Pakolaisuus

Kaikilla uskkonnoilla kuten poliittisilla suuntauksilla on äärilaitansa ja -edustajansa.
Kuinka paljon kristityt isät ja veljet viskovat tyttäriään parvekkeilta kunnian nimissä, äidit silpovat tyttäriensä sukuelimiä. Kuinka monta sotaa kristityt ylläpitävät parhaillaan, tekevät terrori-iskuja uskon nimissä. Kuinka moni kristitty nainen on kivitetty raiskauksen seurauksena, pakotettu pitämään kaapuja tai kielletty ajamasta autoa.

Kaikilla uskonnoilla jne. Just.
 
Skeida on skeidaa vaikka sitä tarjoiltaisiin hajuttomassa ja mauttomassa somessa!

Kaikilla uskkonnoilla kuten poliittisilla suuntauksilla on äärilaitansa ja -edustajansa. Kavahtakaamme niitä ja pitäkäämme ne aisoissa. Kuten aiemmin olen kirjoittanut, olen työskennellyt ja asunut myös muslimimaissa, joissa minua aina kohdeltiin asiallisesti vaikka en todellakaan muistuta arabia tai muslimia.

Kyllän vastakkaisasettelun saa syntymään jos sitä oikein työkseen hakee, mutta on se köyhää!

Tottahan tuossa on joka sana eikä tosiasioiden sanominen mitään vastakkaisasettelua ole.

Muslimikulttuuri kun on hyvin erilainen kuin meidän kulttuurimme, ja koska heillä ei ole halua muuttaa omaansa, ei nämä kaksi kulttuuria vain sovi yhteen, ellemme me sitten hylkää omaamme. Näin yksinkertaista se on.
Kaikilla suuntauksilla on omat äärilaitansa kyllä, mutta suuntauksen eivät ole samanlaisia. Moni ryhtyy samanlaistamaan "perinteistä kristittyä" ja "perinteistä muslimia". Länsimaalainen (ehkä enemmänkin pohjois-eurooppalainen) tavallinen kristitty ei käy kirkossa tai rukoile, ja kun uskonto itsessään ei luo mitään rajoitteita arkielämään, ei sitä uskonnollisuutta käytännössä näy/ole. Joulukin on pakanajoulu. Tavallisella muslimilla taas uskonto on elämä ja laki, se on kaikki. Säännöt, moraali, tavat, käyttäytymismallit, kaikki tulee Koraanista ja Islam-opista. Teokratia on erittäin suuressa suosiossa. Erittäin iso osa muslimeista haluaisi sharia-lain myös asuinmaansa viralliseksi laiksi. Muslimeille uskonto ei siis ole mikään oma henkilökohtainen juttu, vaan sitä koitetaan puskea ainoaksi viralliseksi suuntaukseksi kaikkialla. Näin ollen uskonnotkaan eivät ole samanlaisia. Uskonnon vaikutus ihmisen elämään riippuu täysin uskonnosta. Se uskonnollisuuden taso, joka vaaditaan ollakseen "äärikristitty", on sama kuin mikä vaaditaan ollakseen tavallinen muslimi.

Olen todella hämmästynyt ihmisistä, jotka eivät näe tätä eroa. Tai sitten näkevät, mutta elävät jostain syystä denialismissa. Koska uskonto on muslimeille niin tärkeä, he mieluummin käyttävät aikansa esim. Koraanikouluissa, kun taas länsimaalaiset opiskelevat yliopistoissa etc. Ja kas kummaa, Koraanikoulun maistereille ei ole ihan hirveästi kysyntää, ja "syrjäytyminen" on valmis. Syy tosin löydetään aina Länsimaista.
 
Skeida on skeidaa vaikka sitä tarjoiltaisiin hajuttomassa ja mauttomassa somessa! ....olen työskennellyt ja asunut myös muslimimaissa, joissa minua aina kohdeltiin asiallisesti vaikka en todellakaan muistuta arabia tai muslimia.
Ihan asiaahan tuo teksti on. Aika perusteettomasti haukut skeidaksi.
Olen käynyt kauppaa ja matkustanut muslimimaissa ja minuakin kohdeltiin muuten asiallisesti, mutta kyllä he tiesivät oman arvonsa ja toivat sen selkeästi esille. Ymmärtääkseni heidän arvomaailmaansa aloin perehtymään maiden elintapoihin, koraaniin ja sen selityksiin. Sen jälkeen ymmärsin tilannetta paremmin ja opin elämään asian kanssa, kunnes lopetin siellä matkaamisen. Sitä skeidaa minulle ei tarvitse enempää tarjota missään muodossa.

Nykyinen arvomaailmani pohjaa 100% tuollaisiin ajatuksiin joita Sennels kirjoituksessaan esittää. On kiistaton tosiasia että islam rapauttaa Euroopan ja sellainen kehityssuunta on pysäytettävä rajat sulkemalla ja EU-politiikkaa tiukentamalla nimenomaan islamia kohtaan.

.
 
Suhtaudun erittäin kielteisesti ääri-islamiin, enkä mitenkään voisi kannattaa poliitikkoa, joka sponsaa Helsinkiin surmoskeijaa. En halua islamista "julkista" uskontoa Suomeen, omassa, perheen ja samanmielisten piirissä toki myös heillä on oikeus harrastaa uskontoaan, mutta loukkaamatta muita ja Suomen lakia. Tuntemani muslimit olivat sitten ilmeisen maallistuneita, juomat maistuivat enkä koskaan nähnyt heidän rukoilevan, Ins Allah:kin oli vain hokema muiden joukossa. PLO:n edustajien uskonnosta en edes olisi mennyt takuuseen.

Kolikon toinen puoli on jatkuva vastakkainsasettelu ja suoranainen kiihottaminen islaminuskoisia vastaan. Kyllä maailmaan keksittyjä väitteitä hirmuisuuksia mahtuu, mutta kannattaako niitä viljellä, sillä todellisuuskin on tarpeeksi hälyttävä. Ei islami, eivätkä muslimit minnekkään katoa, myös heidän kanssaan on kyettävä jatkossakin elämään, mutta Suomessa ja Euroopassa tietysti Suomen ja Euroopan säännöillä ja ehdoilla!
 
Kulttuurien sekotuskokeilun seuraava vaihe.

Ranskan tiedustelupalvelun johtaja: Ranska lähellä sisällissotaa maahanmuuttajien vuoksi
Heikki Luoto

12 tuntia sitten http://aamulehdenblogit.ning.com/m/blogpost?id=2119722:BlogPost:1656725


Daily Mailin alkuperäinen juttu englanniksi.

Ranskan tiedustelupalvelun johtaja Patrick Calvar vaatii lisää resursseja sekä valtuuksia oikeistolaisten, vasemmistolaisten ja islamististen ääriryhmien torjuntaan.

Itse pidän Calvaria vain osana Euroopan liittovaltiota häikäilemättömällä 'hajoita ja hallitse' -keinolla ajavaa eliittiä. Tämä eliitti on pitänyt tarkoituksellisesti EU:n ja sen jäsenvaltioiden rajoja auki päästääkseen maahantunkeutujat Eurooppaan. Tämä eliitti pyrkii myös viemään eurooppalaisilta aseenomistusoikeuden, joka toimii turvana maahantunkeutujia vastaan, samalla lisäten liittovaltiohallinnon väkivaltakoneiston voimia ja oikeuksia.



----------------------------------------------------------------------------------------------

Ranskan tiedustelupalvelun johtaja varoittaa maan olevan "sisällissodan partaalla", joka voisi syntyä maahanmuuttajien naisiin kohdistamista joukkoahdisteluista


- Ranskan tiedustelun johtajan mukaan maa on "sisällissodan" partaalla
- Patrick Calvarin mukaan maahanmuuttajien tekemä seksuaalinen joukkoahdistelu voi käynnistää sen
- uskoo uuden terrori-iskun voivan aiheuttaa vastareaktion jännittyneessä tilanteessa
- uudenvuodenaattona Saksassa yli 1000 naista käytettiin seksuaalisesti hyväksi

Peter Allen, The Daily Mail, Pariisi ja Sam Tonkin Mailonline
Julkaistu: 00:32 GMT, 12 heinäkuu 2016
Päivitetty: 00:23 GMT, 13 heinäkuu 2016



Kasvavat jännitteet "äärioikeiston ja muslimiyhteisöjen" välillä ovat ajaneet Ranskan "sisällissodan partaalle", on varoittanut maan korkein turvallisuusjohtaja.
Ranskan tiedustelupalvelun (DGSI) johtaja Patrick Calvar esitti väitteensä välittömästi viime vuoden Pariisissa terrori-iskujen jälkeen.

Tammikuun ja marraskuun verilöylyjen aikana terroristit murhasivat pääkaupungissa kaikkiaan 147 ihmistä.
Monet tekoihin syyllistyneet olivat pohjoisafrikkalaistaustaisia Ranskan kansalaisia, mikä sai äärioikeistolaiset poliitikot vaatimaan maahanmuuton massiivista kiristämistä.
60-vuotias Calvar muistutti olevan näyttöä myös siitä, että Ranskan radikaalit äärioikeistolaiset ryhmät ovat keränneet aseita valmistellakseen hyökkäyksiä moskeijoita ja synagogia vastaan.

"Uskon, että voitamme terrorismin," Calvar sanoi, mutta ennusti "äärioikeiston ja muslimimaailman" vastakkainasettelua lisäten: "Olemme sisällissodan partaalla. Uskon, että tämä yhteenotto tulee tapahtumaan yhden tai kahden hyökkäyksen seurauksena. Meidän vastuullamme on ennakoida ja pysäyttä kaikki yhteenottoja laukaisevat ryhmät. "
Suljettu kyselytilaisuus pidettiin 24. toukokuuta, mutta Calvarin dramaattiset kommentiti vuotivat Ranskan tiedotusvälineisiin 11.7.2016. Hän sanoi: "Mistä syntyy kipinä, joka sytyttää ruutitynnyrin muuttaen Ranskan hallitsemattomaksi maaksi, jossa oman käden oikeutta jakavat ryhmät aseistautuvat? Tulemmeko näkemään murenevan maa, jossa väkivalta ja kosto vuorottelevat kahden leirin välillä päättymättömässä iskujen kierteessä?

"Kaikki on mahdollista maassa, joka on yhtä jännittynyt kuin Ranska nykyisin."
Mr Calvar sanoi erityisesti pelkäävänsä "rankaisuretkikuntia maahanmuuttajalähiöihin", joilla maahanmuuttajat laitetaan yhteisesti maksamaan vähemmistön tekemäksi epäiltyjä rikoksia. Viitaten massa-ahdisteluihin Saksassa uudenvuodenaattona, Calvar arvioi Ranskan oikeistolaisten sattavan jakaa summittaista oikeutta "pohjoisafrikkalaisten maahanmuuttajien Kölnissä tekemien joukkoraiskausten" kaltaisten tapausten vuoksi.
Kölnin tapauksista ei ole seurannut minkäänlaisia raiskaustuomioita, sillä Saksan poliisi mukaan valvontakameratodisteet eivät olleet riittävien hyviä epäiltyjen syyttämiseksi.

Calvarin mukaan hänen kuvaamansa painajainen voisi aivan yhtä hyvin sattua Ranskan naapurimaissakin. "Tästä olen huolissani keskustellessani kaikkien eurooppalaisten kollegojeni kanssa", hän totesi. "Meidän täytyy jossain vaiheessa luoda resursseja käsitellä muita ääriryhmiä, koska yhteenotto on väistämätön."
Calvarin mukaan kaikki vasemmistolaiset, oikeistolaiset ja islamistiset ääriryhmät tietävät, että Euroopan turvallisuuskoneisto on riittävän heikko, joten pieni ryhmä "voi aiheuttaa maksimaalisen kaaoksen".
Hän nimenomaan vaati lisää rahaa aseiden ja muiden resurssien hankkimiseksi turvallisuusjoukoille sekä enemmän oikeudellista toimivaltaa suorittaa valvontaa ja epäiltyjen pidätyksiä.

Seksuaalinen väkivalta: Eilen vuotanut raportti paljasti huikeat 1200 naista käytettiin seksuaalisesti hyväksi Saksan kaupungeissa uudenvuoden juhlinnan aikana. Kuva Kölnistä yöllä 31. joulukuuta 2015



Hän sanoi myös "vakuuttuneensa", että ISIS muuttaa taktiikkaansa Ranskassa kasvattaen tulivoimaansa, joka tähän asti on perustunut lähinnä vanhentuneisiin AK-47 rynnäkkökivääreihin ja itsemurhavöihin.
Hän sanoi pelkäävänsä sen siirtyvän autopommeihin ja tavanomaisiin räjähteisiin, jolloin terroristit voivat hyökätä vaarantamatta omaa henkeään. Hän uskoi ääri-islamistien pyrkivän tekemään tulevaisuudessa pommiansoja autoihin.

Hän sanoi: "Olen vakuuttunut heidän siirtyvän ansoitettuihin ajoneuvoihin ja pommeihin, mikä lisää niiden tehoa.
"Tiedämme hyvin he aikovat käyttää tätä toimintatapaa."
"He ovat päätyneet lähettämään iskujoukkoja, joiden tehtävänä on järjestää terrorikampanjoita, joissa hei eivät välttämättä itse kuole."
Hän toi myös esiin ääriryhmien mahdollisuuden käyttää "likaisia pommeja" ja risiinimyrkkyä, kertoen useiden radikaaliryhmien tutkineen toksiinia.

1990-luvun alussa Algeriassa kauhua aiheuttanut Aseistettu Islamistiryhmä pyrki sijoittamaan räjähdysainetta auton ovenkahvoihin luodakseen paniikkivaikutusta, Calvar kertoi. Tätä taktiikka tutkittiin myös Pohjois-Irakissa sekä Georgiassa syrjäisessä Pankisin solassa, joka oli tšetšenialaisten militanttien linnake.
Aiemmin tällä viikolla vuotanut raportti paljasti huikeat 1200 naisiin kohdistunutta seksuaalista hyväksikäyttöä uudenvuoden juhlien aikana Saksan kaupungeissa.



Poliisin dokumentin mukaan rikosetsivät uskovat 2000 miehen eri kaupungeissa syyllistyneen rikoksiin, joista pääosa tehtiin Kölnissä ja Hampurissa, ja joissa naisiin kohdistunutta seksuaalista väkivaltaa raportoitiin näissä kaupungissa vastaavasti 600 ja 400.
2000 rikoksentekijästä vain 120 tunnistettiin, joista noin puolet oli äskettäin Saksaan saapuneita ulkomaalaisia.
31. joulukuun yön tapahtumien silminnäkijät kuvasivat tilannetta kuin sotatoimialueeksi, jossa monet maahan muuttaneet tai turvapaikkaa hakevat arabit ja pohjoisafrikkalaiset joukkoraiskasivat ja ahdistelivat satoja naisia,.
Calvarin varoitus myötäile samoja huolenaiheita, joita poliisin, armeijan ja turvallisuuden merkittävät asiantuntijat ovat esittäneet eri puolilla Eurooppaa.

Toukokuussa MI6:n eli Brittien tiedustelun entinen johtaja Richard Dearlove sanoi Euroopan kohtaavan "populistisen kapinan", jos Euroopan hallitukset eivät saa siirtolaiskriisiä hallintaan.
Viime lokakuussa turvallisuusasiantuntijat kertoivat Saksan liittokansleri Angela Merkelille, että keskiluokkaiset kansalaiset Saksassa ovat "radikalisoitumassa" hänen avoimien rajojen siirtolaispolitiikkansa vuoksi.
Häntä varoitettiin sen saattavan johtaa laajoihin levottomuuksiin.
 
Suhtaudun erittäin kielteisesti ääri-islamiin, enkä mitenkään voisi kannattaa poliitikkoa, joka sponsaa Helsinkiin surmoskeijaa. En halua islamista "julkista" uskontoa Suomeen, omassa, perheen ja samanmielisten piirissä toki myös heillä on oikeus harrastaa uskontoaan, mutta loukkaamatta muita ja Suomen lakia. Tuntemani muslimit olivat sitten ilmeisen maallistuneita, juomat maistuivat enkä koskaan nähnyt heidän rukoilevan, Ins Allah:kin oli vain hokema muiden joukossa. PLO:n edustajien uskonnosta en edes olisi mennyt takuuseen.

Kolikon toinen puoli on jatkuva vastakkainsasettelu ja suoranainen kiihottaminen islaminuskoisia vastaan. Kyllä maailmaan keksittyjä väitteitä hirmuisuuksia mahtuu, mutta kannattaako niitä viljellä, sillä todellisuuskin on tarpeeksi hälyttävä. Ei islami, eivätkä muslimit minnekkään katoa, myös heidän kanssaan on kyettävä jatkossakin elämään, mutta Suomessa ja Euroopassa tietysti Suomen ja Euroopan säännöillä ja ehdoilla!

Tavoite on oltava, että muslimit, kuten muidenkin uskontojen edustajat, katoaisivat maailmasta (ei tietenkään raudalla, vaan sivistämällä). On täysin järjenvastaista sallia SIVISTYSVALTIOSSA aikuisten ihmisten harjoittama kulttitoiminta, joka pahimmillaan vaarantaa yhteiskuntarauhaa, luo hirvittävästi vastakkainasettelua ja hidastaa ihmiskunnan edistystä. Uskonnot ja niiden harjoittajat ovat taakka ihmiskunnalle ja hidaste yhteisen hyvän luomiselle. Kaikkein pahimpana näen pienten lasten aivopesemisen näiden keksittyjen mielikuvitusolentojen maailmaan.

Miten yhteiskunta suhtautuisi, jos opettaisin omia lapsiani kulkemaan punaisia liikennevaloja päin takaperin ja syömään koivun tuohta aina perjantaisin, koska muuten lohikäärme tulee ja tekee heistä grillivartaita? Aivan, huostaanotto ja passitus suljetulle. Mutta jos perustelen asian uskonnolla, asia on ok ja kaikki jopa kannustaa siihen. Tieteen ystävänä olen erittäin uskontovastainen. Aikuinen ihminen tehköön ja uskokoon mihin tahtoo, kunhan eivät rupea liestomaan sitä ryhmänä, saati aivopesemään lapsia.

Omista kavereistani vain 1 on jättänyt islamin (ei virallisesti, koska se tiedetään mikä tuomio siitä seuraa), juo alkoholia ja on maailman mukavin henkilö. Eräs toinen kaverini on hyvinkin suomalaistunut, mutta erittäin uskonnollinen. Nykyaikana häntä kutsutaan integroituneeksi ja maltilliseksi muslimiksi, vaikka elääkin täysin islamin opin mukaan, ei ns. suomalaisten tavoin.
 
Suhtaudun erittäin kielteisesti ääri-islamiin, enkä mitenkään voisi kannattaa poliitikkoa, joka sponsaa Helsinkiin surmoskeijaa. En halua islamista "julkista" uskontoa Suomeen, omassa, perheen ja samanmielisten piirissä toki myös heillä on oikeus harrastaa uskontoaan, mutta loukkaamatta muita ja Suomen lakia. Tuntemani muslimit olivat sitten ilmeisen maallistuneita, juomat maistuivat enkä koskaan nähnyt heidän rukoilevan, Ins Allah:kin oli vain hokema muiden joukossa. PLO:n edustajien uskonnosta en edes olisi mennyt takuuseen.

Kolikon toinen puoli on jatkuva vastakkainsasettelu ja suoranainen kiihottaminen islaminuskoisia vastaan. Kyllä maailmaan keksittyjä väitteitä hirmuisuuksia mahtuu, mutta kannattaako niitä viljellä, sillä todellisuuskin on tarpeeksi hälyttävä. Ei islami, eivätkä muslimit minnekkään katoa, myös heidän kanssaan on kyettävä jatkossakin elämään, mutta Suomessa ja Euroopassa tietysti Suomen ja Euroopan säännöillä ja ehdoilla!


Näinpä.

Vähemmistö vain näkyy eniten mediassa. Ja, onneksi, mölisee eniten.
 
Suhtaudun erittäin kielteisesti ääri-islamiin, enkä mitenkään voisi kannattaa poliitikkoa, joka sponsaa Helsinkiin surmoskeijaa. En halua islamista "julkista" uskontoa Suomeen, omassa, perheen ja samanmielisten piirissä toki myös heillä on oikeus harrastaa uskontoaan, mutta loukkaamatta muita ja Suomen lakia. Tuntemani muslimit olivat sitten ilmeisen maallistuneita, juomat maistuivat enkä koskaan nähnyt heidän rukoilevan, Ins Allah:kin oli vain hokema muiden joukossa. PLO:n edustajien uskonnosta en edes olisi mennyt takuuseen.

Kolikon toinen puoli on jatkuva vastakkainsasettelu ja suoranainen kiihottaminen islaminuskoisia vastaan. Kyllä maailmaan keksittyjä väitteitä hirmuisuuksia mahtuu, mutta kannattaako niitä viljellä, sillä todellisuuskin on tarpeeksi hälyttävä. Ei islami, eivätkä muslimit minnekkään katoa, myös heidän kanssaan on kyettävä jatkossakin elämään, mutta Suomessa ja Euroopassa tietysti Suomen ja Euroopan säännöillä ja ehdoilla!

Tämä kun ei ole sitä todellisuutta, jos katsotaan pelkästään esim pikkutyttöjen ympärileikkauksia ja hunnuttamisia.

Onko yksikään pikkutytön silponut saanut syytteen törkeästä pahoinpitelystä Suomessa, Ruotsissa, saati Euroopassa?
 
Ongelma onkin se, että mikä luetaan vihapuheeksi ja mikä katsotaan yllytykseksi. Nykyään vihapuhe on sitä pahempaa, mitä enemmän julkisuutta "puhe" saa. Lisäksi vihapuheeksi lasketaan usein vain vihjauskin maahanmuuton tai muslimien negitiivisesta puolesta.

Kavahdan ihmisiä, joiden mielestä on OK, että media ja valtaapitävät saavat määritellä vihapuheen (= väärän mielipiteen) ja käydä ihmisten kimppuun sen vuoksi. Aika mielivaltaista.


jep... Vihervasemmiston /EUrofiilien mielestä kaikki mikä on heidän unelmaansa vastustavaa / kritisoivaa on vihapuhetta ja natsikorttia paukkuu pöytään kovaa....Mutta jos on omalle ideologialle täysin "fanaattinen kuurosokea" ei muuta heiltä voi odottaakaan :confused:
Historiassa on esimerkkejä tllaisesta porukasta yllin kyllin...mm. kirjaroviot, kultturivallankumous ect...vihollisia ja syyllisiä pitää luoda, joilla perustellaan sekä vahvistetaan omaa agendaansa ja käännetään kanslaisten huomio pois oleellisista ongelmista...
 
Viimeksi muokattu:
Valittuja puolustuspuheenvuoroja tälle ihmissaastalle, joka jättää perheensä ja luikkii karkuun tuhansien kilometrien päähän.

Rasmus: ”On oikein jättää lapsi sodan keskelle kun isä lähtee Suomeen lomalle”

Posted on 14.7.2016 by Paavo Tajukangas // 0 Comments https://paavotajukangas.com/2016/07...odan-keskelle-kun-isa-lahtee-suomeen-lomalle/

Moni muistaa taanoisen jutun, jossa irakilaiset osoittelivat Tampereella mieltään Suomen kiristyneestä linjasta oleskeluluvan suhteen. Mielenosoittelijoiden joukossa oli miehiä, jotka olivat jättäneet lapsensa ja perheensä Irakiin ja tulleet itse Suomeen makaamaan vokkeihin.

Asia kiinnosti minua Rasmuksen näkökulmasta ja halusin ottaa selvää miten siellä perustellaan pois se, että miehen velvollisuus olisi huolehtia lapsestaan.

Ja niinhän se meni. Kun kyseenalaistin asian, että miksi mies on jättänyt vaimonsa ja lapsensa sodan keskelle, minut leimattiin rasistiksi. Kukaan ei ymmärtänyt sitä kantaa, että isän tehtävä olisi suojella lapsiaan. Sen jälkeen käytiin läpi ne perusvastaväitteet.



Juttu lähti liikkeelle, että olen tietämätön typerys ja että arabille lapsen jättäminen on pahempi asia kuin suomalaisille:

kuvakaappaus-2016-07-14-124150.png




Typeräksi ja tietämättömäksi haukkuminen jatkui:

kuvakaappaus-2016-07-14-124617.png




Tietämättömyydellä jatkettiin, mutta minulle ei perusteltu millä tavalla olin tietämätön kun en ymmärtänyt isää, joka jättää lapsensa sodan keskelle:

kuvakaappaus-2016-07-14-124933.png




Kun yritin kertoa, että vaimo ja lapset olisivat voineet jäädä vaikkapa Turkkiin, sitäkään ei hyväksytty. ”Lähimpään sotaa käymättömään maahan…”:

kuvakaappaus-2016-07-14-125721.png






Turkilla jatkettiin, on kuulemma pahempaa jäädä Turkiin kuin Irakiin:

kuvakaappaus-2016-07-14-130345.png




Seuraava veto oli mielenkiintoinen- kyllähän suomalaisissakin oli käpykaartilaisia. (Vaikka en missään vaiheessa väittänyt miehen olevan käpykaartilainen, pelkästää kummallinen isä, joka jättää lapsensa sodan keskelle) Lisäksi annettiin ymmärtää, että suomalaisia rintamakarkureita oli suuri määrä:

kuvakaappaus-2016-07-14-1306211.png




Kaiken kaikkiaan kukaan rasmuslainen ei halunnut esittää kysymyksiä sodan keskelle lapsensa jättäneen isän toimista. Päinvastoin, he tukivat kaikin tavoin isää ja keksivät kaikenlaisia vastaväitteitä, joilla asia saatiin näyttämään mukavalta. He yksinkertaisesti löivät yhtenä rintamana muurin eteeni, jonka päällä heilui kyltti ”lapsensa sotaan jättänyt isä ei tee mitään väärää”.

Tällainen on siis ryhmä, joka kertoo vastustelevansa rasismia. Tämä porukka kuvittelee ajavansa oikeaa asiaa.
 
Kolmisenkymmentä alle 18-vuotiaaksi ilmoittautunutta turvapaikanhakijaa on paljastunut täysi-ikäisiksi kun kyseisten henkilöiden purukalusto tsekattiin.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001220055.html

Miehiä epäiltiin rekisterimerkintärikoksesta ja perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä.
Kihlakunnansyyttäjä on nyt määrännyt tutkinnanjohtajan esityksestä juttujen esitutkinnan lopetettavaksi.

Itä-Suomen poliisilaitos tutki epäiltyä rekisterimerkintärikosta ja perätöntä lausumaa viranomaismenettelyssä noin kolmenkymmenen turvapaikanhakijan osalta.
Kaikki tutkitut olivat miehiä ja saapuneet Suomeen viime syksyn aikana. Valtaosa miehistä oli tullut maahan Tornion kautta.
Kuvio oli samankaltainen jokaisen tutkitun osalta. Miehet olivat ilmoittaneet turvapaikkapuhuttelussa olevansa alle 18-vuotiaita.

Näin oli tehnyt myös mies, jonka syntymäajaksi viranomaisten tietojärjestelmään merkittiin 22. heinäkuuta 1998. Hän oli sen mukaan 17-vuotias.
Miehelle tehtiin iän määrittämiseksi oikeuslääketieteellinen tutkimus, jossa hänen ikäänsä tutkittiin luiden ja hampaiden kehityksen perusteella. Tutkimustulosten mukaan hän on täysi-ikäinen eli vähintään 18-vuotias.
Mies siirrettiin tutkimustuloksen varmistumisen jälkeen täysi-ikäisten vastaanottokeskukseen ja tieto nuoren miehen menettelystä ilmoitettiin maahanmuuttovirastolle.


Ja joku aika sitten Li Andersson oli vahvasti sitä mieltä, että nämä testaukset ovat epäinhimillisiä ja tarpeettomia.

 
Vastaavasti EUn tasolla 2015 raportti:
https://www.easo.europa.eu/sites/default/files/public/EN_ Annual Report 2015_1.pdf
Nostan siitä tähän kuvan, kuinka suuri osuus sai turvapaikan, pääsyynä eroihin on lähtömaa:
upload_2016-7-14_20-39-10.png
Lähtömaan vaikutus:
upload_2016-7-14_20-39-57.png

Lehdistötiedote Suomeksi alla
Vuonna 2015 EU+-maissa tehtiin lähes 1,4 miljoonaa kansainvälistä suojelua koskevaa hakemusta. Hakemusten määrä oli suurin sen jälkeen, kun tietoja alettiin kerätä EU:n tasolla vuonna 2008. Suurin osa rekisteröidyistä turvapaikanhakijoista oli Syyrian, Länsi-Balkanin maiden ja Afganistanin kansalaisia. Tärkeimmät vastaanottavat maat olivat Saksa, Unkari, Ruotsi, Itävalta ja Italia. Vuoden 2015 lopussa kansainvälistä suojelua koskevaan hakemukseen päätöstä odottavien määrä ylitti miljoonan rajan, ja päätöstä odottavien hakemusten määrä yli kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna.


Syyrian meneillään oleva kriisi on edelleen suurin syy EU+-maihin tehtäviin turvapaikkahakemuksiin: syyrialaisten tekemien hakemusten määrä oli yli 380 000, mikä on kolme kertaa enemmän kuin vuonna 2014. Länsi-Balkanin maiden kansalaisten hakemuksia oli 201 405 eli lähes kaksinkertainen määrä vuoteen 2015 verrattuna. Valtaosa hakijoista oli Kosovosta ja Albaniasta. Afganistan oli edelleen yksi tärkeimmistä kansainvälistä suojelua hakeneiden henkilöiden lähtömaista viime vuonna, sillä hakemuksia jätettiin 196 170 (lisäys 359 %). Kansainvälistä suojelua EU+-maissa hakevien ilman huoltajaa liikkuvien lasten osuus oli niin ikään suurin Afganistanista (25 % kaikista afganistanilaisista hakijoista).


Kertomuksessa tarkastellaan myös keskeistä turvapaikkoihin liittyvää kehitystä vuonna 2015, kuten EU:n sisäisten siirtojen järjestelmää, jäsenvaltioiden vastaanottokykyä, kansallisten turvapaikkajärjestelmien kehitystä ja EASOn tukea. EASO muun muassa jatkoi operatiivisen tuen antamista Kreikalle, Italialle, Bulgarialle ja Kyprokselle. Syyskuusta 2015 lähtien EASO on tukenut EU:n sisäisten siirtojen järjestelmää siirtojen tekemiseksi Italiasta ja Kreikasta muihin Euroopan maihin eniten pakolaisia vastaanottavia hotspot-alueita ja siirtojärjestelmää koskevien toimintasuunnitelmien nojalla, jotka kummatkin jäsenvaltiot ovat allekirjoittaneet. Tukeen on kuulunut asiantuntijoiden, myös liikkuvien ryhmien, lähettäminen paikalle ja erilaisten työkalujen kehittäminen avuksi siirron eri vaiheissa.



Viimeisimmät luvut vuodelta 2016 osoittavat, että kansainvälistä suojelua koskevien hakemusten määrä väheni vuoden 2015 toisesta puoliskosta. Puolen miljoonan rajapyykki kuitenkin saavutettiin jo toukokuun lopussa, joten EU+-maihin tehtyjen kansainvälistä suojelua koskevien hakemusten määrä on pysynyt huomattavasti korkeammalla tasolla kuin vuoden 2015 ensimmäisinä kuukausina, jolloin hakemuksia jätettiin alle 350 000. Syyria oli edelleen merkittävin EU+-maissa rekisteröityjen hakijoiden alkuperämaa tammi- ja toukokuun välisenä aikana.


Kolmasosa EU+-maissa tuona aikana jätetyistä hakemuksista tuli Syyrian kansalaisilta, ja kokonaismäärä oli lähes 165 000. Myös Afganistan ja Irak pysyivät hakijoiden tärkeimpinä lähtömaina, sillä niiden yhteenlaskettu osuus kaikista EU+-maihin hakemuksen jättäneistä oli 25 prosenttia. Kuuden Länsi-Balkanin maan kansalaiset muodostivat yhdessä suurimman hakijaryhmän vuoden 2015 alussa, mutta vuoden 2016 viitenä ensimmäisenä kuukautena heidän hakemustensa määrä jatkoi laskemistaan, ja toukokuussa kuukausittainen määrä oli alimmillaan kahteen vuoteen. Huoltajaa vailla olevien alaikäisiksi väitettyjen määrä väheni aiemmille tasoille. Afganistanin kansalaisten osuus oli tässä jälleen suurin.
https://www.easo.europa.eu/news-eve...tuation-asylum-eu-and-latest-asylum-figures-0
 

Ilmeisesti tiukentunut linja alkaa näkyä myös päätöksissä. Viime vuoden puolella valtaosa Irakilaisista ja Afgaaneista sai turvapaikan. Nyt enemmistö saa kielteisen.

5/2016
http://www.migri.fi/download/65768_Tp-paatokset_tammi_2016.pdf?b27089a651a9d388

Irakilaiset 6/2016

CmrjhrgXEAAawU4.jpg


Irakilaiset 2016

CmrjgmYXYAEg4ij.jpg


Pakolaispolitiikan muutosvauhti oli ja on edelleen turhauttavan hidasta. Suunta sentään on oikea. Toivottavasti vauhti ei hiivu sillä vielä on matkaa kestävälle tasolle.

edit: Koetan löytää tästä pakolaisaallosta joitain positiivisiakin puolia. Päättäjiemme herättelyyn vaadittiin reipasta shokkiherätystä räjähtäneiden tulijamäärien muodossa. Jos tp-hakemukset olisivat kasvaneet tasaisesti 10-40% vuosivauhtia ei tilanteeseen välttämättä olisi reagoitu mitenkään vuosiin tai vuosikymmeniin. Toivon että vuosi 2015 osoittautuu onneksi onnettomuudessa joka tuottaa pitkällä aikavälillä Suomen kannalta kestävämmän lopputuloksen.
 
Viimeksi muokattu:
Munarosvo vai jotain muuta? :p

Turvapaikanhakija kiipesi koivuun Keuruulla – palokunta paikalle
Kotimaa 14.07.2016 16:35
Keuruun vastaanottokeskuksen lähimetsään hälytettiin torstaina palokunta, kun mies oli kiivennyt koivuun noin kymmenen metrin korkeudelle.

Päivystävän palomestarin Jaakko Lamminkosken mukaan mies oli turvapaikanhakija.
- Alastulossa oli pieniä vaikeuksia, mutta mies pääsi lopulta omin avuin alas loukkaantumatta, Lamminkoski kertoo.

Lamminkoski ei kommentoinut, miksi mies oli kiivennyt puuhun.

Hätäilmoituksen tekivät entisessä kasarmirakennuksessa sijaitsevan vastaanottokeskuksen työntekijät. Pelastuslaitos sai ilmoituksen asiasta kahden jälkeen iltapäivällä.

Teemu Rauhala
 
Munarosvo vai jotain muuta? :p

Turvapaikanhakija kiipesi koivuun Keuruulla – palokunta paikalle
Kotimaa 14.07.2016 16:35
Keuruun vastaanottokeskuksen lähimetsään hälytettiin torstaina palokunta, kun mies oli kiivennyt koivuun noin kymmenen metrin korkeudelle.

Päivystävän palomestarin Jaakko Lamminkosken mukaan mies oli turvapaikanhakija.
- Alastulossa oli pieniä vaikeuksia, mutta mies pääsi lopulta omin avuin alas loukkaantumatta, Lamminkoski kertoo.

Lamminkoski ei kommentoinut, miksi mies oli kiivennyt puuhun.

Hätäilmoituksen tekivät entisessä kasarmirakennuksessa sijaitsevan vastaanottokeskuksen työntekijät. Pelastuslaitos sai ilmoituksen asiasta kahden jälkeen iltapäivällä.

Teemu Rauhala
Korkeammalta saa paremmin kuuluvuuden Allahille?
 
Apinavietti vei puukiipeilyn epäterveellisiin korkeuksiin asti. Eipä sinänsä, jotkut suomalaisetkin yrittävät juhannuksen aikana palata takaisin mereen, mistä ihmiset tulivatkin.
 
Back
Top