Pakolaisuus


RVL:n evp kapteeni, nykyinen kansanedustaja, puhuu tuossa jutussa asiaa.:salut:

edit: Siis tuossa @miheikki n postaamassa:
Totesin tämän kansanedustaja Mikko Kärnän (kesk) seinällä, toteanpa tässä oikein erikseen päivityksessä...
...Tiedän, että uskovaisia ei voi käännyttää. Siksi vetoankin niihin jotka jo ymmärtävät, mistä on kysymys, mutta jotka eivät uskalla avata suutaan jonkin leiman pelossa. Nyt on aika. Nyt on pakko. Meillä ei ole oikeutta hävitä tätä kamppailua. Nyt on uskallettava. Se leima, jonka saat omilta lapsiltasi 10-20 vuoden päästä, jos et tehnyt mitään, on vielä ikävämpi kuin se jonka saat joltain kunniattomalta paskiaiselta nyt.
 
RVL:n evp kapteeni, nykyinen kansanedustaja, puhuu tuossa jutussa asiaa.:salut:

Saas nähdä pääsikö jo lehtien palstoille. Nyt on otollinen aika Tynkkysen sekoillessa minkä kerkiää. Tynkkysen liiallinen fanaattisuus vesittää koko sanoman ja tekee vain hallaa.

Hamilon viesti koko tälläisen kohtalon, taitaa olla liian kuuma peruna.
upload_2016-7-27_16-26-49.png

"– Rehellinen mielipiteeni on, että Tynkkysen tyyli on haitaksi kaikille niille aatteille, joita hän edustaa, koska tapa, jolla hän ne esittää, ei lisää niiden uskottavuutta."

Olen Rydmanin kanssa samoilla linjoilla. http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/wrydman tynkkynen-53292
 
Saksassa on kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita, jotka ovat saaneet karkotuspäätöksen, mutta saavat silti jäädä maahan. Syynä on juridinen poikkeus, josta käytetään nimitystä Duldung eli "suvaitseminen".

Saattaa vaan "suvaitsevaisuudelle" tulla hintaa mikäli näitä vastaavia teroja intoutuu toteuttamaan suunnitelmiaan.

Tämän takia Saksan Isis-pommimiestä ei karkotettu
SAMI METELINEN
53 minuuttia sitten
Käytännössä syyrialaisia turvapaikanhakijoita ei palauteta Saksasta, vaikka turvapaikka jäisi myöntämättä.

  • a817977ac5fc7054e82c319896cedb88eb3b1867ea65c78458a92d3fa8a01485

    Mohammed Daleel.

    (Lehtikuva/AFP)
Saksassa on kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita, jotka ovat saaneet karkotuspäätöksen, mutta saavat silti jäädä maahan. Syynä on juridinen poikkeus, josta käytetään nimitystä Duldung eli "suvaitseminen".

Myös baijerilaisessa Ansbachin pommi-iskusta epäilty Mohammed Daleel sai jäädä Saksaan "suvaitsemisen" ansiosta.

Turvapaikka-ansiota käsittelee Saksan sisäministeriön alainen liittovaltion maahanmuutto- ja pakolaisvirasto (Bamf), joka sijaitsee Nürnbergissä.

Kun Bamf hylkää turvapaikkahakemuksen ja määrää karkotuksen, hakija voi puolustautua hallinto-oikeudessa. Jos hallinto-oikeus vahvistaa Bamfin päätöksen, ulkomaalaisviraston kuuluu vastata siitä, että turvapaikanhakijan oleskelu maassa päättyy. Tätäkin vastaan hakija voi valittaa, mutta se ei enää lykkää karkotuksen täytäntöönpanoa.

Sen sijaan siinä vaiheessa turvapaikanhakijan turvaksi tulee "suvaitseminen". Kyse on todistuksesta, jonka turvin turvapaikanhakija saa pysyä Saksassa siitä huolimatta, että hänelle on määrätty täytäntöönpanokelpoinen maastapoistumismääräys.

Karkotuspäätöksen saanut turvapaikanhakija voi saada "suvaitsemista" koskevan todistuksen, jos hakija ei tule turvalliseksi luokitellusta maasta. Tämän takia viranomaiset eivät käytännössä lähetä syyrialaisia ikinä takaisin. Myöskään sellaisiin maihin ei palauteta, joissa turvapaikanhakijaa voi uhata vainoaminen, kidutus ja kuolemantuomio. "Suvaitsemista" koskevan todistuksen voi myös saada, jos hakija ei ole matkustuskelpoinen esimerkiksi sairauden takia. Poikkeuksen saa myös, jos hakijalta puuttuvat matkustamiseen tarvittavat asiakirjat. Lisäksi poikkeuksen voi saada, jos hakija pystyy esittämään pakottavia syitä, kuten kesken olevan koulutuksen tai työpaikan.

Saksassa on käynnistynyt keskustelu palauttamista koskevasta lainsäädännöstä. Stuttgarter Zeitungin mukaan noin 97 prosenttia hylätyn turvapaikka-anomuksen saaneista saa jäädä maahan Bremenin alueella. Eri osavaltioiden välillä on suuria eroja sen suhteen, kuinka suuri osa hylätyn turvapaikkapäätöksen saaneista saa jäädä. Sachsen-Anhaltissa osuus on pienin 43 prosentilla.

Syyrialainen Mohammed Daleel räjäytti itsensä reppuun asetetulla pommilla sunnuntaina. Itsemurhapommi-iskussa haavoittui 15 ihmistä, joista neljä vakavasti.

Terroristijärjestö Isis julkaisi pommi-iskun jälkeen videon, jolla Daleel vannoo uskollisuutta Isisin johtajalle Abu Bakr al-Baghdadille Allahin nimeen.

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/ansbach pommittaja karkotus-53317
 
Mielipidevaikuttamista parhaimmillaan. Rehellisesti sanoen katsoisin mieluummin tv:stä "karpolla on asiaa" kuin lukisin lehdistä turviksien nyyhkytarinoita joilla yritetään vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin. Esittäsivät nyt sitten samalla jonkun "17-vuotiaan" jossa kertomus paljastuu kurpitsavankkuri tarinaksi.

Tältä näyttää irakilaismiehen saama kielteinen turvapaikkapäätös
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/talta-nayttaa-irakilaismiehen-saama-kielteinen-turvapaikkapaatos/
 
Mielipidevaikuttamista parhaimmillaan. Rehellisesti sanoen katsoisin mieluummin tv:stä "karpolla on asiaa" kuin lukisin lehdistä turviksien nyyhkytarinoita joilla yritetään vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin. Esittäsivät nyt sitten samalla jonkun "17-vuotiaan" jossa kertomus paljastuu kurpitsavankkuri tarinaksi.

Tältä näyttää irakilaismiehen saama kielteinen turvapaikkapäätös
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/talta-nayttaa-irakilaismiehen-saama-kielteinen-turvapaikkapaatos/

Mielenkiintoinen juttu. Ja vaikutti kyllä ihan perusteelliselta selvitystyöltä. Migri toteaa, että kyseinen sunnimuslimi tulee toimeen kaltaistensa luona Bagdadissa. Olisi muuten ollut vielä kiintoisaa kuulla, mikä oli tämän motiivi juuri Suomen valitsemiseksi turvapaikanhakupäätöstä tehtäessä. Mutta tätähän tuossa selvityksessä ei ilmeisesti kysytty eikä kirjattu ylös.
 
Oho! Empä olisi uskonut että Uuden Suomen Markku Huusko olisi tälläisen uutisen taustalla. Tähän saakka hän on lähinnä keskittynyt natsi-ilmöön, rasismiin, vihapuheeseen, katupartiohin jne....

”Tänään Isis julisti sodan kristinuskoa vastaan”

Huuskolta on jäänyt huomaamatta että ISIS on teurastanut kristittyjä irakilaisia siinä missä shiioja, jesidejä ja muitakin sitä mukaa kun on kiinni saanut. Mosulin tapauksessa olivat vielä "humaaneja" kun antoivat pari päivää aikaa kristityille poistua. Mutta ehkä siinäkin vain laskivat joutuvansa taistelemaan vähempää asemiesmäärää vastaan, kuin jos kristityt olisivat puolustaneet kotejaan selkä seinää vasten. Tai sitten eivät olisi jaksaneet teroitella puukkojaan sitä määrää mitä kaikkien mestaaminen olisi vaatinut.
 
Viimeksi muokattu:
Muutos alkuvuoteen verrattuna valtava: Vain joka kymmenes
irakilainen saa turvapaikan Suomesta

Viime vuoden hakemusten suma saadaan purettua syksyn aikana, Migri uskoo.
KOTIMAA 27.7.2016 19:38 Päivitetty: 27.7.2016 19:54
Jukka Harju
HELSINGIN SANOMAT

TIUKKA linja irakilaisten turvapaikkapäätöksissä on pitänyt tänä kesänä. Myönteisen turvapaikkapäätöksen saa vain noin kymmenen prosenttia hakijoista.

Irakilaisilla, suurimmalla turvapaikanhakijaryhmällä, on tänä kesänä ollut merkittävästi suurempi mahdollisuus saada kielteinen päätös kuin vielä vuoden alkupuoliskolla. Kesäkuussa jo 77 prosenttia päätöksistä oli kielteisiä, kertoi Maahanmuuttovirasto (Migri) heinäkuun alussa.

”Siinä ei ole tapahtunut muutoksia”, sanoo nyt tulosalueen johtaja Antti LehtinenMigristä.

MUUTOS on valtava verrattuna vuoden viiteen ensimmäiseen kuukauteen, jolloin irakilaiset saivat kielteisen päätöksen runsaassa neljänneksessä tapauksissa ja myönteisen vajaassa neljänneksessä.

Näiden lisäksi osa hakemuksista on rauennut tai jätetty tutkimatta.

1469591730714

PERUSTEENA kielteiselle päätökselle on Migrin mukaan usein se, että henkilö on kotoisin alueelta, jolla oleskelusta ei aiheudu erittäin vakavaa henkilökohtaista vaaraa tai se, että henkilöllä on mahdollisuus muuttaa kotimaansa sisällä turvallisempaan paikkaan.

Moni ei tyydy ratkaisuun, vaan vie sen hallinto-oikeuteen.

”Kielteisestä päätöksestä pääsääntöisesti valitetaan, se on ihan normaalia toimintaa”, Lehtinen sanoo.

”Ratkaisut ovat pääsääntöisesti pysyneet hallinto-oikeudessa. Sekin on varmaa, että päätöskäytännöistä ollaan yhteydessä sinne kotimaahan ja tieto sinne välittyy.”

Kielteisten päätösten määrä alkoi kasvaa toukokuisen lakimuutoksen jälkeen. Ulkomaalaislaista poistui tuolloin humanitaarinen suojelu ja Maahanmuuttovirasto teki uuden, tiukemman Irak-päätöslinjauksen maan turvallisuudesta.

MIGRIN tavoiteaikataulu nyt on, että viime vuonna tulleet runsaat 32 000 hakemusta on käsitelty syksyn kuluessa. Päätöstä odottaa vielä runsaat 16 000 hakijaa.

”Me olemme tehneet noin 800 päätöstä viikossa, ja kun hakijamäärät ovat kesällä pysyneet alhaisina, alle sadassa pääsääntöisesti per viikko, niin siinä se jono aika nopeasti pienenee”, Lehtinen sanoo.

”Nyt näyttää siltä, että menee syksyyn, jotta saadaan purettua viime vuoden jono. Tämä riippuu tietenkin siitä, pysyvätkö hakijamäärät näin alhaisina. Ei ole tällä hetkellä viitteitä siitä, että määrät alkaisivat taas nousta.”
http://www.hs.fi/kotimaa/a1469591725572
 
Väestönkasvu johtuu suurelta osin ruoka-avusta ja rokotusohjelmista.

Nykyisenkaltaisella kulttuurilla ja lapsimäärillä kyllä, noiden puutteesta johtuvat kuolemat olivat ennen ne säätelevät tekijät.

Ruoka-avun ja rokotusohjelmien piirissä väestönkasvu menisi kuriin jos tuolla kohdemaissa olisi tasa-arvoa. Mutta kun edelleen miesten ei monissa paikoin tarvitse paljon jälkikasvunsa hoidosta välittää - esim. Afrikan sarven kulttuuri on sellainen että naiset hoitavat sekä työt että kodin miesten keskittyessä pureskelemaan khattia ja hoitamaan klaanin politikointia (anteeksi, mutta näin se ihan oikeasti pitkälti menee). Ja mitään ehkäisyä ei voi kuvitellakaan. Paneminen itsessään ei ole ongelma, Jörkan lukuohjetta mukaillen se mielestäni kannattaa aina (kotona ainakin), mutta ei siten että lapsimäärät ovat samaa luokkaa kuin ennen lapsikuolleisuuden ollessa jotain 60% ja siten, että tasa-arvo on edelleenkin luokkaa "ei ole".

Valitettavasti osa ihmisistä tuntuu ottaneen sydämen asiakseen varmistaa sen, että tätä epätasa-arvoa vaalitaan ikäänkuin hienona kulttuurillisena piirteenä, vaikka Euroopan kulttuuri on suurin piirtein samoista lähtökohdista edennyt huimasti viimeisimpien satojen vuosien aikana. Tuolla kun on akuutimpiakin ongelmia kuin naisten vähäinen osuus pörssiyhtiöiden johtoryhmissä.
 
Mielenkiintoinen juttu. Ja vaikutti kyllä ihan perusteelliselta selvitystyöltä. Migri toteaa, että kyseinen sunnimuslimi tulee toimeen kaltaistensa luona Bagdadissa. Olisi muuten ollut vielä kiintoisaa kuulla, mikä oli tämän motiivi juuri Suomen valitsemiseksi turvapaikanhakupäätöstä tehtäessä. Mutta tätähän tuossa selvityksessä ei ilmeisesti kysytty eikä kirjattu ylös.

Jep. Myös YLEn jutussa tekeydytään tyhmäksi: Esitetään ettei ymmärretä eroa oikean pääkaupungin ja ISISin Irakin-"pääkaupungin" Mosulin välillä, vaikka asiasta jopa mainitaan ohimennen jutussa.

http://yle.fi/uutiset/isis_rajaytti...__suomi_palauttaa_hanet_silti_irakiin/9055013
 
Jep. Myös YLEn jutussa tekeydytään tyhmäksi: Esitetään ettei ymmärretä eroa oikean pääkaupungin ja ISISin Irakin-"pääkaupungin" Mosulin välillä, vaikka asiasta jopa mainitaan ohimennen jutussa.

http://yle.fi/uutiset/isis_rajaytti...__suomi_palauttaa_hanet_silti_irakiin/9055013

Just bongasin saman uutisen. Todellakin, YLE se jatkaa "objektiivista" linjaansa tp-hakijauutisissaan. Migristä tehdään kasvoton ja kylmä byrokratian hirviö ja tuota hylsypäätöksen saanutta heppua kohdellaan suunnilleen pyhimyksenä.
 
Voiko tahan oikeasti luottaa veli @turska ?? Siis jos voi niin ilmeisesti rahat oikeasti loppu..

Sanoisin että suhdeluku alkaa olla sitä luokkaa että lähtökohtaisesti uskon suuren osan myönteisen päätöksen saajista omaavan sille sentään jonkinlaisen perusteen.

Ei silti, että uskoisin turvapaikkakäytäntöjen edelleenkään olevan mikään hyvä ratkaisu auttaa suuria ihmisjoukkoja.
 
Just bongasin saman uutisen. Todellakin, YLE se jatkaa "objektiivista" linjaansa tp-hakijauutisissaan. Migristä tehdään kasvoton ja kylmä byrokratian hirviö ja tuota hylsypäätöksen saanutta heppua kohdellaan suunnilleen pyhimyksenä.

Kyllä se Aamulehtikin osaa...

Isä ei saanut turvapaikkaa, vaikka vaimo ja kaksi tytärtä nauttivat pysyvästä oleskeluluvasta
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/isa...-tytarta-nauttivat-pysyvasta-oleskeluluvasta/
 
Sanoisin että suhdeluku alkaa olla sitä luokkaa että lähtökohtaisesti uskon suuren osan myönteisen päätöksen saajista omaavan sille sentään jonkinlaisen perusteen.

Ei silti, että uskoisin turvapaikkakäytäntöjen edelleenkään olevan mikään hyvä ratkaisu auttaa suuria ihmisjoukkoja.
jotenkin @Honcho tulee sellainen tunne etta rahat alkaa oikeasti olemaan valtion kirstusta loppu... sen takia naita paatoksiakin
 
Kyllä se Aamulehtikin osaa...

Isä ei saanut turvapaikkaa, vaikka vaimo ja kaksi tytärtä nauttivat pysyvästä oleskeluluvasta
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/isa...-tytarta-nauttivat-pysyvasta-oleskeluluvasta/
tamapa oli napakka vastaus:

EI MITALIA TYÖNTEOSTA

Aamulehti: Onko teillä toimittajaa, joka osaa tehdä jutun pakolaisten kustannuksista. Esimerkiksi montako duunaria tarvitaan, että tämäkin perhe pysyy hengissä täällä Suomessa. Jalostakaa tätä juttua. Siis aivan kaikki kulut, tässä osa malliksi; sairaalakulut, terveydenhoito, hammashoito, asunto, tylöttömyyskorvukset, lapsilisät, matkat (taksia varmaan käytetään) sekä asianajankulut sekä tulkkaus ; tässä vain muutama näin alkuun. Paljon jää vielä puuttumaan. Nyt journalismia peliin eikä nyyhkytarinoita. Tämöä kaikki maksaa ja on pois kantasuomalaisten hyvinvoinnista, jotka ovat maksaneet veroja ja tehneet ikänsä töitä. Nyt heinäntekojärkeä mukaan ja rajusti. K I I T O S !
 
jotenkin @Honcho tulee sellainen tunne etta rahat alkaa oikeasti olemaan valtion kirstusta loppu... sen takia naita paatoksiakin

Ehkäpä asioista päättävät virkamiehet alkavat olla tosiaan huolissaan nyt siitä, onko kohta varaa maksaa itselleen palkkaa.

Raha on yhä edelleen paras konsultti.
 
Luvassa on oikea nyyhkyjuttujen vyöry. Kunhan tulijat tajuavat että saa asialleen huomiota, kun kiikuttaa kielteiset päätökset lehteen, niin johan pomppas :mad::mad:.
Pahoin pelkään, että tässä vielä poliitikoilta kantti pettää. Kohta annetaan poliittista ohjausta toiseen suuntaan. Ja demarit palaa kohta hallitukseen...
 
Se että turvapaikkajoa myönnetään Suomessa nyt hieman vähemmän on hyvä asia, mutta niin kauan kun nämä laittomat maahantunkeutujat saavat yhä olla täällä, ( esim. tämä kaveri http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001227673.html ), niin ei se vaikuta käytännössä mihinkään.

Tällä hetkellä kaikki ne laittomat maahantunkeutujat, jotka saavat hylsyn ovat vapaita liikkumaan miten tahtovat, tekemään mitä tahtovat ja saavat yhä ylläpidon, hoidon ja diskorahat veronmaksajilta (eli sinulta ja minulta). Osaa ei voida karkoittaa koska kotimaa ei ota vastaan, osaa ei voi karkoittaa koska he häviävät pois viranomaisten näköpiiristä (tämä on yhtä vaikeaa kuin ovesta ulos astuminen). Kaikki tämä maksaa rahaa, mutta ennen kaikkea suomalaisten elämiä niin kirjaimellisesti kuin kuvainnollisesti näiden rikollisten tekemien rikosten muodossa.

Eli puhe siitä, että joku ei saa turvapaikkaa on lähinnä silmänkääntötemppu ja huono sellainen. Sillä saadaan ihmiset luulemaan, että asia on hoidossa vaikka näin ei suinkaan ole. Samalla valtamedia (ennemminkin valhemedia) puskee hirvittävällä vauhdilla ulos nyyhkytarinoita (niitä on nähty tässäkin threadissä linkitettynä) siitä kuinka kauheata ja huonoa on näiden laittomien elämä täällä Suomessa ja ennen kaikkea kotimaassaan.

Vaikka kuinka yritetään esittää, että ongelma on lähestymässä ratkaisua, niin ei se ole näin. Erittäin synkät pilvet ovat horisontissa ja lähestyvät koko ajan vääjäämättä. Turkin tilanne, ilmastopakolaisuus ja Euroopan Unionin yhä itsevaltaisempi politiikka (EU haluaa vallan päättää kuinka monta pakolaista menee mihinkin EU-valtioon ja millä perusteilla pääsee pysyvästi asuskelemaan ja tiedättekö kuinka monta pakolaista mahtuu Suomeen EU:n mukaan? Lukekaa täältä http://www.statewatch.org/news/2010/nov/eu-com-final-report-relocation-of-refugees.pdf

Tässä yksi taulukko, pinta-alan mukaan. Tämä luku on aivan sairas ja tällaista materiaalia tuottaa siis EU. Ne ketkä yhä pitävät EU:ta hyvänä ja positiivisena asiana Suomelle, niin pyydän teitä perehtymään asioihin, voi mieli muuttua.
R99ex.jpg
 
Back
Top