempi kansan mandaatti, huomioikaa että teillä on nyt silti valtavasti isompi kansan tuki mitä vaalien kautta saitte. Teidän on aika toimia, pelkkä jotakin mieltä oleminen ei riitä. Teidän poliittinen vastavoima ymmärtää myös kansan teille nyt antaman tuen ja sitä kautta on teille alta vastaava kun toimitte oikein.



Teidän maahanmuuttokriittisten edustajien tukenanne olevissa kansalaisissa on monen tasoista porukkaa. Kaikki heistä haluavat, että maahanmuutto otetaan hallintaan ja sitä kautta kaikki laittomasti maahan tulleet poistetaan maasta. Kaikki haluaa että hallitsemattoman maahanmuuton ympärillä häärivät ”viralliset” virastot/tahot tutkitaan perin pohjin ja laittomuudet selvitetään. Nyt kansalaisista jotkut puhuvat heitä koskettavista ongelmista, jotkut kirjoittavat niistä, jotkut jopa tekevät laittomuuksia hallitusti ja jotkut antavat kaikelle tälle vain hiljaisen hyväksynnän. Lähes kaikilla on mennyt jo usko laillisesti toimimiseen ja sitä kautta asioiden saamiseksi kuntoon. Uskoa laillisuuteen horjuttaa pahasti myös se että samaan aikaan verhojen välistä pilkottaa valtaa pitävien osallistuminen laittomiin bisneksiin liittyen maahanmuuttoon. Tähän saakka te maahanmuuttokriittiset edustajat olette kieltäneet ja sanoutuneet irti rasistisyytteiden pelossa kaikista kansalaisten oman käden kautta tehdyistä ”laittomista” ilmaisuista. Teidän on korkea aika myöntää ja kertoa julkisesti se että kansalaiset reagoivat huolissaan hallitsemattomaan tilanteeseen, eikä irtisanoutua kaikesta tästä. Jos irtisanoudutte näistä tosiasioista, on vain ajan kysymys kuin enemmistö on jo sitä mieltä että, on toimittava ilman edustajia.

 
Viimeksi muokattu:
Nuo SoO -kuvat näyttävät omaan silmään osin infantiililta uhoamiselta (nuo asekuvat - ei taida olla oikea AK?), osin jotakuinkin siltä mitä heikäläisten kerhotilalta odotin (ss-lakana ym), MV-lehtiheitto näyttää omaan silmääni jonkinlaiselta vitsiltä.

Itselleni nuo FB-päivitykset ovat ennemmin jotakuinkin mitä odotin, eivät mikään ylläri. Mutta tuo valehdeltu ahdistelukeissi painaa kuulapäiden osakkeet tarkkailulistalta pois pörssistä.
 
Kuten sanottua, Suomessa ikävä kyllä ei ole kuin ääripäät enään äänessä. Valtamedia vs vaihtoehto, missä olisi se keskitien media?
Soo vs Loldiers....
Ja kuhan kevät/kesä koittaa ja etelänpojilla rupee hormoonit hyrrää, niin homma menee noiden ääripäiden välillä vielä hullummaksi.
 
Media olisi avaruudessa asuva muukalainen jota ei tunteellisesti asia hetkauta suuntaan tai toiseen. Silloin saadaan keskitie uutisille, jotka nyt on : pikkupojan raato rannalla - mamut vain raiskaa ja tappaa - ja katsokaan mummolla on pari rattopoikaaa etelästä ja elämä hymyilee kun suomalaiset miehet vain juo ja hakkaa naisia yms
 
Ja kuhan kevät/kesä koittaa ja etelänpojilla rupee hormoonit hyrrää, niin homma menee noiden ääripäiden välillä vielä hullummaksi.

Ei ne ole mitään testorobotteja, vaan ihmisiä. Ovat saaneet nyt talven ajan haistella suomalaista ilmapiiriä ja kulttuuria, jolloin voi olettaa, että jonkinlainen ymmärrys siitä miten täällä toimitaan, on ehtinyt syntyä. Ja toisekseen, jos vanhat merkit pitää paikkaansa, niin ei niiden tarvi juuri edes yrittää pokailuhommia. Erilaisuus on valttia jolloin naiset kyllä ui liiveihin "iha ittekseen" ja parempi niin. ;)

Mitä taas tulee SoO & Co niin niiden ydinjoukko on niin pieni, etteivät saa mitään merkittävää aikaiseksi. Ja jos saavat, niin kiinnihän ne jää ennenmmin tai myöhemmin. Tästä tietysti seuraa se, että media tarttuu asiaan kuin hyeenalauma, millä on todennäköisesti vaikutuksensa mm. tuomioiden pituuksiin.

En siis usko maahantulijoiden kesän/kevään osalta mihinkään katastrofiin. Jotain pienimuotoista ehkä, mutta karavaani kulkee...
 
Back
Top