Pakolaisuus

Ongelma on se, että hallituksen (eli siis ei valtioneuvoston vaan MEIDÄN Suomen osaomistajina) kantaa kysytään vain 4 vuoden välein. Ja silloinkaan emme pääse vaikuttamaan päätökseen vaan pääsemme arpomaan mitä suurta porukkaa äänestämme, joista sitten joku meille mieluisa tai puoluevalinnastamme huolimatta epämieluisa meidän äänellämme menee tekemään joko sitä mitä on luvannut tai sitten muuta.

Suomea johdetaan liikaa sellaisten "palkkajohtajien" asenteella joilla on jo katsottu seuraava senior advisor -homma kaverien johtamassa (muttei omistamassa) firmassa valmiiksi. Mitään nimiä nyt tikun nokkaan nostamatta, Kataisia tai sen semmoisia.

5-10 vuotta sitten olisin vannonut edustuksellisen demokratian nimiin, koska eihän "tyhmä" kansa osaa syventyä asioihin. No...taitaa kuitenkin olla niin ettei myöskään "edarissa" jakseta usein lukea edes sitä parin sivun assarin tekemää lyhennelmää asioista, kun ulosanti on kuin keitetystä lampaanpäästä.

Enemmän suoraa demokratiaa isoissa päätöksissä, neuvoa-antavien kansanäänestyksen muodossa pönkitettynä virkamiestyönä ehdottomasti "lahjomattomien", ammattiylpeiden (ettei oma mielipide ui työhön) henkilöiden toimesta kootun FAKTAINFORMAATION avulla. Mistään yksittäisestä lähteestä ei voi saada kunnon objektiivista infoa kun näkyvimpinä lähteinä on Tampereen punavihreän sävyinen Yle, Helsingin punavihreiden nuorten "toimittaja"tyttöjen ja poikien HS (ennemmin poliitikkojen, ei edes hävetä tehdä politiikkaa työllään), tai nykyisin myöskään näiden typeryyttä hyväksikäyttävä mahorkalta vienosti tuoksahtava räyhääjä MV-lehti jne. "Kummasti" löydetään aina se Scheinin vaikka muitakin ja vähemmän poliittisia KV-oikeuden tuntijoita on monia. Vähän kuin Kangaspuro ainaisena "Venäjä-asiantuntijana" joka ei ikinä osu oikeaan mutta kutsutaan taas arvailemaan/toiveajattelemaan seuraavaankin ohjelmaan.

Jos ei, saatana PISA-tutkimuksissa loistava kansa osaa kiihkottoman faktatiedon pohjalta antaa mandaattia isoissa asioissa niin kuka sitten.

Kysymyksenasettelu olisi sitten oltava myös rehellinen. Törkeän valheellista olisi kysyä "Pitääkö Suomen ottaa vastaan pakolaisia" (tai jopa *maahanmuuttajia*). Oikea kysymys olisi "Pitääkö Suomen ottaa vastaan suuria määriä turvapaikanhakijoita". Samalla voisi kysyä pakolaiskiintiöistä ja UNHCRn rahoittamisesta eli siitä oikeasta auttamisesta "auttamisen" sijaan.

Veikkaampa tosin, ettei edes noita valheellisia kysymyksiäkään uskallettaisi enää kysyä. Kansan enemmistö voisi vastata johdateltuihin ja hämärrettyihin kysymyksiinkin "väärin" mikä sekin olisi sitten jo monella tavalla vahingollista.

Edit: Kummallista kyllä, yksi objektiivisimmista uutismedioista tuntuu olevan Kokoomus-sidonnainen Verkkouutiset Nykypäivä. Antaa äänen myös poliittisille vastustajille ja uutiset ovat UUTISIA selvästi erillään toimittajien mielipiteistä joille taas on omat selvät paikkansa. Tykkään, tällaisten(kin) takia olen Kokoomuksen edustajia äänestänyt lähes aina (ei tosin nykyisen kettutyttö-pintaliito-stubbilaisen linjan vetäjiä).

Hyvää settiä. Verkkouutiset on tosiaan yksi harvoja julkaisuja, mitä enää viitsi lukea.
 
Kuinka tulkitsette julkistettua "sopimusta" vai "yhteistyöasiakirjaa"?

Onko tämä kokonaan EU:n neuvottelema ja sitten yhteistyöasiakirjan pohjalta Suomi ja Afganistan allekirjoittavat maakohtaiset sopimukset?

Kovasti Eerola keräisi pojoja kotiin..:rolleyes:


http://yle.fi/uutiset/3-9211923


http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/eerola_afganistan-55997

Tämä jäi myös minua mietityttämään. Eli pääsikö Suomi sopimukseen EU:n siivellä, vai oliko omilla maakohtaisilla neuvotteluilla merkitystä.

Tämä voi toimia hyvänä porkkanana esim. Irakin suuntaan. Jos EU kulissien takana uhkasi katkaista Afganistanin rahahanat, niin vaikkapa Irakin kannattaisi nopeasti pyrkiä kahdenväliseen sopimukseen, jossa se saisi lypsettyä itselleen jotain parempia etuja.
 
Jos olisi torstaina vapaapäivä, niin menisin osoittamaan mieltä sananvapauden eli MV-lehden/Ilja Janitskinin puolesta.

Skandaalilehtiä Suomessa on ollut aina 1930-luvun Totuuden Torvesta alkaen (joka ainoana uskalsi arvostella mm. valvontakomissiota 1940-luvun lopussa). Nykypäivä, Hymy, Alibi jne. kaikki ovat julkaisseet/julkaisevat materiaalia, joka ei takuulla noudata hyvää tapaa, makua, kunniaa tai edes lakia joissakin tapauksissa ja ovathan nuo joitakin tuomioita keränneetkin. MV-lehdelle samaa ei sallita, koska se pilkkaa pyhää lehmää.

Lehti on suurelta osalta tuubaa, mutta nykyisessä tilanteessa sille ei ole vaihtoehtoa. Se on ainoa, joka kertoo totuuden erinäköistä kömmellyksistä, kahinoista, nujakoista ja muista hassutuksista monikulttuuri-ilottelun ympäriltä. Mitäköhän esim. Forssasta olisi kerrottu ilman vaihtoehtomediaa.

Muutenkin ottaa pannuun tämä asetelma, jossa yhdestä miehestä on rakennettu suuren luokan rikollinen jo ennen oikeudenkäyntiä. Media tietenkin vihaa ao. läpyskää niin ideologisessa kuin käytännöllisessä mielessä.

Mahdollinen tuki idästä askarruttaa tällä palstalla. En tiedä onko siitä "smoking gun" todisteita. Moku-vastaisessa seurakunnassa kaikki tuntevat toisensa joka tapauksessa. MV on asettunut aika paljon persuja vastaan, mikä mielestäni on huono asia. Kansallismielisten ryhmien pitäisi puhaltaa yhteen hiileen, eikä hajottaa voimavarojaan. Ymmärrän kyllä miksi persuihin ollaan pettyneitä.
 
Jos olisi torstaina vapaapäivä, niin menisin osoittamaan mieltä sananvapauden eli MV-lehden/Ilja Janitskinin puolesta.
MV-lehden tapauksessa ei ole kyse sananvapaudesta vaan lehti/Janitskin epäillään rikoksesta.
Sananvapaus on sitä että MV-lehteä ei etukäteen sensuroida.
Sananvapaus EI tarkoita että saa sanoa mitä tahansa ilman seurauksia.
 
MV-lehden tapauksessa ei ole kyse sananvapaudesta vaan lehti/Janitskin epäillään rikoksesta.
Sananvapaus on sitä että MV-lehteä ei etukäteen sensuroida.
Sananvapaus EI tarkoita että saa sanoa mitä tahansa ilman seurauksia.

Tästä olen sinänsä samaa mieltä.
Mutta säännöt eivät ole kaikille samat. MV:n tapauksessa suurin ongelma on mistä se kirjoittaa, ei miten se kirjoittaa.
Mikäli läpyskä olisi tuottanut materiaalinsa repostelemallla suomalaisia kristittyjä, perussuomalaisia tai kantasuomalaisten rikoksia niin vastaavia syytöksiä ei julkisuudessa olisi nähty. Ilmassa on koko ajan ollut vahvaa ennakkosensuurin henkeä johtuen aihepiiristä.

Janitskin henkilönä on ansainnut sen, mitä Suomen laki hänelle antaa.
 
Saattaisi muuten kuulua lopputilin ääni Sanoma-konsernin suunnalta

Sanomassa ei uskoakseni ole suurin ongelma mikään omistajan ääni (sehän on kuitenkin pörssifirmakin..."klikkihuorausta" jne harrastetaan ja raha ratkaisee) vaan erityisesti Hesariin osittain jostain NYT-liitteen kautta pesiytynyt nuorten, yhden tietyn värisessä kuplassa elävien toimittelijoiden joukko joka on luonut sinne hyvin eriskummallisen oman ekosysteeminsä. Saman konsernin Ulla Appelsin kuitenkin osoittaa (vaikka on "iltapaskan" päätoimittaja) että journalismiaKIN vielä löytyy. Toisaalta HS voi myös yllättää, kaikki riippuu toimittajasta - siellä voidaan haastatella Jussi Halla-Ahoa ihan siinä sävyssä että mies on maahanmuutos ongelmien asiantuntija - tätä en esim. Yleisradiolla ihan heti odota näkeväni koska Halla-Aho on tyyliltään maltillisena ja älyllisesti vetoavalla tavalla asiansa perustelevana todellisuudessa pahempi "uhka" kuin joku kaiken maailman Siitoin-henkisten härö-wannabe-natsien kanssa flirttaileva Muutos 2011 -tyyppi.

Ylen etu, mutta nykyisin enenevässä määrin haitta on se ettei sen tarvi juosta eurojen perässä ainakaan vielä. Tuntuu että yleinen journalistinen löysyys ja koko laitosta leimaava "suuri linja" monikulttuurisuuden...anteeksi, nykyisin siis ainakin paperilla kulttuurien monimuotoisuuden edistämiseksi lyö läpi nimenomaan rumassa, harhautuneessa ja asialleen loppupeleissä enemmän vahingollisella tavalla. Halla-Ahon tyyppiset vihervasemmistolle oikeasti vaaralliset tyynen asialliset ja älylliset henkilöt pidetään visusti poissa keskittyen vaivihkaa omaa agendaa "uutisen" muodossa tuputtamaan todellisuudessa lähes koko kansan halveksimia uusnatsiporukoita ja hulluja hyväksikäyttäen. Kaikki koetetaan pureskella hajuttomaan, mauttomaan, värittömään ja tunnistamattomaan muotoon joka sitten menee helposti läpi esim. vanhuksille jotka eivät mitään muuta mediaa (esim. ulkomaista valtamediaa, vaikka Yle mielellään esittää valinnan binäärisenä Ylen ja MV-lehden välillä).

Itse pidän tavallaan enemmän Sanoma / HS:stä, ainakin siellä vastuu menee toimittajille vaikka se narratiivi onkin vinksahtanut kansan ykkösuutislehdestä lähes Kansan Uutisten ja Vihreän Langan hybridin tasolle. Samassa itsenäisyyspäivän lehdessä voidaan toivottaa kansallisvaltiot muinaismuistona historiaan ja sitten jollain sivulla haastatellaan asiallisesti Halla-Ahoa jota ei Ylellä näytetä kun ei olkiukoksi taivu - Hirvisaari tms Seppo Lehdon avustamana hoitaa sen homman paremmin. Mutta Ylen tyyppinen järjestelmällinen pehmo-Totuuden Ministeriöhenki uutisoinnissa on vaarallisempaa koska se ikään kuin tekeytyy joksikin muuksi kuin on. Sanottakoon että inhoan molempia näistä, mutta Ylen uutispuoli (Teema-kanava on parhautta) on susi lampaan vaatteissa, siinä missä HS näyttää peittelemättä oman karvansa, ollen lähes skitsofreenista poukkoilua vihervasemmistolaisen harhaisen egotripin ja tiukan journalistisen sisällön välillä.

Sanottakoon että en pidä kummastakaan mediasta. Ylestä siksiKIN vähemmän että ei sen tilausta voi lopettaa (tai karsia hyviä osia lukuunottamatta).
 
Mutta säännöt eivät ole kaikille samat

Jos kyseessä oleva paskajulkaisu malttaisi pysyä siinä haittamaahanmuutossa tai edes niissä paikkaansa pitämättömissä uutisjulkaisuissa, eikä keulisi jatkuvasti joka hemmetin suuntaan, niin meillä ei olisi nyt pidätysmääräystä Janistkinista.

"Janitskinia epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikoksista, rahapelirikoksista, törkeästä kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta, salassapitorikoksesta ja tekijänoikeusrikoksista."
 
Jos kyseessä oleva paskajulkaisu malttaisi pysyä siinä haittamaahanmuutossa tai edes niissä paikkaansa pitämättömissä uutisjulkaisuissa, eikä keulisi jatkuvasti joka hemmetin suuntaan, niin meillä ei olisi nyt pidätysmääräystä Janistkinista.

"Janitskinia epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikoksista, rahapelirikoksista, törkeästä kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta, salassapitorikoksesta ja tekijänoikeusrikoksista."

Ihan näin mielenkiinnosta, niin linkittäisitkö tästä paskajulkaisusta sellaisia artikkeleita, jotka on siellä julkaistu uutisina mutta ovat todistetusti fiktiivisiä. Se että joku sanoo jonkin olevan paskaa vihjaa ennemminkin tunneperäiseen reaktioon kuin faktoihin perustuvaan.

Onko sinusta valtamedia laatumediaa? Aina jotenkin sattumalta suurimmassa osassa on samat uutiset ja samat asiat jäävät mainitsematta. Sattumaahan tuon on pakko olla. Ja ainahan nämä laatumediat kuten esim. HS mainitsevat lähteensä, mitä vai että eivätkö? No varmasti tuovat esille haastatteluissaan ilmi useamman kuin yhden aspektin, ai eivät tee sitäkään. Hmm, mitä he sitten tekevät? Yhtä asiaa he eivät ainakaan ikinä tee, eli valehtelevat. AI tekevät vai, no johan on perskules.
(Ihan näin vain yhtenä esimerkkinä voisin mainita kaikissa valtamedioissa pyörineen Brexit paniikin ja suoran valehtelun aihepiiristä)
Kun nämä niin sanotut valtamediat jäävät kiinni jatkuvasti valehtelusta, johdattelusta ja yksipuolisuudesta niin en voi ymmärtää kuinka useat ihmiset yhä luottavat niihin yksiselitteisesti.

Pitäisikö sitten MV lehteen luottaa täysin, ei tietysti. Yhteenkään mediaan ei pidä luottaa täysin vaan kaikkiin pitää kohdistaa merkittävää epäilyä.

Se mikä tässä koko härdellissä on pahinta, on se, että MV lehti on julkisesti ja myös viranomaisten osalta käytännössä todettu syylliseksi näihin ja kaikkiin muihinkin syytöksiin. MV-lehti on herättänyt niin paljon vihaa niin monien eri valtaapitävien taholla, että ehkä kannattaisi kysyä. Missä MV lehti on osunut oikeaan, sillä jos se levittäisi pelkkää paskaa ja valheita niin kuin sinä Elso hyvä uskot, niin se olisi melko helppo ampua alas.

En halua olla mikään MV-lehden ritari, joka yrittää puolustaa sitä puolustamisen takia, mutta uskon että niin kauan kun valtamedia jatkaa nykyistä linjaa (vähätellään ongelmia, ei kerrota kansalle oikeita asioita jne.), niin silloin mediat kuten MV kukoistavat. Jos se ei olisi MV, niin sitten jokin muu. Ja missään nimessä yhdenkään kansakunnan ei pidä yrittää tuhota kansalaistensa mahdollisuutta puhua ja tulla kuulluksi. Näin on jo osittain Suomessa käynyt ja se onkin yksi merkittävä syy miksi vaihtoehtomediat, kuten MV-lehti menestyvät.

Tässä kaksi kuvaa, jotka toivottavasti herättävät sinussa ajatuksia.

images


images
 
Viimeksi muokattu:
Ihan näin mielenkiinnosta, niin linkittäisitkö tästä paskajulkaisusta sellaisia artikkeleita, jotka on siellä julkaistu uutisina mutta ovat todistetusti fiktiivisiä. Se että joku sanoo jonkin olevan paskaa vihjaa ennemminkin tunneperäiseen reaktioon kuin faktoihin perustuvaan.

Onko sinusta valtamedia laatumediaa? Aina jotenkin sattumalta suurimmassa osassa on samat uutiset ja samat asiat jäävät mainitsematta. Sattumaahan tuon on pakko olla. Ja ainahan nämä laatumediat kuten esim. HS mainitsevat lähteensä, mitä vai että eivätkö? No varmasti tuovat esille haastatteluissaan ilmi useamman kuin yhden aspektin, ai eivät tee sitäkään. Hmm, mitä he sitten tekevät? Yhtä asiaa he eivät ainakaan ikinä tee, eli valehtelevat. AI tekevät vai, no johan on perskules.
(Ihan näin vain yhtenä esimerkkinä voisin mainita kaikissa valtamedioissa pyörineen Brexit paniikin ja suoran valehtelun aihepiiristä)
Kun nämä niin sanotut valtamediat jäävät kiinni jatkuvasti valehtelusta, johdattelusta ja yksipuolisuudesta niin en voi ymmärtää kuinka useat ihmiset yhä luottavat niihin yksiselitteisesti.

Pitäisikö sitten MV lehteen luottaa täysin, ei tietysti. Yhteenkään mediaan ei pidä luottaa täysin vaan kaikkiin pitää kohdistaa merkittävää epäilyä. Sitä sinä et tunnu ymmärtävän.

Se mikä tässä koko härdellissä on pahinta, on se, että MV lehti on julkisesti ja myös viranomaisten osalta käytännössä todettu syylliseksi näihin ja kaikkiin muihinkin syytöksiin. MV-lehti on herättänyt niin paljon vihaa niin monien eri valtaapitävien taholla, että ehkä kannattaisi kysyä. Missä MV lehti on osunut oikeaan, sillä jos se levittäisi pelkkää paskaa ja valheita niin kuin sinä Elso hyvä uskot, niin ne väittämät olisi suhteellisen helppo ampua alas.

En halua olla mikään MV-lehden ritari, joka yrittää puolustaa sitä puolustamisen takia, mutta uskon että niin kauan kun valtamedia jatkaa nykyistä linjaa (vähätellään ongelmia, ei kerrota kansalle oikeita asioita jne.), niin silloin mediat kuten MV kukoistavat. Jos se ei olisi MV, niin sitten jokin muu. Ja missään nimessä yhdenkään kansakunnan ei pidä yrittää tuhota kansalaistensa mahdollisuutta puhua ja tulla kuulluksi. Näin on jo osittain Suomessa käynyt ja se onkin yksi merkittävä syy miksi vaihtoehtomediat, kuten MV-lehti menestyvät.

Tässä kaksi kuvaa, jotka toivottavasti herättävät sinussa ajatuksia.

images


images

Meillä on ihan salonkikelpoisia kriitikoita kuten Halla-Aho,mutta hänkin näki Mv:n piilotetun agendan.
Mv verkkomediasoituu ja aiheuttaa sitä kautta pahoja ongelmia kannattajilleen. Kaikki kun ei siedä ajatusta Venäjän agendan ajamisesta.
Janus P ja Ilja saattavatkin kohta löytyä samasta tekovaltiosta jatkamassa paskanpuhumista.

Ajatella jos MV olisi uutisoinut rikosuutiset asiallisesti. Ilman nimittelyä ja yleistystä. Vaan siihen ei lahjat riittänyt tai sitten vihan lietsonta oli tarkoituksellista ja jonkun tilaamaa mitä epäilen. Koska kukaan ei voi olla niin tyhmä ja aikaansaava samaan aikaan. Jako on selvä. Johto ei ole tyhmä,vaan kannattajat. Johto lietsoo tarkoituksella.
Paskan puhujaksi Mv:n tekee se,että joka päivä suomessa pamahtaa nenä poskelle jollakin tai huoltamon ikkuna rikki. Ihan valtaväestön tekemänä. Ei vähemmistön rikoksilla repostelu ainakaan nimitellen ja yleistäen ole järkevää. Se luo kuvan joka on väärä. Eli paskan jauhamista.
Ja ne faktat. Islamilainen rintama valtaa kylän ja Ilja uutisoi kuinka Isis valtaa kylän. Pikku yksityiskohdilla ei ole väljä.
 
Ihan pienellä maltilla ja ilman "venäjän lämpöä" olisi tullut paljon parempi lopputulos :rolleyes:

Oikeuteen olisi suurella todennäköisyydellä päässyt ihan asiastakin kirjoittamalla (melkein kaikki on valitettavasti nykyään rasismia ja kiihotusta paitsi "valitse tähän sana":D
 
Onhan meillä salonkikelpoisia kriitikoita, mutta niin kauan kun he eivät pääse riittävästi esille ei heillä juuri ole merkitystä. Se että he kalisuttavat häkkiä omilla blogisivustoillaan tahi facebookissa ei vielä tuo kansallista näkyvyyttä. Ja se mitä tarvitaan on merkittävää näkyvyyttä, jotta pystytään haastamaan tämä hallitseva "totuus".

Mitä tulee Venäjän agendan ajamiseen, niin en tarkalleen ottaen ymmärrä mistä se kumpuaa. Valtamedia on täynnä artikkeleita ja "uutisia" jotka pelottelevat meitä Venäjällä. Tietyt poliitikot näkevät Venäjän taas viattomana ja maana johon voi luottaa ja tuovat näitä näkemyksiään esille koko ajan. Mikä sitten on totta, no sen me voimme varmasti todeta, että Venäjä on nyt ja tulee aina olemaan jonkin asteinen uhka Suomelle. Niin kuin vanha armeijan kouluttajani sanoi meille (alokkaille) rynnäkkökiväärin koulutuksen alkumetreillä, että teidän pitää olla kympin tappajia kun ryssä tulee. Eli Venäjä on yksi uhka Suomelle, mutta paino sanalle yksi. On monia muita uhkia Suomen itsenäisyydelle ja läheskään kaikki eivät tule suuren itäisen naapurimme puolelta.

Se että MV-lehti ei jaa tätä valtamedian Venäjällä pelottelevaa "uutisointi" tyyliä, niin ei tee siitä Venäjän agendan ajajaa. Vai onko todellakin näin, että jos ajattelee jostain eri tavalla, niin leimautuu heti vihollisen yhteistyökumppaniksi.

Mitä tulee pakolaisten ja muiden maahanmuuttajien tekemiin rikoksiin, niin niistä kertominen on tärkeää. Kukaan muu ei sitä tee tai tekee sen pitkällä viiveellä ja vähätellen. Entä sitten tekevätkö suomalaisetkin samoja rikoksia, sillä nämä laittomat ja lailliset maahantulijat tekevät niitä suomalaisiin nähden suhteellisesti merkittävästi enemmän. Jos tätä ei koko ajan tuoda esille, niin silloin ongelmaan ei puututa koska sen olemassa oloa ei edes tiedosteta. Tietoisuuden lisääntyminen ei ikinä pitäisi olla paha asia. Valitettava faktahan on se, että esim. nämä Suomeen tulleet yli 35,000 laitonta maahantunkeutujaa ovat tehneet täällä ollessaan tuhansia rikoksia - esim. varkauksia, tuhopolttoja, ahdisteluja, pahoinpitelyjä, raiskauksia, tappoja. Kuinka monta suomalaista on uhrattu tälle poliittisen korrektiuden alttarille. Ehkä tiedottamalla asioista rehellisemmin olisi monta surullista ihmiskohtaloa vältetty.

Se mistä olen kanssasi täysin samaa mieltä Aj77, on se että MV-lehti olisi voinut toimia paljon paremmin ja asiallisemmin. Mutta niin kauan kuin yksikään "todellinen" media ei ota asiaa omakseen, niin tulemme näkemään erittäin provokatiivisia artikkeleita.
 
Onhan meillä salonkikelpoisia kriitikoita, mutta niin kauan kun he eivät pääse riittävästi esille ei heillä juuri ole merkitystä. Se että he kalisuttavat häkkiä omilla blogisivustoillaan tahi facebookissa ei vielä tuo kansallista näkyvyyttä. Ja se mitä tarvitaan on merkittävää näkyvyyttä, jotta pystytään haastamaan tämä hallitseva "totuus".

Mitä tulee Venäjän agendan ajamiseen, niin en tarkalleen ottaen ymmärrä mistä se kumpuaa. Valtamedia on täynnä artikkeleita ja "uutisia" jotka pelottelevat meitä Venäjällä. Tietyt poliitikot näkevät Venäjän taas viattomana ja maana johon voi luottaa ja tuovat näitä näkemyksiään esille koko ajan. Mikä sitten on totta, no sen me voimme varmasti todeta, että Venäjä on nyt ja tulee aina olemaan jonkin asteinen uhka Suomelle. Niin kuin vanha armeijan kouluttajani sanoi meille (alokkaille) rynnäkkökiväärin koulutuksen alkumetreillä, että teidän pitää olla kympin tappajia kun ryssä tulee. Eli Venäjä on yksi uhka Suomelle, mutta paino sanalle yksi. On monia muita uhkia Suomen itsenäisyydelle ja läheskään kaikki eivät tule suuren itäisen naapurimme puolelta.

Se että MV-lehti ei jaa tätä valtamedian Venäjällä pelottelevaa "uutisointi" tyyliä, niin ei tee siitä Venäjän agendan ajajaa. Vai onko todellakin näin, että jos ajattelee jostain eri tavalla, niin leimautuu heti vihollisen yhteistyökumppaniksi.

Mitä tulee pakolaisten ja muiden maahanmuuttajien tekemiin rikoksiin, niin niistä kertominen on tärkeää. Kukaan muu ei sitä tee tai tekee sen pitkällä viiveellä ja vähätellen. Entä sitten tekevätkö suomalaisetkin samoja rikoksia, sillä nämä laittomat ja lailliset maahantulijat tekevät niitä suomalaisiin nähden suhteellisesti merkittävästi enemmän. Jos tätä ei koko ajan tuoda esille, niin silloin ongelmaan ei puututa koska sen olemassa oloa ei edes tiedosteta. Tietoisuuden lisääntyminen ei ikinä pitäisi olla paha asia. Valitettava faktahan on se, että esim. nämä Suomeen tulleet yli 35,000 laitonta maahantunkeutujaa ovat tehneet täällä ollessaan tuhansia rikoksia - esim. varkauksia, tuhopolttoja, ahdisteluja, pahoinpitelyjä, raiskauksia, tappoja. Kuinka monta suomalaista on uhrattu tälle poliittisen korrektiuden alttarille. Ehkä tiedottamalla asioista rehellisemmin olisi monta surullista ihmiskohtaloa vältetty.

Se mistä olen kanssasi täysin samaa mieltä Aj77, on se että MV-lehti olisi voinut toimia paljon paremmin ja asiallisemmin. Mutta niin kauan kuin yksikään "todellinen" media ei ota asiaa omakseen, niin tulemme näkemään erittäin provokatiivisia artikkeleita.

Ei kukaan pyydä olemaan samaa mieltä, mutta kyllähän "lehden" linja oli hyvin selvästi venäjämielinen ja muuttui pastorin mukaantulon myötä entistä sairaammaksi venäjän intressien ajamiseksi.
 
Jumakeka... Rasmus ja Suvi auvisen lisäksi kannattaa myös seurata Veronika Honkasaloa..... :):p:D
https://www.facebook.com/veronika.honkasalo/posts/10154092471038031 …

Otto lehtipuu kävi siis kommentoimassa honkasalolle

"Olemme päivän aikana keskustelleet konduktöörin kanssa ja tarkistaneet tallenteista mitä junassa on tapahtunut. Meillähän on - kuten junassa olevat tarrat kertovat - kameravalvonta. Tallenteissa näkyy, että konduktööri tarkastaa ihan asianmukaisesti muiden matkustajien lippuja ennen tämän ryhmän tarkastamista ja jatkaa lipuntarkastusta ryhmän poistuttua junasta. Tallenteet vahvistavat, että konduktööri ei ole jaotellut matkustajia ulkonäon tai muun perusteella, vaan kohdellut heitä yhdenvertaisesti. Sinänsä tavoitteena on, että konduktöörit ehtisivät aiempaa enemmän tarkastaa lippuja, sillä pummilla matkustaminen on valitettavan iso ongelma."

Honkasalo yritti vielä mussuttaa perään

"Iso kiitos asian selvittämisestä! Todella hienoa jos näin on. Mutta. Tarkastukset eivät jatkuneet sen vaunun jälkeen missä minä olin, eikä konduktööri myöskään millään tavalla selvittänyt tilannetta minulle. Hän tarkasti vain minun lipun, eikä tarkastuksia sen jälkeen tapahtunut. Sen sijaan hän käveli vaunussa edestakaisin. Jos tarkastukset jatkuivat Puistolan aseman jälkeen, niin sitä en ollut todistamassa."

Lehtipuu vastaa

"Tarkennetan vielä: konduktööri on tarkastanut liput siitä osastosta, joka on merkitty lipunmyyntialueeksi."

Tämän jälkeen ei honkasalosta ole kuulunut mitään ja perään on tullut muutamia viiltäviä sivalluksia ihmisiltä honkasalolle.

"Miksi konduktöörin pitäisi työohjeitaan selventää sinulle?"

"Minusta sinä olet nyt Veronika Honkasalo julkisen anteeksipyynnön velkaa tältä kyseiseltä konduktööriltä jonka olet täällä syyttänyt olevan rasisti."

"Toivottavasti jatkossa et syytä ja tuomitse ihmisiä tietämättömyyttäsi"

"Ehdottomasti julkinen anteeksipyyntö olisi paikallaan. Ei vaan taida Veronikalla olla siihen selkärankaa."
Muro

14606526_10154595404386552_2620344794897132105_n.jpg
 
Tästä jo voi tulla vihapuhetta...

14520430_754520818019149_5547447991576526997_n.jpg
 
Perussuomalaiset esittävät kansalaisuuden ehtojen kiristämistä – ”Suomen kansalaisuus ei saa olla itsestäänselvyys”
Perussuomalaiset esittää muutoksia kansalaisuuslakiin: asumisaikaedellytystä on pidennettävä, kielitaitoedellytystä on tiukennettava ja nuhteettomuusedellytystä on kiristettävä. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho kertoi muutoksista blogissaan.

Sampo Terho muistutti, ettei Suomen kansalaisuus saa olla itsestäänselvyys, vaan sen saamiseksi on myös vaadittava jotain.

– Kansalaisuuden pitää ilmentää yhteiskuntakelpoisuutta ja kotoutumista ja sitoutumista uuteen kotimaahan. Puoluesihteerimme Riikka Slunga-Poutsalo avasi keskustelun kansalaisuuden ehtojen kiristämisestä viime lauantaina haastattelussaan Keskisuomalaiselle. Haluan nyt jatkaa keskustelua ja henkilökohtaisena ehdotuksenani esitän seuraavia muutoksia nykyiseen kansalaisuuslakiin:

  1. Asumisaikaedellytyksen kiristäminen: yhtäjaksoiseksi asumisajaksi yhdeksän vuotta ja pakolaisstatuksen saaneilla kahdeksan vuotta, kuten Tanskassa. Nykyisin yhtäjaksoinen asumisaika on viisi vuotta ja kansainvälistä suojelua saavan kohdalla neljä vuotta. Monissa Euroopan maissa asumisaikavaatimus on huomattavasti pidempi kuin Suomessa nykyisin.
  2. Kielitaitoedellytyksen kiristäminen: vaaditaan nykyistä parempaa suomen (tai ruotsin) kielen suullista ja kirjallista taitoa eli Yleisen kielitutkinnon suorittamista vähintään taitotasolla neljä, ja kielitaitovaatimuksista poikkeamisen perusteita karsitaan.
  3. Nuhteettomuusedellytyksen kiristäminen: kansalaisuutta ei myönnetä lainkaan, jos henkilö on tuomittu Suomessa ehdottomaan vankeusrangaistukseen tai terrorismirikokseen. Pienemmistä rangaistuksista määrättävät kansalaisuuden odotusajat on tarkistettava.
Terho harkitsisi muitakin muutoksia. Tulisi esimerkiksi selvittää, voitaisiinko myönnetty kansalaisuus voitaisiin tietyissä olosuhteissa peruuttaa.

– Monissa Euroopan maissa selvitetään parhaillaan kansalaisuuden poistamista esimerkiksi terrorismirikoksiin syyllistyneiden kohdalla. Suomessakin parhaillaan selvitetään hallituksen turvapaikkapoliittisen ohjelman mukaisesti mahdollisuutta mitätöidä kansalaisuus terrorismitoimiin osallistuneilta kaksoiskansalaisuuden omaavilta henkilöiltä.

Ohjelma puree
Terho muistuttaa blogissaan vuoden takaisesta tilanteesta ja perussuomalaisten johdolla laaditun turvapaikkapoliittisen ohjelman keskeisestä merkityksestä turvapaikkakriisin ratkaisussa.

– Turvapaikkapoliittinen ohjelma laadittiin nopeasti ja se oli äärimmäisen tärkeä vastaus välittömään kriisiin. Viime vuotinen hallitsematon tilanne ei saa toistua koskaan. Nyt kun pahin tilanne on hellittänyt, meidän on tarkasteltava koko maahanmuuttojärjestelmää ja parannettava järjestelmän kestävyyttä.

– Vastuullisten päättäjien tulee varmistaa, että maahanmuutto on vastaisuudessa hallittua ja Suomen vetovoimatekijät sosiaaliselle siirtolaisuudelle ja elintasopakolaisuudelle on minimoitu.
https://www.suomenuutiset.fi/peruss...en-kansalaisuus-ei-saa-olla-itsestaanselvyys/
 
Back
Top